pavlitakis1 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Με φραγή έκανα εγώ τη φορητότητα και σε 3 ημέρες ήμουν ήδη στο νέο πάροχο! ;) και την οφειλή που είχα την έκανα με διακανονισμό εκ των υστέρων… Οπότε τα "ψιλά" γράμματα ας τα αφήσουμε στην άκρη... Σε 2 φίλους με φραγή δεν δίνανε φορητότητα και αναγκάστηκαν να πληρώσουν. Πριν 2 μήνες. Αν αλλαξε κάτι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Σε 2 φίλους με φραγή δεν δίνανε φορητότητα και αναγκάστηκαν να πληρώσουν. Πριν 2 μήνες. Αν αλλαξε κάτι.... Πριν 2 μήνες έκανα και εγω την φορητότητα και ακόμα έχω ανοιχτό λογαριασμό... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Άλλο χρωστάω και άλλο μου κάνανε φραγή όλων των κλήσεων λόγω απλήρωτων λογαριασμών. Που σημαίνει ότι δεν είχες πληρώσει για κάνα τρίμηνο. Κι εγώ χρωστάω 70€ στην βοντα πριν 6 χρόνια αλλά δεν μου το είχαν κόψει. Πάντως αν ισχύει αυτό, οι παροχοι θα ψάχνονται σε λίγο. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Περίπου η φραγή πότε μπαίνει? Κανονικά αύριο λήγει.... Σου έδωσα μια συμβουλή , για κάτι το οποίο οι μισοί λένε ότι ισχύει και οι άλλοι μισοί ότι δεν ισχύει . Εν πάσει περιπτώση θα ήταν καλύτερα να την ακολουθήσεις παρά να ρωτάς μέχρι πότε προλαβαίνεις . Αλλιώς το πολύ πολύ να αποριφθεί και να αναγκαστείς να βάλεις 5 ευρώ για να ξανακάνεις αίτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Αν μη τι άλλο, δεν κοστίζει τίποτα να κάνεις σήμερα την αίτηση. Αλλιώς θα πληρώσεις χωρίς λόγο. Από την άλλη πλευρά, αφού δεν το χρησιμοποιεις, τότε άστο να λήξει και πάρε καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Άλλο χρωστάω και άλλο μου κάνανε φραγή όλων των κλήσεων λόγω απλήρωτων λογαριασμών. Που σημαίνει ότι δεν είχες πληρώσει για κάνα τρίμηνο. Κι εγώ χρωστάω 70€ στην βοντα πριν 6 χρόνια αλλά δεν μου το είχαν κόψει. Πάντως αν ισχύει αυτό, οι παροχοι θα ψάχνονται σε λίγο. :D Αυτό λέω και εγώ, μου είχαν κάνει φραγή σε εταιρικό νούμερο που είχα με 3 πάγια (λογαριασμούς) απλήρωτους. :ninja: και 1 ημέρα πριν ολοκληρωθεί η αίτηση μου έκαναν και εισερχομένων. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Σύμφωνα με πληροφορίες , ο διπλασιασμός για ανανεώσεις άνω των 20 ευρώ σε κατάστημα σταμάτησε χτές το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Δε μπορω να καν κληση με την πρωτη προσπαθεια. Ουτε σε wind ουτε σε αλλους αριθμους. Λεει πως εχω χαμηλο υπολοιπο. Ομως εχω και υπολοιπο(λιγο κατω απο 1 ευρω) και πακετα ομιλιας προς wind και αλλα δικτυα(120 λεπτα δωρεαν λογω σταθερου wind) Συμβαινει σε κανεναν αλλον αυτο? Με τη δευτερη προσπαθεια ολα ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Άσε να παίξει το μήνυμα και θα βγει η κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Και γιατι το κανει αυτο? Ειναι λιγο σπαστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Και γιατι το κανει αυτο? Ειναι λιγο σπαστικο Υπάρχει άλλος τρόπος να ενημερώνεται ο πελάτης για το ότι δεν έχει χρήματα να κάνει κλήση? Εκτός πακέτων η να στείλει σμσ? Το τηλέφωνο είναι είδος πρώτης ανάγκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 μα εχω ηδη υπολοιπο. νομιζω 0.98€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Δε μπορω να καν κληση με την πρωτη προσπαθεια. Ουτε σε wind ουτε σε αλλους αριθμους. Λεει πως εχω χαμηλο υπολοιπο. Ομως εχω και υπολοιπο(λιγο κατω απο 1 ευρω) και πακετα ομιλιας προς wind και αλλα δικτυα(120 λεπτα δωρεαν λογω σταθερου wind) Συμβαινει σε κανεναν αλλον αυτο? Με τη δευτερη προσπαθεια ολα ειναι οκ Κάποια στιγμή το έπαθα και εγώ, απ τα νεύρα μου το παράτησα και όταν έκανα προσπάθεια μετά απο μια ώρα μπορούσα να κάνω κλήσεις κανονικά :confused: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 9 στις 10 κλησεις με το κανει (μιλαω για την πρωτη προσπαθεια παντα) μηπως ειναι ενεργοποιημενο για υπολοιπο κατω του 1€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 9 στις 10 κλησεις με το κανει (μιλαω για την πρωτη προσπαθεια παντα) μηπως ειναι ενεργοποιημενο για υπολοιπο κατω του 1€; Σου λεει ότι το υπόλοιπο σου είναι χαμηλό. Αμέσως μετά σε συνδέει , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 δε το χω αφησει να παει παρακατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 αν θυμάμαι καλά, το ηχογραφημένο για το χαμηλό υπόλοιπο, βγαίνει μόνο στη πρώτη κλήση της ημέρας. Άστο να παίξει και να τελειώσει και μετά για ένα 24ωρο δε θα ξαναβγεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Και γιατι το κανει αυτο? Ειναι λιγο σπαστικο Εμένα το κάνει μόνο κάθε πρώτη κλήση της ημέρας, μετά όλη την μέρα δεν μου το ξαναλέει. Όταν έχω κάτω από 1€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 λοιπον εκανα χθες το πρωι τη φορητοτητα και μου ειπαν την παρασκευη ενεργοποιειται.... (πολυ γρηγορα μου φανηκε) τεσπα.... τελικα σε κλησεις προς αλλα δικτυα χωρις πακετο εχει ελαχιστη χρεωση? και η χρεωση ειναι 0,0062 ανα δευτερολεπτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 λοιπον εκανα χθες το πρωι τη φορητοτητα και μου ειπαν την παρασκευη ενεργοποιειται.... (πολυ γρηγορα μου φανηκε) τεσπα.... τελικα σε κλησεις προς αλλα δικτυα χωρις πακετο εχει ελαχιστη χρεωση? και η χρεωση ειναι 0,0062 ανα δευτερολεπτο? Όχι δεν έχει ελάχιστη χρεωση σε εκτός πακέτου χρήση. Αλλά πάντα είναι καλύτερα να παίρνεις πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Όχι δεν έχει ελάχιστη χρεωση σε εκτός πακέτου χρήση. Αλλά πάντα είναι καλύτερα να παίρνεις πακέτο. βασικα δε θα βαλω πακετο γιατι θελω μια στο τοσο που μπορει να χρειαστει κανενα τηλεφωνο π.χ. να παραγκειλω να εχω υπολοιπο. ενω αν βαλω πακετο πρεπει καθε μηνα να ενεργοποιω πακετο χωρις να χρησιμοποιω ολα τα λεπτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Συγνώμη αν έχει ξαναερωτηθεί παλιότερα, αλλά τι παίζει με την προσφορά από το Πρώτο Θέμα; (στα 10€ ανανέωση σου βάζει άλλα 5€). Η ανανέωση πρέπει να γίνει στον Μαρινόπουλο ; Τα 5€ που σου βάζει για πόσο καιρό ισχύουν ; Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Άστο δεν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Άστο δεν αξίζει. εξήγησε μου σε παρακαλώ :rolleyes: Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Συγνώμη αν έχει ξαναερωτηθεί παλιότερα, αλλά τι παίζει με την προσφορά από το Πρώτο Θέμα; (στα 10€ ανανέωση σου βάζει άλλα 5€). Η ανανέωση πρέπει να γίνει στον Μαρινόπουλο ; Τα 5€ που σου βάζει για πόσο καιρό ισχύουν ; Πας στον Μαρινόπουλο δίνεις το κουπόνι και πέρνεις μία κάρτα των 15 ευρώ. Τα 15 ευρώ ισχύουν κανονικά , δηλαδή δεν λήγουν τα 5 ευρώ σε 30 ημέρες όπως λέει η εφημερίδα. Αλλά προφανώς μετά την ανανέωση όλο και κάτι θα αγοράσεις. βασικα δε θα βαλω πακετο γιατι θελω μια στο τοσο που μπορει να χρειαστει κανενα τηλεφωνο π.χ. να παραγκειλω να εχω υπολοιπο. ενω αν βαλω πακετο πρεπει καθε μηνα να ενεργοποιω πακετο χωρις να χρησιμοποιω ολα τα λεπτα.... Όχι δεν ισχύει αυτό που λες . Αν βάλεις πακέτο δεν σε υποχρεώνει κανείς να βάζεις κάθε μήνα. Edited February 13, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts