Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ανανεωση απο το καταστημα της WIND, γινεται μονο σε προσωπικο νουμερο;

σε οποιο νουμερο θέλεις βαζεις οσα λεφτα θέλεις

θελω ενα πακετο ιντερνετ στην κιου που να δινει μερικα mb internet για λαπτοπ; τι προτασεις εχετε να μου κανετε κατι οικονομικο διοτι λεφτα δεν υπαρχουνε... με την βονταφον με καρτα σημ σε στικακι ειναι αργο και λεω να δοκιμασω την γουιντ που εχει και καλυτερο σημα 3g αλλα και σε εσχατη επιλογη την κοσμοτε.

θελω ενα πακετο ιντερνετ στην κιου που να δινει μερικα mb internet για λαπτοπ; τι προτασεις εχετε να μου κανετε κατι οικονομικο διοτι λεφτα δεν υπαρχουνε... με την βονταφον με καρτα σημ σε στικακι ειναι αργο και λεω να δοκιμασω την γουιντ που εχει και καλυτερο σημα 3g αλλα και σε εσχατη επιλογη την κοσμοτε.

Τι κινητο εχεις; γιατι δεν το κανεις access, point?

f2g δινει 1gb με 5€, δουλευει και με στικακι.

Γιαυτο το μηνα μπορεις να χρησιμοποιησεις και το μεταμεσονυκτιο της βοντα.

Τι κινητο εχεις; γιατι δεν το κανεις access, point?

f2g δινει 1gb με 5€, δουλευει και με στικακι.

Γιαυτο το μηνα μπορεις να χρησιμοποιησεις και το μεταμεσονυκτιο της βοντα.

nokia e52 εχω εχω κατεβασει εφαρμογη που το κανει hot spot αλλα οι ταχυτητες που δινει στο 3g στα καρτοκινητα με στικακι ειναι κατω του 1mbs στην περιοχη μου ναι μεν χτυπαει και πανω απο 2 αλλα γενικα παει αργα για αυτο σκεφτομουνα να βαλω γουιντ να την δοκιμασω εγω βαζω την καρτα σημ σε στικακι,

Εχει κανεις το zte v967s (ή καποιο παρομοιο) να με πει τι ρυθμισεις εκανε για το ιντερνετ?

Καμία, αφού ρυθμίζεται αυτόματα. Αν δεν στο ρύθμισε αυτόματα, απλά βάλε apn το myq

το χω βαλει αλλα δε γίνεται τίποτα :(

ενεργοποίησε το data roaming, ή περιαγωγή δεδομένων

Παιδια εχω προβλημα,εχω ενα vodafone smartphone 2 και ενω εχω περασει σωστα τις ρυθμισεις του ιντερνετ,περναω τις ρυθμισεις για τα mms απο το site της q και δεν μπορω να λαβω mms.Τι μπορω να κανω;

Παιδια εχω προβλημα,εχω ενα vodafone smartphone 2 και ενω εχω περασει σωστα τις ρυθμισεις του ιντερνετ,περναω τις ρυθμισεις για τα mms απο το site της q και δεν μπορω να λαβω mms.Τι μπορω να κανω;

Εχεις ανοιγοκλεισει; τα παιρνουν αυτοματα τα αντροιντ.

Διεγραψετα ολα και κανε επανεκκινηση.

Και περιμενε λιγο χωρις να σκαλισεις τπτ. Ενεργοποιησε Roaming επισης.

Καλή παιδιά η Q, αλλά πλέον την κάνω προς CU μεριά λόγω του Student Exclusive 5 (μόνο για φοιτητές).

Με 5Ε δίνει 500' προς όλους και 200mb internet.

Έχετε να προτείνεται καμιά καλύτερη προσφορά;

Ηθελα να ενεργοποιησω 1 πακετο σμσ μεσω της εφαρμογης και ενεργοποιηθηκαν 3. Γινεται να παρω τα 2 ευρω πισω και να απενεργοποιηθουν τα 2 επιπλεον πακετα?

Ηθελα να ενεργοποιησω 1 πακετο σμσ μεσω της εφαρμογης και ενεργοποιηθηκαν 3. Γινεται να παρω τα 2 ευρω πισω και να απενεργοποιηθουν τα 2 επιπλεον πακετα?

Μονο με τηλεφωνο και αφου εξηγησεις το λαθος. Εχει ξαναγινει.

Και που παιρνω? Δωρεαν ειναι η κληση? Ολο αυτο με αφησε με υπολοιπο 0.01€ :(

Στη εξυπηρετηση πελατων σταθερο

2119993000 αστικη κληση.

Υπαρχει και κινητο (δεν το θυμαμαι) οπου αφου ειναι wind παει στο πακετο σου.

Και την επομενη φορα....προσοχη.

Μα μια φορα το πατησα, με ειπε οκ. Ηρθε το σμσ επιβεβαιωσης και στο καπακι τα αλλα 2. Τεσπα, θενξ. Θα το ψαξω αυριο

Μα μια φορα το πατησα, με ειπε οκ. Ηρθε το σμσ επιβεβαιωσης και στο καπακι τα αλλα 2. Τεσπα, θενξ. Θα το ψαξω αυριο

2105100100 και πες τους το, σε μένα μ έχουν εξυπηρετήσει και τα χαν απενεργοποιήσει επιστρέφοντας τα χρήματα

Καλή παιδιά η Q, αλλά πλέον την κάνω προς CU μεριά λόγω του Student Exclusive 5 (μόνο για φοιτητές).

Με 5Ε δίνει 500' προς όλους και 200mb internet.

Έχετε να προτείνεται καμιά καλύτερη προσφορά;

Όχι!

Πάντως ΑΝ εχει κανεις γενικότερη χρήση απο αυτήν που προφανώς κανεις πολυ καλο πακέτο ειναι:

Η φοιτητική σύνδεση Voda με τα 15€ (4GB+300 λεπτα)

αλλα και (μιας και το thread ειναι Q) το απίστευτο πακέτο Q online 14€(1500προς W/Q+1500smsW/Q+150προς όλους+420ΜΒ+150διεθνη!)

Όχι!

Πάντως ΑΝ εχει κανεις γενικότερη χρήση απο αυτήν που προφανώς κανεις πολυ καλο πακέτο ειναι:

Η φοιτητική σύνδεση Voda με τα 15€ (4GB+300 λεπτα)

αλλα και (μιας και το thread ειναι Q) το απίστευτο πακέτο Q online 14€(1500προς W/Q+1500smsW/Q+150προς όλους+420ΜΒ+150διεθνη!)

Αν δεν σε ενδιαφερουν τα 150 διεθνη τοτε το πακετο Q με τα 14€ ειναι ενα αδιαφορο και ακριβο πακετο γιατι μπορεις να τα αγορασεις μεμονωμενα, οσα σε ενδιαφερουν, και να μην εχεις 3λεπτη ελαχιστη διαρκεια στα δωρεαν λεπτα προς ολους.

• This topic was unpinned, featured and pinned