JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 παραλογο αλλα αληθινο, πρωτη φορα το ειδα πριν 2-3 βδομαδες οταν εβαλα μια q φιλου στο nexus. η παλια sim ηταν απο τις πολυ πρωτες της q. μπραβο με κουφανες τωρα, η καινουργια σημ ειναι τριτης γενιας ; . εγω ειχα την παλια καρτα τις βονταφον την ροζ την αλλαξα λογω οτι ητανε παλια και το μονο που παρατηρησα ητανε οτι χωρουσε 250ονοματα και σε μια επαφη μπορουσα να βαλω και 2 τηλεφωνα. αλλα επειδη δεν εχω SMARTPHONE συσκευη δεν μπορω να δω διαφορα ταχυτητας. εσυ πως μετρας την ταχυτητα σου ; μεσω τις εφαρμογης speedtest που υπαρχει στο android ; , εγω με αυτην το ειχα μετρησει αλλα σε κινητο κοσμοτε και μου εβγαλε 4mbs και δεν το περιμενα. ειναι αξιοπιστες οι ταχυτητες ιντερνετ που βγαζει;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 μπραβο με κουφανες τωρα, η καινουργια σημ ειναι τριτης γενιας ; . εγω ειχα την παλια καρτα τις βονταφον την ροζ την αλλαξα λογω οτι ητανε παλια και το μονο που παρατηρησα ητανε οτι χωρουσε 250ονοματα και σε μια επαφη μπορουσα να βαλω και 2 τηλεφωνα. αλλα επειδη δεν εχω SMARTPHONE συσκευη δεν μπορω να δω διαφορα ταχυτητας. εσυ πως μετρας την ταχυτητα σου ; μεσω τις εφαρμογης speedtest που υπαρχει στο android ; , εγω με αυτην το ειχα μετρησει αλλα σε κινητο κοσμοτε και μου εβγαλε 4mbs και δεν το περιμενα. ειναι αξιοπιστες οι ταχυτητες ιντερνετ που βγαζει;. δε ξερω τι γενιας ειναι, 64K γραφει πισω, ταχυτητα μετραω κατεβαζοντας με οπερα ενα μεγαλο αρχειο, (πχ καποιο driver απο nvidia.com). εδω που μενω κατεβαζω με 400-600ΚΒ/s δηλαδη 4-6mbps. ιδια ταχυτητα εχω και με το vodafone K3806 με καρτα F2G. τα speedtest ειτε για κινητα ειτε για υπολιγστες δεν ειναι και τοσο αξιοπιστα. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 και εγώ ίδια ταχύτητα έχω.. δεν έχω παρατηρήσει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά.. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Παιδιά αν δεν βρίσκετε κάρτα sim στα καταστήματα πάρτε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση και θα σας τη στείλουν στο σπίτι. Το ίδιο έκανα κι εγώ πριν κανα χρόνο όταν έκανα αίτηση φορητότητας και δεν έβρισκα κάρτα.Μίλησα με την εξυπηρέτηση και την αλλη μέρα την είχα σπίτι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Παιδιά αν δεν βρίσκετε κάρτα sim στα καταστήματα πάρτε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση και θα σας τη στείλουν στο σπίτι. Το ίδιο έκανα κι εγώ πριν κανα χρόνο όταν έκανα αίτηση φορητότητας και δεν έβρισκα κάρτα.Μίλησα με την εξυπηρέτηση και την αλλη μέρα την είχα σπίτι.:) Ναι αλλά δεν μπορείς να επιλέξεις κάποιο συγκεκριμένο καλό νουμεράκι έτσι. Σου στέλνουν ότι νούμερο να'ναι. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Κ τωρα ερωτω, Εαν η Q δεν βγαλει αλλες προσφορες σχετικα με το Internet η μεταβαση π.χ. σε Cosmote.Vodafone γινεται φορητοτητα αριθμου σε καρτοκινητο παλι ή δεν παιζει αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Κ τωρα ερωτω, Εαν η Q δεν βγαλει αλλες προσφορες σχετικα με το Internet η μεταβαση π.χ. σε Cosmote.Vodafone γινεται φορητοτητα αριθμου σε καρτοκινητο παλι ή δεν παιζει αυτο... ναι θα κανεις φορητοτητα για την κοσμοτε και την βοντα. αν και στην βοντα το πακετο με τα 200μβ ιντερνετ με 7 ευρω καταργειται απο 1/9!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Κ τωρα ερωτω, Εαν η Q δεν βγαλει αλλες προσφορες σχετικα με το Internet η μεταβαση π.χ. σε Cosmote.Vodafone γινεται φορητοτητα αριθμου σε καρτοκινητο παλι ή δεν παιζει αυτο... Και γω απαντώ...τι εννοεί ο ποιητής? Μπορείς να κάνεις φορητότητα για οπουδήποτε χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Απλα επειδη εχω ενα νουμερο Q και γενικα ενδιαφερομαι για το mobile Internet για αυτο το λεω μπας κ βρεθει πουθενα καλα καλο πακετο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 μονο για μενα προσφορα 300 λεπτα ομιλιας προς wind/Q με 3 ευρω..ανανεωστε τωρα κ η Q θα σας επιστρεψει την αξια του πακετου... ηρθε σε καναν αλλο? πιανει το μπαναρισμα βλεπω...εχω να ανανεωσω απο τοτε που ηταν 1 ευρω...καντε το κ σεις Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Μολις μου ηρθε και εμενα. Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Και σε εμένα ήρθε, άλλα το έχω ήδη ενεργοποιημένο, με υπόλοιπο περίπου 250 λεπτά! Ελπίζω να ισχύει όταν λήξουν τα λεπτά ή περάσει η ημερομηνία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) Μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών Q 211999300 για να μου ξαναενεργοποιήσουν μια Q card που είχε λήξει στις 21 Μαρτίου 2011, αφού δεν την ανανέωσα. Μου είπαν ότι σε 1 ημέρα θα έχει επανενεργοποιηθεί από εκείνους και ότι εγώ θα πρέπει να κάνω ανανέωση γιατί θα έχει υπόλοιπο μηδέν και μετά μία κλήση για να ενεργοποιηθεί και από εμένα. 1. Κάποιος είχε γράψει ότι όταν γίνεται επανενεργοποίση είναι σαν να αγοράζεις νέο πακέτο και θα έχω μέσα 1€ και όχι 0€. Ισχύει; 2. Μπορώ να βάλω μόνο 1€ από κατάστημα; Ήξερα πως ναι, αλλά μήπως κάτι έχει αλλάξει; 3. Θυμάμαι ότι υπάρχει τρόπος να την ενεργοποιήσω και χωρίς χρεώσιμη κλήση καλώντας κάποιο από τα 4ψήφια της Q αλλά δεν θυμάμαι ποιο είναι. Θυμάται μήπως κανείς; Ή θυμάμαι εγώ λάθος; Edited September 1, 2011 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 300 λεπτα-300 σμς και πρεπει να μου δωσε πισω τα 3ε...αναγκαστηκα να κανω φορητοτητα πριν παω whatsup λογω της νεας μου ταυτοτητας που επεμεναν να μη τη παιρναν στο συστημα καμια βδομαδα...εβαλα 5ε σημερα και μου εδωσε αυτα που λεω παραπανω, νομιζω οτι λεει οτι ισχυει μεχρι 15/9 η προσφορα... κληση 4 λεπτων σε ελληνικο κινητο στην ουγγαρια, 2ε περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Μολις ενεργοποιησα την προσφορα στο 12200, μου πηρε 3 ευρω αλλα καπακι μου τα ξαναεδωσε πισω δηλαδη ειναι εντελως free :D Μετα ηρθε και ενα sms που ελεγε " Η Q μολις σας εκανε δωρο3 ευρω δηλαδη την αξια του πακετου που μολις ενεργοποιησατε..." Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Εμένα και σε άλλα 2 νούμερα που ξέρω που έχουμε q δεν μας ήρθε καμία ενημέρωση για αυτή την προσφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Εμένα και σε άλλα 2 νούμερα που ξέρω που έχουμε q δεν μας ήρθε καμία ενημέρωση για αυτή την προσφορά... Πατριώτη(αν είσαι από Τρίπολη) ούτε κ σε έμενα ήρθε μνμ!ούτε σε ένα άλλο κιου π έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Προφανώς η προσφορά ισχύει για κάποιες περιπτώσεις, επίσης σε 3 νούμερα που έχω πρόσβαση/πληροφόρηση, δεν πήγε κάποιο αντίστοιχο μήνυμα. Αυτό που μου συνέβη στην τελευταία ανανέωση χρόνου που έκανα, ενώ μου ήρθε μήνυμα ότι κέρδισα 50% επιπλέον χρόνο ομιλίας, το υπόλοιπο σε ευρώ παρέμεινε το ίδιο... Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Εμένα και σε άλλα 2 νούμερα που ξέρω που έχουμε q δεν μας ήρθε καμία ενημέρωση για αυτή την προσφορά... Τότε να πω κάτι που σκέφτηκα μόλις , εγώ είχα ενεργοποιημένη την προσφορά τον 60MB Internet που γίνετε διπλασιασμός και πάει στα 120MB… Ίσως να το έστειλε μόνο σε όσους είχαν αυτή την προσφορά ενεργοποιημένη η κάποια άλλη ανάλογη!! :) Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 (edited) Μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών Q 211999300 για να μου ξαναενεργοποιήσουν μια Q card που είχε λήξει στις 21 Μαρτίου 2011, αφού δεν την ανανέωσα. Μου είπαν ότι σε 1 ημέρα θα έχει επανενεργοποιηθεί από εκείνους και ότι εγώ θα πρέπει να κάνω ανανέωση γιατί θα έχει υπόλοιπο μηδέν και μετά μία κλήση για να ενεργοποιηθεί και από εμένα. ... Προσπαθώ ακόμα να επανενεργοποιήσω την Q μου. Το κινητό μού γράφει ακόμα "Unregistered SIM", μετά από 2 εργάσιμες μέρες αναμονή. Να κάνω ανανέωση χρόνου σε σιμ που λέει τέτοιο μήνυμα; Έτσι μου είπε η εξυπηρέτηση πελατών αλλά μου φαίνεται λάθος. Κανένας σας δεν έχει κάνει επανενργοποίση σιμ Q να μου πει τι ισχύει; Edit: Ξαναπήρα την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπε ότι η κάρτα έχει λήξει οριστικά και πρέπει να πάω σε κατάστημα να κάνω αντικατάσταση sim (με 5€) και να μου ξαναδώσουν τον ίδιο αριθμό στη νέα σιμ. Καλά, αντί γι' αυτό θα πάρω από την Ομόνοια μια νέα σιμ με λιγότερο από 1€ και θα τελειώσει το θέμα. Edited September 6, 2011 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 πανε σε ενα καταστημα wind..δεν εχεις να χασεις τπτ... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα καλά. Τι σημαίνει αυτό; Τα ΜΒ αφορούν σε κίνηση μέσω των APN (Ρυθμίσεων Internet gint.b-online.gr gwap.b-online.gr). Ότι μπορώ να έχω πρόσβαση στο internet μόνο από το κινητό μήπως; Αν δηλαδή βάλω τη sim σε stickάκι και το συνδέσω στο laptop δεν θα παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα καλά. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορώ να έχω πρόσβαση στο internet μόνο από το κινητό μήπως; Αν δηλαδή βάλω τη sim σε stickάκι και το συνδέσω στο laptop δεν θα παίζει; Θα παίζει κανονικά (το έχω κάνει). Και στο στικάκι, το gint.b-online.gr θα χρησιμοποιείς! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Νομιζω πως η προσφορα τελειωσε 30/8 και γι'αυτο την τελευταια μερα ξαναεστειλα και τωρα εχω 300 mb περιπου για να καταναλωσω μεσα στον σεπτεμβρη. ελπιζω να βγει καμια καινουρια προσφορα γιατι τα 100mb δε φτανουν για τιποτα.. Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 μου ηρθε σμσ να ανανεωσω σε καταστημα wind και θα μου πιστωσουν εως 50% επιπλεον...εβαλα 5 ευρω κ δεν εγινε τπτ...ισχυει μονο για 15 κ πανω? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts