Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δεν αγοράζεις μία κάρτα ανανέωσης και να στείλεις τον αριθμό με σμσ σε αυτόν ή αυτήν που θέλει ;

Απλα επειδή εκανα αιτηση φορητοτητας για cosmote και για να μη χαθουν τα λεφτα που εχει μεσα η q να τα στειλω σε καποιον αλλον... αλλα απ οτι φαινεται θα χαθούν!

Γιώργος

S25 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Δυστυχώς έπρεπε να περιμένεις. Κάπου στο σάιτ της wind αναφέρει ότι σε περίπτωσης φορητότητας καταναλώστε το χρόνο σας για να μην χαθεί.

ίδιος αριθμός για φορητότητα σε wind και Q σύμφωνα με το site τους...

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/kartokiniti-q/q-card/ela-stin-q/

Συμπληρώνεις την Αίτηση Φορητότητας, καλώντας δωρεάν το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 13846

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/foritotita/

Κάλεσε από το κινητό σου στο 13846, όλο το 24ώρο, χωρίς χρέωση

αν θες να φύγεις από wind για να πας Q, βγαίνει μήνυμα ότι ο αριθμός δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή...

ότι να ναι...

Υ.Γ.: παρεμπιπτόντως ο σωστός αριθμός για την Q είναι 13822

Σε περιπτωση που τελειωσουν τα 200 mb μπορω να ξανανεωσω τον ιδιο μηνα?
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Σε περιπτωση που τελειωσουν τα 200 mb μπορω να ξανανεωσω τον ιδιο μηνα?

Ναι τα 200 μπορεις

τα 60+60 δεν μπορεις...

τα 200mb 5 ευρώ κοστίζουν με ενεργοποίση στο 1210?

Ακριβως αλλα στελνεις 100ΜΒ και στα κανει 200ΜΒ με το μπονους..

Μπορω δηλαδη οταν κοντευουν να τελειωσουν μπορω να το ανανεωσω, οταν μεινουν 5mb πχ? ρωταω γιατι τον προηγουμενο μηνα δεν το προσεξα οτι τελειωσαν και εφαγα ολη την καρτα..
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

παιδες μια ερωτηση, εχει νοημα να αλλαξω τη sim μου που ειναι τουλαχιστον 4 ετων με μια καινουργια που γραφουν πανω 4K ?

ποσο κοστιζει η αλλαγη και πως γινεται η διαδικασια ;

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

παιδες μια ερωτηση, εχει νοημα να αλλαξω τη sim μου που ειναι τουλαχιστον 4 ετων με μια καινουργια που γραφουν πανω 4K ?

Σε κατάστημα wind...νομίζω γύρω στα 17 € έχει...

Σε κατάστημα wind...νομίζω γύρω στα 17 € έχει...

κερδιζω κατι απο την αλλαγη ? πχ σε ταχυτητα 3g ? γιατι τωρα το Nexus Κλειδωνει μονιμα στα 384 umts

Motorola Moto G

5€ είναι το κοστος. Με την ταυτότητά σου.

PS: Αν βρεις κάρτα...

αν δε βρω φορητοτητα σε αλλη εταιρια και μετα ξανα πισω, θελουν δε θελουν ετσι θα μουν βρουν :)

Motorola Moto G

αν δε βρω φορητοτητα σε αλλη εταιρια και μετα ξανα πισω, θελουν δε θελουν ετσι θα μουν βρουν :)

Πολλά καταστήματα δεν μπαίνουν στον κόπο να παραγγείλουν κάρτες sim Q. Οπότε αν δεν έχουν κάρτα για αντικατάσταση, δεν θα έχουν ούτε αν ζητήσεις φορητότητα. Δεν έχουν κέρδος από τη διαδικασία και έτσι δυστυχώς δεν ασχολούνται...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 3 ΜΗΝΩΝ 17,7534€

Με αγάπη

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/kartokiniti-q/q-card/neos-pronomiakos-timokatalogos/

καλησπερα :) αυριο μου τελειωνουν τα 120MB... ξερει κανεις τι ωρα σταματανε?ειναι στις 12 το βραδυ η την στιγμη που τα ειχες ενεργοποιησει?
Vamos Aris

Ακριβως αλλα στελνεις 100ΜΒ και στα κανει 200ΜΒ με το μπονους..

το μπόνους ισχύει μέχρι 30/09 ή κάνω λάθος? επίσης ήθελα να ρωτήσω αν π.χ. έχω υπόλοιπο 13 ΜΒ και αγοράσω 200 ΜΒ με το μπόνους θα έχω 213 ΜΒ νέο υπόλοιπο ή 200 ΜΒ?

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

οντως 5Ε ειναι η αλλαγη, την εκανα, και τωρα το nexus κλειδωνει στα 7.2 :)

Motorola Moto G

το μπόνους ισχύει μέχρι 30/09 ή κάνω λάθος? επίσης ήθελα να ρωτήσω αν π.χ. έχω υπόλοιπο 13 ΜΒ και αγοράσω 200 ΜΒ με το μπόνους θα έχω 213 ΜΒ νέο υπόλοιπο ή 200 ΜΒ?

*η προσφορά ισχύει μέχρι 31/08, από 01/09 θα προσφέρονται 60 και 100 ΜΒ αντίστοιχα.

Η υπηρεσία δεν αφορά σε χρήση δεδομένων κατά τη διάρκεια Περιαγωγής.

καλησπερα :) αυριο μου τελειωνουν τα 120MB... ξερει κανεις τι ωρα σταματανε?ειναι στις 12 το βραδυ η την στιγμη που τα ειχες ενεργοποιησει?

Στις 23:59:59

Απλα επειδή εκανα αιτηση φορητοτητας για cosmote και για να μη χαθουν τα λεφτα που εχει μεσα η q να τα στειλω σε καποιον αλλον... αλλα απ οτι φαινεται θα χαθούν!

καταναλωσε τα χρηματα απο τον αριθμο αυτο πριν κανεις φορητοτητα διοτι ειναι παρα πολλα τα χρηματα και ειναι χαζομαρα να τα χασεις.

οντως 5Ε ειναι η αλλαγη, την εκανα, και τωρα το nexus κλειδωνει στα 7.2 :)

συγνωμη αλλαξες καρτα σημ και αλλαξε η ταχυτητα που πλοηγοσουνα στο ιντερνετ;.

οχι δεν μεταφερονται στον επομενο μηνα το καθε πακετο εχει την δικια του ημερομηνια ληξης, εχει γινει λαθος στο σιτε και παραπληροφορεται ο κοσμος εχω παρει και τους εχω πει να το διορθωσουνε . το πακετο μπορεις να το ενεργοποιησεις και παραπανω απο μια φορα τον μηνα αλλα το καθε πακετο κραταει την δικια του ημερομηνια ληξης καλο ειναι καταναλωσεις τον ογκο του πρωτου πακετου πρωτα και μετα να ενεργοποιησεις δευτερο για εχεις περισσοτερο χρονο να καταναλωσεις το δευτερο πακετο, αλλα αμα ειναι λιγα τα μβ ιντερνετ και δεν σου φτανουνε για την πλοηγηση σου τοτε ενεργοποιησε και δευτερο πακετο και μετα μπες διοτι η γουιντ ειναι η μοναδικη εταιρεια που δεν ενεργοποειται αυτοματα το ημερησιο πασο και θα χρεωσει πολυ εαν καταναλωσεις τα μβ ιντερνετ και δεν το παρεις χαμπαρι. ελπιζω να μην σε μπερδεψα και να καταλαβες τον λογο που το ειπα..

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

συγνωμη αλλαξες καρτα σημ και αλλαξε η ταχυτητα που πλοηγοσουνα στο ιντερνετ;.

.

παραλογο αλλα αληθινο, πρωτη φορα το ειδα πριν 2-3 βδομαδες οταν εβαλα μια q φιλου στο nexus.

η παλια sim ηταν απο τις πολυ πρωτες της q.

Motorola Moto G

• This topic was unpinned, featured and pinned