Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@panos23 δεν ξέρω αν βγαίνει, αλλά έγω τις έκοψα μόνος μου για 2 ipad και δουλεύει το 3g άψογα. Νομίζω είναι το καλύτερο value4money για data σε ipad.

παιδια πως ενεργοποιω τα μμς και wap σε συσκευη motorola WX395? διαβασα οτι στελνεις wap M στο 888 αλλα δεν πιανει.ευχαριστω εκ των πρωτερον

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Ρώτησα και σε προηγούμενο post. Επιβεβαιώστε και εσείς, ότι με windows mobile κινητό ΔΕΝ μπορείς να εχεις internet με QCARD1. Οι ρυθμίσεις που έχουν στο site (myq χωρίς apn/username/password) και οι ρυθμίσεις που μου έδωσαν τηλεφωνικά για wap (BeQ wap!!!) δεν κάνουν συνδεση με τιποτα. Έχω δοκιμάσει 2 συσκευές ήδη και στη μια έχω κάνει και hard reset.

Φίλε μου κι εγώ WM(OMNIA) έχω και φυσικά internet από Q κανονικά. Απλά στις προχωρημένες ρυθμίσεις να βγάλεις από τους διακομιστές DNS που έχει από μόνο του το κινητό(στο υπομενου προχωρημένους της σύνδεσής σου). Φυσικά να βάλεις apn myq. Αυτά!:happy:

καλημερα. ηθελα να ρωτησω καποιον αν το εχει δοκιμασει. εχω ενα στικακι για wind ιντερνετ αλλα ειναι κλειδωμενο. αν βαλω καρτα της q θα λειτουργησει το ιντερνετ? συγκεκριμενα ενδιαφερομαι να κανω χρηση της προσφορας με τα 100 mb που απ οτι διαβασα στην ουσια ειναι απεριοριστα
skorpio

καλημέρα σας.

γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ενημερωθούμε από την Q card για το χρόνο ομιλίας προς WIND/Q και για τα ΜΒ που μας απομένουν ?

επίσης, πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τη μη αποστολή του αριθμού μας ? (αναφερομαι σε ρυθμιση της γραμμης, οχι στη συκευη)

ευχαριστώ. :)

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

Με μιά κλήση στο 12200 πατάμε 33 και ακούμε το υπόλοιπο μας. Τα ΜΒ είναι απεριόριστα προς το παρόν.

Με μιά κλήση στο 12200 πατάμε 33 και ακούμε το υπόλοιπο μας. Τα ΜΒ είναι απεριόριστα προς το παρόν.

απεριοριστα ΜΒ ? απο ποτε ? δεν ειναι 100ΜΒ/μήνα ?

η κλήση στο 12200 ενημερώνει μονο για τα δωρεαν λεπτα ομιλιας προς wind/q και οχι δυστυχως για το υπολοιπο των ΜΒ.

απεριοριστα ΜΒ ? απο ποτε ? δεν ειναι 100ΜΒ/μήνα ?

η κλήση στο 12200 ενημερώνει μονο για τα δωρεαν λεπτα ομιλιας προς wind/q και οχι δυστυχως για το υπολοιπο των ΜΒ.

πολύ καιρό τώρα είναι απεριόριστα , αλλά τώρα το λέει και στην τηλεοπτική διαφήμιση.

πολύ καιρό τώρα είναι απεριόριστα , αλλά τώρα το λέει και στην τηλεοπτική διαφήμιση.

http://www.wind.com.gr/%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%8D/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/Q-Card/Q-Card/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-Q/%CE%91%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1---%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1!.aspx

"Με τη νέα οικονομική επιλογή 1500 λεπτά ομιλίας & 1500 SMS, προς WIND & Q και 100ΜΒ ανά αριθμό είναι δικά σας."

ίσως αναφέρεσαι στην παλαιά προσφορά (που κράτησε ελάχιστα) με 1.5GB internet.

Πλέον είναι 100ΜΒ / μήνα.

εκτός αν έχεις κάποιο link που να αποδεικνύει το αντίθετο :) (μακάρι δηλαδή...)

τελικά δεν υπάρχει τρόπος να μάθουμε πόσα από τα 100ΜΒ έχουμε ακόμα διαθέσιμα ?

Edited by dina

δεν χρειάζετε LINK.

Για τηλεοπτική διαφήμιση μίλησα , δεν μίλησα για internet

Ανοίγεις την τηλεόραση και το ακούς με τα αυτιά σου .

Λέει 1500 λεπτά και 1500 SMS και απεριόριστο Internet

παιδια οτι ρυθμισεςι βρηκα για να ενεργοποιησω τα μμς και το ιντερνετ ηταν χειροκινητα,μπορειτε να με βοηθησετε να το κανω μεσω μηνυματος?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

παιδιά έκανα μια γκάφα.

είχα μια κάρτα Q και επειδή τον τελευταίο καιρό δεν την χρησιμοποιούσα ξέχασα PIN και PUK.

δεν τα βρίσκω πουθενά.

τι μπορώ να κάνω; αν ζητήσω αλλαγή κάρτας θα μου χρεώσουν κοντά στα 20€ νομίζω.

μπορώ να κάνω μεταφορά σε μια άλλη εταιρία και μετά αν θέλω να γυρίσω πάλι στην Q, με το ίδιο νούμερο πάντα;

πόσο θα πάρει αυτό; μπορεί να γίνει; το κινητό είναι δηλωμένο στο όνομα μου.

παιδιά έκανα μια γκάφα.

είχα μια κάρτα Q και επειδή τον τελευταίο καιρό δεν την χρησιμοποιούσα ξέχασα PIN και PUK.

δεν τα βρίσκω πουθενά.

τι μπορώ να κάνω; αν ζητήσω αλλαγή κάρτας θα μου χρεώσουν κοντά στα 20€ νομίζω.

μπορώ να κάνω μεταφορά σε μια άλλη εταιρία και μετά αν θέλω να γυρίσω πάλι στην Q, με το ίδιο νούμερο πάντα;

πόσο θα πάρει αυτό; μπορεί να γίνει; το κινητό είναι δηλωμένο στο όνομα μου.

Αν είναι δηλωμένο στο όνομα σου, πιθανότατα μπορείς να μάθεις το PUK από την εταιρία

@nif

Πέρνα από ένα κατάστημα WIND να σου δώσουν το PUK!

Ταυτότητα και τον αριθμό τηλεφώνου να ξέρεις...

δεν χρειάζετε LINK.

Για τηλεοπτική διαφήμιση μίλησα , δεν μίλησα για internet

Ανοίγεις την τηλεόραση και το ακούς με τα αυτιά σου .

Λέει 1500 λεπτά και 1500 SMS και απεριόριστο Internet

Και κάπου κάτω με μικρά γράμματα λέει:

"Ισχύει η πολιτική ορθής χρήσης των 100ΜΒ για το internet".

http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif

Και κάπου κάτω με μικρά γράμματα λέει:

"Ισχύει η πολιτική ορθής χρήσης των 100ΜΒ για το internet".

ειπα κ εγω...

τελικα μαλλον δεν υπαρχει τροπος να ξερουμε ποσα απο τα 100ΜΒ μας μενουν... :down:

ειπα κ εγω...

τελικα μαλλον δεν υπαρχει τροπος να ξερουμε ποσα απο τα 100ΜΒ μας μενουν... :down:

Αφού είπαμε ότι είναι απεριόριστα Το 100 mb το λέει έτσι για να το λέει...

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

παιδια οτι ρυθμισεςι βρηκα για να ενεργοποιησω τα μμς και το ιντερνετ ηταν χειροκινητα,μπορειτε να με βοηθησετε να το κανω μεσω μηνυματος?

κ εγώ κάτι τέτοιο ψάχνω :lol:¨παλιά είχε σίγουρα δν έχω ιδέα τώρα:lol:

Αν μπορούσε κανείς να βοηθησεί για ρυθμίσεις Q internet σε android συσκευές....

http://www.wind.com.gr/Βασικό-μενού/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Καρτοκινητή/Q-Card/My-Q-Υπηρεσίες/Internet.aspx

Έχω βρει τα παραπανω αλλά δεν γίνεται δουλειά ούτε σε GALAXY 3 ούτε σε IDEOS!

Καλησπέρα σκέφτομαι να ενεργοποίησω την προσφορά με το 1€ τις κίου 31/12/2010 για την εχω μέχρι 31/1/2011 για το ίντερνετ με ενδιαφέρει . Αλλά στο 1260 μου είπανε ότι εάν κάνω ανανέωση εκείνη την ημέρα θα χάσω το μπόνους την επόμενη μέρα, ενώ όταν ξανά πήρα μου είπανε ότι μπορώ να την εχω και τον ιανουάριο αρκεί να κάνω ανανέωση του πακέτου πριν λήξει ο μήνας . Εμένα μου φάνηκε τελείως κουλο το πρώτο . Τελικά τι ισχύει με την προσφορά τις κίου;. Εγώ εχω την προσφορά του wind f2g με το δωρεάν ίντερνετ αλλά ισχύει μέχρι 31/12. Και μετά δεν θα εχω ίντερνετ φθηνό στο κινητό. Άμα δεν ενεργοποίησω τις κίου θα βάλω τις βοντα με τα 3€ τα 60μβ. Διότι στην wind δεν συμφέρει το αντίστοιχο πακέτο διότι πληρώνεις 4€ και σου δίνει 40μβ και επίσης τα πακέτα adsm είναι ασύμφορα διότι δίνεις πολλά λεφτά και δεν έχεις πολλές μέρες να τα καταναλώσεις. Μόνο τα 15€ για 1gb είναι καλό το πακέτο αλλά πανάκριβο.

Καλησπέρα σκέφτομαι να ενεργοποίησω την προσφορά με το 1€ τις κίου 31/12/2010 για την εχω μέχρι 31/1/2011 για το ίντερνετ με ενδιαφέρει . Αλλά στο 1260 μου είπανε ότι εάν κάνω ανανέωση εκείνη την ημέρα θα χάσω το μπόνους την επόμενη μέρα, ενώ όταν ξανά πήρα μου είπανε ότι μπορώ να την εχω και τον ιανουάριο αρκεί να κάνω ανανέωση του πακέτου πριν λήξει ο μήνας . Εμένα μου φάνηκε τελείως κουλο το πρώτο . Τελικά τι ισχύει με την προσφορά τις κίου;. Εγώ εχω την προσφορά του wind f2g με το δωρεάν ίντερνετ αλλά ισχύει μέχρι 31/12. Και μετά δεν θα εχω ίντερνετ φθηνό στο κινητό. Άμα δεν ενεργοποίησω τις κίου θα βάλω τις βοντα με τα 3€ τα 60μβ. Διότι στην wind δεν συμφέρει το αντίστοιχο πακέτο διότι πληρώνεις 4€ και σου δίνει 40μβ και επίσης τα πακέτα adsm είναι ασύμφορα διότι δίνεις πολλά λεφτά και δεν έχεις πολλές μέρες να τα καταναλώσεις. Μόνο τα 15€ για 1gb είναι καλό το πακέτο αλλά πανάκριβο.

η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις μέχρι και 31/12 οπότε είναι αυτονόητο ότι ενεργοποίηση στις 31/12 έχει ισχύ ένα μήνα οπότε πρέπει να έπεσες σε βλήμα τηλεφωνήτρια τη πρώτη φόρα, σύνηθες φαινόμενο μη σου φαίνεται παράξενο

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw