Jump to content

Υπηρεσία my account από την Cosmote

alany
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μπορώ να καταλάβω οταν προσπαθώ να μπώ μέσω του opera στο my account της cosmote μου βγάζει έτσι την σελίδα τι φταίει?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

• Απαντήσεις 466
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εχω cosmote my acount business επειδη θα γινω οικιακος χρηστης σε λιγο μπορω να κανω την αλλαγη στο απλο myaccount ανεμακτα? επισης επειδη θα βαλω 2 νουμερα που ειχα στο εταιρικο σε αλλο ονομα μπορω να βλεπω αυτα τα νουμερα στο ιδιο myaccount η πρεπει να κανω αλλο?
υπογραφή εκτός ορίων

Αναίμακτα,ναι. Δεν θα μπορείς όμως να έχεις προσβαση στο παλιό ( εταιρικό ) myaccount, αφού αυτός ο κωδικός πελάτη θα πάψει να υφίσταται. Τα άλλα δύο νούμερα, επίσης δεν θα μπορείς να τα διαχειρίζεσαι απο τον δικό σου κωδικό. Μιλάμε για 2 διαφορετικούς πελάτες πια.

Tι γινεται τωρα τελευταια και δεν μπορω να δω τον λογαριασμο μου? Προσπαθηστε αργοτερα λεει και οτι δεν ειναι προσωρινα διαθεσιμη η υπηρεσια...απο προχθες ολα αυτα μεχρι και τωρα....

Tι γινεται τωρα τελευταια και δεν μπορω να δω τον λογαριασμο μου? Προσπαθηστε αργοτερα λεει και οτι δεν ειναι προσωρινα διαθεσιμη η υπηρεσια...απο προχθες ολα αυτα μεχρι και τωρα....

Mπορει να κοιταξει καποιος να μου πει?

Μηπως ειναι προβλημα του λογαριασμου μου? Ή γινεται καποια αναβαθμιση?

• 2 weeks later...
παιδια πως μπενουμε στο e-bill εγω μολις μπηκα στο myaccount αλλαξα τον κωδικο οπως μου ελεγε αλλα εσβησα τον παλιο και δεν μπορω να μπω στο e-bill στην cosmote ακομα προωθουν τα αιτηματα μου
υπογραφή εκτός ορίων

Θα έχεις πρόσβαση απο τον πρώτο λογαριασμό που θα ακολουθήσει την ενεργοποίηση της υπηρεσίας και μετά.

Ρε παιδια παλι δεν δουλευει σε καρτοκινητα στο my account????

Δυστυχώς ναι, σε εμένα ''εξαφανίστηκαν''απο της 9-11-09 και ακόμη δεν μου τα εμφάνισαν και ας τα εχω ταυτοποιήσει.

Ρε παιδια παλι δεν δουλευει σε καρτοκινητα στο my account????

Τι παλι? Γιατι ποτε δουλεψε απο τις 9-11-09 και υστερα?

Τι παλι? Γιατι ποτε δουλεψε απο τις 9-11-09 και υστερα?

δυστυχώς οχι ακόμη,απο το cc της cosmote μου λένε να κάνω υπομονή !!Λογω της ταυτοποίησης συμβαίνουν όλα αυτά.

Εμενα την προηγουμενη βδομαδα δουλεψε 3-4 φορες που μπηκα (διαφορετικες μερες) και λεω ενταξει....το φτιαξανε......και τωρα παλι τα ιδια.

Ταυτοποιηση εχω κανει απο τον Γεναρη!!!

Εμενα την προηγουμενη βδομαδα δουλεψε 3-4 φορες που μπηκα (διαφορετικες μερες) και λεω ενταξει....το φτιαξανε......και τωρα παλι τα ιδια.

Ταυτοποιηση εχω κανει απο τον Γεναρη!!!

πρεπει να ξανακανεις ταυτοποιηση

ρε παιδια εκανα στον ξαδερφο μου ενα myaccount αλλα μετα απο λιγο καιρο ο ξαδερφος μου πηγε σε οικογενειακο με αποτελεσμα σε εκεινο το myaccount να μην υπαρχει κανενας αριθμος. Του εκανα καινουριο κανονικα εμφανιστηνκαν μια χαρα ολα τα νουμερα του πακετου το θεμα ειναι οτι το πρωτο myaccount δεσμευει το e-mail μου (του ειχα βαλει το δικο μου e-mail) σε ποσο καιρο καταργειται αυτο το myaccount? μου λενε απο την cosmote οτι πρεπει να υποβαλλω εγγραφο αιτημα. απο την στιγμη ομως που πηγε σε οικογενειακο αλλαξε ο κωδικος πελατη αρα ειναι αχρηστο εκεινο το myaccount δεν θα καταργηθει καποια στιγμη?

υπογραφή εκτός ορίων

• 2 weeks later...

Ακόμα να το φτιάξουν το πρόβλημα με το Myacount εκεί στην cosmote. Σα δε ντρέπονται! Μια υπηρεσία της προκοπης είχαν για τα καρτοκινητα και τη σταμάτησαν και αυτή!

Είναι πλέον 3 βδομάδες που δε μπορώ να έχω πρόσβαση στην υπηρεσία. Τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε σύντομα (!) θα το φτιάξουν. Εννοείται έχω κάνει ταυτοποίηση

Εαν μπλεξεις με προβληματα στο myaccount δεν ξεμπλεκεις ευκολα.

Την εχω πατησει για αυτο σου λεω...

Samsung S21 Ultra

Εγώ έκανα ταυτοποίηση το Σάββατο και Κυριακή νύχτα ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε. Δοκίμασα και έμπαινα κανονικά.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Απο της 9 Νοεμβρίου και ακόμη τίποτα..........

Απο της 9 Νοεμβρίου και ακόμη τίποτα..........

Ούτε εγώ μπορώ να μπω ακόμα (εδώ και πάνω από ένα μήνα!). Η απόλυτη ξεφτίλα της εταιρίας.....

Ρε παιδια τι επαθες το myaccount ? Παταω να μου στειλει τον κωδικο εδω κ δυο μερες και τιποτα!

Δες τα προηγούμενα σχόλια. Επίσης σύμφωνα με την εταιρία είναι άγνωστο πότε θα επανέλθει λόγω κάποιων 'τεχνικών αλλαγών'! Αρχικά είπαν ότι φταίει η ταυτοποίηση τώρα αλλαγές. Είναι εντελώς αναξιόπιστοι ως προς αυτό!

Ρε παιδια τι επαθες το myaccount ? Παταω να μου στειλει τον κωδικο εδω κ δυο μερες και τιποτα!

Βάζεις το σωστό username?

Τελικα θυμηθηκα τον κωδικο και μπηκα. Που να ηθελα να κανω κατι σοβαρο και να περιμενα κωδικο..παλαιοτερα σε 5 λεπτα μου ειχε ερθει μηνυμα!

Παιδιά, όποις γραφτεί στο myaccount σταματάει να λαμβάνει έντυπο λογαριασμό;

Έλαβα email ότι εκδώθηκε ο πρώτος μου λογαριασμός και με αυχαριστούσαν που επέλεξα να προστατεύσω το περιβάλλον. Πότε το επέλεξα άραγε;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.