Jump to content

Samsung GT-i8510 INNOV8

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βρε παιδιά....

Innov8 απο HongKong....

Πάω Gallery και φτιάχνω καινούριο folder.

Επιλέγω μία φωτογραφία (που τράβηξα με το ίδιο το κινητό) και κάνω Move to Folder.

Στη καλύτερη περίπτωση το τηλέφωνο βγάζει το progress bar (Οτι κάνει την μετακίνηση) και αποτέλεσμα είναι οτι το νέο Folder είναι κενό.

Πέρασε φορματ, *#7370# και πάλι τα ίδια.

Υπαρχει το ελληνικό Firmware κάπου για να το flashαρω με το Apollo??

Βρε παιδιά....

Innov8 απο HongKong....

Πάω Gallery και φτιάχνω καινούριο folder.

Επιλέγω μία φωτογραφία (που τράβηξα με το ίδιο το κινητό) και κάνω Move to Folder.

Στη καλύτερη περίπτωση το τηλέφωνο βγάζει το progress bar (Οτι κάνει την μετακίνηση) και αποτέλεσμα είναι οτι το νέο Folder είναι κενό.

Πέρασε φορματ, *#7370# και πάλι τα ίδια.

Υπαρχει το ελληνικό Firmware κάπου για να το flashαρω με το Apollo??

Το ιδιο πρόβλημα εχω και εγω το κινητό είναι απο ελλάδα.Το φορμάτ που λές σβήνει τα περιεχόμενα που έχεις στη συσκευή?

δημιουργηστε νεο φακελο στην εκθεση αλλα μην το αποθηκευσετε

στην μνημη μαζ.αποθ αλλα στην μνημη του κινητου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Λοιπόν..Δεν νομιζω να εχει ειπωθει εδω.

Secret code που δουλευει στο ΙΝΝΟV.Προσοχη ομως μην καταστρεψετε το ηχειο..

*#0002*28346# TestAudio --Ρυθμισεις για απιστευτη ενταση του ηχειου..

Λειτουργει κανονικα σε i8510XXHHA version, δεν δοκιμαστηκε σε αλλο firmware.

Πραγματικα πολυυυυ ενταση

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Λοιπόν..Δεν νομιζω να εχει ειπωθει εδω.

Secret code που δουλευει στο ΙΝΝΟV.Προσοχη ομως μην καταστρεψετε το ηχειο..

*#0002*28346# TestAudio --Ρυθμισεις για απιστευτη ενταση του ηχειου..

Λειτουργει κανονικα σε i8510XXHHA version, δεν δοκιμαστηκε σε αλλο firmware.

Πραγματικα πολυυυυ ενταση

δουλευει το κολπακι κ με την ΗΚ1

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Καλημερα σε ολους,

Σκεφτομαι να απιχωρηστω το iphone 3G που εχω και να παω σε INNOV8.

Θα ηθελα, επειδη δεν εχω πολυ χρονο να ψαξω το θεμα, να μου απαντησει καποιος που εχει την συσκευη στις εξης αποριες:

1. Φορτιζει απο το καλωδιο USB?

2. Η ενταση αναπαραγωγης ραδιο/mp3 απο τα ηχεια του ειναι ικανοποιητικη απο αποψη εντασης/ποιοτητας? Σε σχεση με το Ν95 8GB?

3. Η ποιοτητα κατασκευης ειναι κορυφαια (οπως τα περισσοτερα Samsung) χωρις τριξιματα-κουνηματα κτλ ή εχει ελλατωματα?

4. Αναβαθμισεις βγαινουν συχνα οπως στα ΝΟΚΙΑ? Σπιτικη αναβαθμιση γινεται ή οχι?

5. Η μπαταρια ποσο κραταει με νορμαλ χρηση (λιγα τηλεφωνηματα, sms, φωτογραφιες) κλεινοντας το βραδυ?

6. Το διαφημισμενο DivX/XviD support παιζει κανονικα? Δηλαδη πεταω μεσα μια τανια divx και παιζει κανονικα?

7. Εφαρμογες και παιχνιδια πως περναμε? Ειναι οπως στα ΝΟΚΙΑ? Χρειαζεται να γινονται sign κανονικα?

8. Το gps αποδιδει καλα?

Σας ευχαριστω

δημιουργηστε νεο φακελο στην εκθεση αλλα μην το αποθηκευσετε

στην μνημη μαζ.αποθ αλλα στην μνημη του κινητου

Αρα μιλάμε για bug.... :-(

Το Format του Mass storage σβήνει τα πάντα και αφήνει default φακέλους (images, games, video κτλ.).

Το *#7370# επαναφέρει εργοστασιακές ρυθμίσεις και σβήνει τη μνήμη του κινητού.

@asikis:

Καλημερα σε ολους,

Σκεφτομαι να απιχωρηστω το iphone 3G που εχω και να παω σε INNOV8.

Θα ηθελα, επειδη δεν εχω πολυ χρονο να ψαξω το θεμα, να μου απαντησει καποιος που εχει την συσκευη στις εξης αποριες:

1. Φορτιζει απο το καλωδιο USB?

Ναι

2. Η ενταση αναπαραγωγης ραδιο/mp3 απο τα ηχεια του ειναι ικανοποιητικη απο αποψη εντασης/ποιοτητας? Σε σχεση με το Ν95 8GB?

Δεν ξέρω για το Ν95, αλλά είναι πολύ καλή

3. Η ποιοτητα κατασκευης ειναι κορυφαια (οπως τα περισσοτερα Samsung) χωρις τριξιματα-κουνηματα κτλ ή εχει ελλατωματα?

Πολύ καλή

4. Αναβαθμισεις βγαινουν συχνα οπως στα ΝΟΚΙΑ? Σπιτικη αναβαθμιση γινεται ή οχι?

Οχι μέχρι στιγμής, αλλά δεν την πολυχρειάζεται...

5. Η μπαταρια ποσο κραταει με νορμαλ χρηση (λιγα τηλεφωνηματα, sms, φωτογραφιες) κλεινοντας το βραδυ?

Κλείνοντας το βράδυ, ίσως και 2 ημέρες

6. Το διαφημισμενο DivX/XviD support παιζει κανονικα? Δηλαδη πεταω μεσα μια τανια divx και παιζει κανονικα?

Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει

7. Εφαρμογες και παιχνιδια πως περναμε? Ειναι οπως στα ΝΟΚΙΑ? Χρειαζεται να γινονται sign κανονικα?

Κανονικά, όπως και στα ΝΟΚΙΑ

8. Το gps αποδιδει καλα?

Πάρα πολύ καλά.

Σας ευχαριστω

Να είσαι καλά

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.

Καποια επιπλεον πραγματακια:

1. Διαβαζω σε ξενα forum οτι υπαρχει update service κανονικα μεσω του PC Studio κτλ. Ισχυει αυτο? Ελληνικη εχει βγει?

2. Με την μπαταρια υπαρχει θεματακι? Πολλοι χρηστες σε ξενα forum διαμαρτυρονται για την αποδοση της μπαταριας και την παρομοιαζουν με αυτη του Ν96? Τοσο χαλια ειναι????? Με φουλ ακροαση ραδιο απο τα ακουστικα δεν βγαζει 2 ημερες?

3. Themes, περα των προεγκατεστημενων, υπαρχουν???

1. Υπάρχει η επιλογή μέσα στο Pc Studio, αλλά ακόμα δεν το έχει βάλει προφανώς μπροστά η Samsung. Λογικά, θα γίνει και αυτό. Η συσκεή είναι πολύ καινούργια.

2. Το ράδιο δεν τρώει πολύ μπαταρία. Οι ενεργοβόρες εφαρμογές είναι τα WiFi, GPS κλπ. Εγώ που κάνω πολύ χρήση, με βγάζει 1+. Αν το έκλεινα το βράδυ, θα με έβγαζε 2. Παρ' όλα αυτά, έχω και τις επιλογές φόρτισης το βράδυ, σε USB και φορτιστή αυτοκινήτου. Αν μου τύχει η στραβή, κάτι θα έχω. Δεν έχω μείνει ποτέ. Αυτά τα είχα απο τότε που χρησιμοποιώ PPC γιατί είναι ενεργοβόρες συσκευές.

Μην κοιτάς, μια τέτοια συσκευή που κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, που έχει και εσωτερική μνήμη (ενεργοβόρα και αυτή, αλλά σωτήρια..) με όλα τα καλά να λειτουργούν σωστά, με δυνατότητες να περνάς όποια εφαρμογή θέλεις, κλπ., έχει και κατανάλωση μπαταρίας. Δεν υπάρχει συσκευή με όλα αυτά και πολύ μικρότερες καταναλώσεις. Οι πολυσυσκευές αυτού του είδους, θα έχουν μέχρι 2 ημέρες μπαταρίας. Αυτό πρέπει να το πάρουμε απόφαση. (Το Ν82, πάλι 1+ μου κράταγε).

3. Βέβαια υπάρχουν. Εγώ έχω βάλει το HTC by Invaser και είναι πολύ ωραίο, με έγχρωμα εικονίδια.

Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να κατεβάσουμε τα δεδομένα για το GPS+ από WiFi ?! Στο HTC που είχα το υποστήριζε αυτό! Γιατί όταν ανοίγω το Garmin κάνει 5-10 λεπτά να βρει δορυφόρους!!!!

Επίσης επιλέγω να βρει το PC Studio ενημέρωση για το κινητό και αφού το ελέγξει μου βγάζει το εξής:

http://www.geocities.com/multigraphgr/images/samsung.jpg

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Προφανώς είναι η ρώσικη έκδοση του προγράμματος.

Από την σελίδα της samsung την κατέβασα και είναι multilang... Τι να πω... δεν ξέρω!

Όσο για το GPS, σε εσάς πόσην ώρα κάνει να βρει δορυφόρους? Το Garmin στο δικό μου κάνει τουλάχιστον 5 λεπτά!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Όσο για το GPS, σε εσάς πόσην ώρα κάνει να βρει δορυφόρους? Το Garmin στο δικό μου κάνει τουλάχιστον 5 λεπτά!

Αν βλέπεις ότι δεν σου λοκάρει γρήγορα, κλείνε το garmin και ξανανοιγέ το.

Από την σελίδα της samsung την κατέβασα και είναι multilang... Τι να πω... δεν ξέρω!

Μάλλον θα έτυχε (έχει τύχει και σ' εμένα μια φορά. Δεν ήξερα το tip που λέει ο mirrorofsorrow). Ειδικά αν έχεις κατεβάσει δεδομένα GPS+, κλειδώνει σε λιγότερο απο λεπτό. Αλλά και να μην έχεις κατεβάσει, πάλι πολύ γρήγορα κλειδώνει.

παίζει τίποτα σε εφαρμογές και παιγνίδια?

δες εδω και γω δεν γνωριζω αλλα sites

http://www.zedge.net & http://www.mobiles24.com

Don't give up! :!:

προτείνετε βρε παιδια κανενα καλο θεματακι...κ αν γινετε να αλαζουν ολλα τα εικονιδια σε περιπτωση που εχει custom icons...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ θεματα κλπ κοιταξτε στο γνωστο μεροσ ειναι τα ιδια με τα Αντιστοιχα ΝΟΚΙΑ ipmart
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

το περιμενω και εγω αυριο:p:p

καμια θηκη εχετε βρει??

οχι ζωνης απλως να εφαρμοζει επανω

στο τηλ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον θα έτυχε (έχει τύχει και σ' εμένα μια φορά. Δεν ήξερα το tip που λέει ο mirrorofsorrow). Ειδικά αν έχεις κατεβάσει δεδομένα GPS+, κλειδώνει σε λιγότερο απο λεπτό. Αλλά και να μην έχεις κατεβάσει, πάλι πολύ γρήγορα κλειδώνει.

Δεδομένα GPS+ δεν μπορώ να κατεβάσω γιατί έχω κάρτα! Είναι κακό όμως να μην μπορείς μέσω WiFi να μην μπορείς να τα κατεβάσεις!!!! :mad:

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επειδή για κάθε χώρα υπάρχει και το ανάλογο firmware θα ήταν καλό να υπάρχει ένα τέτοιο θέμα για να ενημερωνόμαστε! Το δικό μου κινητό "φοράει" την έκδοση: I8510XXHK1 Ημ. Έκδοσης λογισμικού: 07/11/2008
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επειδή για κάθε χώρα υπάρχει και το ανάλογο firmware θα ήταν καλό να υπάρχει ένα τέτοιο θέμα για να ενημερωνόμαστε! Το δικό μου κινητό "φοράει" την έκδοση: I8510XXHK1 Ημ. Έκδοσης λογισμικού: 07/11/2008

λογικα ολα τα ελληνικα αυτην φορανε...οπως κ το δικο μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ναι αλλά έβαλα την καινούρια έκδοση PC Studio και επιλέγω αναβάθμιση! Αφού κάνει τα δικά του στο τέλος μου βγάζει ένα μήνυμα στα Ρώσικα που με μετάφραση σημαίνει: does not support connecting Model. Άρα πως κάνουμε αναβάθμιση? Πως θα μάθουμε αν υπάρχει νέα έκδοση? Η συγκεκριμένη είναι από τον Νοέμβριο! Δηλαδή 2.5+ μήνες!
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• The title was changed to Samsung GT-i8510 INNOV8