Jump to content

Samsung GT-i8510 INNOV8

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο section Symbian 9.X (που σημαίνει, symbian 9.1, 9.2 και 9.3), υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές, παιχνίδια θέματα κτλ.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ας δοκιμασoυμε κατι αλλο...

Καντε εγγραφη βιντεο με δυνατη μουσικη σπιτι σας ή στο αυτοκινητο και δειτε τα αποτελεσματα.

Πρεπει να γινει απο ολους μας διαμαρτυρια στην SAMSUNG

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Φίλε dleyteris έχεις και συ αντίστοιχο πρόβλημα με το δικό μου και του polsta ?

Αυτό με την ρύθμιση στην αποθήκευση του video το δοκιμάσατε ?

Αν προσέξετε θα δείτε ότι κάτω από το flash υπάρχει μια τρυπούλα. Πρόκειται για το μικρόφωνο της κάμερας . Είναι εντελώς απροστάτευτο από τον αέρα και αρκετά ευαίσθητο. Εκεί νομίζω ότι βρίσκεται το πρόβλημα . Το Ν95 που είχα χρησιμοποιούσε το μικρόφωνο του τηλεφώνου για την κάμερα , το οποίο βρισκόταν από κάτω και δεν επηρεαζόταν τόσο πολύ από τον αέρα . Στο Samsung όμως το μικρόφωνο του τηλεφώνου βρίσκεται μέσα στο πληκτρολόγιο όποτε δεν μπορεί να δουλέψει όταν βιντεοσκοπούμε. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μειώσουν την ευαισθησία του , ο αέρας όμως θα είναι πάντα πρόβλημα....:(

Έβαλα το νέο Pc Studio 7 στα Αγγλικά και είναι όλα καλά (δεν έχει Ρώσικα δηλαδή)

Φίλε zavatako, το destinator τρέχει μεν στην συσκευή σου αλλά πρέπει να το πληρώσεις. Δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να βγει ραγίσμενο.

Γιατί δεν παίζει ? Παίζει μια χαρά από την SD card

Ετσι απαντα η MLS για το i8510,αν το εχεις δοκιμασει και παζει τοτε αυτο ειναι θετικο.

ξέρουν στην MLS ότι το i8510 έχει SD slot και ότι δεν είναι όπως το Ν95 8GB που δεν έχει ?

To πρόγραμμα υπάρχει μόνο σε κλειδωμένες SD cards και δεν μπορεί να εγκατασταθεί στην σκληρό.

ξέρουν στην MLS ότι το i8510 έχει SD slot και ότι δεν είναι όπως το Ν95 8GB που δεν έχει ?

To πρόγραμμα υπάρχει μόνο σε κλειδωμένες SD cards και δεν μπορεί να εγκατασταθεί στην σκληρό.

Oχι δεν ειναι αυτο,απλα ειναι λιγο διαφοροποιημενο το Symbian OS,οπως και με το GARMIN που δεν επαιζαν οι versions πριν την 5.00.20 .

Διορθωση: το i8510 υποστηριζεται απο την 5.00.20 και επειτα:

Changes made from version 5.00.00 to 5.00.20:

Provide support for Samsung INNOV8 (i8510).

Y.Γ. : To εχεις δοκιμασει σιγουρα το MLS DESTINATOR στο i8510 ??

Από που το κατέβασες στα Αγγλικά ?

Από το Ελληνικό site και διάλεξα Αγγλική γλώσσα.

Φίλε zavatako, το destinator τρέχει μεν στην συσκευή σου αλλά πρέπει να το πληρώσεις. Δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να βγει ραγίσμενο.[/QU ...........εισαι σιγουρος το εχεις δοκιμασει?:(

εισαι σιγουρος το εχεις δοκιμασει;

Δεν έχω την συσκευή φίλε μου για να το δοκιμάσω. :)

Χρησιμοποιείτε πιο πολύ το Άλμπουμ (Photo Base) ή την έκθεση και γιατί;

Με άλλα λόγια ποιες οι διαφορές τους;

2 ερωτησουλες,οταν βλεπουμε ενα βιντεο υπαρχει τροπος να το προχωραμε πιο κατω η πιο πισω?κ αν οχι υπαρχει καποιος player για το κινητο μας?κ η δευτερη,αν ξερει καποιος τις ρυθμισεις κ τις τιμες για τον ηχο απ το κρυφο μενου.μην το καψουμε κιολας!!!!
LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!!

Αν προσέξετε θα δείτε ότι κάτω από το flash υπάρχει μια τρυπούλα. Πρόκειται για το μικρόφωνο της κάμερας . Είναι εντελώς απροστάτευτο από τον αέρα και αρκετά ευαίσθητο. Εκεί νομίζω ότι βρίσκεται το πρόβλημα .

Σχετικά με την πιο πάνω παρατήρηση του φίλου dmam27 στις 21.5.09, έκανα βιντεοσκόπηση σκεπάζοντας και ξεσκεπάζοντας τη συγκεκριμένη οπή. Ο ήχος δεν άλλαξε σε τίποτα. Επομένως ούτε έτσι έχουμε βελτίωση. Στο SE K750 που είχα, όταν ήθελα να αποφύγω τους θορύβους από ισχυρούς ανέμους, έβαζα απλά το δάχτυλό μου στη μικροφωνική οπή, και το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Εδώ, απολύτως τίποτα.

Για την εγκατάσταση του Memory Patch που έκανα, όπως και ο GeorgeChios, με σκοπό να βελτιώσω τη συμπεριφορά της μπαταρίας, έχω να πω τα εξής μετά από επανειλημμένες δοκιμές, και διατηρώντας στη συσκευή μου όλες τις ενεργοβόρες διαδικασίες απενεργοποιημένες (και χωρίς Memory Card):

-Η πρώτη φόρτιση εξαντλήθηκε σε 2 μέρες (33 ώρες), με την εξής χρήση: Ομιλία 2,5 λεπτών, λήψη 7 φωτό και προβολή τους στο PhotoBase, λήψη 1 βίντεο 3 δευτερολέπτων (κουράστηκε κι έκλεισε!!).

-Η δεύτερη φόρτιση εξαντλήθηκε σε 2 μέρες (30 ώρες) με 8,5 λεπτά ομιλίας, λήψη 17 φωτό χωρίς προβολή τους, προβολή παλαιότερων βίντεο επί 15 λεπτά (καλύτερη performance, αλλά πάντα απόλυτα ανεπαρκής)

-Η τρίτη φόρτιση εξαντλήθηκε σε μία μέρα (16 ώρες, Κύριε ελέησον!) με 30 δευτερόλεπτα ομιλίας (καλό ε; ), λήψη 17 φωτό χωρίς προβολή τους, λήψη 4 λεπτών βίντεο.

Θα συμφωνήσετε πως δεν έχουμε παρά μια εντελώς αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Να συμπληρώσω ότι την πρώτη μέρα η ένδειξη της μπαταρίας δεν έπεφτε ούτε μία γραμμή (κι άλλοι έχουν αναφέρει ότι έβγαλαν μια μέρα χωρίς απώλεια γραμμών), τη δεύτερη όμως η πτώση ήταν κατακόρυφη. Το τηλέφωνο καθόταν μόνο του, άπραγο στο γραφείο μου, κι έχανε ενέργεια. Μιλάμε για τεχνολογία…

Δεν ξέρω αν η συσκευή του φίλου GeorgeChios είναι ευλογημένη και αντέχει κάπου 4 μέρες μετά το Patch, ούτε ξέρω αν η συσκευή του φίλου dmam27 συνεχίζει να έχει καλή απόδοση, όπως είπε στις 14.5.09. Πρόσεξα επίσης ότι ο nikkat13 δήλωσε πως έχει 4 μέρες διάρκειας μόνο και μόνο κλείνοντας εφαρμογές - διεργασίες. Εγώ αναγκαστικά καταθέτω τις δικές μου εμπειρίες.

Όσο για τις συνεννοήσεις μου (υπήρξαν επανειλημμένες) με τα Services και τους υπεύθυνους της Samsung, αυτό που συνάντησα ήταν μισόλογα και υπεκφυγές. Στην αρχή παραδέχθηκαν ότι η μπαταρία παρουσιάζει ανεξήγητες απώλειες και ο ήχος περίεργους θορύβους, και μετά μου είπαν ότι η επανεγκατάσταση του λογισμικού έλυσε τα προβλήματα, κάτι που όπως διεπίστωσα φυσικά δεν έγινε.

Τελικά:

- Η μπαταρία είναι πλήρως ανύπαρκτη.

- Ο ήχος ουσιαστικά δεν εγγράφεται αν βρίσκεσαι εν κινήσει (σε αυτοκίνητο, πλοίο, τραίνο, δεν μπορείς να καταγράψεις μια διαδρομή ή ένα περιστατικό με την παρέα σου).

-Κάθε φορά που μπαίνεις στις "Επαφές" για να κάνεις μια κλήση, πρέπει τελειώνοντας να ξαναπάς στις "Επαφές" για να κλείσεις την εφαρμογή, που ανεξήγητα έχει μείνει ενεργή.

- Οι ρυθμίσεις μενού για λήψη βίντεο ή φωτό δεν απομνημονεύονται (αν θέλεις να μη φωτογραφίζεις τη φύση με χρώμα μπλε το πρωί πρέπει να ρυθμίζεις συνέχεια κατάλληλα τη συσκευή).

Το συμπέρασμά μου είναι ότι η συσκευή είναι για γυαλιστερή πατάτα. Είναι ένα αυτοκίνητο με ισχυρούς κυλίνδρους, αλλά χωρίς ρόδες. Εδώ και δύο μήνες που το έχω, αντί να με εξυπηρετεί εκείνο, δεν κάνω άλλο από το να καταγράφω εγώ τα προβλήματά του για να εξυπηρετήσω τις δικές του ανάγκες σε service, ψευτοαναβαθμίσεις, κ.λπ. Σκέτη αηδία, κοροϊδία, αγανάκτηση.

Αν και άλλοι έχουν τις ίδιες εμπειρίες, ίσως μπορούμε να κινηθούμε ομαδικά κατά της Samsung, ώστε να πιέσουμε στο μέγιστο βαθμό για ό,τι μπορούμε να διεκδικήσουμε. Για μελλοντικές μου συνεννοήσεις με την αξιότιμη εταιρεία θα ενημερώνω, διότι προσωπικά δεν τελείωσα μαζί τους φυσικά.

Η Μπαταρια του ειναι μια χαρα,μετα απο δυο μηνες που το εχω στην κατοχη μου χρειαζεται φορτιση καθε 3 μερες κατα μεσω ορο... Το μονο προβλημα του ειναι με το μικροφωνο κατα την ληψη βιντεο, "μπουκωνει" ,αλλα αυτο ειναι θεμα software που πιστευω οτι στην επομενη αναβαθμιση firmware να το λυσουν. Μην ξεχναμε το Ν95 που χρειαστηκε 2 χρονια και 10 αναβαθμισεις του firmware μεχρι να γινει επιτελους "κανονικο" τηλεφωνο και να κανει αυτα που υποσχωταν το hardware:p

Πολύ χλομό εως απίθανο να λυθεί το πρόβλημα με το μικρόφωνο.

Οπως ειπα και πιο πανω φαινεται καθαρα οτι ειναι θεμα software. Η ρυθμιση της ευαισθησιας του μικροφωνου γινεται μεσω ενος βρονχου, ενος κυκλωματος AGC(Αυτοματη Ρυθμιση Κερδους) που στα κινητα τηλεφωνα υλοποιηται απο το DSP(Ψηφιακη Επεξεργασια Σηματος)... Στην περιπτωση του I8510 βλεπω οτι το AGC ειναι λαθος προγραμματισμενο ή και εντελως απενεργοποιημενο..

Γι'αυτο ευελπιστω οτι θα το λυσουν με μια αναβαθμιση:!:

Φίλε gianisma1 , δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο στην Samsung στα κεντρικά να τους πεις τι φταίει μπας και το φτιάξουν ? Ή στην Smartec στο Χαιδάρι που έχω ακόμα το κινητό μου εκεί !!!

Γιατί το χουν πάνω από βδομάδα και δεν βρίσκουν τίποτα.

Άμα φτάνουμε σε σημείο να ξέρουμε εμείς τι φταίει και όχι αυτοί, καλά πάμε...

Καλο θα ειναι να μας πει καποιος υπευθυνα τι παιζει με αυτο το patch.Να ξερουμε τι να κανουμε.Βοηθα τελικα στη μπαταρια η οχι?Λιγο πολυ ολοι θα θελαμε να βελτιωσουμε τη διαρκεια της μπαταριας μας οποτε θεωρω το θεμα σημαντικο..ευχαριστω.

Παιδια εγω παντως οταν χρειαζομαι το κινητο να με κρατησει οπωσδηποτε για μια μερα γιατι

ξερω οτι πχ θα χρησιμοποιησω το gps ή την φωτογραφικη σε καμμια εκδηλωση, του ριχνω ενα

ξεγυρισμενο φορτισμα το βραδυ και εχω το κεφαλι μου ησυχο οσο γεματο ή αδειο ειναι.

Σιγα μην σκασω με την μπαταρια αν θα με αφησει ή οχι...στην τελικη οταν κοιμαμαι δεν μιλαω και απλα φορτιζει!!! χαχαχαχαχα

• The title was changed to Samsung GT-i8510 INNOV8