Foufoutosx Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 ΜΗΠΩΣ (λεω μηπως) ξερει κανεις ΠΟΥ θα μπορουσα να βρω λογισμικο για το Μ8800? Μιας και ειναι κοντινο μοντελο με το Ι8510. Παράθεση Πωλείται Atrix μαζί με Lapdock... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 εχει περασει κανένας το animation menu στο innov8; όποιος εχει το κινητο, και εννοείται το έχει χακάρει (open4all και c2z), πρέπει οπωσδήποτε να περάσει αυτό το προγραμματάκι... κάνει θαύματα στο Menu του κινητού! αγνώριστο το κάνει! οι επιλογές για τα transitions που έχει είναι όλες απίστευτες! τελικά εκεί που δεν το πήγαινα καθόλου στη αρχή το κινητό, πλέον μ'αρέσει όλο και περισσότερο. όσο για το θέμα του navigation και το sygic μια χαρά κάνει τη δουλειά του... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsaopc Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 μηπως ξερετε πως μπορω να κανω ελεγχω σε μια συσκευη samsung 8510 που ειναι να παρω τωρα για να δω την γνησιοτητα της την χωρα προελευσης του κτλ.τι παταω για να μου τα βγαλει αυτα?επισης αν ξερετε και το οποιο μπορω να κοιταξω στη συσκευη για να σιγουρευτω πειτε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 εχει περασει κανένας το animation menu στο innov8; όποιος εχει το κινητο, και εννοείται το έχει χακάρει (open4all και c2z), πρέπει οπωσδήποτε να περάσει αυτό το προγραμματάκι... κάνει θαύματα στο Menu του κινητού! αγνώριστο το κάνει! οι επιλογές για τα transitions που έχει είναι όλες απίστευτες! τελικά εκεί που δεν το πήγαινα καθόλου στη αρχή το κινητό, πλέον μ'αρέσει όλο και περισσότερο. όσο για το θέμα του navigation και το sygic μια χαρά κάνει τη δουλειά του... Bοήθα λίγο , πως μπορούμε να το κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 έχεις hackαρει το κινητό? έχεις περάσει τον rom patcher? πες μου και εσύ λίγο απο που να ξεκινήσω να σου πω :O το προγραμματάκι θα το βρείτε στο ipmart : hxxp://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=342231 πρέπει να έχετε εγκαταστήσει πρώτα απ'ολα την τελευταία πλατφόρμα python. χακάρετε το κινητό με το HelloX, δημιουργείτε το c2z patch, ενεργοποιείτε τα patches στον Rom patcher (open4all και c2z patch) ανοίγετε το προγραμμα animation menu επιλέγεται το στυλ transition που σας ταιριάζει κανετε επανεκίνηση, ξαναενεργοποιείτε τα patches στο rom patcher και τέλος... οτι χρειάζεσται θα τα βρείτε στο Ipmart ;) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 έχεις hackαρει το κινητό? έχεις περάσει τον rom patcher? πες μου και εσύ λίγο απο που να ξεκινήσω να σου πω :O το προγραμματάκι θα το βρείτε στο ipmart : hxxp://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=342231 πρέπει να έχετε εγκαταστήσει πρώτα απ'ολα την τελευταία πλατφόρμα python. χακάρετε το κινητό με το HelloX, δημιουργείτε το c2z patch, ενεργοποιείτε τα patches στον Rom patcher (open4all και c2z patch) ανοίγετε το προγραμμα animation menu επιλέγεται το στυλ transition που σας ταιριάζει κανετε επανεκίνηση, ξαναενεργοποιείτε τα patches στο rom patcher και τέλος... οτι χρειάζεσται θα τα βρείτε στο Ipmart ;) Βάστα , βάστα. Είμαι στο μηδέν. Πως ξεκινάμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsaopc Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 μηπως ξερετε πως μπορω να κανω ελεγχω σε μια συσκευη samsung 8510 που ειναι να παρω τωρα για να δω την γνησιοτητα της την χωρα προελευσης του κτλ.τι παταω για να μου τα βγαλει αυτα?επισης αν ξερετε καtι το οποιο μπορω να κοιταξω στη συσκευη για να σιγουρευτω πειτε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 παιδια κατεβασα το garmin.....τρεχει, αλλα κανει αναζητηση συσκευων gps και μετα μου λεει οτι δεν βρεθηκαν συσκευες........παω στα εργαλεια-----ρυθμισεις------συστημα------απομακρυσμενο gps και κανοντας κλικ εκει ανοιγει και λεει συνδεση επιτρεπτη μονο για τη συσκευη garmmin gps και απο κατω εχει συζευξη νεου gps......κανω κλικ εκει? και αν ναι...ψαχνει για gps και δεν βρισκει παλι...............μηπως να κανω format στο κινητο και να τα ξαναπερασω ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Το αρχείο ενεργοποίησης του εσωτερικού δέκτη sw.unl το δημιούργησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 εκανα το αρχειο οπως λενε μεσω του notepad....το μετονομασα σε sw.unl και το πεταξα μεσα στον φακελο που εχω το garmin....ενα απλο αρχειο txt και του εκανα μετονομασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 τι εχει παθει το κινητακι μου? το φορτιζω παντα βραδυ οταν κοιμαμαι κλειστο. ειναι μερες που η μπαταρια θα κρατησει 2 μερες ανετα και μερες που μεσα σε 1 μερα ως το μεσημερακι-απογευματακι εχει παραδωσει πνευμα:( με την ιδια παντα χρηση. λετε να ειναι ελλατωματικη η μπαταρια? η φταιει το κινητο? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Εχεις βαλει GARMIN ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 oxi den exo Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanagiotakos Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 ευχαριστω πολυ. kalimera file mou...skeftomai simera na paro to sygkekrimeno kinito me epidotisi...leei telika;;;; kamera;;; hxos mp3;; mpataria;;; video;;; se eyxaristo kai pali kalimera kai kali sinexeia..panos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 kalimera file mou...skeftomai simera na paro to sygkekrimeno kinito me epidotisi...leei telika;;;; kamera;;; hxos mp3;; mpataria;;; video;;; se eyxaristo kai pali kalimera kai kali sinexeia..panos η καμερα ειναι τρομερη, μπορει και το καλυτερο φωτοκινητο. πολυ καλο βιντεο τραβαει( 30 και 120 f/sec) ηχος πολυ καλος. μπαταρια: εμενα με μετρια χρηση μου κραταγε 4-5 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanagiotakos Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 oraia...se eyxaristo poli file mou gia tin ammesi apantisi...ante na prostetho stin parrea. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanagiotakos Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 kati teleytaio ithela na rotiso..sorry gia to priksimo alla katalabaineis...exei elliniko menou;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 kati teleytaio ithela na rotiso..sorry gia to priksimo alla katalabaineis...exei elliniko menou;;; αν ειναι αγορασμενο απο ελλαδα εχει. αν ειναι απο αγγλια οχι.(μπαινει ομως και σε αυτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Είχα ρωτήσει κ σε προηγούμενο ποστ μήπως ξέρει κάποιος γιατί δε μου ανοίγει το e-radio αλλά απάντηση δε πήρα.Μπαίνει κανονικά στη σελίδα κ μου ανοίγει το παράθυρο που πρέπει αλλά δε φορτώνει για να αναμεταδόσει..καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 υπαρχει κανα guide τιποτα για το πως να το χακαρουμε?οτι μπορεσα να βρω απο ψαξιμο ηταν μισα κτλ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 thnx mirror gia to guide.τα εκανα ολα οκ ολα σωστα αλλα βαζω ta patch και τα 2 στο φακελο που λεει τα κανω apply αλλα μου βγαζει ενα χ στο εικονιδιο δηλαδη αποτυχια.γιατι? :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 ΠΑιδια 2 ερωτησεις..........το garmin αντο εχω κλειστο....δεν το εχω ανοιξει καθολου, συνεχιζει να τρωει μπαταρια?...δουλευει στο backround Οταν πηρα το κινητο ειχα προβημα και ειχε κολλησει...το πηγα και μου αλλαξαν πλακετα 1εβδομαδα το ειχα.....απο τοτε καθε φορα που το ανοιγω μου βγαζει ενα μενου και λεει επιλεξτε : ακουστικα, ακουστικα, εξοδος tv..........αυτο πως το απενεργοποιω για να μην το βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastafari2003de Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Παιδια γεια σας εχω μια ερωτηση δεν μπορω να δω τα videos απο το youtube ξερεις κανεις κατι????Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Παιδια γεια σας εχω μια ερωτηση δεν μπορω να δω τα videos απο το youtube ξερεις κανεις κατι????Ευχαριστω κοιταξε τις ρυθμισεισ του ρεαλ αναλογα με το πως συνδεεσε wifi h gprs... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts