Jump to content

Samsung GT-i8510 INNOV8

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προτείνετε βρε παιδια κανενα καλο θεματακι...κ αν γινετε να αλαζουν ολλα τα εικονιδια σε περιπτωση που εχει custom icons...

Φιλε μου αμα βαλεις αλλο θεματακι παει το μπαταριακι. Μια μερα με το ζορι θα σου κραταει. Εγω εβαλα ενα του pizzero και το εβγαλα δυστυχως.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φιλε μου αμα βαλεις αλλο θεματακι παει το μπαταριακι. Μια μερα με το ζορι θα σου κραταει. Εγω εβαλα ενα του pizzero και το εβγαλα δυστυχως.

Σέβομαι την άποψή σου, αλλά εγώ έχω παρατηρήσει διαφορετική συμπεριφορά...

Έχω δει να πέφτει η μπαταρία πολύ με original θέμα και με αυτό που χρησιμοποιώ HTC by Invaser, να μου δείχνει οτι πηγαίνει πολύ πιο άνετα (με την μπαταρία). Τελευταία, βέβαια, η μπαταρία έχει στρώσει, είναι σε καλά επίπεδα. Αν το κλείσω το βράδυ, θα μου βγάλει δύο ημερες. Ήθελε το χρόνο της.. Πάντως, θεωρώ οτι το ανωτέρω θέμα, πάει πολύ καλά.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Hello!

Μηπως υπάρχει το θεμα Elegance Noire για να το βάλω στο Ε51 μου?

Είναι δυνατό με κάποιο file explorer (π.χ. X-Plore) να βρεθούν τα themes που είναι default στο τηλέφωνο??

εγω χρησιμοποιω ενα θεμα που εχει ηδη μεσα και λεγεται samsung μηπως εχετε παρατηρησει αν τρωει μπαταρια το συγκεκριμενο?
Don't give up! :!:

Σέβομαι την άποψή σου, αλλά εγώ έχω παρατηρήσει διαφορετική συμπεριφορά...

Έχω δει να πέφτει η μπαταρία πολύ με original θέμα και με αυτό που χρησιμοποιώ HTC by Invaser, να μου δείχνει οτι πηγαίνει πολύ πιο άνετα (με την μπαταρία). Τελευταία, βέβαια, η μπαταρία έχει στρώσει, είναι σε καλά επίπεδα. Αν το κλείσω το βράδυ, θα μου βγάλει δύο ημερες. Ήθελε το χρόνο της.. Πάντως, θεωρώ οτι το ανωτέρω θέμα, πάει πολύ καλά.

φιλε μου εχει default icons h custom? κ αν εχει custom αλλαζουν ολλα τα εικονιδια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Custom, και αλλάζουν όλα.

κ που το βρισκω αν σου ειναι ευκολο?? :):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

κ που το βρισκω αν σου ειναι ευκολο?? :):)

Και βέβαια θα μου ήταν εύκολο, θα στο είχα στείλει ήδη, αλλά λυπάμαι δεν το έχω σαν αρχείο, μόνο εγκατεστημένο... ελπίζω, κάνοντας αναζήτηση να το βρεις... αν δεν το βρεις, πες μου να στείλω ένα pm να μας το βρούν.

Και βέβαια θα μου ήταν εύκολο, θα στο είχα στείλει ήδη, αλλά λυπάμαι δεν το έχω σαν αρχείο, μόνο εγκατεστημένο... ελπίζω, κάνοντας αναζήτηση να το βρεις... αν δεν το βρεις, πες μου να στείλω ένα pm να μας το βρούν.

αυτο ειναι http://www.brthemes.com/htc-by-invaser/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ειναι ομως απαισιο θεμα..

απαισιο δεν θα το ελεγα...παντος το εικονιδιο απο το μενου ''ρυθμισεις'' δεν αλαζει.. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Καλησπερα...Να σας ρωτησω κατι?Επειδη δεν το εχω δει απο κοντα..πως θα χαρακτηριζατε την ποιοτητα του slide?τζογαρει?Η ειναι πολυ καλη οπως πχ στο νοκια Ε66?

Οι εφαρμοgες ειναι οι ιδιες οπως σε αλλα Νοκια Symbian?

Εσεις που ηδη το εχετε..πιστευετε οτι αξιζει την αγορα του?θα το περνατε παλι?:)

Ευχαριστω πολυ!

Καλησπερα...Να σας ρωτησω κατι?Επειδη δεν το εχω δει απο κοντα..πως θα χαρακτηριζατε την ποιοτητα του slide?τζογαρει?Η ειναι πολυ καλη οπως πχ στο νοκια Ε66?

Οι εφαρμοgες ειναι οι ιδιες οπως σε αλλα Νοκια Symbian?

Εσεις που ηδη το εχετε..πιστευετε οτι αξιζει την αγορα του?θα το περνατε παλι?:)

Ευχαριστω πολυ!

λοιπον καταρχην να σου πω οτι εχει το καλυτερο slide που εχω δοκιμασει...

δεν το ξερω του ε66 για να σου κανω συγκριση,παντος δεν εχει καμια σχεση με τα slide των ν95 ν96 ν85...καθολου τζογος..

οι εφαρμογες ειναι οι ιδιες κ οσες εχω δοκιμασει να περασω μεχρι τωρα

δεν ειχα κανενα προβλημα...

εγω πιστευω οτι αξιζει αλλα δεν ξερω αν θα το ξαναεπερνα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Η ποιότητα του slide πολύ καλή! (έχω και το Ε66) δεν τζογάρει καθόλου, δουλεύει πολύ βολικά.

Οι εφαρμογές όπως σε όλα τα symbian s60 3rd, ίδια πράγματα με τα ΝΟΚΙΑ. Δεν έχω βρει καμία ασυμβατότητα.

Και βέβαια θα το ξανάπαιρνα, είναι πολύ καλή συσκευή.

λογικα ολα τα ελληνικα αυτην φορανε...οπως κ το δικο μου...

Εεεε....έχω λίγο τις ενστάσεις μου....προσπαθώ να βγάλω άκρη για να περάσω ελληνικά σε ένα i8510 το οποίο είναι απο Hong-Kong. :confused:

Τα Firmware της Samsung είναι όπως ίσως να ξέρετε της εξής μορφής:

XXXX XX X X X

Model Region Year (A to H i.e.2000 to 2008) Month (A to L) Version Number

Η έκδοση απο το Hong Kong είναι i8510DJHΙ1 (αν θυμάμαι καλά - είναι ενός φίλου).

Αρα λοιπόν

i8510 DJ H Ι 1

Που σημαίνει οτι είναι i8510 Περιοχής Κίνα/Hong-Kong Χρονιάς 2008 Μήνα Σεπτέμβριο και έκδοση λογισμικού 1.

Σύμφωνα με τη Samsung τα Ελληνικά firmware ξεκινάνε απο BD.

Το "σωστό" θα ήταν ένα ελληνικό i8510 να έχει firmware

i8510BDxxx

Τέλος τα δύο γράμματα που ορίζουν περιοχή αλλάζουν σε περίπτωση που το τηλέφωνο είναι branded σε κάποιον πάροχο.

Η i8510XXHK1 είναι έκδοση UK.

Η έκδοση για ευρώπη είναι i8510XExxx

Αν είναι εύκολο λοιπόν postarετε ΚΑΙ τους δύο κωδικούς καθώς επίσης και τις γλώσσες που έχει το τηλέφωνο:

*#0000#

*#1234#

Απο ότι καταλαβαίνω δεν φτάνει μόνο το Region του Phone Firmware αλλά και το Customisation (PDA/CSC Firmware).

Α οκ καταλαβα Ευχαριστω....δηλαδη το μονο προβλημα ειναι με την μπαταρια ..

αρκετοι εχουν αναφερει προβλημα με την μπαταρια αλλα μαλλον ειναι

τι θα σου τυχει...εμενα μου κραταει 2.5 μερες χωρις να το κλεινω το βραδυ

κ με αρκετη χρηση μπορω να πω..αν το εκλεινα το βραδυ ανετα θα επιανα 3 μερεσ +

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

παιδια αντιμετοπίζω ενα πρόβλημα σχετικα με μια επαφη που εχω αποθηκευμένη στη συσκευη(όλες τις επαφές μου τις έχω και στην συσκευη και στην sim) αλλα μια επαφη μου οτι και αν εχω κάνει οταν με παιρνει τηλεφωνο δεν μου εμφανιζετε το ονομα μονο το νουμερο...:mad: κατανταει εκνευριστικο εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο; επισεις υπαρχει καμια λυση;

οχι δεν μου εχει τυχει...δοκιμασε να την σβισεις κ να την ξαναπερασεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

οχι δεν μου εχει τυχει...δοκιμασε να την σβισεις κ να την ξαναπερασεις..

το εχω κανει και οχι μια φορα αλλα πολλες αλλα τιποτα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο

Όσο κοίταξα εδω μέσα δεν έχει αναφερθει...

...Bug: Ο τηλεφωνικός κατάλογος εξαφανίζεται κάποια στιγμή - μετά απο reboot του τηλεφώνου εμφανίζεται και πάλι.

Το 'χει δει κανείς αυτό?

το εχω κανει και οχι μια φορα αλλα πολλες αλλα τιποτα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο

Μου συμβαίνει και μένα. Επειδή το νούμερο του κινητού μου είναι ίδιο με του σπιτιού μου (π.χ. 210 1234567, 693 1234567), το symbian μπερδεύει τα δύο νούμερα, επείδή προφανώς δεν λαμβάνει υπόψη του το αρχικό πρόθεμα. Άν έχεις ίδια περίπτωση, τότε αυτό είναι.

Μου συμβαίνει και μένα. Επειδή το νούμερο του κινητού μου είναι ίδιο με του σπιτιού μου (π.χ. 210 1234567, 693 1234567), το symbian μπερδεύει τα δύο νούμερα, επείδή προφανώς δεν λαμβάνει υπόψη του το αρχικό πρόθεμα. Άν έχεις ίδια περίπτωση, τότε αυτό είναι.

Δεν ξέρω τελικα τι εφταιγε εστειλα την επαφη μου απο το αλλο κινητο και μολις την αποθηκευσα τελικα βγαζει το ονομα τι να πω με μπερδεψε....

Βρε παιδιά?!?!?

Κάποιος με 8510 δε μπορεί να ποστάρει παραπάνω στοιχεία του firmware?

*#0000#

Προσπαθώ να βρώ το flash file αλλά μέχρι στιγμής τίποτα για Ελληνικά.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• The title was changed to Samsung GT-i8510 INNOV8