Jump to content

Samsung GT-i8510 INNOV8

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

S.A.R. SAMSUNG 0,414

Νομίζω ότι είναι αρκετά χαμηλό.

οχι απλα χαμηλο,απο τα χαμηλοτερα,ευγε samsung,αλλη μια διακριση.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όσοι ενδιαφέρονται για νυχτερινές λήψεις, το Ν82, δυστυχώς είναι αξεπέραστο και μονόδρομος. Η διαφορά του με το ΙΝΝΟ περιορίζεται μόνο στις φωτο σε περιβάλλον καλού φωτισμού (στο βίντεο VGA 30fps δεν υπάρχει καμία διαφορά).

Το Nemesis δουλεύει με το INNO;

AEK UBER ALLES :D

Champions League here we come

Nokia 7650, 7610,Panasonic x700, 6680, 3230, N70, Ν80, Ν73

Kαι μια φωτο που εβγαλα χτες οταν αρχισε να πεφτει ο ηλιος σιγα σιγα...

http://img407.imageshack.us/my.php?image=photo051bx9.jpg

Φανταστικη ,τι ωραια μερη υπαρχουν .....
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Εξαιρετική φωτο και μάλιστα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

(Εντύπωση μου έκανε η πολύ χαμηλή τιμή ISO=50 , ήταν στο AUTO

ή ρυθμίστηκε από σένα ; ).

Αλήθεια, αναλυτικές εντυπώσεις από το τηλέφωνο θα μας δώσεις ;

(Αν μπορείς βέβαια και έχεις το χρόνο).

Αστους να λένε για φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού, το Innov8 δεν παιζεται. Εχω τραβηξει φωτος χωρις φλας και οι φωτος ειναι πεντακαθαρες. Εδω μιλαμε για state of the art οσο αφορα το θεμα της φωτογραφίας. Παρόλο που δεν διαθέτει xenon flash, οι φωτος ειναι αψογες, να μην πω για συνθηκες ημερας που εκει δεν παιζονται! Το μονο προβλημα προς το παρων ειναι η μικρη αυτονομια μπαταρίας, παρόλα αυτα το μενού ειναι πανγρήγορο, έχει προεγκατεστημενα προγραμματα που πρεπει να τα εγκαταστησεις/αγορασεις απο αντισοιχες νοκια συσκευές. Η αποκριση της καμερας ειναι ακαριαία, ειναι Divx certified, εχω βαλει avi ταινιες (640Χ480) και τις παιζει λαδι χωρις σπασίματα, εχει φοβερο σημα.....για μενα στην τελική είναι μια γροθιά στο κατεστημένο της νοκια η οποία φαίνεται πως έχει μεινει πισω λιγακι με τα διαρκώς ανούσια face lifting, (ιδέ Ν96-τι πατάτα κι αυτο?).....εδω η samsung προχώρησε παρακάτω με δυνατο επεξεργαστή και σάρωσε. Το προβλημα των ελληνικων φαίνεται πως λύθηκε και ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή εμπειρία.

Απ οτι διάβασα κυκλοφόρησαν ήδη μπαταρίες μεγαλύτερης χωρητικότητας οπότε λύνεται κι αυτο το "προβλημα"!

+1000

αν και μπορω να πω με μετρια χρηση του κινητου εμενα μου κραταει ανετα 2 μερες και,η μπαταρια του!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

Πως και ξέφυγε στην Samsung το φλας xenon?:wacko: Απαράδεκτη έλλειψη για το κορυφαίο της φωτογραφικό κινητό!:mad: Κρίμα και θα ήταν πραγματικά κορυφή αν το είχε!

Βρε παιδια να ρωτησω....?

Ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει Ελλαδα το κινητο? Βασικα με ενδιαφερει αν θα το φερουν τα δικτυα κινητης τηλεφ. (Vodafone-Cosmote-Wind),γιατι θελω να το παρω,και μαλιστα ποια απο τις δυο εκδοσεις θα εμπορευτουν την 8gb ή 16gb και ποσο?!

Unbox Your Phone

Εξαιρετική φωτο και μάλιστα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

(Εντύπωση μου έκανε η πολύ χαμηλή τιμή ISO=50 , ήταν στο AUTO

ή ρυθμίστηκε από σένα ; ).

Αλήθεια, αναλυτικές εντυπώσεις από το τηλέφωνο θα μας δώσεις ;

(Αν μπορείς βέβαια και έχεις το χρόνο).

Ρωτησε με φιλε μου να σου πω οτι θελεις...Δυστυχως δεν βρηκα ακομα χρονο για αναλυτικη συγκριση.Εχω βγαλει και φωτογραφιες μερας αν θελετε να ανεβασω.Η ρυθμιση για αυτη την φωτο ηταν στο αυτοματο:)

Αστους να λένε για φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού, το Innov8 δεν παιζεται. Εχω τραβηξει φωτος χωρις φλας και οι φωτος ειναι πεντακαθαρες. Εδω μιλαμε για state of the art οσο αφορα το θεμα της φωτογραφίας. Παρόλο που δεν διαθέτει xenon flash, οι φωτος ειναι αψογες, να μην πω για συνθηκες ημερας που εκει δεν παιζονται! Το μονο προβλημα προς το παρων ειναι η μικρη αυτονομια μπαταρίας, παρόλα αυτα το μενού ειναι πανγρήγορο, έχει προεγκατεστημενα προγραμματα που πρεπει να τα εγκαταστησεις/αγορασεις απο αντισοιχες νοκια συσκευές. Η αποκριση της καμερας ειναι ακαριαία, ειναι Divx certified, εχω βαλει avi ταινιες (640Χ480) και τις παιζει λαδι χωρις σπασίματα, εχει φοβερο σημα.....για μενα στην τελική είναι μια γροθιά στο κατεστημένο της νοκια η οποία φαίνεται πως έχει μεινει πισω λιγακι με τα διαρκώς ανούσια face lifting, (ιδέ Ν96-τι πατάτα κι αυτο?).....εδω η samsung προχώρησε παρακάτω με δυνατο επεξεργαστή και σάρωσε. Το προβλημα των ελληνικων φαίνεται πως λύθηκε και ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή εμπειρία.

Απ οτι διάβασα κυκλοφόρησαν ήδη μπαταρίες μεγαλύτερης χωρητικότητας οπότε λύνεται κι αυτο το "προβλημα"!

Φιλε Matrix εχεις κανενα νεο με τα Ελληνικα?Μπας και περασω και μου φυγει ο καημος?:p

Ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει Ελλαδα το κινητο? Βασικα με ενδιαφερει αν θα το φερουν τα δικτυα κινητης τηλεφ. (Vodafone-Cosmote-Wind),γιατι θελω να το παρω,και μαλιστα ποια απο τις δυο εκδοσεις θα εμπορευτουν την 8gb ή 16gb και ποσο?!

Λογικα μεσα σε αυτο το μηνα θα κυκλοφορησει Ελλαδα αλλα τιποτα επισημο.Απο οτι βλεπω στο εξωτερικο δεν κινειται πολυ το 16gb για καποιο λογο οποτε και Ελλαδα φανταζομαι θα εμφανιστει το 8gb πιο αμεσα...

etairika voda mexri stigmhs h enhmerwsh pou exw einai oti den tha kykloforisei...

to paraghla aggliko apo to play 247

geia sas sinarrostoi....

AEK UBER ALLES :D

Champions League here we come

Nokia 7650, 7610,Panasonic x700, 6680, 3230, N70, Ν80, Ν73

etairika voda mexri stigmhs h enhmerwsh pou exw einai oti den tha kykloforisei...

to paraghla aggliko apo to play 247

geia sas sinarrostoi....

Aντε με το καλο να το παρεις!!:)

Samsung INNOV8 vs Sony Ericsson C905 Pictures

http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2008/11/samsung-innov8-sonyericsson-c905-01.jpg

http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2008/11/samsung-innov8-sonyericsson-c905-08.jpg

http://dailymobile.se/2008/11/13/samsung-innov8-vs-sony-ericsson-c905-pictures/

Είναι κάποιο απο αυτά ελληνικό; Το έχουν ή απλά το έχουν βάλει στον κατάλογο; Γιατί απ'ότι γράφεται γενικά στο σκρούτζ, ούτε τα μισά δεν ισχύουν.

loipon to phra to kinhto. den eixa xrono na asxolhthw poly alla liga kai apla

+ einai pio stivaro apo to nokia kamia sxexh me to n95 and n95 8gb

+ Ta pliktra einai pio megala

- Den exoun ta pliktra koumparisto sxima wste na grafeis xwris na vlepeis eukola

+ hxos klishs kai poiothta same level

- Themes aparadekta

+ photos poly kales me perisotera options, cant find zoom thjough

+ GALLERY EXEI EPITELOUS FAKELOUS!!!!!!!!!!!!!!

- Alla einai buggy akomh kai cant put anyhting inside :(

- Software exei buigs akomh, den sinxronizei contacts me outlook.....kai audio manager quits...mporei na ftaine kai ta vista

+ katevasa hdh ena patch gia memory probs

- visma reumatos unlike older samsung

+ an kai pio megalo einai pio lepto kai is better feel

+ wraio design, sleek pio profesional kai fenetai tha antexei longer time

- hxoi samsung suck

- Gallery den einai toso elegant (rotating wheel) opws nokia , aplos classic menu

Ayta pros to paron

Aekaraole

Καλορίζικο!Μπορείς να κάνεις ένα test στο ΗΧΕΙΟ του με τα Ν95 8G και Ν85?ΤΗΧ!Θα το εκτιμούσα πραγματικά...
[sIGPIC][/sIGPIC]

κυκλοφορισε σε μερικα μαγαζια !!

Εγω το βρηκα στα 650€

• The title was changed to Samsung GT-i8510 INNOV8