Jump to content

Navigon 2110 Max

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι οι νεοι χάρτες δεν μπαινουν στο 7.0.12 ??????Το έχεις ψάξει?

Εγώ πιστεύω οτι για το ψάξιμο ίσως να εγινε/γίνετε για τις επιπλεον λειτουργίες που εχουν τα αλλα προγράμματα.

Στην αρχή δεν έμπαιναν,αρκετά αργότερα έγινε,αφού πληρώνεις κανονικά στην εταιρια για αναβαθμιση.Αυτοί σου βάζουν αντίστoιxo πακέτο αρχείων που ήδη κυκλοφορεί και εδώ μέσα, σε προηγούμενα ποστ.

Οταν όμως φτάσεις να κάνεις αναβαθμιση όμως ζητάς πάντα κάτι καλύτερο:lol:

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην αρχή δεν έμπαιναν,αρκετά αργότερα έγινε,αφού πληρώνεις κανονικά στην εταιρια για αναβαθμιση.Αυτοί σου βάζουν αντίστoιxo πακέτο αρχείων που ήδη κυκλοφορεί και εδώ μέσα, σε προηγούμενα ποστ.

Οταν όμως φτάσεις να κάνεις αναβαθμιση όμως ζητάς πάντα κάτι καλύτερο:lol:

Νομίζω ότι πάντα έμπαιναν οι χάρτες.... με τα ανάλογα .nfs.;)

Οταν φτάσεις να κάνεις αναβάθμηση .. την κάνεις κανονικά. Αλλάζεις συσκευή και δεν καταφεύγεις σε ενέσεις που να προκαλούν αριθμίες!!!!!!:lol::lol:

Κάθε συσκευή ειναι και για το ανάλογο πρόγραμμα......

Τα υπόλοιπα ειναι για να παίζουμε τα παιδιά....:D:D

Οταν φτάσεις να κάνεις αναβάθμηση .. την κάνεις κανονικά. Αλλάζεις συσκευή και δεν καταφεύγεις σε ενέσεις που να προκαλούν αριθμίες!!!!!!:lol::lol:

Πολύ σωστά. Κάθε μηχανάκι έχει και τα όριά του. Με 64ΜΒ μνήμη και με ενεργοβόρα προγράμματα και χάρτες, μην περιμένετε και πολλά

Αν ψάξετε σχετικά (και εδώ μέσα) το 21χχ max είναι από τα καλύτερα μηχανήματα σε harware ως τώρα που έχουν κυκλοφορήσει,χώρια ότι παίζει σχεδόν τα πάντα άνετα από την κάρτα με ένα απλό soft reset σε κάθε εναλλαγή προγράμματος (και δεν χρειάζεται πάντα).

Η μνήμη είναι κάτι σχετικό και συνήθως αφορά μόνο το λειτουργικό WinCE6 που πλασάρεται πλέον ....και σου στερεί "το παιχνίδι" με τους περιορισμούς σε εφαρμογές.

Στην αρχή οι χάρτες δεν έμπαιναν στην 7.012,μετά δόθηκε επίσημη αναβαθμιση με πληρωμή.... και σε λίγο "κυκλοφορισαν" παντού.

Τα 21xx max. σηκώνουν με 8αρα κάρτα, άνετα τα Destinator 7 και 9,Igo8/amigo,Navigon 7.3-7.4,Μιοmap,Ginius κλπ,Polnav,tom tom 7.9,Νavitel 326,sugic mobile map 10,Route66 ver8,.TWONAV, OZI ,POCKET-NAVIGATOR V 9

.... και τα Garmin 5.xx,Αutomapa 6,2 (και τα δύο παίζουν καλά μόνο με το νέο firmware 1.07xxx )

Εγώ ξέρω μόνο 2-3 προσιτές συσκευές να τα παίζουν όλα αυτά μαζί... :)

Edited by Starenios

Αν ψάξετε σχετικά (και εδώ μέσα) το 21χχ max είναι από τα καλύτερα μηχανήματα σε harware ως τώρα που έχουν κυκλοφορήσει,χώρια ότι παίζει σχεδόν τα πάντα άνετα από την κάρτα με ένα απλό soft reset σε κάθε εναλλαγή προγράμματος (και δεν χρειάζεται πάντα).

Η μνήμη είναι κάτι σχετικό και συνήθως αφορά μόνο το λειτουργικό WinCE6 που πλασάρεται πλέον ....και σου στερεί "το παιχνίδι" με τους περιορισμούς σε εφαρμογές.

Στην αρχή οι χάρτες δεν έμπαιναν στην 7.012,μετά δόθηκε επίσημη αναβαθμιση με πληρωμή.... και σε λίγο "κυκλοφορισαν" παντού.

Τα 21xx max. σηκώνουν με 8αρα κάρτα, άνετα τα Destinator 7 και 9,Igo8/amigo,Navigon 7.3-7.4,Μιοmap,Ginius κλπ,Polnav,tom tom 7.9,Νavitel 326,sugic mobile map 10,Route66 ver8,.TWONAV, OZI ,POCKET-NAVIGATOR V 9

.... και τα Garmin 5.xx,Αutomapa 6,2 (και τα δύο παίζουν καλά μόνο με το νέο firmware 1.07xxx )

Εγώ ξέρω μόνο 2-3 προσιτές συσκευές να τα παίζουν όλα αυτά μαζί... :)

Όντως το 2100 αποδείχθηκε φοβερό allrounder γι αυτό και το τσιμπήσαμε άλλωστε (πρέπει να ζητήσω ποσοστά από τη navigon, μόνο σε συγγενείς και φίλους μου έχει πουλήσει καμιά 10αρια 2100:lol::lol:)

Το 7.4 πάντως ποτέ δεν έπαιξε σωστά σε μένα, αν έφευγες από την πορεία έκανε 1-2' να ξαναυπολογίσει μέχρι που κόλλαγε κάποιες φορές. Τώρα έχω του 3300 που δουλεύει μεν κανονικότατα αλλά και πάλι είναι πιο "νοθρό" σε σχέση με το igo...

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Εμενα 3 γνωστοί μου έχουν αυτήν την συσκευή.....και με εβαλαν στο κόλπο:lol:

Η πρώτη εκδοση 7.3 (σαν της Ελένης πιό πίσω) είναι η καλύτερη,ελαφριά και αξιόπιστη,αυτή έχω στο δικό μου....αλλά μια έκδοση 7.4 σκέτη που "κυκλοφορεί" σε φορουμ (όχι οι παραλλαγές της 7.4χ ) είδα στην πράξη ειναι αρκετά άνετη σε άλλο μηχάνημα και γι'αυτό την αναφέρω. Αυτό οφείλεται ότι συσκευή με συσκευή έχει ψιλοδιαφορές σε κατασκευή αναλοφα την παρτίδα.

Τυχερός είσαι που η αναβαθμιση σε 3300 σου λειτουργησε σωστά.:!:

Ακόμα και επίσημη αναβαθμιση σε 3300 από την ίδια την αντιπροσωπεία δεν λειτουργησε σωστά σε άλλον,και το έχει δώσει πάλι στο σερβις και περιμένει ....Καποιες παραλλαγές λογισμικού κάνουν την διαφορά σε κάθε συσκευή,αλλά που τις βρίσκεις...Υποτίθεται η αντιπροσωπεία με προγράμματα της Navigon κοιτά τίποτε SN ή αναγνωριστικά διαφορών hardware και βάζει την "καλύτερη" έκδοση.....

Από το Internet επίσημα μπαίνει πάντα η τελευταία,αλλά δεν σημαίνει ότι κάνει απόλυτα για την συσκευή μας.....πόσο μάλλον όταν πειράζεται και η flash μνήμη όπως ζητά η αναβαθμιση σε 3300.

Φυσικά όλα αυτά έχουν και την μαγεία τους....δηλ. του παιχνιδιού αλλά θέλουν και προσοχή.Τα υπόλοιπα προγράμματα (πλήν του Garmin) μπαίνουν-βγαίνουν όλα από την SD ,οπότε σβήνεις,γράφεις άνετα και έχεις και backup:) (που ελάχιστα μηχανήματα κάνουν το ίδιο)

Edited by Starenios

Εμενα 3 γνωστοί μου έχουν αυτήν την συσκευή.....και με εβαλαν στο κόλπο:lol:

Η πρώτη εκδοση 7.3 (σαν της Ελένης πιό πίσω) είναι η καλύτερη,ελαφριά και αξιόπιστη,αυτή έχω στο δικό μου....αλλά μια έκδοση 7.4 σκέτη που "κυκλοφορεί" σε φορουμ (όχι οι παραλλαγές της 7.4χ ) είδα στην πράξη ειναι αρκετά άνετη σε άλλο μηχάνημα και γι'αυτό την αναφέρω. Αυτό οφείλεται ότι συσκευή με συσκευή έχει ψιλοδιαφορές σε κατασκευή αναλοφα την παρτίδα.

Τυχερός είσαι που η αναβαθμιση σε 3300 σου λειτουργησε σωστά.:!:

Ακόμα και επίσημη αναβαθμιση σε 3300 από την ίδια την αντιπροσωπεία δεν λειτουργησε σωστά σε άλλον,και το έχει δώσει πάλι στο σερβις και περιμένει ....Καποιες παραλλαγές λογισμικού κάνουν την διαφορά σε κάθε συσκευή,αλλά που τις βρίσκεις...Υποτίθεται η αντιπροσωπεία με προγράμματα της Navigon κοιτά τίποτε SN ή αναγνωριστικά διαφορών hardware και βάζει την "καλύτερη" έκδοση.....

Από το Internet επίσημα μπαίνει πάντα η τελευταία,αλλά δεν σημαίνει ότι κάνει απόλυτα για την συσκευή μας.....πόσο μάλλον όταν πειράζεται και η flash μνήμη όπως ζητά η αναβαθμιση σε 3300.

Φυσικά όλα αυτά έχουν και την μαγεία τους....δηλ. του παιχνιδιού αλλά θέλουν και προσοχή.Τα υπόλοιπα προγράμματα (πλήν του Garmin) μπαίνουν-βγαίνουν όλα από την SD ,οπότε σβήνεις,γράφεις άνετα και έχεις και backup:) (που ελάχιστα μηχανήματα κάνουν το ίδιο)

Μάλλον θα ενοείς την αναβάθμηση σε 4300 !!!!

Για δωσε μας την 7.3 που μνημονεύεις ....

Προφανώς!!

Οντως, για πες για πες:lol:

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Προφανώς!!

Οντως, για πες για πες:lol:

Η 7.3 ειναι σαν βελτιωμενο οπτικα 7.0. Το ιδιο γρηγορο στην επαναδρομολογηση και ισως λιγο καλυτερο στην επιλογη της διαδρομης. Δουλευε στο 7210.

Το εχουμε δοκιμασει. Ξεχνατε. :lol::lol:

Δειτε στα π.μ. σας

Η 7.3 ειναι σαν βελτιωμενο οπτικα 7.0. Το ιδιο γρηγορο στην επαναδρομολογηση και ισως λιγο καλυτερο στην επιλογη της διαδρομης. Δουλευε στο 7210.

Δειτε στα π.μ. σας

sorry Νίκο, το Αλτζχάιμερ θερίζει....:whistle::lol::lol:

MyFlickr

Δειτε στα π.μ. σας

Ε, δεν έχουμε και μνημονικο καμήλας ....:lol::lol::lol::lol:

Γεια σε όλα τα παιδιά .

Ναι γίνετε ειδικά όταν έχεις πολλά σημεία διαδρομής .

....

(1)...

(2 )κάνουμε αποθήκευση σε Mobile Navigator 7 freshrouteΠ.Χ "Lamia kai perixora.freshroute" .Στην Κάρτα στον φάκελο NAVIGON\ExampleRoutes.

Αν έχεις εγκαταστήσει το NAVIGON Fresh και κάνεις κλικ επάνω στο "Lamia kai perixora freshroute"που έχεις αποθηκεύσει στον σκληρό δίσκο τότε το NAVIGON Fresh θα σου αποθηκεύσει το αρχείο στη σωστή θέση !!

Εδω το αρχείο για δοκιμή " Lamia kai perixora" αποθήκευση Στην Κάρτα στον φάκελο NAVIGON\ExampleRoutes

Καλησπέρα κι από μένα και ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Όμως,έχω μία ερώτηση ακόμα. Έχω εγκαταστήσει σε Mio P360 το Navigon Mobile Navigator 7. Μέσα από το site http://www.viamichelin.com/ έφτιαξα μια διαδρομή και από εκεί μπορείς να εξάγεις σε μορφή αρχείου ανάλογα με το GPS softawareπου έχεις. Εγώ επέλεξα Navigon και μου έβγαλε αρχείο *.freshroute . Πριν διαβάσω τις οδηγίες σας έβαλα το αρχείο αυτό στο φάκελο NAVIGON\Routes που είχε δημιουργημένο το Navigon. Αλλά δεν το βλέπει μέσα στο PDA. Αφού διάβασα τις οδηγίες της φίλης μας της eleniko έφτιαξα ένα φάκελο NAVIGON\ExampleRoutes, αλλά πάλι δεν το βλέπει μέσα. Μήπως, το έχει περάσει και το ψάχνω σε λάθος σημείο? Κοιτάζω στο ¨Οι προορισμοί μου->Αγαπημένα" το οποίο είναι άδειο και στο "¨Οι προορισμοί μου->Πρόσφατοι προορισμοί" που έχει διάφορες επιλογές αλλά όχι αυτή που του πέρασα.

Καμιά ιδέα για το τι κάνω λάθος? Το Navigon Fresh δεν μπορώ να το κατεβάσω γιατί προσωρινά δεν είναι διαθέσιμο το site της Navigon.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Αντώνης.

prezak

Παιδιά καλημέρα. Έχω το 2100 max από τα πρώτα κομμάτια που είχαν κυκλοφορήσει και παλιά τα λέγαμε εδώ μέσα. Τώρα το έβγαλα από το συρτάρι που το είχα ξεχασμένο και θέλω να το αναβαθμίσω σε χάρτες, λογισμικό, κ.λπ. Όποιος μπορεί ας μου στείλει κανένα Link με όλα αυτά ή ας γράψει εδώ. Του είχα βάλει το λογισμικό του 7210. TΟ 3300 που θα το βρω επίσης; Edited by NAVMAN

Καλησπερα!!!

Μπορω να εχω ενα PM με το λογισμικο του 3300??

Ευχαριστω.

Μπορει να μου στειλει καποιος ??? :cry:

Αφού σας ευχαριστήσω να ρωτήσω κάτι άλλο. Όταν κλείνω την πλοήγηση με έξοδο μένει σε μια εικόνα που δείχνει την υδρόγειο και το λογότυπο της Navigon και μόνο με επανεκκίνηση μπαίνω ξανά στο πρόγραμμα. Πως θα το φτιάξω αυτό; Βασικά δεν με ενδιαφέρει το μενού, θα ήθελα να φορτώνει όπως από την μάνα του αν γίνεται.

Γεια σας έχω το 2100 max α και θέλω να το αναβαθμίσω σε χάρτες, λογισμικό, κ.λπ. Μπορεί κάποιος να μου στείλει κανένα Link?

Ευχαριστώ.

• Administrators

@enmirc:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των.

Modpic.gif

Καλημέρα παιδιά!

έχω το εξής πρόβλημα:

Πέρασα στο 2100 μου τουςτελευταίους χάρτες Q2. 2010, έκτοτε μου εμφανίζει σε όλα ανεξαιρέτως τα POI ως εικονίδιο ένα μπουκάλι και σταφύλια, δηλαδή το εικονίδιο της ταβέρνας, είτε προκειτα για βενζινάδικο είτε για παρκικν όλα έχουν το εικονίδιο της ταβέρνας. μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κανω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Οι σπασμένες εκδόσεις έχουν πρόβλημα.....αλλά και με ότι έχει αναφερθεί η Q2 δεν αξίζει γενικά σε χαρτογράφιση.Οι βελτιώσεις είναι ελάχιστες και σε ορισμένες περιπτώσεις.

Καλημέρα παιδιά!

έχω το εξής πρόβλημα:

Πέρασα στο 2100 μου τουςτελευταίους χάρτες Q2. 2010, έκτοτε μου εμφανίζει σε όλα ανεξαιρέτως τα POI ως εικονίδιο ένα μπουκάλι και σταφύλια, δηλαδή το εικονίδιο της ταβέρνας, είτε προκειτα για βενζινάδικο είτε για παρκικν όλα έχουν το εικονίδιο της ταβέρνας. μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κανω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μήπως δεν περασες και τα απαραιτητα .nfs του Q2_2010?

Οι σπασμένες εκδόσεις έχουν πρόβλημα.....αλλά και με ότι έχει αναφερθεί η Q2 δεν αξίζει γενικά σε χαρτογράφιση.Οι βελτιώσεις είναι ελάχιστες και σε ορισμένες περιπτώσεις.

Τι ενοεις σπασμενες εκδοσεις ???? Και ποις σου ειπε οτι δεν αξιζει η εκδοση Q2 ??

Εχεις την εντύπωση οτι υπάρχει η απόλυτη χαρτογραφηση χωρις λάθη ?????:rolleyes:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης"

H Q2 δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα παρά σε 1-2 άλλες συσκευές μόνο μέσω Navigon fresh.Οσο αφορά για σχετικές γνώμες υπάρχουν αν κάνεις αναζήτιση (και εδώ μέσα). :)

-Απόλυτη χαρτογράφιση χωρίς λάθη δεν υπάρχει,καλύτερη χαρτογράφιση από αυτή της Νavteq για Ελλάδα ως τώρα, είναι γνωστό ότι υπάρχει. :)

Edited by Starenios

Ρε παιδια καταλαθος διεγραψα την καρθα, καποιος αν θελει να μου στειλει το αρχειο παρακαλω...εχω το 2110 max αν καποιοσ μπορει:(:(:(

please, please, please...:cry::cry::cry:

Εδώ υπάρχουν τα αρχικά αρχεία της sd για το 2100:)

MyFlickr