Jump to content

Navigon 2110 Max

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα ξεκλειδωσα το 2100 αλλα τωρα στο μενου παταω destinator 7 το βρισκει αλλα μετα λεει ο χαρτης δεν βρεθηκε.

Ερωτηση:

1)που μπαινει ο χαρτης για dest 7

2)τι αντικατασταση θελουν τα forelinks στο userdata (εχω ενα φακελο greeceu που μπαινει αυτος?)

3)Αντιθετως το προγραμμα του Navigon δεν ξεκιναει καθολου στο αρχικο μενου- Τι κανω λαθος?

Ευχαριστω.

1) ο Ο χαρτης στο dest ειναι ολος ο φακελος greece που τον βαζεις μεσα στο φακελο destinator (εκει που ειναι το destinator.exe)

2)Τα forelinks που συνοδευουν τον χαρτη μπαινουν στον ομωνυμο φακελο που βρισκεται μεσα στο φακελο user data.

3)Πρεπει να διορθωσεις το path που χρησιμοποιει το μενου για την εκκινηση του navigon.

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια απο οτι εχω διαβασει τα αρχεια της ελενης ειναι δυο

1)http://rs580.rapidshare.com/files/228452531/eneniSE2110.rar[/url]

2)και το ELENI FINAL 7.4.0.787

Ποιο ειναι καλυτερο και τι διαφορες εχουν?

Επισης ηθελα να ρωτησω ποιο χαρτη εχουν ηδη αυτα τα δυο αρχεια ?

ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ NAVIGON 2100max ΤΟ DESTINATOR 8 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ?????

• Administrators
Αν θες μη γράφεις με κεφαλαία γιατί στον κόσμο των forum είναι σαν να φωνάζεις. Εξακολουθώ πάντως να πιστεύω ότι το 7 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το 8.

Modpic.gif

ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ NAVIGON 2100max ΤΟ DESTINATOR 8 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ?????

Ξεκίνα με το αυτοκίνητο και θα στρώσει...

Navigon 2100 max with MioPocket Lite v9.2

Navigon NM 7.4.3/Greece Q4-2009

EXTRA: iGO 8 + iGO Amigo, Ginius + MioMap2008, Destinator 9.

Καινούργιο και πιο συμαζεμένο ξεκλείδωμα για το NAVIGON 2110max, αλλά και άλλα με ανάλυση 480χ272 με τροποποιήσεις. Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα κατά τη γνώμη μου. Θα το βρείτε στο

http://www.megaupload.com/?d=836MONHN

Θα ήθελα να ρωτήσω το φίλο dade (ή όποιον άλλο γνωρίζει) σχετικά με ένα πρόβλημα που συνάντησα εγκαθιστώντας το παραπάνω μενού σε ένα 2110max.

Κατά την εκκίνηση εμφανίζεται κανονικά το κύριο μενού.

Επιλέγω το εικονίδιο navigon και το πρόγραμμα navigon τρέχει κανονικά!

Όλα ωραία μέχρι στιγμής.

Αν ομως βγώ από το navigon πρόγραμμα, μετά δεν ξαναξεκινά με τίποτα! Όσες φορές και αν πατήσω το εικονίδιο, το navigon δεν τρέχει!

Πρόσεξα ότι ακόμα και μέσα από τον explorer αν πάω και επιλέξω το navigon.exe, πάλι δεν ξεκινά το navigon πρόγραμμα. Μόνο αν κάνω πρώτα soft reset, μπορώ μετά να τρέξω κανονικά το navigon από το μενού!!! Πρέπει δηλ. κάθε φορά να κάνω soft reset για να ξαναμπώ στο πρόγραμμα navigon!

Μήπως λείπει κάποιο αρχείο, το οποίο βρίσκει μόνο μετά το reset?

Έχουμε λύση για το πρόβλημα αυτό?

Ευχαριστώ

τελικα βορι καπιοσ ναμουπι εαν ηχαρτεσ του pda με ΠΝΑ για εβροπι εαν εινε το ηδιο γιατι δεν μου τρεχουνε πολεσ χορεσ πχ ιταλια βελγιο και πολεσ αλεσ παρακαλο πολι απαντιστεμου????????/

Καλησπέρα σε όλους,

Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει που μπορώ να κατεβάσω την έκδοση του GARMIN για το NAVIGON?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Θα ήθελα να ρωτήσω το φίλο dade (ή όποιον άλλο γνωρίζει) σχετικά με ένα πρόβλημα που συνάντησα εγκαθιστώντας το παραπάνω μενού σε ένα 2110max.

Κατά την εκκίνηση εμφανίζεται κανονικά το κύριο μενού.

Επιλέγω το εικονίδιο navigon και το πρόγραμμα navigon τρέχει κανονικά!

Όλα ωραία μέχρι στιγμής.

Αν ομως βγώ από το navigon πρόγραμμα, μετά δεν ξαναξεκινά με τίποτα! Όσες φορές και αν πατήσω το εικονίδιο, το navigon δεν τρέχει!

Πρόσεξα ότι ακόμα και μέσα από τον explorer αν πάω και επιλέξω το navigon.exe, πάλι δεν ξεκινά το navigon πρόγραμμα. Μόνο αν κάνω πρώτα soft reset, μπορώ μετά να τρέξω κανονικά το navigon από το μενού!!! Πρέπει δηλ. κάθε φορά να κάνω soft reset για να ξαναμπώ στο πρόγραμμα navigon!

Μήπως λείπει κάποιο αρχείο, το οποίο βρίσκει μόνο μετά το reset?

Έχουμε λύση για το πρόβλημα αυτό?

Ευχαριστώ

Δοκιμασε να βαλεις στο αρχειο ApplicationSettings.xml την ρυθμιση <ExitBehaviour>4</ExitBehaviour>

τελικα βορι καπιοσ ναμουπι εαν ηχαρτεσ του pda με ΠΝΑ για εβροπι εαν εινε το ηδιο γιατι δεν μου τρεχουνε πολεσ χορεσ πχ ιταλια βελγιο και πολεσ αλεσ παρακαλο πολι απαντιστεμου????????/

Οι χαρτες ειναι οι ιδιοι, αλλα για ποιο προγραμμα λεμε, η προσπαθουμε να πουμε (μας εβγαλες τα ματια);

Καλησπέρα σε όλους,

Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει που μπορώ να κατεβάσω την έκδοση του GARMIN για το NAVIGON?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δεν εχουμε πει οτι δεν γινεται με τετοιο τροπο η αναζητηση μη νομιμα αγορασμενου λογισμικου; :X

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ούτε το 4 διορθώνει την κατάσταση, ούτε το 0.

Έκανα την αλλαγή που ανέφερeς, μετά reset και ξεκινάω το navigon. Όλα καλά μέχρι εδώ.

Αλλά αν βγώ από το navigon, πάλι το ίδιο πρόβλημα, δεν ξαναμπαίνω.

Πρόσεξα ότι συνεχίζει να τρέχει το process "NAVIGON.EXE" ακόμα και αν έχω βγεί από το πρόγραμα!!!

Ο μόνος τρόπος να ξαναμπώ, είναι να κάνω terminate το process "NAVIGON.EXE" ή να κάνω soft reset.

Δηλ. αν κάνω terminate το NAVIGON.EXE, και μετά κάνω κλικ στο εικονίδιο navigon, τότε ΝΑΙ ξεκινάει KANONIKA το πρόγραμμα navigon. Δηλ. με άλλα λόγια, μόνο αν κάνω terminate το NAVIGON.EXE, δεν χρειάζεται να κάνω soft reset. Ή αν πατήσω βέβαια το πράσινο κουμπάκι στην κάτω μπάρα (δηλ. να κάνει αυτόματα reset).

Είναι δύστροπο το 2110? Ή κάτι άλλο συμβαίνει?

Δεν έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα μέχρι τώρα??? :blink:

Μου φαίνεται πολύ παράξενο γιατί εδώ μέσα έχω δεί πολλά μενου-ξεκλειδώματα και τα περισσότερα που δοκίμασα παρουσιάζουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Ακόμα και αυτά (vista, iphone κλπ) που είχε ποστάρει η EleniKo.

Άραγε δεν τα τεστάρουν πριν τα δημοσιεύσουν??? :worry:

Δεν τα δοκιμάζει κανείς μετά?

Υπάρχει κανείς που να το έχει δοκιμάσει και να τρέχει κανονικά?

Αν ναι, τί ακριβώς έκανε? Αν έχει την ευγενή καλωσύνη και θέλει, ας το αναφέρει.

Κατά τα άλλα, το μενού είναι πάρα πολύ καλό και συγχαρητήρια σε εκείνον που το ετοίμασε.

Μπράβο! Πολύ καλή δουλειά. :clap:

Φιλικά :)

Αν θυμαμαι καλα φιλε μου αυτο μου γινοταν στο 7.0.12. Γινεται γιατι παρολο που βγαινεις απο το προγραμμα μενει ανοικτο στο backround και τρωει το μεγαλυτερο μερος της ελευθερης μνημης. Με το reset το κλεινεις και ετσι μπορει να ξαναανοιξει αυτο η καποιο αλλο. Προφανως ειναι καποια ρυθμιση στα αρχεια settings. Δεν με ενδιεφερε και δεν το εψαξα. Δοκιμασε με 7.3.5 μεχρι να βρει καποιος χρονο για να το ψαξει. Ειναι σαφως καλυτερο και δεν κανει τετοιο προβλημα.

Εγω απ'οταν εβαλα το mn7.4 με exitbehaviour 3 ποτέ δεν εχω αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, το mn τερματίζεται εντελώς οταν βγω...

Με το 7.0.12 δεν θυμάμαι ακριβώς τι γινόταν...

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Ανδρέα, Νίκο, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε στο ΜΝ 7.0.Χ (χωρίς να γίνει χρήση 7.3 ή 7.4).

Ευχαριστώ και πάλι.

Το μενού δουλεύει ρολόι!

ΥΓ: Αλλά και πάλι συνεχίζει να μου κάνει μεγάλη εντύπωση πώς και δεν είχαν δεί μέχρι τώρα το πρόβλημα ούτε οι δημιουργοί των μενού (dade, EleniKo κλπ) αλλά ούτε και κανένας άλλος χρήστης!!!:dizzy:

Διαβασα τα παντα απο την αρχη!!! (Κατοχος Navigon 2100)

Ξεκλειδωσα και εγκατεστησα το μενου της Ελενης final (ΜΝ 7.4.0) και

Destinator 7.0.588.11 κατοπιν απο Νικο

Εχω καποιες ερωτησεις:

1)Γιατι η οθόνη ειναι πολυ μαυρη μολις μπαινεις στο navigon 7.4.0. ?

(Μετεπειτα στην πλοηγηση διορθωνεται και επανερχεται)

2)Για ΜΝ 7.4.0 που θα μπορουσα να βρω τον νεοτερο χαρτη Q3 και τα nfs του?

Θα τρεχουν η θα εχω προβλημα?

Το αρχειο της Ελενης ποιον χαρτη εχει μεσα τον Q2?

3)Ο Χαρτης αυτος ειναι μονο Ελλαδος η οχι? Πως το καταλαβαινουμε?Μπορω να βαλω και Ευρώπης

4)Λειπουν ολοι οι ειδικοι προορισμοι απο Navigon 7.4.0 (Δεν μου βγαζει γιατι?)

Απο που θα τους βρω -Εχει κανενας τιποτα να βοηθησει?

5)Το Destinator 7.0.588.11 δεν βγαζει φωνη..Γιατι συμβαινει αυτο και πως διορθώνεται?

Ευχαριστω ολους σας παρα πολυ! :)

Ανδρέα, Νίκο, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε στο ΜΝ 7.0.Χ (χωρίς να γίνει χρήση 7.3 ή 7.4).

Ευχαριστώ και πάλι.

Το μενού δουλεύει ρολόι!

ΥΓ: Αλλά και πάλι συνεχίζει να μου κάνει μεγάλη εντύπωση πώς και δεν είχαν δεί μέχρι τώρα το πρόβλημα ούτε οι δημιουργοί των μενού (dade, EleniKo κλπ) αλλά ούτε και κανένας άλλος χρήστης!!!:dizzy:

Σήμερα είδα τα όσα γράφεις και μου κάνει εντύπωση, το πρόβλημα που αντιμετώπησες με το Navigon. Προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα και για το λόγο αυτό δεν έκανα ιδιαίτερη αναφορά. Πάντως να έχεις υποψη σου ότι μερικά προγράμματα είναι σχετικά δύστροπα σε PNA και μπορεί σε άλλα να τρέξουν και σε άλλα όχι, ακόμη και στο ίδιο μηχανάκι να τρέχει μια έκδοση ή αν θέλεις παραλαγή έκδοσης και άλλη να μην τρέχει. Εν πάσει περιπτώσει αφού το έλυσες μόνος σου όλα καλά. Μπορείς αν θέλεις να πεις πως το έλυσες και για κάποιον άλλο που θα συναντήσει το ίδιο πρόβλημα.

niko_211 ευχαριστω.η εκδοση 7.3 μονο με τους Q1_2009 παιζει η και με τουσ Q3_2009; νικο ποιο ειναι το pass toy 7.3.5 γιατι το ζηταει

niko_211 ευχαριστω.η εκδοση 7.3 μονο με τους Q1_2009 παιζει η και με τουσ Q3_2009; νικο ποιο ειναι το pass toy 7.3.5 γιατι το ζηταει

Αν βαλεις τα .nfs Q3 2009 τρεχουν και οι Q3. Το pass ειναι "nikos".

Kαλησπέρα σε όλους!

Μετά από πολύ καιρό είπα να ασχοληθώ λιγάκι με το Menu της Ελένης και την συσκευή γενικότερα. Ήθελα κυρίως να δοκιμάσω και το Sygic Mobile της CIT για το οποίο άκουσα πολύ καλά λόγια. Ανοίγοντας λοιπόν την συσκευή ξεκινάει το Menu, και αριστερά έχω 3 κουμπιά: Navigon (το οποίο μου ανοίγει το πρόγραμμά μου), TomTom, και iGO. (Τα οποία προς το παρόν φυσικά δνε κάνουν κάτι)

Είναι εύκολο να μου δώσετε οδηγίες για το πως πρέπει να εγκαταστήσω το Sygic Mobile, και το ΤomTom (λογικά απλά αντιγράφω τους φακέλους τους στην SD κάρτα), και τι πρέπει να κάνω ώστε πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά να ανοίγουν τα προγράμματα?

Αν γίνεται να άλλαζε και το κουμπί του iGO με κάποιο του Sygic θα ήταν απλά το ιδανικό..! :D

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, συγγνώμη αν οι απορίες φαίνονται απλές, αλλά με τα menu δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Ευτυχώς η εγκατάσταση του Menu eleniKo ήταν απλά μία αντιγράφη στην SD. :)

Edit: Πέρασα το Sygic Mobile, αντικατέστησα και το εικονίδιο με αυτό του Sygic, το πρόβλημα έιναι ότι ξεκινώντας το πρόβλημα δεν βρίσκει δορυφόρους.

Τι κάνουμε τώρα??

--- Sony Xperia 5 II ---

Θέμα: Προβληματα γενικα ..Βοηθεια!

Ξεκλειδωσα και εγκατεστησα το μενου της Ελενης final (ΜΝ 7.4.0) και

Destinator 7.0.588.11 κατοπιν απο Νικο

Εχω καποιες ερωτησεις:

1)Γιατι η οθόνη ειναι πολυ μαυρη μολις μπαινεις στο navigon 7.4.0. ?

(Μετεπειτα στην πλοηγηση διορθωνεται και επανερχεται)

2)Για ΜΝ 7.4.0 που θα μπορουσα να βρω τον νεοτερο χαρτη Q3 και τα nfs του?

Θα τρεχουν η θα εχω προβλημα?

Το αρχειο της Ελενης ποιον χαρτη εχει μεσα τον Q2?

3)Ο Χαρτης αυτος ειναι μονο Ελλαδος η οχι? Πως το καταλαβαινουμε?Μπορω να βαλω και Ευρώπης

4)Λειπουν ολοι οι ειδικοι προορισμοι απο Navigon 7.4.0 (Δεν μου βγαζει γιατι?)

Απο που θα τους βρω -Εχει κανενας τιποτα να βοηθησει?

5)Το Destinator 7.0.588.11 δεν βγαζει φωνη..Γιατι συμβαινει αυτο και πως διορθώνεται?

Ευχαριστω ολους σας παρα πολυ!

1)Οταν λες πολυ μαυρη εννοεις οταν σου βγαζει για λιγο τις καρτελες "νεοι προορισμοι" "οι προορισμοι μου" κ.λ.π.; Μετα βγαζει την προειδοποιηση για τον κωδικα οδικης κυκλοφοριας με κανονικο φωτισμο. Μετα την επιβεβαιωση ξανα τις καρτελες κανονικα. Καπως ετσι συμπεριφερεται το δικο μου.

Αν Νικο εννοεις εμενα μαλλον εχεις την 7.0.588.38 του dest7.

2)Τα .nfs του Q3 2009 ειναι εδω. Οσο για χαρτες εχουμε πει οτι δεν ζηταμε ετσι τετοια πραγματα. Νομιζω ομως οτι αν ψαξεις καπου στο post καπου καποιος δινει μια διευθυνση. Αν παρολα αυτα δεν τα καταφερεις δοκιμασε κανενα π.μ.. Της Ελενης το αρχειο πρεπει να εχει τον Q1 2009.

3)Τα αρχεια που δινονται εδω εχουν χαρτη μονο της Ελλαδας λογω ογκου προφανως. Μπορεις να το δεις πηγαινοντας στο φακελο map θα δεις οτι το μονο αρχειο που υπαρχει με καταληξη .map ειναι το Greece.map. Αν καποιος βεβαια θελει να ταξιδεψει στην Ευρωπη ή να γεμισει την καρτα του χωρις λογο υπαρχουν και οι Ευρωπαϊκοι στα ιδια μερη.

4)Εδω θα σε γελασω. Δεν θυμαμαι καν ποια εκδοση ειναι. Μπορεις ομως να βαλεις καποια αλλη δοκιμασμενη απο καποιον φιλο εδω που να δουλευει κανονικα.

5)Δεν εχω ακουσει καποιον να εχει προβλημα στον ηχο με το dest7. Μηπως ειναι κλειστος απο την μπαρα της ρυθμισης στην οθονη του χαρτη, ή αν καποια αρχεια λειπουν για καποιο λογο. Δοκιμασε να το ξαναπερασεις. Αν παλι δεν βρεις ακρη εδω ειμαστε,τα ξαναλεμε. :)

Πήγαινε στις επιλογές και στο πρώτο κουμπί της δεύτερης σειράς πρέπει να γράφει "κατάσταση πεζού", αν όχι πάτησέ το μία φορά και γύρνα πίσω. Αν δεν συμβαίνει αυτό δοκίμασε τη παρακάτω έκδοση

http://rapidshare.com/files/103721303/DestinatorApps.zip.html%20

Μιά ερωτηση παίδες Το κανει και στα δικα σας Νavigon 2100max ????

Το Garmin τρέχει κανονικα στο Navigon 2100max με την βοηθεια της Ελένης.

Το μονο που βλέπω ειναι οτι αργει στην πορεία, δηλ εχω περαση την διασταυρωση και μετα πηγαινει το αυτοκινητακι.

Δεν δειχνει ακριβως εκεινη την στιγμη που βρισκεσαι αλλα μετα απο λιγοοοο μερικες φορες και ποιο πολυ.

Thanks