Jump to content

knight

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

knight's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αγαπητέ φίλε babis200sx, Αυτό μάλλον στο κάνει αν ΔΕΝ αλλάξεις τα 3 αρχεία που είχα αναφέρει στο post μου με τις οδηγίες για ξεκλείδωμα του 2100. Αντικατέστησες τα 3 αρχεία? Φιλικά Χρήστος
  2. Σόρυ για την καθυστερημένη απάντηση φίλε dade. Πάντως σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Χρησιμοποιώ το ΜΝ 7.0.13 και το πρόβλημα λύθηκε αφού αλλάχθηκε η τιμή του ExitBehaviour μέσα και σε άλλα δύο αρχεία με το ίδιο όνομα "ApplicationSettings.xml" που υπάρχουν στη Resident Flash. Οπότε συν ένα αυτό της κάρτας, σύνολο 3 αρχεία που ήθελαν αλλαγή.
  3. Ανδρέα, Νίκο, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε στο ΜΝ 7.0.Χ (χωρίς να γίνει χρήση 7.3 ή 7.4). Ευχαριστώ και πάλι. Το μενού δουλεύει ρολόι! ΥΓ: Αλλά και πάλι συνεχίζει να μου κάνει μεγάλη εντύπωση πώς και δεν είχαν δεί μέχρι τώρα το πρόβλημα ούτε οι δημιουργοί των μενού (dade, EleniKo κλπ) αλλά ούτε και κανένας άλλος χρήστης!!!:dizzy:
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ούτε το 4 διορθώνει την κατάσταση, ούτε το 0. Έκανα την αλλαγή που ανέφερeς, μετά reset και ξεκινάω το navigon. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αλλά αν βγώ από το navigon, πάλι το ίδιο πρόβλημα, δεν ξαναμπαίνω. Πρόσεξα ότι συνεχίζει να τρέχει το process "NAVIGON.EXE" ακόμα και αν έχω βγεί από το πρόγραμα!!! Ο μόνος τρόπος να ξαναμπώ, είναι να κάνω terminate το process "NAVIGON.EXE" ή να κάνω soft reset. Δηλ. αν κάνω terminate το NAVIGON.EXE, και μετά κάνω κλικ στο εικονίδιο navigon, τότε ΝΑΙ ξεκινάει KANONIKA το πρόγραμμα navigon. Δηλ. με άλλα λόγια, μόνο αν κάνω terminate το NAVIGON.EXE, δεν χρειάζεται να κάνω soft reset. Ή αν πατήσω βέβαια το πράσινο κουμπάκι στην κάτω μπάρα (δηλ. να κάνει αυτόματα reset). Είναι δύστροπο το 2110? Ή κάτι άλλο συμβαίνει? Δεν έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα μέχρι τώρα??? :blink: Μου φαίνεται πολύ παράξενο γιατί εδώ μέσα έχω δεί πολλά μενου-ξεκλειδώματα και τα περισσότερα που δοκίμασα παρουσιάζουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Ακόμα και αυτά (vista, iphone κλπ) που είχε ποστάρει η EleniKo. Άραγε δεν τα τεστάρουν πριν τα δημοσιεύσουν??? :worry: Δεν τα δοκιμάζει κανείς μετά? Υπάρχει κανείς που να το έχει δοκιμάσει και να τρέχει κανονικά? Αν ναι, τί ακριβώς έκανε? Αν έχει την ευγενή καλωσύνη και θέλει, ας το αναφέρει. Κατά τα άλλα, το μενού είναι πάρα πολύ καλό και συγχαρητήρια σε εκείνον που το ετοίμασε. Μπράβο! Πολύ καλή δουλειά. :clap: Φιλικά :)
  5. Θα ήθελα να ρωτήσω το φίλο dade (ή όποιον άλλο γνωρίζει) σχετικά με ένα πρόβλημα που συνάντησα εγκαθιστώντας το παραπάνω μενού σε ένα 2110max. Κατά την εκκίνηση εμφανίζεται κανονικά το κύριο μενού. Επιλέγω το εικονίδιο navigon και το πρόγραμμα navigon τρέχει κανονικά! Όλα ωραία μέχρι στιγμής. Αν ομως βγώ από το navigon πρόγραμμα, μετά δεν ξαναξεκινά με τίποτα! Όσες φορές και αν πατήσω το εικονίδιο, το navigon δεν τρέχει! Πρόσεξα ότι ακόμα και μέσα από τον explorer αν πάω και επιλέξω το navigon.exe, πάλι δεν ξεκινά το navigon πρόγραμμα. Μόνο αν κάνω πρώτα soft reset, μπορώ μετά να τρέξω κανονικά το navigon από το μενού!!! Πρέπει δηλ. κάθε φορά να κάνω soft reset για να ξαναμπώ στο πρόγραμμα navigon! Μήπως λείπει κάποιο αρχείο, το οποίο βρίσκει μόνο μετά το reset? Έχουμε λύση για το πρόβλημα αυτό? Ευχαριστώ
  6. Η ημ/νία που τραβήχτηκε η φωτό εμφανίζεται μέσα στο EXIF Info της φωτό όταν τη βλέπεις από το PC σου.
  7. Οποιαδήποτε χρήση του Google Maps, είτε από το προεγκατεστημένο πρόγραμμα είτε αν το κατεβάσεις από το site της Google και το εγκαταστήσεις ξεχωριστά (ως application) απαιτεί σύνδεση με Internet. Αλλιώς δεν δουλεύει το Google Maps. Γενικά: Η χρήση GPS στο C905 απαιτεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ σύνδεση με Internet (με την ανάλογη χρέωση). Αλλιώς δεν παίζει. (πχ. η Voda χρεώνει γενικά €12/ΜΒ. Αλλά έχει όμως ένα πακέτο €10/150ΜΒ. Το οποίο συμφέρει πάρα πολύ. Στον 1ο λογαριασμό, με χρέωσαν €25 Internet. Μετά πήρα το πακετάκι!) Σχετικά με το Google Maps, η έκδοση που θα κατεβάσεις από το google και θα την εγκαταστήσεις, είναι μεν νεώτερη και σαφώς καλύτερη (από την προεγκατεστημένη) αλλά δεν μπορείς να τη συνδυάσεις με το GPS!!! Παίζει μόνη της χωρίς GPS (δηλ. σαν χάρτες και μόνο). Και για να λειτουργήσει θέλει σύνδεση Ιντερνετ. Αλλιώς δεν παίζει. Έκανα ερώτηση στην SE, πώς μπορείς να αντικαταστήσεις την προεγκατεστημένη με τη νεώτερη, αλλά από την απάντηση που πήρα αυτό δεν γίνεται! Μάλλον έρχεται embedded με την κάθε αναβάθμιση. Είχα για 1 βδομάδα ένα Ν82 και μπορώ να πώ ότι το GPS του ήταν καλύτερο (τόσο σε εύρεση δορυφόρων όσο και σε στίγμα). Όχι όμως ότι το SE δεν είναι καλό. Από κάμερα, καλύτερο το SE. Ένα πρόβλημα που είχα με το Ν82 ήταν τα μικροσκοπικά γραμματάκια του! Πολύ εκνευριστικά (και δεν αλλάζουν σε μεγαλύτερο μέγεθος)! Σχετικά τώρα με τους φίλους που έχουν το Κ800 και ρωτάνε αν αξίζει να πάρεις το 905. Το προηγούμενο τηλέφωνο μου ήταν ένα Κ800 (για 2 χρόνια). Αν δεν θές πραγματικά τα εξτρα που έχει το 905 (καλύτερη κάμερα, Wi-Fi, GPS, κλπ), το 800 παραμένει ακόμα και σήμερα μια θαυμάσια συσκευή για να κάνεις αξιόπιστα και σωστά τη δουλειά σου καθημερινά.
  8. Έχει κανείς χρησιμοποιήσει τα νέα MLS Talk & Drive? Λειτουργούν καλά με το φωνητικό interface? Είναι κλειδωμένα? Έχουν καλούς χάρτες? Για τα Mio Moov (πχ. 360)? Αυτά χρησιμοποιούν NAVTEQ χάρτες με MioMap 2008 interface και Win CE. Και πρέπει μάλλον να είναι κλειδωμένα. Ποιο από τα δύο θα συστήνατε για χρήση στην Ελλάδα? Ποιο έχει πιο πλήρεις και ακριβείς ελληνικούς χάρτες?
  9. Να σε ρωτήσω τί μάρκα σύστημα xenon έβαλες στην 147? Ενδιαφέρομαι και εγώ. Κόστος? Αποτέλεσμα?
  10. Σε ένα sony ericsson όταν γράφεις SMS και έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή "Εθνικοί χαρακτήρες" τότε το σύνολο των χαρακτήρων ανά SMS είναι μικρότερο των 160, αλλά σου δίνεται η ευκαιρία να γράφεις και με μικρά γράμματα. Αν απενεργοποιήσεις το "Εθνικοί χαρακτήρες" τότε γράφεις μόνο με κεφαλαία αλλά το σύνολο είναι 160 χαρακτήρες. Όταν γράφοντας φτάσεις τους 140 χαρακτήρες, θα δείς στη δεξιά επάνω γωνία της οθόνης του μηνύματος έναν αριθμό (ξεκινάει από το 20) που θα αρχίσει να ελατώνεται κάθε φορά που γράφεις ένα χαρακτήρα. Δυστυχώς τα SE δεν απαριθμούν από την αρχή του μηνύματος τους υπολείποντες χαρακτήρες (όπως τα ΝΟΚΙΑ), αλλά μόνο μετά τους 140. Στα ΝΟΚΙΑ γράφοντας με μικρούς χαρακτήρες μπορείς να βάλεις 160 σε ένα μήνυμα, αλλά φαίνονται πάλι μικροί όταν ο παραλήπτης έχει πάλι ΝΟΚΙΑ. Αν δεν έχει τότε φαίνονται κεφαλαία. Στα SE δεν ξέρω αν είναι το ίδιο.
  11. Για όσους ενδιαφέρονται, βρήκα καλώδιο τύπου DKU-5 για το ΝΟΚΙΑ 3100 με μόνο 25 Ευρώ! Σημειωτέον ότι το original της ΝΟΚΙΑ κοστίζει 60 ευρώ (και για αυτό δεν το αγόραζα μέχρι τώρα)! Για πληροφορίες στο 210-4118176, Πειραιάς (επίσης στέλνουν ταχυδρομικά και σε όλη την Ελλάδα). Το καλώδιο είναι για USB σύνδεση με το PC. Μαζί με το καλώδιο σου δίνουν και το software driver του να το εγκαταστήσεις στο PC.
  12. Συμφωνώ ότι το 8910i είναι μια πολύ αξιόπιστη, εμφανίσιμη και μικρή τηλεφωνική συσκευή. Και ως έτσι πρέπει να την αντιμετωπίζει κάποιος. Ως τηλεφωνική συσκευή. Αλλιώς, δεν θα τον ικανοποιήσει! Η τιμή του βέβαια είναι λίγο ... ψηλή!
  13. Παιχνίδια, φωτογραφίες, εφαρμογές, κλπ, φορτώνονται στο 3100 μόνο μέσω καλωδίου (DKU-5) σύνδεσης με Η/Υ (PC Suite 5.17), ή μέσω WAP σύνδεσης (όπου σε χρεώνει η εταιρία κινητής). Αλλος τρόπος (δυστυχώς) δεν υπάρχει! Μακάρι να είχε υπέρυθρες ή USB connector (όπως είναι το trend στα τηλέφωνα τώρα τελευταία).
  14. Μάλλον πρόκειται για μηνύματα που στέλνονται μέσω Internet ?
  15. ...πρόσεχε... σε παρακολουθούν!
×
×
  • Create New...