Jump to content

Τα πάντα για το Cosmote my view

hexagon
 Κοινοποίηση

Θα κάνετε χρήση του My View;  

226 members have voted

1. 1. Θα κάνετε χρήση του My View;

• NAI θα κάνω. Είναι πολύ καλη υπηρεσία όπως είναι τώρα.
    • Θα κάνω χρήση μόνο εάν καταργηθεί το όριο των 40Mb το μήνα εκτός view.
    • Δεν θα κάνω χρήση.Με καλύπτει άλλη εταιρία στον τομέα αυτό.
    • ΟΧΙ.Περίμενα κατι καλύτερο απο την Cosmote.

Recommended Posts

Πιστευω οτι τα 40mb φτανουν μονο αν καποιος θελει το internet για ενημερωση (ειδησεογραφικα sites, αθλητικα, σινεμα, technology news κλπ) και επικοινωνια (email). Βεβαια και σε αυτα που ανεφερα θα πρεπει να εχει κανεις απενεργοποιημενες τις εικονες στον browser του για να μην ξοδεψει γρηγορα τα 40 mb. Αν καποιος θελει να ζησει εμπειρια adsl στο κινητο του (με YouTube, κατεβασματα αρχειων κλπ) τα 40 mb δε φτανουν ουτε για ζήτω.

Ειμαι ενας πολυ ευχαριστημενος χρηστης Cosmote και μου αρεσουν καποιες υπηρεσιες που παρεχει (πχ εκανα προωθηση το Gmail μου στο Cosmote mail και τωρα εχω δωρεαν sms ειδοποιηση σε καθε Gmail που λαμβανω, κατι σαν push mail δηλαδη, ή ακομα μου αρεσει οτι λογω του Cosmote mail εχω 300 δωρεαν μηνυματα το μηνα αξιας 33 ευρω και τωρα με το πασο του myview θα μπορω να τα στειλω και απο το κινητο μου δωρεαν) αλλα δεν μπορω να μη βγαλω το καπελο στην υπηρεσια απεριοριστου mobile internet της Wind που με τα χαρακτηριστικα που προσφερει ειναι απιστευτη. Επρεπε να φαινεται να ζησω τους περιορισμους της Cosmote για να εκτιμησω τη συγκεκριμενη προσφορα της Wind.

Επισης με χαλαει το οτι δεν υπαρχει τροπος να δει κανεις τι καταναλωση εχει κανει σε Megabytes! Μου μυριζει λαμογια. Σου λεει, ασε μωρε, μην τους δειχνεις ποσο καταναλωσαν μηπως και ξεπερασουν το οριο μερικοι και αρπαξουμε μερικα ανελπιστα ευρωπουλακια. Μου θυμιζει κατι ταβερνες που ο σερβιτορος ερχεται με ενα δισκο ορεκτικα χωρις να τον καλεσεις, και σου λεει "διαλεξε", χωρις να ξερεις βεβαια τιμες. Οταν πηρα την εξυπηρετηση πελατων της Cosmote, ο υπαλληλος μου ειπε οτι μπορω να δω την καταναλωση μεσα απο τον μετρητη ογκου δεδομενων του κινητου μου. Ναι βρε φιλε μου αλλα αυτος δειχνει συνολικα τα Μb χρησης τοσο του MyView portal οσο και του κανονικου internet οποτε αντε να υπολογισω. Θα πρεπει να μην μπαινω ποτε στο portal (που ετσι κι αλλιως μαλλον αχρηστο ειναι) ωστε να ξερω οτι τα Mb που δειχνει ο μετρητης του κινητου μου αφορουν μονο το internet (στο οποιο υπαρχει ο περιορισμος των 40 Μb). Προχειροδουλειες δηλαδη κατα τη γνωμη μου.

Α, για οποιον ενδιαφερεται... Μπορειτε να χρησιμοποιειτε το Skweezer.com απο το κινητο για να βλεπετε απο εκει το οποιο site θελετε. Το μικραινει σε μεγεθος και ογκο δεδομενων, προσαρμοζοντας το ετσι στις μικρες οθονες των κινητων αλλα κανοντας και οικονομια σε kb.

• Απαντήσεις 684
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

...

Επισης με χαλαει το οτι δεν υπαρχει τροπος να δει κανεις τι καταναλωση εχει κανει σε Megabytes! Μου μυριζει λαμογια. Σου λεει, ασε μωρε, μην τους δειχνεις ποσο καταναλωσαν μηπως και ξεπερασουν το οριο μερικοι και αρπαξουμε μερικα ανελπιστα ευρωπουλακια. Μου θυμιζει κατι ταβερνες που ο σερβιτορος ερχεται με ενα δισκο ορεκτικα χωρις να τον καλεσεις, και σου λεει "διαλεξε", χωρις να ξερεις βεβαια τιμες. Οταν πηρα την εξυπηρετηση πελατων της Cosmote, ο υπαλληλος μου ειπε οτι μπορω να δω την καταναλωση μεσα απο τον μετρητη ογκου δεδομενων του κινητου μου. Ναι βρε φιλε μου αλλα αυτος δειχνει συνολικα τα Μb χρησης τοσο του MyView portal οσο και του κανονικου internet οποτε αντε να υπολογισω. Θα πρεπει να μην μπαινω ποτε στο portal (που ετσι κι αλλιως μαλλον αχρηστο ειναι) ωστε να ξερω οτι τα Mb που δειχνει ο μετρητης του κινητου μου αφορουν μονο το internet (στο οποιο υπαρχει ο περιορισμος των 40 Μb). Προχειροδουλειες δηλαδη κατα τη γνωμη μου.

...

εγώ χρησιμοποιώ τον opera mini για την πλοήγηση εκτός του πόρταλ, οπότε για τα ΜΒ εκτός πόρταλ απλά βλέπω τον μετρητή του opera mini ;)

Προσπάθησα να κατεβάσω το Windows Live Messenger μέσω του μενου υπηρεσιών στο Νokia 6120 classic που έχω κ μου έβγαλε το εξής μήνυμα: " Το Windows Live Μessenger δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για το κινητό σας.. Προσπάθησα κ με το Νokia 7610 κ πάλι το ίδιο.. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα S60 κινητά; είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα;

ΥΓ: Στο Νokia 6131 που δοκίμασα το κατέβασε μια χαρά αλλά μάλλον η εφαρμογή χρησιμοποιεί access point για να συνδεθεί ενώ οι ρυθμίσεις στο συγκεκριμένο κινητό αποθηκεύονται σαν διαμόρφωση (απο τα λίγα που ξέρω μάλλον είναι παρόμοιο πρόβλημα που έχουν τα S40 κινητά με το wind plus κ τις java εφαρμογές;;) κ έτσι έχω 3 κινητά κ με κανένα δε μπορώ να έχω το ΜSΝ :Ρ Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μου πει please γιατί εγω πιο πολλά ξέρω από την κοπελιά που μίλησα στην εξυπηρέτηση πελατών :Ρ Thanks..

το ίδιο μήνυμα βγάζει κι εμένα σε Windows Mobile 5 κινητό (συγκεκριμένα το QTEK8500). Νομίζω ότι και με ένα Sony Ericsson K610i το ίδιο έβγαλε (για το QTEK είμαι σίγουρος, για το SE έχει καιρό που δοκίμασα και δεν είμαι σίγουρος). Μπορεί να μας επιβεβαιώσει κανείς ότι έχει κατεβάσει την εν λόγω εφαρμογή και εάν ναι με ποιο κινητό;

προσωπική γνώμη: για όποιον θέλει να μπαίνει από το κινητό του μέσω του opera mini να βλέπει 4-5 φορές την ημέρα τα email ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ότι τα 40MB/μήνα φτάνουν. Καλύτερα να έχει έναν περιορισμό παρά να μην μπορούμε να μπούμε με τίποτα γιατί κάποιοι θα το "σκίζουν" για να μπαίνουν από τον Η/Υ τους. Εμένα (και άλλους) με ενδιαφέρει ΚΑΙ η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών. Βέβαια, τα 40ΜΒ θα μπορούσαν να είναι λίγο περισσότερα, ή το μηνιαίο πάσο να κοστίζει φθηνότερα. :cool:

Τα 40MB δε φτάνουν με τίποτα, ιδίως αν συνυπολογίσεις πως αφορούν σε περίοδο χρήσης ενός μηνός. Ακόμα και κάποιος που μπορεί να εκτιμήσει και μόνο από την όψη το βάρος μίας σελίδας μπορεί και πάλι να πέσει έξω πόσο μάλλον που κάποιος δεν έχει ιδέα τι του γίνεται. Όσον αφορά στο αν θα πρέπει να υπάρχει περιορισμός να σου θυμίσω ότι το imode δεν είχε κανέναν απολύτως. Το ότι κάποιοι θα το σκίζουν δεν επηρεάζει την πλοήγηση είτε τη δική σου, είτε κανενός άλλου. Είναι τέτοια η δομή του πρωτόκολλου HSDPA στα κυψελωτά δίκτυα που για να υπάρξει επιβάρυνση του δικτύου πρέπει να γίνουν απειράριθμες ολοκληρωμένες συνδέσεις και πάλι είναι αμφίβολο το αν εσύ ως τελικός χρήστης θα δεις διαφορά. Η διακύμανση της ταχύτητας οφείλεται σε άλλους παράγοντες που δεν είναι της παρούσης. Για τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο (το αναφέρω δε και σε προηγούμενο post)

Εγώ κατεβάζω αρχεία μεγάλου μεγέθους εδώ και μερικές μέρες. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου έχω ξεπεράσει τα 40ΜΒ [48ΜΒ έχω καταναλώσει για την ακρίβεια] και ακόμα κατέβαζω συνέχεια. Εκτός my VIEW πάντα:)

Τα 40ΜΒ είναι τιμολογιακό όριο. Δε θα σου κόψει τη σύνδεση, απλά από εκεί και πέρα θα αρχίσεις να χρεώνεσαι (με τσουχτερή να λέγεται τιμή)

σε κάθε περίπτωση, οι απόψεις μας είναι προσωπικές και υποκειμενικές. Απλά, δεν μπορώ να ακούω ότι τα 40ΜΒ δεν φτάνουν για τίποτα! Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας χρησιμοποιεί ότι τον "συμφέρει" γενικότερα (πχ: σήμα, το να μην κουβαλάει 2 κινητά μαζί του κλπ). ;)

Θα πρέπει να το ακούς, 1ον γιατί όπως λες οι απόψεις είναι προσωπικές και 2ον γιατί είναι η πικρή αλήθεια.

εγώ χρησιμοποιώ τον opera mini για την πλοήγηση εκτός του πόρταλ, οπότε για τα ΜΒ εκτός πόρταλ απλά βλέπω τον μετρητή του opera mini ;)

Είναι πολύ λίγοι αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν άλλον browser εκτός αυτού που τα κινητά τους έχουν προεγκατεστημένο.

@overlord1984: σε πολλά από αυτά που λες δεν διαφωνώ. Απλά, εγώ προτιμώ 40ΜΒ και να λειτουργεί παρά 1000ΜΒ και να μην είναι διαθέσιμο ;)

Δηλαδη η cosmote το οριο των 40mb το εβαλε για το καλο μας? Για να μην πλακωσουν πολλοι και μπουκωσει το δικτυο? Οκ, ο καθενας εχει την αποψη του...

Μου θυμιζει οτι ο καφες στην Γλυδαδα ειναι ανωτερος απο της Καλλιθεας, επειδη στην Γλυδαδα ειναι ακριβοτερος...

Δεν παυει να ειναι ακριβοτερο και πολυ περιορισμενο πακετο σε συγκριση με wind.

Η συγκριση ειναι αναποφευκτη. Δεν ζουμε στον κοσμο της cosmote. Ζουμε στην αγορα με τις 3 εταιριες τηλεφωνιας.

Επιπλεον θα συμφωνησω και με τον john206gt. Μυριζει λαμογια....

Οπως και η wind κανει μια μικρη λαμογιτσα, που δεν σε ενημερωνει οταν ληγει το wind plus....αλλα εκει βαζω μια υπενθυμιση στο κινητο και ολα καλα.

Να τα λεμε ολα.

Δηλαδη η cosmote το οριο των 40mb το εβαλε για το καλο μας? Για να μην πλακωσουν πολλοι και μπουκωσει το δικτυο? Οκ, ο καθενας εχει την αποψη του...

...

δεν ξέρω εάν το έβαλε για το καλό μας ή για το δικό της καλό, αλλά ξέρω ότι εάν δεν υπάρχει κάποιο όριο πολλοί θα το "σκίσουν" και στο τέλος η υπηρεσία φοβάμαι ότι μπορεί να "γονατίσει". Κατά τα άλλα, παραπέμπω στα προηγούμενα μου μηνύματα. :cool:

Υπαρχει καποιος τελικα ρε παιδια να μου πει αν μπορς να χρησιμοποιησω τον opera mini με το cosmote myview σε motorola v3i. Ειλικρινα οσες φορες προσπαθησα δεν λειτουργησε. Ξερει καποιος τις ακριβες ρυθμισεις. Εχυαριστω εκ των προτερων σε οποιον απαντηση.

Το πόσταρα στο αντίστοιχο θέμα στις "Ειδήσεις", ας το επαναλάβω και εδώ προς γνώση (όλων μας) και... συμμόρφωση (της Cosmote):

Φοβάμαι ότι, για ορισμένα θέματα, στην Cosmote δεν ξέρει η δεξιά τους τι ποιεί η αριστερά τους.

Διαβάστε και... καμαρώστε:

1) Πριν από λίγο έκανα διαδοχικά τρεις κλήσεις στο cc της Cosmote και συνομίλησα με τρεις διαφορετικές εκπροσώπους. Η πρώτη από αυτές μού είπε ότι "η δωρεάν περίοδος παρατάθηκε, σε ένα μήνα αντί για δεκαπέντε μέρες", ενώ οι άλλες δύο το διέψευσαν! Μάλιστα, και οι τρεις με έβαλαν στην αναμονή και ρώτησαν, υποτίθεται, προϊσταμένους τους για να με πληροφορήσουν επ΄αυτού.

2) Όσον αφορά στην ανανέωση του μηνιαίου πάσου, η τρίτη εκπρόσωπος (τις άλλες δύο δεν τις ρώτησα σχετικά) μού είπε ότι δεν ανανεώνεται αυτόματα μόλις λήξει ο μήνας. Το ίδιο αναγράφεται και στις "συχνές ερωτήσεις" του site του my view. Όμως, μέσα στο μενού του my view όπως το βλέπουμε από το κινητό, και συγκεκριμένα ακολουθώντας τους συνδέσμους "Χρεώσεις | Μηνιαίο Πάσο my view 'n' web (40 MB)", αναγράφεται ότι το μηνιαίο πάσο ανανεώνεται αυτόματα μετά από την ενεργοποίησή του!

Είναι κανείς σε θέση να μας πληροφορήσει υπεύθυνα για το τι τελικά ισχύει με τα παραπάνω;

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Πριν λιγο το ενεργοποιησα μεσω του menu. Λεει οτι ληγει σε 1 μηνα και θα ανανεωθει αυτοματα. Αν ομως φτασω το οριο των 40 Mb πχ στις πρωτες 15 μερες, μπορω αν θελω να πληρωσω αλλα 4 ευρω για να εχω αλλα 40 Mb; Ρωταω γιατι ερχονται διακοπες και πρεπει να ξερω αν ανανεωνεται και πριν περασουν οι 30 μερες, αλλιως πρεπει να μην μπαινω καθολου τις μερες πριν τις διακοπες για να μου μεινουν τα 40 Mb εκει που θα παω (που δε θα εχω PC). Α, ρε Cosmote τι μας κανεις! Ξερει κανεις τιποτα;

Πριν λιγο το ενεργοποιησα μεσω του menu. Λεει οτι ληγει σε 1 μηνα και θα ανανεωθει αυτοματα. Αν ομως φτασω το οριο των 40 Mb πχ στις πρωτες 15 μερες, μπορω αν θελω να πληρωσω αλλα 4 ευρω για να εχω αλλα 40 Mb; Ρωταω γιατι ερχονται διακοπες και πρεπει να ξερω αν ανανεωνεται και πριν περασουν οι 30 μερες, αλλιως πρεπει να μην μπαινω καθολου τις μερες πριν τις διακοπες για να μου μεινουν τα 40 Mb εκει που θα παω (που δε θα εχω PC). Α, ρε Cosmote τι μας κανεις! Ξερει κανεις τιποτα;

Λοιπόν μιας και εγώ πριν έκανα για πρώτη φορά εγγραφή στο μηνιαίο πάσο θα πω τις κακίες μου.

Πρώτον πριν κάνω εγγραφή τσέκαρα λίγο τις χρεώσεις και παρατήρησα χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω που ακριβώς είναι ότι μερικά site που είναι στο my view και θα έπρεπε κανονικά να περιλαμβάνονται στο εισητήριο με τα 0,49 ευρώ δυστυχώς χρέωναν ανα kb λές και ήταν εκτός my view. Αυτό αν δεν διορθωθεί θα έχει ως αποτέλεσμα να μειώνονται ποιό γρήγορα τα 40 Mb στο μηνιαίο πάσο μιας και τα διαβάζει ως εκτός my view site.

Δεύτερον πριν κάνω την εγγραφή είχα υπόλοιπο 6,07 ευρώ και μετά την εγγραφή 1,58 ευρώ. Διαφορά 4,49 ευρώ. Αυτό συνέβει διότι χρεώθηκα την είσοδο 0,49 ευρώ πρώτα και μετά τα 4 ευρώ κάτι που είναι λάθος μιας και θα έπρεπε να χρεωθώ στο σύνολο 4 ευρώ.

Τις παρατηρήσεις αυτές θα τις αποστείλω με email στην cosmote για να μου απαντήσουν.

Τώρα για την ερώτησή σου θα πω ότι δεν ξέρω αν έχεις την δυνατότητα πριν τον μήνα να αγοράσεις νέο πακέτο για να πάρεις άλλα 40 Mb. Το σίγουρο είναι ότι τα 40 Mb είναι για 30 ημέρες και όχι για 15.

Οι εμπειριες ολων συγκλινουν μαλλον, στο οτι το συστημα ειναι διατρητο και μυριζει λαμογια στο θεμα των χρεωσεων.

Εμ, αμα ηθελε η cosmote ξεκαθαρη σταση εναντι των πελατων της, που την περιμεναν χρονια να βγαλει ενα σωστο πακετακι ιντερνετ, θα εδινε απεριοριστο...

αντι αυτου, απο τη μυγα ξυγκι πανε να βγαλουν...

κατα τα αλλα, υπαρχουν εδω φωνες που μιλανε για...ποιοτικη υπηρεσια!

Οι εμπειριες ολων συγκλινουν μαλλον, στο οτι το συστημα ειναι διατρητο και μυριζει λαμογια στο θεμα των χρεωσεων.

Εμ, αμα ηθελε η cosmote ξεκαθαρη σταση εναντι των πελατων της, που την περιμεναν χρονια να βγαλει ενα σωστο πακετακι ιντερνετ, θα εδινε απεριοριστο...

αντι αυτου, απο τη μυγα ξυγκι πανε να βγαλουν...

κατα τα αλλα, υπαρχουν εδω φωνες που μιλανε για...ποιοτικη υπηρεσια!

υπάρχουν (και) φωνές που ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ποιοτική υπηρεσία ;)

Σαν στήσιμο μενού προσωπικά μου αρέσει διότι έχεις πολλές δυνατότητες. Παράδειγμα στα αθλητικά η cosmote σου δίνει 3 site-επιλογές (sport.gr , contra, sport24) για ενημέρωση στα 2,5 ευρώ το μήνα σε αντίθεση με το plus που ονομάζει τις υπηρεσίες του sport24 sprort μηνιαίο με 3.57 ευρώ το μήνα και έχεις μία μόνο επιλογή.

Πέρα από αυτό όμως τώρα στην αρχή ας διορθώσουν κάποια πράγματα με τις χρεώσεις και ας δίνουν τουλάχιστον ότι ακριβώς λένε.

Προσωπικά το email το έστειλα με όσα αναφέρω παραπάνω. Θα σας πω και τις απαντήσεις που θα μου δώσουν.

αν και δεν το γράφει πουθενά αυτό που λες, δεν στέλνεις με ένα email το ερώτημα σου στην Εταιρεία να μας πεις κι εμάς τι θα σου πουν? :cool:

Ολοι επιθυμουμε ποιοτικες υπηρεσιες. Μας τις παρεχουν ομως?

Στην Ελλαδα συνηθως εχουμε μετριοτητες.

Ακομη και η wind, που στο θεμα που συζηταμε ειναι ετη φωτος μπροστα, δεν ενημερωνει οταν ληξει ο μηνας, γιατι θελω να τα λεμε ολα(δεν εχω τιποτε με τη wind, απλα βγαζω το καπελο στο απεριοριστο και στα 3,5ευρω).

Φυσικα, η cosmote, περαν του οριου, τα εχει ολα πολυ στο φλου (αλλα site χρεωνονται, αλλα δεν χρεωνονται, εμενα τη πρωτη φορα με χαρατσωσε διχως λογο, αλλου χρεωνει και ημερησιο+μηνιαιο πασο, αλλου λεει το μηνιαιο οτι θα ανανεωνεται αυτοματα και αλλος λεει δεν ανανεωνεται αυτοματα κλπ)

Νομιζετε οτι τυχαια τα εχει αφησει ολα στον αερα ολα η cosmote?

Αρπακτικη και ληστρικη πολιτικη. 'Στην αναμπουμπουλα ο λυκος χαιρεται' λεει μια παροιμια...

αστα στο φλου, κι οτι αρπαξουμε, η λογικη τους...

εμενα το 15νθημερο τελειωσε χτες.Με κ810ι μπηκα αυτες τις 15 μερες πολυ και σε wap αλλα και σε Internet για να χαζεψω να δοκιμασω κτλ.Με το ζορι (και χωρις βεβαια να εχω εικονες ) χαλασα περιπου 11mb.Αυτο δε λεει τπτ βεβαια απλα το αναφερω.

Κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση.Λεω οκ το 15νθημερο τελειωσε.Πως ανανεωνω για 1 μηνα να δωσω τα 4 ευρο;Αναγκαστικα δεν πρεπει να μπω στη κεντρικη του wap του cosmote my view να παω εκει που λεει μηνιαιο πασο και να πω θελω το μηνιαιο.Ε το εκανα και συμπερασμα ειναι να μου χρεωσει ημερησιο πασο 0,49e :wacko:

Δηλαδη για να παρω το μηνιαιο δεν θελω 4e αλλα 4+ο,49=4,49e. :mad:

Και κατι αλλο SOS

Eχω το http://www.nav4all.com/site2/www/_images/handsets/Qtek%209090.jpg αλλα απο vodafone (εχει και το σηματακι πανω μπλιαχ :blink: ).Θελω να του βαλω μια cosmocarta πανω.Του εβαλα μια χτες, εστειλα στο 1333 τη λεξη wap αλλα στην απαντηση που επαιρνα δεν μου εστελνε ρυθμισεις αλλα μου ελεγε οτι δε μπορει να μου στειλει sms κατι τετοιο.Μια βοηθεια αν μπορει κανει να περασω μονος μου τις ρυθμισεις...

Ξέρει κάποιος πως μπορω να απενεργοποιήσω τελειως την πρόσβαση στο myview ή έστω να μην συνδέομαι σε αυτή από το πλήκτρο του internet στο sonyericsson k810; Την υπηρεσία αυτή δεν τη θέλω και χωρίς να ζητήσω τίποτα και χωρίς να έχω κάποιο ενημερωτικό μήνυμα η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε και όποτε καταλάθος πατηθεί το κουμπί χρεώνομαι εισαγωγή στο menu (δεν θέλω να πληρώνω λεφτά για κάτι που δεν χρειάζομαι :mad: ). Είμαι συνδρομητής συμβολαίου. Σας ευχαριστώ

Ξέρει κάποιος πως μπορω να απενεργοποιήσω τελειως την πρόσβαση στο myview ή έστω να μην συνδέομαι σε αυτή από το πλήκτρο του internet στο sonyericsson k810; Την υπηρεσία αυτή δεν τη θέλω και χωρίς να ζητήσω τίποτα και χωρίς να έχω κάποιο ενημερωτικό μήνυμα η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε και όποτε καταλάθος πατηθεί το κουμπί χρεώνομαι εισαγωγή στο menu (δεν θέλω να πληρώνω λεφτά για κάτι που δεν χρειάζομαι :mad: ). Είμαι συνδρομητής συμβολαίου. Σας ευχαριστώ

Νομίζω ότι πρέπει να καλέσεις στο 1212 (Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών) και να ζητήσεις να σου απενεργοποίησουν την πρόσβαση στο COSMOTE MyView.Πάντως δεν ξέρω πόσο θα πιάσει αυτό με την Εξυπηρέτηση Πελατών!!!.Στην WIND γίνεται αμέσως απο'τι ξέρω η απενεργοποίηση του WIND Plus!.

Αναγκαστηκα περυσι και πηγα κι εκανα dual sim-2 sim περασμενες σε 1, για να εξακολουθησω να εχω cosmote για φωνη-sms, και wind για internet, διχως να μπαινοβγαζω καρτα στο κινητο ....

Δεν ήξερα ότι γίνεται να έχεις dual sim με αριθμούς από διαφορετικές εταιρείες...Σε ποια από τις δύο (Cosmote ή Wind) απευθύνθηκες και σε πόσες μέρες σου έδωσαν το νέο simάκι?

Εστειλα email στην Cosmote και μου απαντησαν οτι δε γινεται να ξαναπληρωσεις 4 ευρω για νεο πασο πριν τελειωσει το 30ημερο. Οποτε αν φαμε τα 40 mb γρηγορα, αντε γεια! Τον αλλο μηνα παλι internet! Ελεος ρε Cosmote. Δηλαδη να θελω να τους δωσω λεφτα παραπανω και να μην τα δεχονται... τι να πω

"Εστειλα email στην Cosmote και μου απαντησαν οτι δε γινεται να ξαναπληρωσεις 4 ευρω για νεο πασο πριν τελειωσει το 30ημερο. Οποτε αν φαμε τα 40 mb γρηγορα, αντε γεια! Τον αλλο μηνα παλι internet! Ελεος ρε Cosmote. Δηλαδη να θελω να τους δωσω λεφτα παραπανω και να μην τα δεχονται... τι να πω"

Aκομη μια αποδειξη της λαμογιας και της αρπαχτης που τους διακρινει. Το καταλαβαμε βεβαια απο την πρωτη στιγμη. Οχι κυριε, αμα σου τελειωσουν τα 40mb, ακομη κι αν θες να ξαναχρυσοπληρωσεις αλλα 40mb, δεν σου κανουν τη χαρη.

Θα σε ξετομαριασουν στις χρεωσεις ανα kb, ετσι για να καταλαβεις πως εννοει η cosmote το κινητο internet.

Δεν ήξερα ότι γίνεται να έχεις dual sim με αριθμούς από διαφορετικές εταιρείες...Σε ποια από τις δύο (Cosmote ή Wind) απευθύνθηκες και σε πόσες μέρες σου έδωσαν το νέο simάκι?

δεν το κανει καμια εταιρια αυτο. Ιδιωτες...9volto στον πειραια, σε λιγες ωρες.

δεν το κανει καμια εταιρια αυτο. Ιδιωτες...9volto στον πειραια, σε λιγες ωρες.

Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες, όπως εαν χρησιμοποιούνται κ τα 2 ταυτόχρονα, δηλαδή να έχεις φωνή από cosmote κ ιντερνετ από wind.

Πόσο σου κόστισε κ που είναι το μαγαζί? Γιατί λέω να πάω να το κάνω αύριο.