Jump to content

Τα πάντα για το Cosmote my view

hexagon
 Κοινοποίηση

Θα κάνετε χρήση του My View;  

226 members have voted

1. 1. Θα κάνετε χρήση του My View;

• NAI θα κάνω. Είναι πολύ καλη υπηρεσία όπως είναι τώρα.
    • Θα κάνω χρήση μόνο εάν καταργηθεί το όριο των 40Mb το μήνα εκτός view.
    • Δεν θα κάνω χρήση.Με καλύπτει άλλη εταιρία στον τομέα αυτό.
    • ΟΧΙ.Περίμενα κατι καλύτερο απο την Cosmote.

Recommended Posts

Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες, όπως εαν χρησιμοποιούνται κ τα 2 ταυτόχρονα, δηλαδή να έχεις φωνή από cosmote κ ιντερνετ από wind.

Πόσο σου κόστισε κ που είναι το μαγαζί? Γιατί λέω να πάω να το κάνω αύριο.

Περιμενα κι εγω την cosmote κατι χρονακια μπας και μας δωσει ενα internet της προκοπης...

μεχρι που απηυδησα και ειπα τελος, wind για internet.

Για να μη μπαινοβγαζω ομως sim στο κινητο και το διαλυσω, μιας και ηθελα να κρατησω cosmote για την φωνητικη συνομιλια, πηγα εκει και μου εκαναν την πατεντα. 40 ευρω αν θυμαμαι καλα. Απλα πρεπει να χεις καποιες ωρες στη διαθεση σου, ή να πας να το παρεις αλλη μερα. Εμενα, δυστυχως με ταλαιπωρησαν λιγο, μου εδωσαν στην αρχη καρτα που ειχε καποιο προβλημα, αλλα χωρις χρεωση μετα μου εδωσαν αλλη. Οποτε τελος καλο ολα καλα.

Δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν ταυτοχρονα, αναλογα με το πιν που δινεις στην αρχη, φορτωνει την αντιστοιχη εικονικη sim.

Οταν δινω pin wind, φορτωνει wind. Σε αυτη την περιπτωση, εχω και ενα παλιο εφεδρικο κινητο που εχω βαλει την original καρτα της cosmote, κι οταν στο ακριβο-καλο κινητο φορτωνω wind για να σερφαρω, στο προχειρο κινητο το ανοιγω και μπαινω με cosmote, ετσι, για να μη χανω κληση οσο σερφαρω.

Παντως για το θεμα αυτο, υπαρχει ολοκληρο θεμα στο myphone, να ναι καλα τα παιδια, κι εμενα εδω με διαφωτισαν, να ναι καλα!

Ψαξε : κλωνοποιηση καρτων,sim ή τα παρομοια, και θα το βρεις.

• Απαντήσεις 684
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα μάγκες

Θέλω να ενεργοποιήσω την υπηρεσία My view αλλά δεν μπορώ και έχω τρελαθεί. Το πρωί πήρα τηλέφωνο την cosmote στο 1313 για να μου δώσει οδηγίες, έκανα ακριβώς ότι μου είπε αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ! Έχω στήλη γύρο στα 20 μηνύματα στο 1333, αποθηκεύω τις ρυθμίσεις αλλά δεν γίνεται τίποτα:!:

Μήπως μπορεί κάποιος που ξέρει από αυτά να με βοηθήσει? Να μου πει τι να κάνω...

Μήπως μπορώ να κάνω και χειροκίνητα τις ρυθμίσεις?

Έχω καρτοκινητό What's Up, Sony Ericsson K770i

Help plz:O

Καλησπέρα μάγκες

Θέλω να ενεργοποιήσω την υπηρεσία My view αλλά δεν μπορώ και έχω τρελαθεί. Το πρωί πήρα τηλέφωνο την cosmote στο 1313 για να μου δώσει οδηγίες, έκανα ακριβώς ότι μου είπε αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ! Έχω στήλη γύρο στα 20 μηνύματα στο 1333, αποθηκεύω τις ρυθμίσεις αλλά δεν γίνεται τίποτα:!:

Μήπως μπορεί κάποιος που ξέρει από αυτά να με βοηθήσει? Να μου πει τι να κάνω...

Μήπως μπορώ να κάνω και χειροκίνητα τις ρυθμίσεις?

Έχω καρτοκινητό What's Up, Sony Ericsson K770i

Help plz:O

Κλείσε και άνοιξε το κινητό σου και θα είσαι OK;)

Ουδεις γνωριζει?

Θα πρέπει να μπεις στο my VIEW στην επιλογή 'MY ACCOUNT':)

Eχω το http://www.nav4all.com/site2/www/_images/handsets/Qtek%209090.jpg αλλα απο vodafone (εχει και το σηματακι πανω μπλιαχ :blink: ).Θελω να του βαλω μια cosmocarta πανω.Του εβαλα μια χτες, εστειλα στο 1333 τη λεξη wap αλλα στην απαντηση που επαιρνα δεν μου εστελνε ρυθμισεις αλλα μου ελεγε οτι δε μπορει να μου στειλει sms κατι τετοιο.Μια βοηθεια αν μπορει κανει να περασω μονος μου τις ρυθμισεις...

Πρέπει να σου λέει κανονικά ότι η υπηρεσία δεν είναι δυνατόν να ενεργοπιηθεί μέσω sms!Το έχω πάθει και εγώ στο Sony Ericsson T250i(στο avatar μου) και έστελνα το μήνυμα και μου έστελνε απάντησει ότι δεν μπορεί να μου ενεργοποιήσει το COSMOTE MyView μέσω sms.Όποτε πρέπει να ''ξενητευτείς'' και να πάς σε ένα κατάστημα ''Γερμανός'' ή ''COSMOTE''!!!!

Κλείσε και άνοιξε το κινητό σου και θα είσαι OK;)

Ευχαριστώ πολύ φίλε!!

Και τώρα ως νέος χρήστης θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις:

1)Όταν κάνω download χρεώνομαι ή με χρεώνει μέχρι που να πάω στον κατάλληλο σύνδεσμο?

2)Που μπορώ να βλέπω πόσα από τα 40mb έχω χρησιμοποιήσει ?

3)Άμα γραφτώ στο site της cosmote θα έχω κανένα πλεονέκτημα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δεν μπορεις να δεις ποσα Mb εχεις χρησιμοποιησει παρα μονο μεσα απο το κινητο σου (αν εχει τετοιο μετρητη). Ειναι σιγουρο αυτο, το ρωτησα ο ιδιος στο κεντρο εξυπηρετησης.

Δεν εχεις πλεονεκτημα αν γραφτεις στο site. Μονο αν γραφτεις στο Cosmote mail θα εχεις 10 δωρεαν SMS την ημερα που θα μπορεις να τα στειλεις απο το PC ή απο το κινητο μεσα απο το μενου του MyView (αρα χωρις χρεωση αν εχεις ενεργοποιημενο το μηναιο πασο).

Είκοσι μέρες μετά από την εμφάνιση του my view μπορούμε να πούμε τις πρώτες εντυπώσεις μας.

Καταρχήν πιστεύω ότι η cosmote είναι επηρεασμέμη πολύ από το imode και έχει παρόμοια φιλοσοφία το νέο μενού. Έχει διορθώσει πολύ τον τρόπο χρέωσης μιας και όταν σταματήσεις για παράδειγμα το μηνιαίο πάσο αυτό θα ισχύει έως τότε που το πλήρωσες. Οι συνδρομές στα site δεν ανανεώνονται αυτόματα και έτσι δεν υπάρχει ο φόβος να ξεχάσεις να το διακόψεις και να χρεωθείς νέο χωρίς να το θες.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα με το πως χρεώνει μιας και έχει παρατηρηθεί ότι site που θα έπρεπε να μην χρεώνονται έξτρα μιας και είναι στο my view αυτά χρεώνονται. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να διορθωθεί το πρόβλημα μιας και εντοπίστηκε-αναφέρθηκε στην cosmote.

Πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνει λίγο ποιό γρήγορο το portal διότι σε πολλά σημεία αργεί πάρα πολύ κάτι που δεν γίνεται όταν μπαίνει κάποιος σε site εκτός my view.

Η αρχιτεκτονική με την οποία στήθηκε το portal είναι τέτοια που εύκολα βρίσκεις και πράγματα που δεν έχουν βγει ακόμα. Μιλάω για το mobile banking για παράδειγμα που θα δωθεί σε λίγο καιρό.

Εν κατακλείδι πιστεύω ότι σε λίγο καιρό και αφού ξεπεραστούν κάποιες "παιδικές" αρρώστιες η cosmote θα έχει ένα portal-πλατφόρμα πάνω στο οποίο θα μπαίνουν πολλά site και θα έχει ο συνδρομητής πολλές επιλογές για οτιδήποτε θέλει.

Είκοσι μέρες μετά από την εμφάνιση του my view μπορούμε να πούμε τις πρώτες εντυπώσεις μας.

Καταρχήν πιστεύω ότι η cosmote είναι επηρεασμέμη πολύ από το imode και έχει παρόμοια φιλοσοφία το νέο μενού. Έχει διορθώσει πολύ τον τρόπο χρέωσης μιας και όταν σταματήσεις για παράδειγμα το μηνιαίο πάσο αυτό θα ισχύει έως τότε που το πλήρωσες. Οι συνδρομές στα site δεν ανανεώνονται αυτόματα και έτσι δεν υπάρχει ο φόβος να ξεχάσεις να το διακόψεις και να χρεωθείς νέο χωρίς να το θες.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα με το πως χρεώνει μιας και έχει παρατηρηθεί ότι site που θα έπρεπε να μην χρεώνονται έξτρα μιας και είναι στο my view αυτά χρεώνονται. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να διορθωθεί το πρόβλημα μιας και εντοπίστηκε-αναφέρθηκε στην cosmote.

Πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνει λίγο ποιό γρήγορο το portal διότι σε πολλά σημεία αργεί πάρα πολύ κάτι που δεν γίνεται όταν μπαίνει κάποιος σε site εκτός my view.

Η αρχιτεκτονική με την οποία στήθηκε το portal είναι τέτοια που εύκολα βρίσκεις και πράγματα που δεν έχουν βγει ακόμα. Μιλάω για το mobile banking για παράδειγμα που θα δωθεί σε λίγο καιρό.

Εν κατακλείδι πιστεύω ότι σε λίγο καιρό και αφού ξεπεραστούν κάποιες "παιδικές" αρρώστιες η cosmote θα έχει ένα portal-πλατφόρμα πάνω στο οποίο θα μπαίνουν πολλά site και θα έχει ο συνδρομητής πολλές επιλογές για οτιδήποτε θέλει.

Απεριοριστο να δωσει οπως ΔΙΝΕΙ και η wind στο plusnonstop ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ παντου και θα κανει κατι αλλιως θα πατωσει οπως το imode.

Απεριοριστο να δωσει οπως ΔΙΝΕΙ και η wind στο plusnonstop ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ παντου και θα κανει κατι αλλιως θα πατωσει οπως το imode.

Το μοντέλο χρέωσης είναι στο σωστό δρόμο αρκεί να εφαρμόζεται σωστά. Πάιρνει και θα πάρει διορθώσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι το μοντέλο αυτό το εφαρμόζει και η vodafone. Το απεριόριστο εκτός portal σίγουρα σε βγάζει από οποιοδήποτε αγχος για τις χρεώσεις αλλά οι φραγμοί που έχει βάλει η wind στο download και στην κωδικοποίηση είναι ένα πρόβλημα που ισοροπεί την κατάσταση. Μην κοιτάμε το πως αυτά τα προβλήματα τα ξεπερνάνε κάποιοι χρήστες που είναι ψαγμένοι εδω μέσα και σε συγκεκριμένα κινητά. Το θέμα είναι πως μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κάποιοι που δεν είναι ψαγμένοι και αυτοί είναι η πλειοψηφία.

Το μοντέλο χρέωσης είναι στο σωστό δρόμο αρκεί να εφαρμόζεται σωστά. Πάιρνει και θα πάρει διορθώσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι το μοντέλο αυτό το εφαρμόζει και η vodafone. Το απεριόριστο εκτός portal σίγουρα σε βγάζει από οποιοδήποτε αγχος για τις χρεώσεις αλλά οι φραγμοί που έχει βάλει η wind στο download και στην κωδικοποίηση είναι ένα πρόβλημα που ισοροπεί την κατάσταση. Μην κοιτάμε το πως αυτά τα προβλήματα τα ξεπερνάνε κάποιοι χρήστες που είναι ψαγμένοι εδω μέσα και σε συγκεκριμένα κινητά. Το θέμα είναι πως μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κάποιοι που δεν είναι ψαγμένοι και αυτοί είναι η πλειοψηφία.

Ασχετοι και αλανιαρηδες θα επιλεξουν το οριο :ninja:Εγω αυτο λεω και σου λεω να ριξεις μια ματια στην δημοσκοπηση του myphone http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=32660 η οποια δειχνει την επιτυχια του plus καθως ειναι παλια και πριν την εμφανιση plus ηταν τριτη η wind και με την εμφανιση του plus πηγε πρωτη.Αυτο δειχνει οτι πηρε μεριδια απο τους αλλους και αυτο οφειλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κατα κυριο λογο στο ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ εδω και δυο χρονια.Και τι πιο απλο να σερφαρεις με operamini ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σε ολο το web απο το κινητο ?Και αυτο γινεται μονο με το plus nonstop της wind.

Ασχετοι και αλανιαρηδες θα επιλεξουν το οριο :ninja:Εγω αυτο λεω και σου λεω να ριξεις μια ματια στην δημοσκοπηση του myphone http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=32660 η οποια δειχνει την επιτυχια του plus καθως ειναι παλια και πριν την εμφανιση plus ηταν τριτη η wind και με την εμφανιση του plus πηγε πρωτη.Αυτο δειχνει οτι πηρε μεριδια απο τους αλλους και αυτο οφειλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κατα κυριο λογο στο ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ εδω και δυο χρονια.Και τι πιο απλο να σερφαρεις με operamini ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σε ολο το web απο τοκινητο ?Και αυτο γινεται μονο με το plus nonstop της wind.

Δυστυχώς οι άσχετοι με τα κόλπα που χρειάζεται κάποιος για να κατεβάσει μεγάλο αρχείο από το wind plus είναι πολλοί και οι αλανιάρηδες λίγοι. Περίμενε διότι έρχονται εκπλήξεις σαν αυτές με το non stop της παρέας. Μην λες μεγάλες κουβέντες διότι θα εκτεθείς όπως εκτέθηκες όταν κατηγορούσες το call600 για την ελάχιστη χρέωση των 3 λεπτών μέχρι που απάντησε η wind με χρέωση ανά 3 λεπτά στο Non stop της παρέας.

Περίμενε μην βιάζεσαι...

Δυστυχώς οι άσχετοι με τα κόλπα που χρειάζεται κάποιος για να κατεβάσει μεγάλο αρχείο από το wind plus είναι πολλοί και οι αλανιάρηδες λίγοι. Περίμενε διότι έρχονται εκπλήξεις σαν αυτές με το non stop της παρέας. Μην λες μεγάλες κουβέντες διότι θα εκτεθείς όπως εκτέθηκες όταν κατηγορούσες το call600 για την ελάχιστη χρέωση των 3 λεπτών μέχρι που απάντησε η wind με χρέωση ανά 3 λεπτά στο Non stop της παρέας.

Περίμενε μην βιάζεσαι...

Τι πιο απλο να σερφαρεις με operamini ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σε ολο το web απο το κινητο ?Και αυτο γινεται μονο με το plus nonstop της wind.Σου κανω post τωρα απο το κινητο μου.

Τι πιο απλο να σερφαρεις με operamini ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σε ολο το web απο το κινητο ?Και αυτο γινεται μονο με το plus nonstop της wind.Σου κανω post τωρα απο το κινητο μου.

Βλέπω έχεις διάθεση για κουβέντα. Η πλοήγηση με το operamini είναι καλή αν και ένα 10% των σελίδων δεν το βγάζει αλλά μέσα από το operamini τα 40Mb είναι αρκετά για πλοήγηση μόνο.

Το θέμα είναι να θες και να έχεις την διάθεση να κρίνεις μία υπηρεσία και να μην τα βλέπεις όλα ρόδινα. Κάτι που δεν κάνεις σιδερά.

Βλέπω έχεις διάθεση για κουβέντα. Η πλοήγηση με το operamini είναι καλή αν και ένα 10% των σελίδων δεν το βγάζει αλλά μέσα από το operamini τα 40Mb είναι αρκετά για πλοήγηση μόνο.

Μεινε με τα 40mb τοτε και μην ζητας απεριοριστο.Αυτα βλεπει η cote και κοροιδευει τον κοσμο.Για εδω θα πεις κατι? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=212204 .Σε αφήνουν?:X

Μεινε με τα 40mb τοτε και μην ζητας απεριοριστο.Αυτα βλεπει η cote και κοροιδευει τον κοσμο.Για εδω θα πεις κατι? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=212204 .Σε αφήνουν?:X

Εντάξει έχεις δίκιο. Είσαι εκτός θέματος και με παροπίδες. Οι υπεύθυνοι του forum ας απαντήσουν.

Αυτο ακριβως θα γινει. 40mb = τριχες, αφου ειναι ποταπο οριο, και πας αναγκαστικα σε pay as you go, αλα wap style, θα παει απατο.

Οπως πηγε και το imode.

Ή μηπως το imode εσκισε και δεν το μαθαμε?

Ενω της wind, επειδη ειναι απεριοριστο, απλα τα σαρωσε ολα.

Μονο αν γραφτεις στο Cosmote mail θα εχεις 10 δωρεαν SMS την ημερα που θα μπορεις να τα στειλεις απο το PC ή απο το κινητο μεσα απο το μενου του MyView (αρα χωρις χρεωση αν εχεις ενεργοποιημενο το μηναιο πασο).

Μήπως ξέρεις πως μπορώ να γραφτώ?

Και κάτι άλλο που θυμήθηκα, αυτοί που θα δώσουν τα 4€ για το μηνιαίο πάσο θα χρεώνονται και αυτοί με 0,49€ με κάθε είσοδο ή θα είναι ελεύθερη η είσοδος και θα υπάρχει μόνο ο περιορισμός των 40mb ?

Μήπως ξέρεις πως μπορώ να γραφτώ?

Και κάτι τελευταίο που θυμήθηκα, αυτοί που θα δώσουν τα 4€ για το μηνιαίο πάσο θα χρεώνονται και αυτοί με 0,49€ με κάθε είσοδο ή θα είναι ελεύθερη η είσοδος και θα υπάρχει μόνο ο περιορισμός των 40mb ?

Στείλε Ε στο 54000 δωρεάν από το κινητό σου. Μετά καλό είναι να αλλάξεις τον κωδικό πρόσβασης για ευκολία πρόσβασης. Η αλλαγή του κωδικού γίνεται στέλνοντας sms στο 54000 (δωρεάν) με την μορφή Κ κενό xxxx όπου xxxx=ο κωδικός που θες.

Μπαίνεις όσες φορές θες και ο περιορισμός είναι τα 40 Mb.

Στείλε Ε στο 54000 δωρεάν από το κινητό σου. Μετά καλό είναι να αλλάξεις τον κωδικό πρόσβασης για ευκολία πρόσβασης. Η αλλαγή του κωδικού γίνεται στέλνοντας sms στο 54000 (δωρεάν) με την μορφή Κ κενό xxxx όπου xxxx=ο κωδικός που θες.

Μπαίνεις όσες φορές θες και ο περιορισμός είναι τα 40 Mb.

Αυτός ο κωδικός τι είναι?

Και κάτι τελευταίο που θα ήθελα να ρωτήσω, ειναι το πώς μπορώ να πάρω το πάσο για τον 1 μήνα. Σήμερα που πήγα στην Cosmote μου είπε η πωλήτρια πως γίνεται μόνο μέσω του μενού My view (εγώ πήγα στο My account αλλά δεν μου λέει τόποτα για το πάσο) ενώ στην ιστιοσελίδα του myview λέει πως μπορώ να το ενεργοποιήσω και απο τα καταστήματα cosmote :dizzy:

Εγώ πάντως έχω βρει τρόπο όταν μου τελειώσουν τα 40ΜΒ...Θα τους πάρω τηλ. και θα τους πω να μου απενεργοποιήσουν την υπηρεσία. Όταν απενεργοποιηθεί θα την ξανά ενεργοποιήσω και θα έχω αλλά 40ΜΒ. Τα 40ΜΒ είναι λίγα και δεν με συμφέρει να τους δίνω τα 4EYPΩ.

Η αρχιτεκτονική με την οποία στήθηκε το portal είναι τέτοια που εύκολα βρίσκεις και πράγματα που δεν έχουν βγει ακόμα. Μιλάω για το mobile banking για παράδειγμα που θα δωθεί σε λίγο καιρό.Εν κατακλείδι πιστεύω ότι σε λίγο καιρό και αφού ξεπεραστούν κάποιες "παιδικές" αρρώστιες η cosmote θα έχει ένα portal-πλατφόρμα πάνω στο οποίο θα μπαίνουν πολλά site και θα έχει ο συνδρομητής πολλές επιλογές για οτιδήποτε θέλει.

λίγες περισσότερες λεπτομέρειες? :confused:

Δεν είναι απλά επηρεασμένη, κατ' ουσίαν μιλάμε για τον ίδιο χώρο. Όπως έχω πει και παλιότερα δεν μπήκαν στον κόπο ούτε τα χρώματα να αλλάξουν οι *αλάκε*... Δεν πρέπει πλέον να μιλάμε για παιδικές ασθένειες. Αν αυτό που έκανε η Cosmote είναι βήμα προς τα εμπρός την κάτσαμε τη βάρκα. Δε πα να 'χει και 5000 sites κάτω από το portal, το θέμα είναι η κίνηση έξω από αυτό. Τι να το κάνω να έχω 20 sites που γένικα χρησιμοποιώ στο portal και να πληρώνω τα κέρατα μου για συνδρομές.

Δε μας απασχολεί τι κάνει η Vodafone. Το καλύτερο πακέτο αυτήν τη στιγμή το έχει η Wind. Αν θεωρείς ότι το μοντέλο της χρέωσης είναι σε σωστό δρόμο τι να πω; Οι ψαγμένοι αγαπητέ μου φίλε είναι αυτοί που θέλουν το απεριόριστο για αυτό και ξέρουν να ξεπερνούν τα μικροπροβλήματα τύπου κωδικοποίησης σελίδων. Αυτοί που δεν είναι ψαγμένοι δε θα μπουν ποτέ σε sites εκτός του portal επομένως λίγο τους απασχολεί αν δίνει η Cosmote 10MB ή 40ΜΒ ή απεριόριστα.

Περίμενε μην βιάζεσαι...

Δε μας απασχολεί το τι θέλουν οι άσχετοι.

Το θέμα είναι να θες και να έχεις την διάθεση να κρίνεις μία υπηρεσία και να μην τα βλέπεις όλα ρόδινα. Κάτι που δεν κάνεις σιδερά.

Δεν έχεις σταματήσει να βλέπεις το myview ρόδινο.

Εντελώς εκτός θέματος. Άσε που σαν επιχειρηματική κίνηση δεν μπορεί να επηρεάσει την τιμολογιακή πολιτική μίας επιχείρησης του επιπέδου της Cosmote.

Οπωσδήποτε πρέπει να δώσει απεριόριστα όσον το δυνατόν γρηγορότερα. Όσον αφορά στο imode πάντως για τα δεδομένα του δε θεωρώ πως πάτωσε.

ΥΓ1. Σιδερά έχεις ξεσκιστεί να κάνεις διαφήμιση του opera

ΥΓ2. Αφορά και στους 2 αυτό: Τα σχόλιά μου είναι σε εξαιρετικά φιλικό τόνο. Ελπίζω κυρίως εσύ alany να μην παρεξηγείς

τι sms στελνει οποιος θελει μηνιαιο πασο, και που το στελνει?

δεν στέλνει ... πουθενά κανένα sms! ;) Δες σχετικά http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=myview_pricelist_volume