Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δηλαδή φίλε μου?

Απαγορεύοτναι αυστηρά τα direct links προς προστατευόμενο από πνευματικά δικαιώματα υλικό

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά εγώ απο εκεί που πριν την αναβάθμιση,έπιανα πχ 6-7 δορυφόρους,τωρα πιάνω 2 ,απο τους οποίους ο ένας εξαφανίζεται και ξαναεμφανίζεται ανα δευτερόλεπτα..

τι παίζει;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Άστο απλά να φορτίσει πλήρως!Πλέον,δεν παίζει ρόλο ο τρόπος με τον οποίο θα γίνονται οι φορτίσεις!

Αντικατάσταση δεν μπορεί να γίνει απ'τη στιγμή που η συσκευή επισκευάζεται!Εάν η συσκευή έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα,το στέλνουν για μια διεργασια που λέγεται σέρβις χαμηλού επιπέδου!Σε περίπτωση όπου στον έλεγχο αυτό διαπιστωθεί πρόβλημα που δεν επιδιορθώνεται με τίποτα και εφόσον είναι εντός εγγύησης το τηλέφωνο,μόνο τότε γίνεται αντικατάσταση!

Στη δική σου περίπτωση,δε γίνεται διεργασία χαμηλού επιπέδου,απλά αλλαγή ενός τμήματος γίνεται!Δυστυχώς,θα πρέπει να το ξαναπάς στην Vodafone και να περιμένεις...Τρίξτους όμως και λίγο τα δόντια,ώστε σε περίπτωση που σου συμβεί(Χτύπα ξύλο! )για 3η φορά,να μη μείνεις ξεκρέμαστος πάλι,χωρίς τηλέφωνο!

"Αντικατάσταση δεν μπορεί να γίνει απ'τη στιγμή που η συσκευή επισκευάζεται!"

Φίλε μου πως το λες αυτό έτσι απλά, ελαφρά τη καρδία;Απο που κ ως που δε μπορει να ζητησει τα χρήματα του πισω;Ποιος το λέει αυτό;Στο λέω πολυ φιλικά , αλλα παραπληροφορείς εδώ.

Λοιπον, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ Κ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ.Για να μην πολυλογούμε και κάνουμε νομικές αναλύσεις και κουράζουμε τον κόσμο, ο πωλητής ευθύνεται για πραγματικό ελάττωμα που παρουσιαζει η συσκευή - ο νομος δινει περιθωριο 2 ετων(κινητα πραγματα-περιλαμβανει και τα κινητα τηλέφωνα) στον καταναλωτη-αγοραστή να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ αντικατασταση, επιδιορθωση, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ για πραγματικο ελαττωμα της συσκευής.

Δλδ, αν του ξανασυμβει για 3η φορα, γιατι το παιδι να τρεχει παλι στα σερβις;Στη θεση σου, σιγα μην κρατουσα κινητο που μεσα σε 20 μερες μου εβγαλε 2 προβλήματα κ να δεχτω το ιδιο κινητο με πιθανο φοβο να μου ξαναχαλασει.

Αν επιδιωκεις αποζημιωση , πηγαινε κ πες τους κ αν σου το παιξουν τρελα, πες ενα συναδελφο δικηγορο να τους παρει τηλ.

Επισης κοιταξτε το αρ. 540 του Αστικου Κώδικα, τα παραπανω ειναι απο το νομο περι καταναλωτων (σε αμεση σχεση με το Ευρωπαικο Δικαιο), τα λεω απλα για να γινουν κατανοητα.

Ace of Hearts..

Φίλε μου πως το λες αυτό έτσι απλά, ελαφρά τη καρδία;Απο που κ ως που δε μπορει να ζητησει τα χρήματα του πισω;Ποιος το λέει αυτό;Στο λέω πολυ φιλικά , αλλα παραπληροφορείς εδώ.

Λοιπον, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ Κ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ.Για να μην πολυλογούμε και κάνουμε νομικές αναλύσεις και κουράζουμε τον κόσμο, ο πωλητής ευθύνεται για πραγματικό ελάττωμα που παρουσιαζει η συσκευή - ο νομος δινει περιθωριο 2 ετων(κινητα πραγματα-περιλαμβανει και τα κινητα τηλέφωνα) στον καταναλωτη-αγοραστή να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ αντικατασταση, επιδιορθωση, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ για πραγματικο ελαττωμα της συσκευής.

Δλδ, αν του ξανασυμβει για 3η φορα, γιατι το παιδι να τρεχει παλι στα σερβις;Στη θεση σου, σιγα μην κρατουσα κινητο που μεσα σε 20 μερες μου εβγαλε 2 προβλήματα κ να δεχτω το ιδιο κινητο με πιθανο φοβο να μου ξαναχαλασει.

Αν επιδιωκεις αποζημιωση , πηγαινε κ πες τους κ αν σου το παιξουν τρελα, πες ενα συναδελφο δικηγορο να τους παρει τηλ.

Επισης κοιταξτε το αρ. 540 του Αστικου Κώδικα, τα παραπανω ειναι απο το νομο περι καταναλωτων (σε αμεση σχεση με το Ευρωπαικο Δικαιο), τα λεω απλα για να γινουν κατανοητα.

Σε χιλιοευχαριστώ Spidey!!!

Ετοιμάζομαι να πάω στην vodafone και να σου πω την αλήθεια είχα αποκαρδιωθεί λίγο με όσα άκουσα...

Οι πληροφορίες που μου έδωσες είναι θησαυρός!!!Ακριβώς αυτές τις πληροφορίες ήθελα!

Ευχαριστώ φίλε!!!!!!!!!

Από τη στιγμή που η συσκευή επισκευάζεται,ΟΧΙ,δεν υπάρχει λόγος αντικατάστασης!Εφόσον ξαναχαλάσει η συσκευή και 3η φορά που λέει ο λόγος,υπάρχει πιθανότητα να του την αντικαταστήσουν με νέα,του κουτιού,αλλά δεν είναι σίγουρο 100% αυτό!

Αντικατάσταση με νέα συσκευή μπορεί να γίνει,αλλά κατ'εξαίρεση,όπως οταν π.χ. βρίσκεται πολύ καιρό η συσκευή στο σέρβις επειδή δεν υπάρχουν ανταλλακτικά!Τότε,ο πελάτης,"απειλώντας" και λίγο ευγενικά-μιας και μιλάμε για ελληνική αντιπροσωπεία :p -καλό θα είναι να απαιτήσει αντικατάσταση!

Γενικά όμως,ισχύει,το ότι εφόσον η συσκευή επισκευάζεται,θα επισκευαστει!

Από τη στιγμή που η συσκευή επισκευάζεται,ΟΧΙ,δεν υπάρχει λόγος αντικατάστασης!Εφόσον ξαναχαλάσει η συσκευή και 3η φορά που λέει ο λόγος,υπάρχει πιθανότητα να του την αντικαταστήσουν με νέα,του κουτιού,αλλά δεν είναι σίγουρο 100% αυτό!

Αντικατάσταση με νέα συσκευή μπορεί να γίνει,αλλά κατ'εξαίρεση,όπως οταν π.χ. βρίσκεται πολύ καιρό η συσκευή στο σέρβις επειδή δεν υπάρχουν ανταλλακτικά!Τότε,ο πελάτης,"απειλώντας" και λίγο ευγενικά-μιας και μιλάμε για ελληνική αντιπροσωπεία :p -καλό θα είναι να απαιτήσει αντικατάσταση!

Γενικά όμως,ισχύει,το ότι εφόσον η συσκευή επισκευάζεται,θα επισκευαστει!

Άλλο το τι ισχύει γενικά κ άλλο τι δικαιώματα έχει ως καταναλωτής.Δε χρειάζεται ούτε να "απειλήσει" ούτε τπτ.Θα εξασκήσει τα δικαιώματά του κ θα επιλέξει τι θέλει.Απο που κ ως που το σέρβις κάποιας εταιρίας είναι πιο πάνω απο τον νόμο;

Μια δική μου προσωπική περίπτωση που δεν αφορούσε κινητό τηλ, αλλα αφορούσε κινητό πράγμα, ψηφιακή μηχανή.

Είχα αγοράσει ψηφιακή απο πασιγνωστη αλυσιδα καταστηματων κ πριν κλείσει μήνα, παρουσίασε πρόβλημα , ουσιαστικά δε λειτουργούσε.Οταν την πηγα πισω,ο τεχνικος ειπε να την αφησω να την κοιταξει (δεν υπηρχε τετοια περιπτωση), ο υπεύθυνος ομως εκεί κ προς τιμήν του , αφου εξηγησα την κατάσταση, μου ειπε ειτε μπορω να παρω τα χρηματα πισω επι τοπου ή να παρω κατι αλλο.Κ επειδη χρειαζομουν την ψηφιακη, πηρα μια άλλη.Αν δε χρειαζομουν την ψηφιακη θα ειχα παρει τα χρηματα μου , οπως τα δικαιούμουν.

Για μένα αυτο που λες (Γενικά όμως,ισχύει,το ότι εφόσον η συσκευή επισκευάζεται,θα επισκευαστει!)ειναι εν μερει σωστό λογω καθημερινης πρακτικης τους.Το σωστο ειναι αυτο που λεει ο νομος κ μπορω να ασκησω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου αυτό.

Σε χιλιοευχαριστώ Spidey!!!

Ετοιμάζομαι να πάω στην vodafone και να σου πω την αλήθεια είχα αποκαρδιωθεί λίγο με όσα άκουσα...

Οι πληροφορίες που μου έδωσες είναι θησαυρός!!!Ακριβώς αυτές τις πληροφορίες ήθελα!

Ευχαριστώ φίλε!!!!!!!!!

Αν σου πουν οτι δε δινουν αποζημιωση κ επιμενουν, παρα τις προσπαθειες σου, ζητα το ονοματεπωνυμο του πωλητη που στο λεει αυτό, ζητα να δεις τον υπευθυνο εκει, ζητα και το δικο του ονοματεπωνυμο, ζητα το κεντρικο τηλ της vodafon.Αυτα μπορεις να τα ζητησεις κ να μη φοβηθεις.

Πες τους οτι θα τους καταγγειλεις ονομαστικα μαζι με το καταστημα στη Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη κ παρε ενα φιλο σου δικηγορο να μιλησει μαζι τους.Δεν εισαι υποχρεωμενος να εχεις ενα τηλεφωνο που το πληρωσες που θα εχει παρουσιασει 2 σοβαρα-πραγματικα ελαττώματα μεσα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.

Ace of Hearts..

πανε με ενα πιστολι εκει και θα στο αλλαξουνε αμεσως!!!!!!

μηπως γνωριζει κανεις πως κανουμε

FLASHING στο c905.το εψαξα λιγο αλλα ζαλιστικα!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

πανε με ενα πιστολι εκει και θα στο αλλαξουνε αμεσως!!!!!!

μηπως γνωριζει κανεις πως κανουμε

FLASHING στο c905.το εψαξα λιγο αλλα ζαλιστικα!!!!!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227205

σε ευχαριστω αλλα αυτο νομιζω ειναι για να βγαλεισ πχ το vodafone menu.εγς λεω για flash menu κτλπ......
[sIGPIC][/sIGPIC]

σε ευχαριστω αλλα αυτο νομιζω ειναι για να βγαλεισ πχ το vodafone menu.εγς λεω για flash menu κτλπ......

Εσυ τι ακριβως θελεις να κανεις? Μαλλον δεν καταλαβα καλα.

ooooooooooo,σε ευχαριστω παρα πολυ.θα το δοκιμασω και σου πω,αλλα να περιμενεις οτι δεν θα το πετυχω με την πρωτη!!!!!!γιαυτο ετοιμασου για ερωτησεις!!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οσο ελεγα οτι το C905 μου, μου βγηκε χωρις προωληματα, σημερα εμφανιστηκε το πρωτο...

Ετσι οποως χαζευα τις φωτογραφιες μου, μου εκλεισε, και δεν ανοιγε μετα με τιποτα, νευριασα αφανταστα, και μετα το βλεπω οτι ανοιξε απο μονο του, δηλαδη δεν εκλεισει, απλα εκανε επανεκινηση.

Απφφφ... Αρχισαμε μου φαινετε...

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός;;Σ'όλες τις συσκευές γίνονται επανεκκινήσεις!Άλλωστε,το 905 πραγματικά έχει ένα σχεδόν απροβλημάτιστο λογισμικό!

Υπαρχει καπου προγραμμα freeware για το GPS? Γιατι δεν ξερω απο Java προγραμματα.

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα το 905 μόνο προγράμματα JAVA τρέχει!Τόσο καλό πρόγραμμα όσο TO Wayfinder,αλλά δωρεάν,όχι,δεν υπάρχει προς TO παρόν!

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός;;Σ'όλες τις συσκευές γίνονται επανεκκινήσεις!Άλλωστε,το 905 πραγματικά έχει ένα σχεδόν απροβλημάτιστο λογισμικό!

Ναι να σου πω την αληθεια αυτο σκεφτηκα.

Πως γενικα σε ολα τα κινητα το κανει αυτο.

Μα το 905 μόνο προγράμματα JAVA τρέχει!Τόσο καλό πρόγραμμα όσο TO Wayfinder,αλλά δωρεάν,όχι,δεν υπάρχει προς TO παρόν!

προσωπικά δε το βολεύομαι..αφενός κάνει μισή ώρα μέχρι να ανοιξει πλήρως...αφετέρου,μετά την αναβάθμιση μου βρισκει 2 δορυφόρους με το ζόρι,και το wayfinder,δε μπορεί να δουλέψει...πραγματικά απογοήτευση το gps μετά την αναβάθμιση...εκτός απο το wayfinder,δε μπορώ να χρησιμοποιήσω και το tracker γιατί δεν βρίσκει την ακριβή θέση μου

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

προσωπικά δε το βολεύομαι..αφενός κάνει μισή ώρα μέχρι να ανοιξει πλήρως...αφετέρου,μετά την αναβάθμιση μου βρισκει 2 δορυφόρους με το ζόρι,και το wayfinder,δε μπορεί να δουλέψει...πραγματικά απογοήτευση το gps μετά την αναβάθμιση...εκτός απο το wayfinder,δε μπορώ να χρησιμοποιήσω και το tracker γιατί δεν βρίσκει την ακριβή θέση μου

Αυτό συμβαίνει γιατί το κινητό χάνει τα αναγνωριστικά των δορυφόρων μετά το update γιατί είναι αποθηκευμένα στην μνήμη που σβήνεται... Κατά την πρώτη χρήση μετά το update άνοιξε το GPS και άσε το τηλέφωνο ακίνητο σε ένα σημείο να σαρώσει τους δορυφόρους μέχρι να κλειδώσει το σήμα του...

Αυτά είναι γενικά όμως... το κακό με το τηλ είναι πως έχει πολύ κακής ποιότητας δέκτη...

Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

το δοκίμασα,αλλά για πόση ώρα πιά; :s

το δοκίμασα,αλλά για πόση ώρα πιά; :s

LOL... την πρώτη φορά που άνοιξα το GPS μέχρι να κάνει link πέρασαν 25 λέπτα!!!:lol:

Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

Εμένα πάλι,στην Θεσσαλονίκη που το χρησιμοποίησα αρκετά αυτές τις μέρες,κλείδωνε μέσα στο αυτοκίνητο σε λιγότερο από μισό λεπτό και λειτουργούσε μια χαρά!Ο αριθμός των δορυφόρων κυμαινόταν από 2-εντός πυκνοκατοικημένων περιοχών-έως 8 σε ανοικτούς χώρους!Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα!

διαβασα καποια μυνηματα ποιο πισω, και δεν μπορω να καταλαβω αν μετα την αναβαθμηση υπαρχει μεσα στο κινητο το wayfinder ή οχι... αν οχι που μπορω να το βρω πληρες? εψαξα και στο ιμπαρτ αλλα δεν βρηκα κατι, οποιος μπορει ας βοηθησει...

(το κινητο δεν ειναι δικο μου, αλλιως θα εμπαινα στον κοπο να κανω την αναβαθμιση) thnx :)

• The title was changed to Sony Ericsson C905