Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημα που προανέφερα το επιβεβαίωσε και ένα χρήστης στο φόρουμ του esato που το πόσταρα. Από εσάς κανένας?:(

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γιατι δεν δοκιμαζεις μια αναβαθμιση? :)

εκανα προσπαθεια να ανοιξω την εφαρμογη youtube αλλα ενο εχω το wi fi ανοιχτο ζηταει ρυθμισεις ιντερνετ :confused:

Το κινητό μου είναι φλασαρισμένο με ΕΜΜΑ από την αντιπροσωπεία. Υποτίθεται τουλάχιστον ότι καλύτερη εγκατάσταση firmware δε γίνεται.

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

Θα ηθελα μια γνωμη αν ξερει καποιος για τα παρακατω ακουστικα:

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006059

Το κυριοτερο που θελω να μαθω ειναι αν εχουν καλυτερη ενταση και ποιοτητα ηχου απο αυτα που δινουν στο πακετο. Δεν θα ηθελα να δωσω παραπανω απο 15-20 ευρω για καινουργια.

καλημερα

χθες καθως εστελνα μηνυμα το κινητο εκλεισε το ανοιγω βαζω πιν εμφανιζεται η welcome screen και ξανα κλεινει, μου το εκανε δυο φορες μετα ανοιξε κανονικα :wacko: ξερει κανεις τι παιζει?

Θα ηθελα μια γνωμη αν ξερει καποιος για τα παρακατω ακουστικα:

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006059

Το κυριοτερο που θελω να μαθω ειναι αν εχουν καλυτερη ενταση και ποιοτητα ηχου απο αυτα που δινουν στο πακετο. Δεν θα ηθελα να δωσω παραπανω απο 15-20 ευρω για καινουργια.

Μπα, μην τα πάρεις! Δε θα καταλάβεις ιδιαίτερη διαφορά και γενικά με τόσο μικρή διαφορά τιμής επιπλέον, δεν αξίζει να πάρεις ακουστικά. Χαμένα λεφτά. Ειλικρινά, μόνο με τα bluetooth θα καταλάβεις αξιόλογη διαφορά. Αν θες οπωσδήποτε άλλα ακουστικά, προσανατολίσου σε αυτά που βάζουν στα walkman τηλέφωνα( αν και πάλι σαν τα bluetooth δεν είναι)

Κοιτα, το μονο που με χαλαει σε αυτα της συσκευασιας ειναι οτι εχουν χαμηλη ενταση. Διαφορετικα δεν θα σκεφτομουν να παρω αλλα. Αν υπηρχε καποιο βυσμα που να μετατρεπει τη θυρα για τ΄ακουστικα σε 3,5 θα ειχα λυσει το προβλημα αφου εχω ηδη πολυ καλα ακουστικα.

καλημερα

χθες καθως εστελνα μηνυμα το κινητο εκλεισε το ανοιγω βαζω πιν εμφανιζεται η welcome screen και ξανα κλεινει, μου το εκανε δυο φορες μετα ανοιξε κανονικα :wacko: ξερει κανεις τι παιζει?

Λογικα, αναβαθμιση...

Ειναι της '' νεας παραγωγης '' η συσκευη σου? Ποσο καιρο το εχεις?

Λογικα, αναβαθμιση...

Ειναι της '' νεας παραγωγης '' η συσκευη σου? Ποσο καιρο το εχεις?

το εχω 1 χρονο +

ειχα κανει αναβαθμιση σχετηκα προσφατα

Σορρυ που πεταγομαι σαν ακυρος αλλα δεν μπορω να ψαχνω 200 σελιδες για το τηλεφωνο. Το κινητο βγαζει video .mp4 ή τραβαει το απλο .3gp???

Ευχαριστω

LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat

Γράφει mp4 (320χ240) με στερεοφωνικό ήχο.

Κοιτα, το μονο που με χαλαει σε αυτα της συσκευασιας ειναι οτι εχουν χαμηλη ενταση. Διαφορετικα δεν θα σκεφτομουν να παρω αλλα. Αν υπηρχε καποιο βυσμα που να μετατρεπει τη θυρα για τ΄ακουστικα σε 3,5 θα ειχα λυσει το προβλημα αφου εχω ηδη πολυ καλα ακουστικα.

αν κ δε δινω κάποια ουσιαστική απάντηση. κάπου μέσα στο φορουμ έχω πετύχει ότι υπάρχει αντάπτορας.

Γεια σας κ απο μενα.

Εχω το τηλ εδω κ 1.5 μηνα κ σταματησε να χτυπα(δεν εχει ηχο ουτε σε κληση ουτε σε τραγουδια ουτε ξυπνητηρι....) ενω ακουω κανονικα τον αλλον οταν το σηκωνω.Δεν ξερω αν ειχε κ αλλος τετοιο προβλημα(πολλες οι σελιδες γαρ να διαβασω).Το εδωσα για σερβις ελπιζοντας να λυθει το προβλημα κ να ηταν το μοναδικο,παντως μου αρεσει το τηλεφωνο

Καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Εχω το C905 εδώ και έναν χρόνο, ξέρω πολύ κόσμο που το έχει, αν και ακριβό,εμπορικότατο, πολλα πλεονεκτήματα, όμως ...

τα προβλήματα που βγάζει είναι ποικίλα.

Έχω πρόβλημα με το wifi (σύντομα:ενεργοποιήται το wifi όμως δεν βρίσκει δίκτυα που σίγουρα υπάρχουν, ούτε σταματάει να ψάχνει για δίκτυα λίγα δευτερόλεπτα μετά όπως όλες οι άλλες συσκευές με wifi στον κόσμο όλο).

Αναβάθμισα το firmware , τίποτα. Είναι εμφανές πως είναι ζήτημα hardware,

έχετε να προτείνετε κανένα αποτελεσματικό κατάστημα σέρβις στην Αθήνα? (προτεραιότητα Νότια προάστια και κέντρο)

ευχαριστώ εκ προοιμίου

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Εχω παρατηρησει οτι οταν το φορτιζω ανοιχτο το κινητο η μπαταρια κραταει 2 μερες, αν το φορτισω κλειστο κραταει 5. με την ιδια χρηση παντα.. υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι? Η απλα ειναι ενα τυχαιο γεγονος? :rolleyes:

Και βεβαια δεν ειναι τυχαιο...

Και ο ανθρωπος οταν τρωει, δεν κανει ..τζοκινγκ. Απλα, καθεται και τρωει :rolleyes:

Γιατι το κινητο σου λοιπον, να κανει ..τζοκινγκ οταν ''τρωει''?...;)

Απλα, για βελτιστη αποδοση, σβηστο οταν το φορτιζεις.

Εχω παρατηρησει οτι οταν το φορτιζω ανοιχτο το κινητο η μπαταρια κραταει 2 μερες, αν το φορτισω κλειστο κραταει 5. με την ιδια χρηση παντα.. υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι? Η απλα ειναι ενα τυχαιο γεγονος? :rolleyes:

Αυτό που λέει ο Αντώνης ;)

Όταν φορτίζει κλειστό, φορτίζει 100%. Αντίθετα, ανοιχτό φορτίζει έως και το 98-99% περίπου, άσχετα αν σου δείχνει 100% ;)

Παντα τα κινητα μου τα φορτιζα ανοιχτα και δεν εβλεπα καμια διαφορα.. μονο σε αυτο το ειδα... τεσπα θα το φοτιζω κλειστο no prob!! Θενκς!! :)

Ακριβώς όπως το είπες! Δεν έβλεπες! Στην πραγματικότητα, μια μικρή διαφορά θα υπήρχε!:) Αλλά και πάλι, είσαι σίγουρος ότι όταν φορτίζει κλειστό, σου βγάζει 3 επιπλέον μέρες; Τρομερά περίεργο αυτό!! :confused:

Καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Εχω το C905 εδώ και έναν χρόνο, ξέρω πολύ κόσμο που το έχει, αν και ακριβό,εμπορικότατο, πολλα πλεονεκτήματα, όμως ...

τα προβλήματα που βγάζει είναι ποικίλα.

Έχω πρόβλημα με το wifi (σύντομα:ενεργοποιήται το wifi όμως δεν βρίσκει δίκτυα που σίγουρα υπάρχουν, ούτε σταματάει να ψάχνει για δίκτυα λίγα δευτερόλεπτα μετά όπως όλες οι άλλες συσκευές με wifi στον κόσμο όλο).

Αναβάθμισα το firmware , τίποτα. Είναι εμφανές πως είναι ζήτημα hardware,

έχετε να προτείνετε κανένα αποτελεσματικό κατάστημα σέρβις στην Αθήνα? (προτεραιότητα Νότια προάστια και κέντρο)

ευχαριστώ εκ προοιμίου

Το καλύτερο service center είναι ο Arvato Services, Λ. Αθηνών 226 & Κηφισού. Τηλ 2105197500. Εκεί τα στέλνουν και τα διάφορα μικρότερα service centers. Υπό φυσιολογικές συνθήκες το έχεις πίσω σε 2 εργάσιμες.

Μπορεί να μην είναι και θέμα hardware. Πολλά τέτοια προβλήματα λύνονται με επανεγκατάσταση του firmware από service center. Χρησιμοποιούν ΕΜΜΑ το οποίο κάνει πιο "καθαρή" εγκατάσταση.

Βρε παιδια, δε νομιζω οτι εχει σημασια αν το φορτιζεις ανοιχτο η κλειστο για το ποσο θα σου κρατησει η μπαταρια μετα τη φορτιση. Το εχω δοκιμασει και στις δυο περιπτωσεις χωρις να δω ιδιαιτερη διαφορα. Απλως οταν ειναι ανοιχτο και το χρησιμοποιειτε την ωρα που φορτιζει, θα κανει περισσοτερη ωρα να τελειωσει.

Προσωπικα, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τη μπαταρια!:D

Ειδικα στις πρωτες φορτισεις, οταν '' στρωνει '' η μπαταρια, πρεπει να γινεται οταν ειναι κλειστο. Θα επιρεασει θετικα την μετεπειτα συμπεριφορα της μπαταριας..

εγω ολες τις φορτισεις τις κανω με κλειστο κινητο.(φορτιζει και γρηγοροτερα) και πετυχαινω τις καλυτερες αποδοσεις.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ίδιο κι εγώ. Και οι μπαταρίες φυσάνε!:)

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ακριβώς όπως το είπες! Δεν έβλεπες! Στην πραγματικότητα, μια μικρή διαφορά θα υπήρχε!:) Αλλά και πάλι, είσαι σίγουρος ότι όταν φορτίζει κλειστό, σου βγάζει 3 επιπλέον μέρες; Τρομερά περίεργο αυτό!! :confused:

Ναι ετσι ακριβως ειναι.. 2 μερες κρατουσε.. οταν το φορτισα κλειστο κρατησε 5.. να φανταστεις το φορτισα παλι κλειστο την Τριτη το απογευμα και τωρα αυτη την στιγμη εχει 71% μπαταρια.. και με κλησεις ξυπνητηρια φωτογραφιες κανονικα.. την ιδια στιγμη φορτισα και ανοιξα και το κ850 να δω διαφορες που θα εχουν και το κ850 ειναι στο 80% αλλα δεν το εχω πειραξει καθολου οποτε δεν εχει ξοδεψει μπαταρια αρα ειναι οκ.. παντα τα κινητα τα φορτιζα ανοιχτα και δεν ειχα προβλημα.. το κ750 που το εχω απο το 2005 μου βγαζει 7-8 μερες με κανονικη χρηση ακομα και τωρα..

• The title was changed to Sony Ericsson C905