manan69t Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Δεν είναι όλα τα SE έτσι.Ειδικά όμως το C905 στον τομέα της ποιότητας κατασκευής πάσχει.. Οχι ολα ομως Κωστη,εγω απο ολα τα 905 που αγορασα και μετα τα εδωσα(οχι για λογους αξιοπιστιας,απλα βαριομουνα και την εψαχνα πολυ),ΚΑΝΕΝΑ δεν ειχε προβλημα,ολα ηταν βεβαια unbranded Ελληνικα απο μεγαλη αλυσιδα καταστηματων και τσεκαρισμενα στο τυχον τζογο του σλαιντ τους πριν την αγορα(ημουν καλος πελατης και με αφηναν:lol:),και ΠΟΤΕ δε πειρα παραεισαγωγης απο νετ η και εγω δε ξερω απο πιο Ουζμεκισταν το εβρισκα ευκαιρια!!! Μαλιστα 1 απ τα 5 το εχω δωσει σε 1 κολητο φιλαρακι που τα λεμε σχεδον καθε μερα και που του δουλευει ΑΨΟΓΑ σχεδον 1 χρονο τωρα!!! Και μαλιστα πολλες φορες το κοιταω περιεργα να το ξαναπαρω μιας και το 995 που εχω τωρα για κανονικο τηλεφωνο μπορει να ειναι πιο smoothly στη λειτουργια του και να εχει ωραια και πιο μεγαλη οθονη αλλα ΔΕΝ ειναι αμιγως φωτογραφικο και ας το βγαζει καλυτερο το τεστ του περιοδικου RAM του Οκτωμβρη:lol::p!!!!! Πες μας ρε Κωστη ποτε ερχετε κανα καλο φωτογραφικο,οχι το satio(symbian δε μπορω,εχω τα windows να με κουραζουν:lol::lol:) Υπενθύμιση: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Παίδες μετά από 38 ώρες ομιλίας πάει και το δικό μου το "Die Hard" C905... από τα τελευταία C905 που δούλευε το ακουστικό... Κρίμα γιατί είχα αρχίσει να χαίρομαι! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Είμαι νέος σχετικά (3 βδομαδες το έχω) κάτοχος του c905 και απογοητεύτικα δυστηχώς γρήγορα.Την συσκευή την αγόρασα μεταχειρισμένη από έναν φίλο που την είχε 2 μήνες περίπου εντελώς αχρησιμοποίητη λόγω του ότι αγόρασε i-phone.Πραγματικά την πρώτη βδομάδα έπαθα πλάκα με την φωτογραφική του,απίστευτες φωτό ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι,όμως εξαρχής είχα πρόβλημα με το ακουστικό που έτριζε όταν μιλούσα και ακουγόταν ελάχιστα όσο και να ανέβαζα την ένταση και επιπλέον είχα και ένα πρόβλημα με το λογισμικό του,κολλούσε όταν έμπαινα στην κάμερα και όταν το άνοιγα κολλούσε στο pin.Το έκανα από τότε δυο αναβαθμίσεις αλλά δν έστρωσε με τίποτα.Καμιά συμβουλή? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Είμαι νέος σχετικά (3 βδομαδες το έχω) κάτοχος του c905 και απογοητεύτικα δυστηχώς γρήγορα.Την συσκευή την αγόρασα μεταχειρισμένη από έναν φίλο που την είχε 2 μήνες περίπου εντελώς αχρησιμοποίητη λόγω του ότι αγόρασε i-phone.Πραγματικά την πρώτη βδομάδα έπαθα πλάκα με την φωτογραφική του,απίστευτες φωτό ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι,όμως εξαρχής είχα πρόβλημα με το ακουστικό που έτριζε όταν μιλούσα και ακουγόταν ελάχιστα όσο και να ανέβαζα την ένταση και επιπλέον είχα και ένα πρόβλημα με το λογισμικό του,κολλούσε όταν έμπαινα στην κάμερα και όταν το άνοιγα κολλούσε στο pin.Το έκανα από τότε δυο αναβαθμίσεις αλλά δν έστρωσε με τίποτα.Καμιά συμβουλή? χμ..ΤΩΡΑ θες και εσύ συμβουλή??? Δε διαβάζες καλέ μου άνθρωπε πριν το πάρεις, αυτό το Topic????? Τώρα.....ΥΠΟΜΟΝΗ στο service.....αυτό...Πραγματικά δυστυχώς, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο.... Το δικό μου θα το πάρω στα χέρια μου, τη Δευτέρα, μετά από 3η συνεχόμενη αντικατάσταση συσκευής....!!! Δε το βάζω κάτω όμως...εκεί ...με παιδεύουν ...θα τους παιδέψω και εγώ με την ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ τους συσκευή...:mad: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Αξίζει όμως το παίδεμα που τρώμε και τα χρήματα που ξοδεύουμε? Και εγώ χάρηκα πήρα καινούργιο μοντέλο και ιδού τα αποτελέσματα.Οπότε το πουλάω για ανταλλακτικά μην τρέχω στα service συνεχώς. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 εμενα ρε παιδια ειναι ενα απο τα πρωτα που ηρθε κρητη και δεν μου εχει βγαλει τετοια προβληματα.μια φορα το πηγα σερβις για αντικατασταση της ταινιας του slide........ Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy23 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Εχω βαλει την τελευταια εκδοση (R1FA035) και επειδη εχω καποια προβληματα με το gps , θα ηθελα να βαλω μια παλιοτερη εκδοση. Ειναι δυνατο κατι τετοιο (δωρεαν παντα) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Καλησπέρα και πάλι.... Έχω στα χέρια μου το 3ο[!!!!!!!] αντικατεστημένο c905!!! Απίστευτο???? Κι όμως Ναι... Για την ώρα το μόνο κακό[ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ] είναι το εξής: είχα πάει για αντικατάσταση το unbranded κινητό μου και μου δώσανε : vodafone... Υπο normal συνθήκες, θα έπρεπε να νευριάσω και ΠΟΛΥ μάλιστα...αλλά περιμένω να δω οτι λειτουργεί ΣΩΣΤΑ ...άμα λειτουργεί, δε πάει να γα@$#$...δε πειράζει...αλλά άμα αρχίσει πάλι τις γνωστές ******** του.....εεεεεεεεε.......ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 4ο!!!!!!! χαχαχαχα Συμπάσχοντες, θα σας ενημερώσω όταν το δοκιμάσω! Μέχρι τότε....καλές επιλογές και ΜΑΚΡΥΑ από τα c905!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι του σατανά αυτά...χαχαχαχα Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Γεια σας. Έχω αγοράσει εδώ και περιπου 2 μήνες το C905 και για την ώρα δεν έχω πρόβλημα. Αυτό όμως που έχω παρατηρήσει και θα ήθελα τα φώτα σας είναι ότι οι φωτογραφίες και τα video έχουν μια "κίτρινη" απόχρωση. Έχω δοκιμάσει το whitebalance σε διάφορες τιμές, αλλά το καλύτερο αποτέλεσμα που πέρνω είναι "κίτρινο". Μήπως υπάρχει καμία ιδέα. (Ελπίζω να μην φταίει ότι είμαι ΑΕΚ :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Γεια σας. Έχω αγοράσει εδώ και περιπου 2 μήνες το C905 και για την ώρα δεν έχω πρόβλημα. Αυτό όμως που έχω παρατηρήσει και θα ήθελα τα φώτα σας είναι ότι οι φωτογραφίες και τα video έχουν μια "κίτρινη" απόχρωση. Έχω δοκιμάσει το whitebalance σε διάφορες τιμές, αλλά το καλύτερο αποτέλεσμα που πέρνω είναι "κίτρινο". Μήπως υπάρχει καμία ιδέα. (Ελπίζω να μην φταίει ότι είμαι ΑΕΚ :p) Σιγά το πρόβλημα!!!! Και ευχαριστώ πρέπει να λές!!!! χεχεχε Πλάκα κάνω εννοείται...:cool: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Παίδες χτες πήρα από το service και το δικό μου C905 που με είχε αφήσει το μικρόφωνο... Το περίεργο όμως είναι πως ενώ το έστειλα unbranded μου το έστειλαν πίσω vodafone... Γιατί συμβαίνει αυτό; Έχει κάποιος, κάποια εξήγηση; Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Παίδες χτες πήρα από το service και το δικό μου C905 που με είχε αφήσει το μικρόφωνο... Το περίεργο όμως είναι πως ενώ το έστειλα unbranded μου το έστειλαν πίσω vodafone... Γιατί συμβαίνει αυτό; Έχει κάποιος, κάποια εξήγηση; Αν όταν το αγόρασες ήταν vodafone και το έκανες unbranded τότε συνηθίζει η vodafone μετά από επισκευή να βάζει πάλι το δικό της λογισμικό.Σε μένα φαίνεται ότι τους διέφυγε και μου το έστειλαν πάλι UNBRANDED. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Αν όταν το αγόρασες ήταν vodafone και το έκανες unbranded τότε συνηθίζει η vodafone μετά από επισκευή να βάζει πάλι το δικό της λογισμικό.Σε μένα φαίνεται ότι τους διέφυγε και μου το έστειλαν πάλι UNBRANDED. Το ίδιο μου συνέβη και εμένα! Εγώ δεν το είχα πάει στην ίδια την SE, αλλά σε επίσημο εξουσιοδοτημένο service... Τεσπα, το θέμα είναι το εξής: ακόμα δεν έχω δοκιμάσει το κινητό αν παίζει!!! Με έχει ξενερώσει τόοοοοοοσο πολύ που βολεύομαι με το c903 και δεν ασχολούμαι πια...:mad: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Το ίδιο μου συνέβη και εμένα! Εγώ δεν το είχα πάει στην ίδια την SE, αλλά σε επίσημο εξουσιοδοτημένο service... Τεσπα, το θέμα είναι το εξής: ακόμα δεν έχω δοκιμάσει το κινητό αν παίζει!!! Με έχει ξενερώσει τόοοοοοοσο πολύ που βολεύομαι με το c903 και δεν ασχολούμαι πια...:mad: πιστευω και αν δεν κανω λαθος οτι οταν το κηνιτο παει για service και ειναι unbranded και το κανουν μια αναβαθμιση εκει αυτομα μπαινει το λογισμικο της vodafone αν ειναι κηνιτο vodafone Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 πιστευω και αν δεν κανω λαθος οτι οταν το κηνιτο παει για service και ειναι unbranded και το κανουν μια αναβαθμιση εκει αυτομα μπαινει το λογισμικο της vodafone αν ειναι κηνιτο vodafone τεσπα...κάνεις λάθος και θα σου αποδείξω τα λεγόμενά μου: το κινητό μου ήταν της cosmote και είχε το myview, γίνεται αντικατάσταση και μου δίνουν πάλι με myview, 2η αντικατάσταση και μου δίνουν unbranded!!!, στη 3η αντικατάσταση μου δώσανε vodafone live!!!!! Ε, τι να πώ...ήταν το μόνο που δεν είχα δοκιμάσει!!!! χαχαχα Δε το ρισκάρω να το ξαναπάω , γιατί θα μου δώσουν της wind μετά.... ένα απέραντο....μπουρ#!@$#!@!!!! Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 τεσπα...κάνεις λάθος και θα σου αποδείξω τα λεγόμενά μου: το κινητό μου ήταν της cosmote και είχε το myview, γίνεται αντικατάσταση και μου δίνουν πάλι με myview, 2η αντικατάσταση και μου δίνουν unbranded!!!, στη 3η αντικατάσταση μου δώσανε vodafone live!!!!! Ε, τι να πώ...ήταν το μόνο που δεν είχα δοκιμάσει!!!! χαχαχα Δε το ρισκάρω να το ξαναπάω , γιατί θα μου δώσουν της wind μετά.... ένα απέραντο....μπουρ#!@$#!@!!!! πρωτη φορα ακουω για τοσες αντικαταστασεις κινητου! :wacko: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 πρωτη φορα ακουω για τοσες αντικαταστασεις κινητου! :wacko: :cool: και όμως... Από την άλλη εγώ έχω να πω...: Πρώτη φορά μου βγήκε Sony Ericsson Κινητό , ΤΟΣΗ ΜΟΥΦΑ!!!:mad::mad::mad: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 τεσπα...κάνεις λάθος και θα σου αποδείξω τα λεγόμενά μου: το κινητό μου ήταν της cosmote και είχε το myview, γίνεται αντικατάσταση και μου δίνουν πάλι με myview, 2η αντικατάσταση και μου δίνουν unbranded!!!, στη 3η αντικατάσταση μου δώσανε vodafone live!!!!! Ε, τι να πώ...ήταν το μόνο που δεν είχα δοκιμάσει!!!! χαχαχα Δε το ρισκάρω να το ξαναπάω , γιατί θα μου δώσουν της wind μετά.... ένα απέραντο....μπουρ#!@$#!@!!!! με τα λεγομενα σου οντως κανω λαθος!!!!χαχαχαχαχαχα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Παιδιά αν σας έδωσαν branded κινητό μπορείτε έυκολα και γρήγορα να το κάνετε unbranded. Εδώ θα δείτε πως.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 γεια χαρα! ο μπαμπας μου ειναι ενας νεος κατοχος της συσκευης και θα ηθελα να μου δωσετε μερικες πληροφοριες σχετικα με την παραμετροποιηση του και τα πραγματα που μπορει να κανει η συσκευη. Αρχικα θα ηθελα να απενεργοποιησω την συνδεση μεσω του 3G στο ιντερνετ. Ιντερνετ θα παιρνει μεσω wifi. διαβασα στο thread οτι μπορω να εγκαταστησω firefox και opera. Ποιο απο τα 2 θα προτεινατε και γιατι; Υπαρχει καποια εφαρμογη για το κινητο του στυλ realplayer για να ακουμε ραδιοφωνο μεσω internet; Μονο με το GPS του κινητου υπαρχει καποιο προγραμμα για καθοδηγηση; Εννοω να μην χρειαζεται internet... το yahoo go λεει; ο καιρος που δειχνει ειναι και για ελληνικες πολεις; ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! :) Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scania124 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 γεια σας...εχω ενα προβληματακι,ειχα παει το κινητο για αντικατασταση συσκευης. ειχα κανει back up τον τηλεφωνικο καταλογο στην καρτα μνημης και τωρα δεν μπορω να βρω πως θα τον κανω το αντιθετο και να ξαναβαλω τον καταλογο παλι μεσα στο κινητο ευχαριστω πολυ εκ τον πρωτερων:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 γεια σας...εχω ενα προβληματακι,ειχα παει το κινητο για αντικατασταση συσκευης. ειχα κανει back up τον τηλεφωνικο καταλογο στην καρτα μνημης και τωρα δεν μπορω να βρω πως θα τον κανω το αντιθετο και να ξαναβαλω τον καταλογο παλι μεσα στο κινητο ευχαριστω πολυ εκ τον πρωτερων:):) Επαφές>Επιλογές>Άλλες Επιλογές>Για προχωρημένους>Ανάκτηση από κάρτα μνήμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scania124 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Επαφές>Επιλογές>Άλλες Επιλογές>Για προχωρημένους>Ανάκτηση από κάρτα μνήμης :):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Επιτέλους, κάποια ΧΡΗΣΙΜΑ μηνύματα για τους κατόχους C905. Το συγκεκριμένο thread, έχει καταντήσει καταγραφή των αντικαταστάσεων 1-2 συγκεκριμένων χρηστών και της αντιπροπαγάνδας τους. Ας συγκεντρωθούμε λίγο στην ουσία. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 γεια χαρα! ο μπαμπας μου ειναι ενας νεος κατοχος της συσκευης και θα ηθελα να μου δωσετε μερικες πληροφοριες σχετικα με την παραμετροποιηση του και τα πραγματα που μπορει να κανει η συσκευη. Αρχικα θα ηθελα να απενεργοποιησω την συνδεση μεσω του 3G στο ιντερνετ. Ιντερνετ θα παιρνει μεσω wifi. διαβασα στο thread οτι μπορω να εγκαταστησω firefox και opera. Ποιο απο τα 2 θα προτεινατε και γιατι; Υπαρχει καποια εφαρμογη για το κινητο του στυλ realplayer για να ακουμε ραδιοφωνο μεσω internet; Μονο με το GPS του κινητου υπαρχει καποιο προγραμμα για καθοδηγηση; Εννοω να μην χρειαζεται internet... το yahoo go λεει; ο καιρος που δειχνει ειναι και για ελληνικες πολεις; ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! :) κανενας;;;;;;;; :O Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts