Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλισπερα.Εχω το κινητο εδω και 1 χρονο αλλα τωρα τελευτεα μου εχει παρουσιασει ενα προβλημα.Δεν λειτουργει το wi-fi.Κανω αναζητηση και ενω υπαρχουν δικτυα δεν βρισκει κανενα.Τι μπορει να φταιει?Πρεπει να το παω στο σερβις?

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλισπερα.Εχω το κινητο εδω και 1 χρονο αλλα τωρα τελευτεα μου εχει παρουσιασει ενα προβλημα.Δεν λειτουργει το wi-fi.Κανω αναζητηση και ενω υπαρχουν δικτυα δεν βρισκει κανενα.Τι μπορει να φταιει?Πρεπει να το παω στο σερβις?

φιλε μου εχει χαλασει η κερaia wi fi που βρισκεται πανω απο το βυσμα φορτισης αλλα πρεπει να το ανοιξεις ολο για να την αλλαξεις. και ειναι λιγο μανουρα γιατι ανοιγει απο τις 2 βιδες πσω απο την οθονη και μετα βγαζεις πληκτρολογιο αριθμων αλα καλυτερα αν δεν εχεις εμπειρια μαλλον ζημια θα κανεις καλυτερα σε ενα σερβις πηγαινε το

:)

φιλε μου εχει χαλασει η κερaia wi fi που βρισκεται πανω απο το βυσμα φορτισης αλλα πρεπει να το ανοιξεις ολο για να την αλλαξεις. και ειναι λιγο μανουρα γιατι ανοιγει απο τις 2 βιδες πσω απο την οθονη και μετα βγαζεις πληκτρολογιο αριθμων αλα καλυτερα αν δεν εχεις εμπειρια μαλλον ζημια θα κανεις καλυτερα σε ενα σερβις πηγαινε το

Ευχαριστω για την πληροφορια.Ποσο θα στοιχησει περιπου η επισκευη?

Αρχισαν τα προβληματα :mad: Πριν καναδυο μερες εβλεπα οτι η δονηση του κινητου οσο πηγαινε και εξασθενιζε, σε σημειο που ισα ισα το ενιωθες... Μετα απο λιγο σταματησε τελειως, κανω ρεσταρτ, μεσα-εξω μπαταρια, τεστ, τιποτα.. Λεω->σερβις, μετα λεω δεν του ριχνω καμια σφαλιαρα? Τεχνολογια < ξυλο.. και το θαυμα εγινε... η δονηση λειτουργει κανονικα... :D και σκεφτομαι.... καλωδιοταινια?? :O

Αρχισαν τα προβληματα :mad: Πριν καναδυο μερες εβλεπα οτι η δονηση του κινητου οσο πηγαινε και εξασθενιζε, σε σημειο που ισα ισα το ενιωθες... Μετα απο λιγο σταματησε τελειως, κανω ρεσταρτ, μεσα-εξω μπαταρια, τεστ, τιποτα.. Λεω->σερβις, μετα λεω δεν του ριχνω καμια σφαλιαρα? Τεχνολογια < ξυλο.. και το θαυμα εγινε... η δονηση λειτουργει κανονικα... :D και σκεφτομαι.... καλωδιοταινια?? :O

Δυστυχως ναι.:(..Και το οτι εφτιαξε με την σφαλιαρα παροδικο ειναι.Με το ανοιξε κλεισε σιγα σιγα να περιμενεις ακουστικο να τα φτυσει...(αποτελεσμα καλωδιοταινιας)...

Poco X3 nfc 6/128

Δυστυχως ναι.:(..Και το οτι εφτιαξε με την σφαλιαρα παροδικο ειναι.Με το ανοιξε κλεισε σιγα σιγα να περιμενεις ακουστικο να τα φτυσει...(αποτελεσμα καλωδιοταινιας)...

Α και ξεχασα να πω οτι το πηρα τον Μαιο... ειναι απο την καινουρια παρτιδα με το μικρο κουτακι καινουριας παραγωγης κτλ.. :O

Καταλαβα..Αδιορθωτη sonyericsson...Και ηθελα να το ξαναπαρω κιολας...Ευτυχως που σταματησε η παραγωγη του...
Poco X3 nfc 6/128

Tι εννοει ο καλιτεχνης με το "φλασια με ΕΜΜΑ" που αναφερει;

Να 'μαι λοιπόν και γω στην παρέα, την οποία ανακάλυψα μαντέψτε πώς! Μα φυσικά googlάροντας για να βρώ λύση για το πρόβλημα του καινούργιου μου C905!:D

Το αγόρασα λοιπόν πριν 3 βδομάδες, ως παλιός χρήστης SE (Τ300>Κ600>Κ800>Κ810), με την προσφορά των 199 ευρώ από Multirama. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ τιμή νομίζω για όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει. Κατασκευή 10W06, στην καινούργια συσκευασία, με R1FA035 φυσικά. Στην αρχή είδα ένα μικρό αλήθεια τζόγο στο slide, όταν ήταν ανοιχτό και ένα εντελώς σπαστικό τρίξιμο (!!!) όταν ήταν κλειστό και το πίεζες στην αριστερή πλευρά της πρόσοψης. Το τρίξιμο αυτό ακουγόταν και το ένοιωθα και όταν το ακουμπούσα στο αυτί μου κατά τις συνομιλίες. Επίσης το GPS ήθελε σε ανοικτό ουρανό τουλάχιστον 45' για να lockάρει δορυφόρους. Ε, λέω φυσιολογικά θα είναι αυτά, αφού δεν είχα προηγούμενη εμπειρία ούτε από GPS σε κινητό, ούτε από slide.

Ώσπου ψάχνοντας στο google, μου με έβγαλε κατευθείαν εδώ. Διάβασα ΟΛΕΣ τις σελίδες του topic :wacko: και έφυγα κατευθείαν στον Αρβάτο Teleservice, Κηφισού με Κορίνθου! Τους εξήγησα τα προβλήματα και μου είπαν ότι σε 1-2 εργάσιμες θα ήταν έτοιμο. Την άλλη μέρα με ειδοποίησαν να το παραλάβω. Πάω και βλέπω το slide μια από τα ίδια. Ήταν φυσιολογικός ο τζόγος λέει!! Φωνάζω το μάστορα που το επισκεύασε, του βάζω το κινητό στο αυτί, το πατάω τρίζει, το ακούει και τον ρωτάω αν θα το αγόραζε έτσι αυτός. Δεν μπορώ να πω, ο άνθρωπος ευγενέστατα το πήρε και μου είπε να περιμένω να το φτιάξει επιτόπου. Τελικά άλλαξε όλο το μπροστινό μέρος (πλην οθόνης) και το μηχανισμό slide. Πλέον είναι σταθερός, όμως έχω παρατηρήσει μια μικρή αύξηση στο διάκενο μεταξύ των 2 τμημάτων κατά 1 χιλ. περίπου. Αυτό βέβαια δεν είναι πρόβλημα (προς το παρόν τουλάχιστον...).

Όσο για το θέμα του GPS, μετά από μια φλασιά που του τραβήξαν με ΕΜΜΑ λοκάρει πλέον το πολύ σε 4-5 λεπτά πάνω από 5 δορυφόρους!

Το τηλέφωνο το θεωρώ πολύ σούπερ. Ελπίζω απλά μελλοντικά να μη μου βγάλει τίποτα ιστορίες με την καλωδιοταινία που είναι το πιο σύνηθες, γιατί από ότι είδα το έβγαλε σε ορισμένους ακόμα και μετά από 1 χρόνο χρήσης. Κρίμα.

Κατά τα λοιπά πάντως δουλεύει μια χαρά.

Καλώς σας βρήκα και πάλι και ελπίζω να μην τα ξαναπούμε για να αναφέρω προβλήματα της συσκευής! :)

• 3 weeks later...
Παιδιά έχω ερώτηση sos: Επειδή κλασσικά μου χάλασε το κινητό, εχετε να μου προτείνετε ενα καλό και αξιόπιστο σερβις στο κέντρο της Αθήνας για να το παω άμεσα? Thanks
[sIGPIC][/sIGPIC]

service point S.E. Πλατειας Αμερικης, στην οδο Σπαρτης 6.

Αψογο και γρηγορο σερβις. Απο προσωπικη εμπειρια.

service point S.E. Πλατειας Αμερικης, στην οδο Σπαρτης 6.

Αψογο και γρηγορο σερβις. Απο προσωπικη εμπειρια.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :) Θα το παω αύριο γιατι το μισό πληκτρολόγιο δεν πατιέται.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

Εδώ και 15 μήνες το C905 δούλευε άψογα...Μετά τους 4 πρώτους δύσκολους μήνες ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Και το κυριότερο δούλευε άψογα σε πολύ δύσκολες συνθήκες...Αλλά τις τελευταίες 15 ημέρες η μπλε λυχνία της κάμερας παραμένει συνεχώς ανοιχτή...για να κλείσει πρέπει να απομακρύνω την μπαταρία.Το ίδιο και τα πλήκτρα που βρίσκονται κάτω από την οθόνη.Επίσκεψη στο service...ή είναι κάτι άλλο?

Ευχαριστώ

@mkariotis

EMMA είναι ο server που χρησιμοποιούν τα εξουσιοδοτημένα service για να κάνουν εντελώς clean install των firmwares. Εννοείται ότι χρειάζεται κωδικό για να κάνεις login με τον EMMA client.

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

@mkariotis

EMMA είναι ο server που χρησιμοποιούν τα εξουσιοδοτημένα service για να κάνουν εντελώς clean install των firmwares. Εννοείται ότι χρειάζεται κωδικό για να κάνεις login με τον EMMA client.

Σουν δινουν κωδικους ή ειναι μονο για αντιπροσωπους service κα τετοια;

ΚΑΛΥΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΔΟ ΚΑΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟ (ΤΟ ΑΣΗΜΙ) ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ..ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ? ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΟΥΤΕ ΕΦΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΥΓΡΑ..

Το συγκεκριμένο κινητό δεν φημίζεται για την αξιοπιστία του οπότε μια επίσκεψη σε ένα Sony Ericsson Service Point ίσως βοηθήσει.

Θα σε παρακαλούσα επίσης θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Γεια σε όλους...καλώς σας βρήκα...! :) Κατευθείαν στο ψητό...Ήμουν λοιπόν ένας περηφανής κάτοχος του C-905...μέχρι που διαλύθηκε από κάτι πτώσεις και τέρμα...δυστυχώς...:( Το κίνητο όσο και αν προσπάθησα να το ξαναβρώ τίποτα...Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν επίκειται κάτι καινούργιο στην αγορά...αντίστοιχο...δηλαδή με τα ίδια χαρακτηριστικά...slide,ίδια καλή κάμερα κτλ...

Γεια σε όλους...καλώς σας βρήκα...! :) Κατευθείαν στο ψητό...Ήμουν λοιπόν ένας περηφανής κάτοχος του C-905...μέχρι που διαλύθηκε από κάτι πτώσεις και τέρμα...δυστυχώς...:( Το κίνητο όσο και αν προσπάθησα να το ξαναβρώ τίποτα...Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν επίκειται κάτι καινούργιο στην αγορά...αντίστοιχο...δηλαδή με τα ίδια χαρακτηριστικά...slide,ίδια καλή κάμερα κτλ...

τι πτωσεις ; :lol::lol::lol:

αν σου αρεσει τοσο πολυ , αγορασε το ιδιο ! ολο και καπου θα το βρεις :D:D

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

τι πτωσεις ; :lol::lol::lol:

αν σου αρεσει τοσο πολυ , αγορασε το ιδιο ! ολο και καπου θα το βρεις :D:D

συμφωνω..οσο προλαβαινεις ακομη..γιατι δε βλεπω τη se να ξαναβγαζει τετοια κινηταρα..γενικα αρχιζουν να τα εγκαταλειπουν τα φωτο-κινητα

ΜΜΜΜΜΜ..... ΠΑΡΕ ΤΟ SONY ERICSSON W995 ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΕΝΟΝ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ LED.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7rKdY7xEmq0]YouTube - Sony Ericsson W995 Vs C905[/ame]

Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by zxr

καλησπέρα!:)

θα ήθελα προσωπικές εκτιμήσεις για το πόσο θα αγοράζατε εσείς ενα C905 σε πολυ καλή κατάσταση και με ένα εξάμηνο ακόμα εγγύηση.

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• The title was changed to Sony Ericsson C905