yanniliki Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Μου αρεσει αρκετα.. ηθελα να το παρω απο την πρωτη στιγμη αλλα δεν επαιζε χρημα.. παντως και για το κ850 που ελεγαν 2 χρονια τωρα ενα brod μου εβγαλε.. κατα τα αλλα τιποτα... αξιζει το ρισκο? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Μου αρεσει αρκετα.. ηθελα να το παρω απο την πρωτη στιγμη αλλα δεν επαιζε χρημα.. παντως και για το κ850 που ελεγαν 2 χρονια τωρα ενα brod μου εβγαλε.. κατα τα αλλα τιποτα... αξιζει το ρισκο? :p εγω θα σου ελεγα οχι!!!!!καλητερα κρατα το k850!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε και λέμε: Σε λιγότερο του ενός έτους το c905 μου έχει βγάλει τα εξής: 1) χαλασμένο ηχείο εστάλει και αντικαταστάθηκε. 2) μετά από 2 μήνες η οθόνη αναβόσβεινε μόνη της εστάλει και αντικαταστάθηκε. 3) μετά από λίγο καιρό το ίδιο. εστάλει και αντικαταστάθηκε όλο το κινητό πλην μπαταρίας και το καπάκι της. 4)σήμερα μετά από 1 μήνα περίπου μετά το 3ο συμβάν το κινητό επανακινεί μόνο του όποτε θέλει. τώρα το μεσημέρι μόλις δείνω το pin κιλλάει στην αναζήτηση κατά την εισαγωγή. το pc δεν το αναγνωρίζει. Ανάθεμα την ώρα που το αγόρασα. Κάτι άσχετο έβαλα τον πατέρα μου και αγόρασε το w995 και ενώ το έχει 4 μήνες τώρα μία χτυπάει όταν τον καλλούν 10 όχι. πρέπει να το κλείσεις και να το ξαναανείξεις να ηχείσει. Ζήτω η SE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Aπ'τις επιλογές του μενού μηνυμάτων θα απενεργοποιήσεις τους Εθνικούς χαρακτήρες! Καλημέρα. Μόνο εγώ δε μπορώ να βρω αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις μηνυμάτων ή απλά ψάχνω λάθος μιας και δεν είχα και ποτέ SE ? Επίσης στις ρυθμίσεις μηνυμάτων πείραξα καταλάθος το Τύπος Δημιουργίας κάνοντας το Προειδοποίηση ενώ έχει επιλογές 1) χωρίς περιορισμούς 2) προειδοποίηση και 3) με περιορισμούς.Ποιό είναι το default και τι κάνει βασικά? Ευχαριστώ! Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλημέρα. Μόνο εγώ δε μπορώ να βρω αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις μηνυμάτων ή απλά ψάχνω λάθος μιας και δεν είχα και ποτέ SE ? Επίσης στις ρυθμίσεις μηνυμάτων πείραξα καταλάθος το Τύπος Δημιουργίας κάνοντας το Προειδοποίηση ενώ έχει επιλογές 1) χωρίς περιορισμούς 2) προειδοποίηση και 3) με περιορισμούς.Ποιό είναι το default και τι κάνει βασικά? Ευχαριστώ! προειδοποίηση ειναι το default. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Ευχαριστώ φίλε μου. Άλλη μια απορία παίδες. Επειδή δεν έχω μπει ακόμα από το κινητό στο ίντερνετ. Έστω ότι βρίσκω και συνδέομαι με το ασύρματο δίκτυο. 1ον) Από που θα μπω από το κινητό? και 2ον) Πρέπει να φτιάξω τίποτα ρυθμίσεις-ίντερνετ πριν μπω ή αυτές χρειάζονται μόνο σε περίπτωση που μπω χωρίς wi-fi δηλαδή με χρέωση από τη Vodafone πχ? Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 1) Έχει browser το κινητό οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτόν. 2) Όπως το λες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Ευχαριστώ για μία ΑΚΟΜΗ φορά για την άμεση απάντηση!!! :O:O:O Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Ευχαριστώ για μία ΑΚΟΜΗ φορά για την άμεση απάντηση!!! :O:O:O για τις ρυθμισεις πηγαινε εδω (http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/phonesetupwap/c905?cc=gr&lc=el) και απλα επελεξε και θα στις στειλουνε!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helias_atis Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Γεια σας ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε πως μπορω να ανοιγω και να χρησιμοποιω το site της betfair απο το c905???μπορω να κανω install καποιο αλλο browser και αν ναι ποιον?με τον οποιο θα ανοιγει κανονικα η betfair και θα μπορω να στοιχηματιζω απο το κινητο??αν ξερει κανεις α εκτιμοθσα την βοηθεια σας...ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Δοκίμασες με Opera ή Opera Mini; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helias_atis Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 oxi εκτος απο αυτο που εχει ηδη το κινητο δεν δοκιμασα με αλο browser αο που τα κατεβαζω αυτα γιατι δεν το εχω ψαξει καθολου μεσο torrents? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 oxi εκτος απο αυτο που εχει ηδη το κινητο δεν δοκιμασα με αλο browser αο που τα κατεβαζω αυτα γιατι δεν το εχω ψαξει καθολου μεσο torrents? μπες απο το browser του κηνιτου και πανε εδω m.opera.com/next και καντο install!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Παίδες μετά το debrand όταν άνοιξε το τηλέφωνο (και μετά από δύο μέρες ξανά) εμφάνισε ένα μήνυμα στην οθόνη που έλεγε Παρακαλώ εγγράψτε το τηλ. στη Sony Ericsson (θα σταλεί αυτόματα ένα SMS στη Sony Ericsson και θα χρεωθείτε για αυτό με τοπικές χρεώσεις από το λειτουργό σας). Χρειάζεται να πατήσω ναι ή όχι? Τι είναι αυτό? Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Δεν είναι απαραίτητο. Κάποια στιγμή θα σταματήσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helias_atis Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 μπες απο το browser του κηνιτου και πανε εδω m.opera.com/next και καντο install!!!! resource download failed μου βγαζει οταν παω να το κανω install:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Μπορείς να το κατεβάσεις κι από δω Κατεβάζεις το .jar αρχείο και το περνάς στο κινητό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Επειδη ειχα επιδοτηση, τσιμπησα ενα απο Wind και ο Θεος βοηθος! Το πολυ πολυ αν εχει προβληματα σαν τηλεφωνο θα το χρησιμοποιω σαν καμερα..:p(ηταν και ενας βασικος λογος για τον οποιο το επελεξα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Φίλε Conception, τι γίνεται; Κι από αυτή τη συσκευή έχεις; Εγώ πάντως σαν βασική συσκευή δεν το αλλάζω το C905. Πόσο έχει σαν συσκευή στη wind; Ελπίζω να πήρες το χρυσαφί, είναι απείρως ομορφότερο από τα άλλα δύο. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Απ΄ολα εχω φιλε, ενα για ολες τις δουλειες..χαχα! Το μαυρο πηρα.. να σου πω την αληθεια δεν κοιταξα καν αν ειχε αλλο χρωμα, ειναι το τελευταιο που με νοιαζει με τοσα που λεγονται εδω! 305 το΄χουν αυτοι και ειναι απο τις τελευταιες παρτιδες. Λετε να μου βγει καλο; Θα το δοκιμασω κι εγω για βασικη συσκευη και βλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Τσάκισέ το.... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Απ΄ολα εχω φιλε, ενα για ολες τις δουλειες..χαχα! Το μαυρο πηρα.. να σου πω την αληθεια δεν κοιταξα καν αν ειχε αλλο χρωμα, ειναι το τελευταιο που με νοιαζει με τοσα που λεγονται εδω! 305 το΄χουν αυτοι και ειναι απο τις τελευταιες παρτιδες. Λετε να μου βγει καλο; Θα το δοκιμασω κι εγω για βασικη συσκευη και βλεπουμε... παντο και σε εναν παπα να το διαβασει!!!!!!!χαχαχαχα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 (edited) Πες το ψεμματα..θα το ταξω και σε κανεναν Αγιο!!:lol: Παιδες πραγματικα χαλαλι ολα μπροστα στην καμερα του...ειναι εκπληκτικη και δεν πιστευω να διαφωνει κανεις σε αυτο!!! Θα μου πειτε παιρνουμε κινητο και μας νοιαζει να λειτουργει πρωτιστως σαν τηλεφωνο, αλλα εδω μιλαμε για μια συσκευη που κοντραρεται ανετα με ψηφιακες...:D Αν τραβαγε και λιγο μεγαλυτερη αναλυση στο βιντεο θα ηταν πραγματικα ασυναγωνιστο..αλλα δεν πειραζει!;) Ειχα να παρω S.E. απο το K770 και ομολογω οτι εξοικειωθηκα σχεδον αμεσως με τα μενου και τις λειτουργιες! Κανενα παραπονο ως τωρα..οταν αρχισουν τα προβληματα(φτου φτου μακρια απο μας:p)εδω θα ειμαι να τα λεμε... Ερωτηση/απορια: Αναρωτιεμαι κατα ποσο βοηθαει η σταθεροποιηση και κατω απο ποιες συνθηκες. Εσεις την εχετε ενεργη; Γενικα εχω σταθερο χερι και δεν ειδα ουσιαστικη διαφορα στις ληψεις... Edited February 26, 2010 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Περα απο την καμερα δεν εχει και τιποτα ιδιαιτερες δυνατοτητες που δεν τις βρισκεις αλλου! Ομως αυτο το κινητο θα το παρεις κυριως για φωτογραφιες.. και σ΄αυτο τον τομεα δηλωνω ενθουσιασμενος! Οσο αφορα τον ογκο και το βαρος του ειναι ενα προβλημα αλλα συνηθιζεται πιστευω. Αλλωστε για να εχει τοσο καλο φακο και xenon δεν θα μπορουσε να ειναι πολυ μικροτερο. Η τιμη του κυμαινεται μεταξυ 250-300 ευρω που σημαινει οτι μεταχειρισμενο θα το παρει καποιος γυρω στα 180. Λεω μια ενδεικτικη τιμη συμφωνα με τη δικη μου γνωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papadopoy Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Γεια σας εχτες αγορασε ενας φιλος την συσκευη και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καμια εφαρμογη να κλειδωνει τα μην... Να μην μπορει οποιοσδηποτε περιεργος που το πιανει να τα κοιταει .. Υπαρχει για τα κινητα της Sony...Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts