vaniasgr Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 και όμως ρε παιδιά το πιστεύω...θα υπάρχει κάποιος τρόπος να διαμρτυρηθούμε μαζικά στην επίσημη SE για το φαινόμενο...εγώ στη συγκρκιρμένη περίπτωση είμαι πολύ τυχερός επειδή έχω και άλλο backup τηλέφωνο και κάνω τη δουλειά μου...αν δεν είχα για τους Χ-Ψ λόγους??? Τί θα έκανα??? Και πιστεύω θα υπάρχουν συμπάσχοντες κάτοχοι του c905! Κάτι πρέπει να γίνει...kotsianis7, εσύ που βλέπω ότι έχεις και εσωτερικές πληροφορίες...δεν ρίχνεις καμιά ιδέα...πίστευώ θα τύχει ΑΜΕΣΗΣ ανταπόκρισης και μόνο σε καλό μπορεί να μας βγεί... Τί να πώ...ακόμα και στη προστασία του καταναλωτή άμα απευθυνθούμε, θα ιδρώσει λιγάκι το αφτάκι της εταιρείας για το συγκεκριμένο μοντέλο...?:confused: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Του Κοτσιάνη το τηλέφωνο δεν έβγαλε πρόβλημα, κάνω λάθος; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Παιδιά υπάρχει flash player για το κινητό μας? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Παιδιά υπάρχει flash player για το κινητό μας? Όχι,καθώς δεν υπάρχει Flash player για Java λογισμικό. Του Κοτσιάνη το τηλέφωνο δεν έβγαλε πρόβλημα, κάνω λάθος; Όχι,δεν κάνεις λάθος,στο είπα και στο pm!Επίσης,στην οικογένεια κυκλοφορούν άλλα 2 C905,απ'τις αρχικές παρτίδες που επίσης δεν έχουν πρόβλημα :) και όμως ρε παιδιά το πιστεύω...θα υπάρχει κάποιος τρόπος να διαμρτυρηθούμε μαζικά στην επίσημη SE για το φαινόμενο...εγώ στη συγκρκιρμένη περίπτωση είμαι πολύ τυχερός επειδή έχω και άλλο backup τηλέφωνο και κάνω τη δουλειά μου...αν δεν είχα για τους Χ-Ψ λόγους??? Τί θα έκανα??? Και πιστεύω θα υπάρχουν συμπάσχοντες κάτοχοι του c905! Κάτι πρέπει να γίνει...kotsianis7, εσύ που βλέπω ότι έχεις και εσωτερικές πληροφορίες...δεν ρίχνεις καμιά ιδέα...πίστευώ θα τύχει ΑΜΕΣΗΣ ανταπόκρισης και μόνο σε καλό μπορεί να μας βγεί... Τί να πώ...ακόμα και στη προστασία του καταναλωτή άμα απευθυνθούμε, θα ιδρώσει λιγάκι το αφτάκι της εταιρείας για το συγκεκριμένο μοντέλο...?:confused: Να διαμαρτυρηθείς για ποιο λόγο;Απ'τη στιγμή που η εταιρία αναλαμβάνει δωρεάν την επισκευή δεν τίθεται θέμα!Άλλωστε,μην παίρνεις σα σημείο αναφοράς μόνο την αγορά της Ελλάδας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 kotsianis7 μην το ματιάσω αλλά ούτε το δικό μου έχει εμφανίσει (ακόμα) πρόβλημα..... Και είναι και Voda LIVE unbranded βέβαια.... Κάθε μέρα κάνω το "σταυρό μου", χαχαχαχα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amateur_82 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Καλημέρα, Πώς αλλάζουμε τον ήχο των υπενθυμίσεων? Ρωτάω επειδή ο ήχος είναι πολύ σύντομος με αποτέλεσμα να περνάει απαρατήρητος και να ξεχνάω πράγραματα που ήθελα να κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας Παράθεση Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Καλημέρα, Πώς αλλάζουμε τον ήχο των υπενθυμίσεων? Ρωτάω επειδή ο ήχος είναι πολύ σύντομος με αποτέλεσμα να περνάει απαρατήρητος και να ξεχνάω πράγραματα που ήθελα να κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας νομιζω οτι ο ηχος δεν αλλαζει.στα κινητα που ειχα δεν αλλαζε.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amateur_82 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση, Αυτό πως μπορούμε να το διασταυρώσουμε στα σίγουρα? Παράθεση Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 που και πως αλλάζω τις ρυθμίσεις για να μην μπαίνει στο live!?? έκανα μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι:confused: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Έχεις vodafone live συσκευή,ε;Δοκίμασε να πας στις Ρυθμίσεις,Συνδεσιμότητα,Ρυθμίσεις Ίντερνετ και δες αν Μπορείς ν'αλλάξεις το προφίλ.Επίλεξε π.χ. Αυτό των mms.Αν δε γίνεται ν'αλλάξεις προφίλ,τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι.Απλά να προσέχεις να μην μπαίνεις στο live.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 που και πως αλλάζω τις ρυθμίσεις για να μην μπαίνει στο live!?? έκανα μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι:confused: Νομίζω πως στις ρυθμίσεις ιντερνετ εκεί έχει ¨wap.vodafone.gr βάλε wap12.vodafone.gr και εισαι εντάξει. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Παιδιά γνωρίζει κανείς πως αυξάνουμε το χρόνο διάρκειας του φωτισμού της οθόνης? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Παιδιά γνωρίζει κανείς πως αυξάνουμε το χρόνο διάρκειας του φωτισμού της οθόνης? Δε μεταβάλλεται η χρονική διάρκεια φωτισμού. Νομίζω πως στις ρυθμίσεις ιντερνετ εκεί έχει ¨wap.vodafone.gr βάλε wap12.vodafone.gr και εισαι εντάξει. Νομίζω πως τα προεγκατεστημένα προφίλ στις live! Συσκευές δεν Μπορείς να τα επεξεργαστείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Δε μεταβάλλεται η χρονική διάρκεια φωτισμού. Νομίζω πως τα προεγκατεστημένα προφίλ στις live! Συσκευές δεν Μπορείς να τα επεξεργαστείς. Πιθανόν να έχεις δίκιο.Εγώ το έβγαλα το vl και ρυθμίσεις πηρα μέσω του 1392.Αυτές οι ρυθμίσεις δέχονται επεξεργασία. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amateur_82 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Kαλησπέρα, Στο εγχειρίδιο αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια μίας κλήσης είναι δυνατό να επιλέξουμε να μιλήσουμε από το μεγάφωνο επιλέγοντας "ΜεγΝαι". Στο δικό μου κινητό δεν εμφανίζεται καθόλου αυτή η ένδειξη. Υπάρχει καμία ιδέα τι μπορούμε να κάνουμε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Kαλησπέρα, Στο εγχειρίδιο αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια μίας κλήσης είναι δυνατό να επιλέξουμε να μιλήσουμε από το μεγάφωνο επιλέγοντας "ΜεγΝαι". Στο δικό μου κινητό δεν εμφανίζεται καθόλου αυτή η ένδειξη. Υπάρχει καμία ιδέα τι μπορούμε να κάνουμε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων δεν φαινεται στην αρχικη οθονη, θα πρεπει να πατησεις επιλογες και μετα την ενεργοποιηση του μεγαφωνου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Kαλησπέρα, Στο εγχειρίδιο αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια μίας κλήσης είναι δυνατό να επιλέξουμε να μιλήσουμε από το μεγάφωνο επιλέγοντας "ΜεγΝαι". Στο δικό μου κινητό δεν εμφανίζεται καθόλου αυτή η ένδειξη. Υπάρχει καμία ιδέα τι μπορούμε να κάνουμε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στο δικό μου εμφανίζεται στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης το <<ΜεγΝΑΙ>>. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 περιπου ποτε θα εχουμε την επομενη αναβαθμιση? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy23 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Παιδια , εχω ενα προβλημα. Πριν 2εβδομαδες πηρα πισω το c905 απο το service μετα το γνωστο προβλημα με το ακουστικο , οπου αλλαχτηκε η πλακετα. Το κινητο λειτουργουσε μια χαρα μεχρι χτες βραδυ. Σημερα το πρωι πηγα να το ανοιξω και μενει κολλημενο στην εισαγωγη του Pin , αφου δεν λειτουργει το πληκτρολογιο , ουτε τα 6 πληκτρα στην οθονη αλλα ουτε και τα αριστερα και δεξια πληκτρα. Για να το κλεισω πρεπει να βγαλω την μπαταρια. Θα το παω ξανα στο service αλλα μηπως ξερετε τι φταει ; Εχει συμβει σε κανεναν ; Εχω ξενερωσει απιστευτα. Μπορω να ζητησω αντικατασταση η' αλλαγη με αλλο κινητο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Μάντεψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 :w00t::w00t::w00t: Αντικατάσταση όλου του πάνω μέρους :lol: Καλό κουράγιο πάλι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Παιδια , εχω ενα προβλημα. Πριν 2εβδομαδες πηρα πισω το c905 απο το service μετα το γνωστο προβλημα με το ακουστικο , οπου αλλαχτηκε η πλακετα. Το κινητο λειτουργουσε μια χαρα μεχρι χτες βραδυ. Σημερα το πρωι πηγα να το ανοιξω και μενει κολλημενο στην εισαγωγη του Pin , αφου δεν λειτουργει το πληκτρολογιο , ουτε τα 6 πληκτρα στην οθονη αλλα ουτε και τα αριστερα και δεξια πληκτρα. Για να το κλεισω πρεπει να βγαλω την μπαταρια. Θα το παω ξανα στο service αλλα μηπως ξερετε τι φταει ; Εχει συμβει σε κανεναν ; Εχω ξενερωσει απιστευτα. Μπορω να ζητησω αντικατασταση η' αλλαγη με αλλο κινητο ; Δοκίμασε να κάνεις πρώτα μια αναβάθμιση ή να ξαναπεράσεις το τρέχον λογισμικό του κινητού με το SEUS! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 πάντως εγώ, σήμερα, ΑΚΟΜΑ μια φορά, ήμουν στο service...για να μου "φτιάξουν" το πρόβλημα που πέφτει η γραμμή, στα ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ! Για να δούμε... Το καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι είμαι πλέον απαθής, γιατί έχω άλλη συσκευή να εξυπηρετούμαι και απλά το έχω βάλει πίσμα να φτιαχτεί το ατιμο, γιατί μου αρέσει σαν συσκευή...και την έχω ακριβοπληρώσει... Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis85 Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Σαν κάτοχος του C905 να καταθέσω και γω, ότι το έχω πάει 2 φορές στο service για το ακουστικό του και τώρα είναι και ΠΑΛΙ χαλασμένο... Απλα...βαρεθηκα.... Και πολλές φορές κατά την διάρκεια της κλήσης κλείνει και κολλάει... Οκ...Ξέρω οτι τα έχουν πει κι αλλοι αλλα να.... Να ξέρετε είμαστε πολλοι.... :lol: Σε εμένα, ακόμη, για να αρχίσει η φορτιση του πρέπει να του τάξω πολλά... Αλλα μόλις εξαντληθηκαν τα αποθεματα προσευχων και υπομονης οποτε το κεφαλαιο Sony Ericsson κλείνει για μένα μετά από 10 συσκευές... Από το πρώτο μου κινητό στα 17 μου,μέχρι και τώρα στα 24 , μόνο ericsson χρησιμοποιούσα... Αλλα τα τελευταια 2 με απογοήτευσαν... ( w910 και C905)... οπότε, ενας πελάτης μείον.... Ετσι.. θα τους δείξω εγω... προβλέπω πτώση στις μετοχές τους στο αυριανο χρηματιστήριο.... :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Ευτυχως που βρεθεικατε εσεις παιδια και διαβασα τις αποψεις σας και με αποτρεψατε να παω να το παρω, ειχα σκοπο να το αγορασω τη μερα που μας ξημερωνει απο καταστημα vodafone!! Τελικα καλυτερα ενα nokia 3120 των 100 ευρω παρα ενα sonyericsson των 300! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Ευτυχως που βρεθεικατε εσεις παιδια και διαβασα τις αποψεις σας και με αποτρεψατε να παω να το παρω, ειχα σκοπο να το αγορασω τη μερα που μας ξημερωνει απο καταστημα vodafone!! Τελικα καλυτερα ενα nokia 3120 των 100 ευρω παρα ενα sonyericsson των 300! Δεν είναι όλα τα SE έτσι.Ειδικά όμως το C905 στον τομέα της ποιότητας κατασκευής πάσχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts