gkar Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Καλησπέρα σε όλους. εχω το c905 απο τον περασμένο Δεκέμβριο και το πήρα κυρίως για την κάμερα. Ευτυχως δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα σε καθημερινή χρήση. Και με αυτά που διαβάζω εδώ αναρωτιέμαι πως συνέβη αυτό. Σαν τηλέφωνο για φωτογραφική χρήση κυρίως είναι κορυφή. Ούτε τζόγους μου παρουσίασε ούτε πρόβλημα στα πλήκτρα και γενικά δουλεύει μια χαρά. Καλό είναι να αναφέρουμε και τα θετικά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Δεν αντιλεγει κανείς :) Η κάμερά του από άποψη λειτουργιών και απόδοσης είναι η πλέον ισορροπημένη της αγοράς! ;) Τουλάχιστον μέχρι την έλευση του Satio!Εισαι από τους λίγους τυχερούς,οπως και γω!Δε μου παρουσίασε πρόβλημα ουτε εμένα!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 εγω ακομη το περιμενω να ρθει δευτερη φορα απο το service σε διαστημα 3 μηνων. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Τουλάχιστον στο έχουν έτοιμο σε μικρό χρονικό διάστημα ή αναγκάζεσαι να περιμένεις μήνα και βάλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Αυτό που ζητάς φίλε μου δυστηχώς δε γίνεται διότι δεν αποτελεί λειτουργία του κινητού, αλλά υπηρεσία των παρόχων κινητής τηλεφωνίας. Οι Cosmote, Vοdafone, Wind προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες ring back tones με τις ονομασίες Calling Tunes, Welcome Tones, My Tones. Οι υπηρεσίες αυτές βέβαια ως επί το πλείστον δεν σου επιτρέπουν να ανεβάσεις ή ηχογραφήσεις το δικό σου κομμάτι, αλλά μονάχα να επιλέξεις από τα κομμάτια που σου προσφέρουν οι ίδιες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να πλοηγηθείς στις ιστοσελίδες των υπηρεσιών που σου παραθέτω ανωτέρω, καθώς και στα φόρουμ Cosmote, Vοdafone, Wind του MyPhone. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amateur_82 Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Kαλημέρα και ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Είμαι στην Cosmote και το πρόγραμμα είναι εταιρικό με δωρεάν χρόνο ομιλίας 3 ώρες. Το κομμάτι που θέλω να έχω είναι η μελωδία που υπάρχει στην ταινία "The Godfather". Έψαξα στο σύνδεσμο που παρέθεσες, αλλά δεν υπάρχει. Σε αυτές τις περιπτώσεις τι γίνεται? Παράθεση Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavelgr Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Μου συμβαινει το εξης περιεργο ... οταν παταω το πληκτρο 6 εμφανιζεται το μηνυμα "Continue playback through speakers ?" εχω κανει κατι λαθος? ειναι καμμια ρυθμιση χαζη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Χμ... πολύ καλή επιλογή! Μπορείς να καλέσεις και στο 14014 για να ακούσεις τη λίστα με τα κομμάτια. Όμως αν δεν υπάρχει δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά πέρα από το να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών της cote και να ζητήσεις να καταθέσεις ένα αίτημα να συμπεριληφθεί το κομμάτι σ' αυτή την υπηρεσία, με το πιθανότερο να μην γίνει δεκτό. Συνέχεια επί του παρόντος και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα calling tunes της cote στο θέμα [thread=55900]Cosmote Calling Tunes[/thread]. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Γραμμη για το σέρβις!;) Είναι ένα κλασικο πρόβλημα με την καλωδιοταινία αυτό που αναφέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 ακριβως το ιδιο συμβαινει και στο δικο μου με την διαφορα οτι πατας το πληκτρο 4 και οχι το 6.χαχαχα kotsianis7 περιμενω 20 μερες.. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Καλημέρα και πάλι παιδιά! Και εγω να επανέλθω στην εξής απορία μου: όταν κάποιος [συμπεριλαμβανομένου και του εαυτούλη μου] έχει ταλαιπωρηθεί τόοοοοοσο πολύ από τη συγκεκριμένη συσκευή, να μπει στον κόπο να την "ΞΑΝΑεμπιστευτεί", μετά από service [ok τουλάχιστον δείχνει να λειτουργεί κανονικά πλέον..] Απόψεις άλλων ΣΥΝ-παθόντων..??? Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkar Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 !Εισαι από τους λίγους τυχερούς,οπως και γω!Δε μου παρουσίασε πρόβλημα ουτε εμένα!:cool: θέλω να σε ευχαριστήσω για πολλές δημοσιεύσεις σου. Τελικά μάλλον μόνο εμείς οι δύο έχουμε απροβλημάτιστα τηλέφωνα μου φαίνεται. Και η αλήθεια είναι οτι έτσι και βγει καλό το τηλέφωνο είναι Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο. Είναι το καλύτερο τηλεφωνο του κόσμου, με την καλύτερη κάμερα, και το πιο καλό λειτουργικό. ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑΑ μιλάμε. ΥΓ αυτά τα γράφω για να πειράξω αυτούς που έχουν πρόβλημα.:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Φαντάζομαι πως οι συσκευές που δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα θα γίνουν συλλεκτικής αξίας... άρα είμαι πολύ τυχερός!!! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Τι να το κάνεις το 905 όταν έχεις Blackberry? :p R1FA035 έτοιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Καλημέρα και πάλι παιδιά! Και εγω να επανέλθω στην εξής απορία μου: όταν κάποιος [συμπεριλαμβανομένου και του εαυτούλη μου] έχει ταλαιπωρηθεί τόοοοοοσο πολύ από τη συγκεκριμένη συσκευή, να μπει στον κόπο να την "ΞΑΝΑεμπιστευτεί", μετά από service [ok τουλάχιστον δείχνει να λειτουργεί κανονικά πλέον..] Απόψεις άλλων ΣΥΝ-παθόντων..??? Φιλε εγω δε το εχω,αλλα θα σουλεγα ναι,διοτι οταν ειχε βγει το κ810,μεσα σε 1 μηνα αλλαξα τρια,κ στο 3ο δε πιστευα οτι θα δουλεψει καλα,ομως τελικα αντεξε 1 χρονο μεχρι που μου τοκλεψαν,οποτε πιστευω οτι απλα ιεναι κ θεμα τυχης.. Τα 2 πρωτα χαλασαν στις 20 μερες το 1ο κ στις 2 ωρες το 2ο.δε φανταζεσαι ξενερωμα..ομως το 3ο απλα ηταν τελειο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 προσθεσαν τπτ καινουριο η απλα εχει καλυτερη λειτουργικοτητα?τωρα που περασα την αναβαθμιση παρατηρησα οτι μπηκε μια καινουρια εκδοση της εφαρμογης slideshow wall!!!! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Αναβάθμιση Google maps στην έκδοση 3.0.0 που περιέχει την υπηρεσία Latitude,αναβάθμιση του παιχνιδιού Kasparov chess στην έκδοση 1.1.5,βελτιώσεις στην JAVA,βελτιώσεις στην έκδοση κειμένου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amateur_82 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Καλησπέρα, Όταν έχουμε επιλέξει κανονικό προφίλ και μας καλούν πως μπορούμε να το βάλουμε στο αθόρυβο χωρίς να επιλέξουμε απόρριψη κλήσης? Παράθεση Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Καλησπέρα, Όταν έχουμε επιλέξει κανονικό προφίλ και μας καλούν πως μπορούμε να το βάλουμε στο αθόρυβο χωρίς να επιλέξουμε απόρριψη κλήσης? θα πατήσεις 1 από τα 2 πλαϊνά κουμπακια της έντασης ;) Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amateur_82 Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Πρώτος ;-) Mία ερώτηση ακόμα : Πάνω αριστερά εμφανίζεται μία ένδειξη, η οποία γράφει "3G". Τι σημαίνει αυτό? Ότι έχω ενεργοποιήσει κάποια υπηρεσία και χρεώνομαι χωρίς να το ξέρω? Παράθεση Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2009 Πρώτος ;-) Mία ερώτηση ακόμα : Πάνω αριστερά εμφανίζεται μία ένδειξη, η οποία γράφει "3G". Τι σημαίνει αυτό? Ότι έχω ενεργοποιήσει κάποια υπηρεσία και χρεώνομαι χωρίς να το ξέρω? Το "3G". ειναι ενεργοποιημενο απο μονο του και δεν σε χρεωνει.το μονο κακο που εχει ειναι να καταναλωνει περισσοτερο μπαταρια.μπορεις να το βγαλεις απο το μενου-->ρυθμισεις-->συδεσιμοτητα-->δικτυα κινητης τηλεφωνιας-->δικτυα gsm/3g-->επιλεγεις μονο GSM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amateur_82 Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Ευχαριστώ για τη χρήσιμη συμβουλή. Τα handsfree τα οποία υπάρχουν στη συσκευασία, είναι στερεοφωνικά και όχι τόσο πρακτικά. Σκέφτομαι να πάρω καινούρια με ένα ακουστικό, αλλά ένας φίλος μου πρότεινε ότι αφού με νοιάζει η πρακτικότητα καλύτερα να αγοράσω bluetooth. O μόνος ενδοιασμός μου που έχω είναι ότι με το bluetooth εκπέμπεται περισσότερη ακτινοβολία και ότι είναι πιο ασφαλές να επιλέγουμε ενσύρματες τεχνολογίες αντί για ασύρματες. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο? Τα handfree εκπέμπουν λιγότερη ακτινοβολία από το bluetooth ή κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα? Παράθεση Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Το Bluetooth δεν εκπέμπει επικίνδυνη ακτινοβολία ή πολύ πολύ ελάχιστη. Με τα ενσύρματα θα "τρως" περοσσότερη γιατί συνδέονται με τη συσκευή... Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Σωστός ο προλαλλήσας!!! Το bluetooth εκπέμεπει σχεδόν μηδενική ακτινοβολία! Ειδικά, τα bluetooth που έχουν και καλωδιλακι! Εγω έχω ένα τέτοιου στυλ [i-tech] και έχω μείνει ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!! Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strten24062006 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Είμαι καινούργιος εδώ μέσα, δεν είμαι πάρα πολύ ψαγμένος με τα κινητά και θα ήθελα κάποια βοήθεια. Αυτήν τη στιγμή έχω το Samsung G600 και γενικά είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος. Εκτός του ότι πολύ γρήγορα μου παρουσίασε προβλήματα με το πληκτρολόγιό του, με εκνευρίζει άσχημα που για να δεις 10 φωτογραφίες πρέπει να σπαταλήσεις γύρω στη μία ώρα έτσι αργό που είναι και η ποιότητα τους δε μου κάνει και μεγάλη αίσθηση. Θέλω να πάρω καινούργιο κι είμαι ανάμεσα στο Sony Ericsson C905 και στο Nokia N82. Ποιό μου προτείνετε για καλύτερο ρε παιδιά; Θέλω ένα κινητό με καλή εικόνα και καλές φωτογραφίες, καλή ποιότητα ήχου και να μη μου σπάσει τα νεύρα στα προβλήματα από τους πρώτους μήνες. Ποιό από τα δύο να προτιμήσω; Ή διαφορετικά ποιό εκτός από αυτά τα δύο να προτιμήσω στο οποίο να μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts