kouf Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 re paidia ayto to " H " pou uparxei sthn othoni ti akribws einai ? panw panw dipla apo to sima - k ayto to thlefwnaki me to ena apo dipla tha uparxei pada ? για το ''Η'' δεν ξερω αλλα για το τηλεφωνακι θα υπαρχει επειδη εχεις κοσμοτε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Φίλη PrincessM[/member] καλώς όρισες στο φόρουμ! Ρίξε μια ματιά στο: Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 για το ''Η'' δεν ξερω αλλα για το τηλεφωνακι θα υπαρχει επειδη εχεις κοσμοτε Το "Η" το βγάζει όταν έχεις ενεργοποιημένο το 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 για το ''Η'' δεν ξερω αλλα για το τηλεφωνακι θα υπαρχει επειδη εχεις κοσμοτε αλήθεια,γιατί στη κοσμοτέ δείχνει 1 και 2 γραμμή; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Παιδιά στην καινούργια αναβάθμιση έχει λυθεί το πρόβλημα με την αναφορά παράδοσης?? Τι καλό έχει αυτή η αναβάθμιση? Επίσης πάνω πάνω μια εικόνα με ένα πράσινο τηλέφωνο και ο αριθμός 1 απο κάτω ακριβώς, τι είναι αυτό το πράγμα? Επειδή πρόσφατα παρακολούθησα τον Armin van Buuren στην Θεσσαλονίκη και έγραφα σε video μερικά κομμάτια θα σου πω το εξής... Το C905 γραφεί σε μικρή ανάλυση με zoom στα 25fps αλλά με τέλειο ήχο που δεν "μπουκώνει" γιατί γράφει με 2 μικρόφωνα... Το Samsung γράφει μεγαλύτερη ανάλυση σε 30fps αλλά ο ήχος του είναι για τα πανηγύρια σε συνθήκες μεγάλης έντασης... Πάρε και το link από τα videos που τράβηξα να καταλάβεις... http://rapidshare.com/files/226708644/ArminVanBuuren240409.rar Φίλε αυτό ήταν Vilka? Decadence? Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrincessM Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Παιδιά στην καινούργια αναβάθμιση έχει λυθεί το πρόβλημα με την αναφορά παράδοσης?? Επίσης πάνω πάνω μια εικόνα με ένα πράσινο τηλέφωνο και ο αριθμός 1 απο κάτω ακριβώς, τι είναι αυτό το πράγμα? Γιατί τι πρόβλημα υπάρχει με την αναφορά παραδοσης ? δεν έχει αναφορά στα μηνύματα ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? :sorry::worry::worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Έχει αλλά κάποιες φορές απενεργοποιείτε μόνο του και όταν πας στις Ρυθμίσεις στα μηνύματα για να το ενεργοποιήσεις πάλι η επιλογή αναφορά παράδοσης έχει χαθεί!!!!!! Έτσι θέλει πάλι επανεγκατάσταση το firmware για να στρώσει, ότι νανε. Τυχαία γίνεται αυτό νομίζω! :@ Και κάτι άλλο, έβαλα το τελευταίο firmware και όταν στέλνω μήνυμα, ενώ το μήνυμα στέλνεται κανονικά στην επιλογή σταλμένα δεν μου δείχνει το μήνυμα που έστειλα:X:X Το έχει πάθει κανείς άλλος αυτό? Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 αλήθεια,γιατί στη κοσμοτέ δείχνει 1 και 2 γραμμή; δεν ξερω!!!!εγω tim ειχα και τωρα τελευταια εβαλα!!!!!αλλα αν δεν κανω λαθος το 1 και 2 ειναι οταν εχεισς δυο αριθμους με μια καρτα σιμ!!!!''αν'' δεν κανω λαθος!!!!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Τη γραμμή 1 και 2 την έχουν κάποιες κάρτες SIM της Cosmote,χωρίς να υπάρχει πρακτική χρησιμότητα πλέον.Δεν μπορεί να φύγει το εικονίδιο απ'την οθόνη αναμονης. Το Η υποδηλώνει ότι το τηλέφωνο βρίσκεται εντός κάλυψης HSPA.Εναλλακτικά,μπορεί να εμφανίζεται και το εικονίδιο 3G που υποδηλώνει το ίδιο πράγμα. Αναφορά παράδοσης υπάρχει κανονικά,απλά σε κάποια C905 με το προηγούμενο λογισμικό(R1DA032)εξαφανιζόταν η επιλογή.Κανονικά όμως,δεν τίθεται θέμα με την αναφορά παράδοσης. Ενημερωτικά,το τελευταίο λογισμικό έχει ονομασία R1EA033 και είναι κανονικά διαθέσιμο απ'την Υπηρεσία αναβάθμισης. Βελτιώνει περαιτέρω τη λειτουργικότητα της Java(πόσο ακόμα πια; :p ),την ταχύτητα πλοήγησης στα μενού,την κάμερα και τη λειτουργικότητα του Wi-Fi.Αυτά με μια πρόχειρη ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 H R1EA033 μηπως βελτιωσε(αισιοδοξος που ειμαι ε??:p)και οταν γραφεις κειμενο με μικρα Ελληνικα στις σημειωσεις?? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 H R1EA033 μηπως βελτιωσε(αισιοδοξος που ειμαι ε??:p)και οταν γραφεις κειμενο με μικρα Ελληνικα στις σημειωσεις?? Νομίζω πως όχι!Θα το κοιτάξω και θα σου πω με 100% σιγουριά,επειδή δε στέλνω μηνύματα και δεν το παρατήρησα!Εσυ ετοιμάσου να απογοητευτείς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Νομίζω πως όχι!Θα το κοιτάξω και θα σου πω με 100% σιγουριά,επειδή δε στέλνω μηνύματα και δεν το παρατήρησα!Εσυ ετοιμάσου να απογοητευτείς :p Μπα δε πολυ ελπιζω αλλα να βαριεμαι να περιμενω το 995 και σκεφτομαι να το ΞΑΝΑχτυπησω μιας και αληθινα με εχει ΚΟΥΡΑΣΕΙ η περιπλανηση σε αλλα κινητα!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 εγω αυτο που εχω κανει για να μην χανω τις εφαρμογες ειναι να τις κατεβαζω στον υπολογιστη και επειτα να τις περναω στην καρτα εκει που λεει other.μετα απο καθε αναβαθμιση τα χαναπερναω...αλλα προσοχη!!!!οταν κανω αναβαθμιση την καρτα την βγαζω για καλο και κακο!!! κ πως να τις κατεβαζω στο pc τις εφαρμογες απο την σελιδα της ericsson για να μην τις χανω? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 H R1EA033 μηπως βελτιωσε(αισιοδοξος που ειμαι ε??:p)και οταν γραφεις κειμενο με μικρα Ελληνικα στις σημειωσεις?? Και δεν είναι το μόνο πρόβλημα... Ούτε σίγμα τελικό "ς" έχουμε μέχρι στιγμής... Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 παιδια ενω εκανα αναβαθμιση την R1EA033 το μενου "συνομιλια" δεν προστεθηκε στα μυνηματα...τι παιζει??:wacko: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 παιδια ενω εκανα αναβαθμιση την R1EA033 το μενου "συνομιλια" δεν προστεθηκε στα μυνηματα...τι παιζει??:wacko: Μπες Μηνύματα,κατέβα στα Εισερχόμενα,αλλά μην μπεις μέσα!Πίεσε τη δεξιά μεριά του πολυπλήκτρου(όπως πατάς στο μενού των Ρυθμίσεων για να μετακινηθεις δεξια-αριστερά)και θα τις δεις! Και δεν είναι το μόνο πρόβλημα... Ούτε σίγμα τελικό "ς" έχουμε μέχρι στιγμής... Υπάρχει κανονικότατα το τελικό σίγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 κ πως να τις κατεβαζω στο pc τις εφαρμογες απο την σελιδα της ericsson για να μην τις χανω? για ποιεσ εφαρμμογες λες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 για ποιεσ εφαρμμογες λες? μιλαω πιο συγκεκριμενα για το voice transformer το οποιο για να το κατεβασεις απο την sony ericsson εκτος του οτι χρεωνεσαι γιατι πρεπει να σου στειλουν τον κωδικο ληψης αφου στειλεις μηνυμα δεν μπορεις να κατεβασεις την εφαρμογη απο την σελιδα! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Μπες Μηνύματα,κατέβα στα Εισερχόμενα,αλλά μην μπεις μέσα!Πίεσε τη δεξιά μεριά του πολυπλήκτρου(όπως πατάς στο μενού των Ρυθμίσεων για να μετακινηθεις δεξια-αριστερά)και θα τις δεις! Υπάρχει κανονικότατα το τελικό σίγμα. Ευχαριστω Κωστα..τωρα αφου το ανοιξα οπως μου ειπες,την εβγαλε εξω την εφαρμογη στην καρτελα μυνηματα...:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flight126 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 paides kalhspera....8a h8ela na rwthsw to ekshs...mporei na akoustei xazh apla den kserw k sas rwtaw..mporw na kanw monos m anaba8mish tou kinhtou mou kai an nai pws...an oxi...kante san na mhn to eidate!!! @flight126 : :!:Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Καταρχήν καλώς ήρθες! Φυσικά και μπορείς. Αφού εγκαταστήσεις την PC-Suite που υπάρχει στο CD που είναι μαζί με το τηλέφωνο, ή κατεβάσεις μία νεώτερη έκδοση από το site της SE, μετά από μέσα, διαλέγεις να κάνεις αναβάθμιση το Software του κινητού σου (θα σου βγάλει κι ειδοποίηση ότι υπάρχει νεώτερη έκδοση). Την κατεβάζεις, ξεκινάς τη διαδικασία κι αυτό ήταν. Καλό είναι να είναι το τηλέφωνό σου φορτισμένο τουλάχιστο πάνω από τη μέση (πλήρης φόρτιση καλύτερα). Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flight126 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 file mou eyxaristw polu...8a to dokimasw!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grg_damian1 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 συγγνώμη είναι η τρίτη φορά που ρωτάω : έχει αγοράσει κανείς το wayfinder σε πλήρη έκδοση μετά το τέλος της trial ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 file mou eyxaristw polu...8a to dokimasw!!!! Φίλε flight126[/member], πρωτού συνεχίσεις τις αναρτήσεις διάβασε: Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 παιδες καλησπερα!τωρα τελευταια εχω ενα προβληματακι κ δεν ξερω που οφειλεται!παρολο που οι συντομευσεις στο κινητο δεν τις εχω πειραξει το αριστερο πληκτρο οταν το παταω ακομα κ οταν ειμαι στο μενου μου ζηταει συνεχιση αναπαραγωγης απο τα ηχεια!δλδ αν ειμαι στο μενου η κ μεσα σε αυτο αν πατησω το αριστερο πολυπληκτρο παλι τα ιδια!τι μπορει να συμβαινει?υπαρχει λυση? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts