Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει αναβάθμιση διαθέσιμη(Μαίου)??

Όχι,εννοεί απλά ότι η υπηρεσία αναβάθμισης(το πρόγραμμα)αναβαθμίστηκε 3 φορές από τότε που πήρε το τηλέφωνο,αν κατάλαβα καλά!Αλλά και πάλι,δε φάνηκε κάποια αλλαγή όσον αφορά το sms chat!Το ότι αναβαθμίστηκε όμως το update service δεν έχει να κάνει με την αναβάθμιση του τηλεφώνου,αλλά του ίδιου του προγράμματος. :)

Αν είναι εύκολο δεν μας το εξηγείς λιγάκι αυτό σε παρακαλώ έχω κάνει την αναβάθμιση και με τις 3 τελευταίες εκδόσεις του λογισμικού αναβάθμισης που δίνει η sony ericsson αλλά πάλι τίποτα....:(:(

Απλά,είχε βγει μια beta(δοκιμαστική)έκδοση λογισμικού στην ΕΜΜΑ 3(σα να λέμε τον server της SE για τα εξουσιοδοτημένα service points,όπου ανεβαίνουν τα λογισμικα)και πέρασα αρχικά την beta έκδοση(R1DA026)!Στην τελική όμως έκδοση(R1DA032),έφυγε η λειτουργία! :(

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως υπάρχει κανένα νεο για τα We Travel και Trekbuddy (η κάπως έτσι) που είναι δωρεάν? Χάρτες υπάρχουν? Τα έχει βάλει κανείς? Εγώ έβαλα το We Travel αλλά δεν δουλεύει καλά στους χάρτες!
Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

Μήπως υπάρχει κανένα νεο για τα We Travel και Trekbuddy (η κάπως έτσι) που είναι δωρεάν? Χάρτες υπάρχουν? Τα έχει βάλει κανείς? Εγώ έβαλα το We Travel αλλά δεν δουλεύει καλά στους χάρτες!

Μπα,δεν έχουν χάρτες,μην το ψάχνεις!Το Wayfinder έχει ακόμη και από μικρά χωριά λεπτομέρειες!(με το αζημίωτο φυσικά :p )

Μπα,δεν έχουν χάρτες,μην το ψάχνεις!Το Wayfinder έχει ακόμη και από μικρά χωριά λεπτομέρειες!(με το αζημίωτο φυσικά :p )

...και χωρις πλοηγηση στα Ελληνικα,να προσθεσω...

Poco X3 nfc 6/128

...και χωρις πλοηγηση στα Ελληνικα,να προσθεσω...

Ε,εντάξει,εσύ που δεν ξέρεις ελληνικά,μην το χρησιμοποιείς:pΦιρί-φιρί το πας μου φαίνεται για επόμενο ban:lol:

Ε τώρα,περα απ'την πλάκα,δεν έχουν χάρτες τα παραπάνω προγράμματα!Θα το έχεις διαπιστώσει απ'το Renoir σου,που δυστυχώς δεν έχεις και πολλές επιλογές για ένα πρόγραμμα της προκοπής :p

Εντός Ιουνίου

Η οποία έχεις ακούσει (γιατί είσαι παντα ενήμερος ;) ) τι θα διορθώσει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ό,τι πιάνει τ'αυτι μου δεξιά-αριστερά λέω,δεν είμαι πιο ενήμερος από σένα :)

Σιγουρα καποιες βελτιώσεις στην ταχύτητα του μενού και της Java!Από κει και πέρα,άγνωστο!

Δημιουργείς απλά λογαριασμό mail.Τις ρυθμίσεις για τους περισσότερους παροχείς μπορεί να τις κατεβάσει αυτόματα η συσκευή,όταν θα δημιουργείς το προφίλ με τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου,στο μενού Μηνύματα,E-mail

Δημιουργείς απλά λογαριασμό mail.Τις ρυθμίσεις για τους περισσότερους παροχείς μπορεί να τις κατεβάσει αυτόματα η συσκευή,όταν θα δημιουργείς το προφίλ με τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου,στο μενού Μηνύματα,E-mail

Χρονια πολλα Κωστη!!!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

xronia soy polla kwstakh kai ooooti epithimeis!!!!!

Χρόνια πολλά φίλος! και εμένα Κώστα με λένε! :-)

Παιδιά τον τελευταίο καιρό έχω ένα γελοίο πρόβλημα με το κινητό. Είχα ενεργοποιημένο την αναφορά παράδοσης στα SMS (όλα μια χαρά) αλλά και κάποια στιγμή όταν έστελνα SMS έγραφε εκει που έχει τους παραλήπτες, Γιώργος (παράδειγμα)Αναφορά Παράδοσης: Μη ενεργό.

Και έτσι όταν πήγα να ενεργοποιήσω την αναφορά παράδοσης ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΈΧΕΙ ως επιλογή. Είχα ξαναβάλει την τελευταία έκδοση firmware στο κινητό μου και όλα οκ είχε την επιλογή αναφορά παράδοσης Ενεργό η μή ενεργό στις ρυθμίσεις στα μηνύματα . Τώρα αυτές τις δυο μέρες όταν πάω να στείλω SMS πάλι λέει (στους παραλήπτες) αναφορά παράδοσης μη ενεργή και δεν μου την έχει την επιλογή αναφορά παράδοσης στις ρυθμίσεις (σαν να εξαφανίστηκε) και δεν λέει να το κάνω συνέχεια update το κινητό γι' αυτό το πράγμα, καταντάει εκνευριστικό!!!

Τι παίζει ρε παιδιά ειλικρινά είναι πολύ γελοίο αυτό το πράγμα, σαν να σε κοροιδεύει το ίδιο σου το κινητό!! Όποιος ξέρει τι παίζει να γράψει please! Κάτι παίζει μυστήριο πάντως :X

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

και εγω ειχα αυτο το προβλημα αλλα με μια αναβαθμιση ειναι οκ απο τοτε!!!!!αλλο δεν ξερω.....α!!!!!ειχα βρει παλαιοτερα ενα προγραμμα που σε εμφανιζε ξανα ισ φωτογραφιες που ειχες σβισει απο την καρτα μνημησ....γνωριζει κανενασ που θα το βρω?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρονια πολλα Κωστη!!!

xronia soy polla kwstakh kai ooooti epithimeis!!!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παίδες!Νά'στε καλά! :)

Χρόνια πολλά φίλος! και εμένα Κώστα με λένε! :-)

Παιδιά τον τελευταίο καιρό έχω ένα γελοίο πρόβλημα με το κινητό. Είχα ενεργοποιημένο την αναφορά παράδοσης στα SMS (όλα μια χαρά) αλλά και κάποια στιγμή όταν έστελνα SMS έγραφε εκει που έχει τους παραλήπτες, Γιώργος (παράδειγμα)Αναφορά Παράδοσης: Μη ενεργό.

Και έτσι όταν πήγα να ενεργοποιήσω την αναφορά παράδοσης ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΈΧΕΙ ως επιλογή. Είχα ξαναβάλει την τελευταία έκδοση firmware στο κινητό μου και όλα οκ είχε την επιλογή αναφορά παράδοσης Ενεργό η μή ενεργό στις ρυθμίσεις στα μηνύματα . Τώρα αυτές τις δυο μέρες όταν πάω να στείλω SMS πάλι λέει (στους παραλήπτες) αναφορά παράδοσης μη ενεργή και δεν μου την έχει την επιλογή αναφορά παράδοσης στις ρυθμίσεις (σαν να εξαφανίστηκε) και δεν λέει να το κάνω συνέχεια update το κινητό γι' αυτό το πράγμα, καταντάει εκνευριστικό!!!

Τι παίζει ρε παιδιά ειλικρινά είναι πολύ γελοίο αυτό το πράγμα, σαν να σε κοροιδεύει το ίδιο σου το κινητό!! Όποιος ξέρει τι παίζει να γράψει please! Κάτι παίζει μυστήριο πάντως :X

Χρόνια μας πολλά φίλε μου! :) Μετά και τη δική σου αναφορά σχετικά με την αναφορά παράδοσης,σημαίνει ότι το firmware χάνει τη ρύθμιση αυτή!Αν είναι η πρωτη σου φορά με SE,να σε πληροφορήσω ότι τέτοια μαργαριτάρια κατά καιρούς τα κάνουν μόνον οι προγραμματιστές της SE!:p Αν παρ'όλα αυτά ξαναείχες SE,δε θα έπρεπε να ρωτάς για αυτά τα μικρά bugs,καθώς είναι κάτι πολύ συνηθισμένο :lol: Προφανώς,παθαίνει διάλειψη το λογισμικό!Πάντως εγώ το έχω περασμένο από τέλη Φλεβάρη και δεν έχει κάνει προς το παρόν κάτι τέτοιο!Το κοκκαλάκι της νυχτερίδας έχω; :lol:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παίδες!Νά'στε καλά! :)

Χρόνια μας πολλά φίλε μου! :) Μετά και τη δική σου αναφορά σχετικά με την αναφορά παράδοσης,σημαίνει ότι το firmware χάνει τη ρύθμιση αυτή!Αν είναι η πρωτη σου φορά με SE,να σε πληροφορήσω ότι τέτοια μαργαριτάρια κατά καιρούς τα κάνουν μόνον οι προγραμματιστές της SE!:p Αν παρ'όλα αυτά ξαναείχες SE,δε θα έπρεπε να ρωτάς για αυτά τα μικρά bugs,καθώς είναι κάτι πολύ συνηθισμένο :lol: Προφανώς,παθαίνει διάλειψη το λογισμικό!Πάντως εγώ το έχω περασμένο από τέλη Φλεβάρη και δεν έχει κάνει προς το παρόν κάτι τέτοιο!Το κοκκαλάκι της νυχτερίδας έχω; :lol:

Δηλαδή υπήρχαν πολλά τέτοια ερωτήματα σχετικά μ' αυτό?:p

Ευχαριστώ πολύ πάντως! Άντε να δούμε τι θα γίνει!!

Είχα πολλά κινητά της SE αλλά κανένα δεν μου παρουσίαζε τέτοιο πρόβλημα.:X

Παίζει να το φτιάξουν σε κανένα firmware που θα βγάλουν? Αλήθεια θα βγει κανένα νέο firmware αυτόν τον καιρό? :ninja:

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Αν διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πίσω,θα διαπιστώσεις ότι έχει αναφερθεί από κάποιους χρήστες.Το μόνο βέβαια που δεν έχει διευκρινιστεί είναι εάν έχουν branded συσκευές ή όχι!Νέο λογισμικό θα βγει μέσα στον Ιούνιο!Εάν υφίσταται πάντως τέτοιο bug φαντάζομαι ότι θα το διορθώσουν!

Αν διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πίσω,θα διαπιστώσεις ότι έχει αναφερθεί από κάποιους χρήστες.Το μόνο βέβαια που δεν έχει διευκρινιστεί είναι εάν έχουν branded συσκευές ή όχι!Νέο λογισμικό θα βγει μέσα στον Ιούνιο!Εάν υφίσταται πάντως τέτοιο bug φαντάζομαι ότι θα το διορθώσουν!

Ευχαριστώ πολύ Κώστα. :):)

Εμένα είναι πάντως κανονική συσκευή. (όχι VL)

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Σα να βγήκε η νέα έκδοση λογισμικού στην ΕΜΜΑ...Για να δούμε.. ;) R1EA033

EMMA ????:p

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Παιδιά γειά σας.

Θέλω να ρωτήσω κάτι για το wi-fi.

΄Εχω το Ε66 και η σύνδεσή μου με το ιντερνετ μεσω ασύρματου ρουτερ είναι άψογη και χωρίς χρεώσεις.Δεν είναι VL.Σήμερα πήρα το 905 VL και βλέπω πως για να δω τα e-mails μου και γενικά για να κάνω πλοήγηση στο ιντερνετ πρέπει να χρεωθώ.Είναι έτσι ή υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις για να το αποφύγω?Αν δεν γίνεται κάτι τότε το μετάνοιωσα που το αγόρασα.

Harry_65

Τα vodafone live κινητά έχουν τροποποιημένο λογισμικό και σε κάποια live C905 αναφερθηκαν στο παρελθον προβλήματα όταν το επίπεδο ασφαλείας στο router ειναι WEP και όχι WPA!Ίσως το κινητό σου να έχει παλιότερο λογισμικό!Για παίξε με αυτη τη ρύθμιση στο router σου και πες μας τι εγινε!

Τα vodafone live κινητά έχουν τροποποιημένο λογισμικό και σε κάποια live C905 αναφερθηκαν στο παρελθον προβλήματα όταν το επίπεδο ασφαλείας στο router ειναι WEP και όχι WPA!Ίσως το κινητό σου να έχει παλιότερο λογισμικό!Για παίξε με αυτη τη ρύθμιση στο router σου και πες μας τι εγινε!

΄Ολα οκ.Το λάθος ήταν δικό μου.Το μόνο πρόβλημα μου είναι τώρα ότι δεν μπορώ να κάνω ρυθμίσεις για να βλέπεω τα e-mails μου από το εικονίδιο του μενου.΄Ετσι κατέβασα και εγκατέστησα μια εφαρμογή από το google και το πρόβλημά μου λύθηκε.Αλλά θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει ρυθμίσεις βήμα-βήμα για τα e-mails μέσω του εικονιδίου αυτές είναι πολύ ευπρόσδεκτες.Μου στείλανε με fax από τη vodafone κάποιες ρυθμίσεις οι οποίες είναι αλλες αντι άλλων.

Harry_65

• The title was changed to Sony Ericsson C905