andreasp Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Το αναβάθμισα στην τελευταία έκδοση. Ανοίγω το wayfinder. Εχω κλείσει την υποβοήθηση απο το μενού. Εχω φορτώσει χάρτες Ελλάδας, στη κάρτα μνήμης, με το upgrade προγραμματάκι του Wayfinder. Παρόλα αυτά, έχει μείνει σε μία λευκή σελίδα, με το loading απο κάτω, και δεν κάνει τίποτα. Μου άνοιξε για λιγο το εικονίδιο του GPRS επάνω, έκλεισε μετά και συνεχίζει να κάνει loading. Καμιά ιδέα! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Σε ζηλεύω!! :lol: Εννοείς ότι βρίσκεσαι σε ανοιχτό χώρο και δεν κλειδώνει με τίποτα σε δορυφόρο;; :confused: ναι..πριν τις αναβαθμισεις δουλευε κανονικα... τώρα,βρισκει δορυφορους,αλλά μένει στο "αναζητηση"..δε κλειδώνει.. κ το wayfinder,μου λεει οτι δε μπορεί να βρε gps signal:( Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 ναι..πριν τις αναβαθμισεις δουλευε κανονικα... τώρα,βρισκει δορυφορους,αλλά μένει στο "αναζητηση"..δε κλειδώνει.. κ το wayfinder,μου λεει οτι δε μπορεί να βρε gps signal:( εμενα παρα την αναβαθμιση κλειδωνει μια χαρα (google maps) ενω το wayfinder μια φορα το ανοιξα απο περιεργεια (βλ χρηστης wm συσκευων,αρα gps δεδομενο εκει) μου εσπασε τα νευρα και δεν το ξανα ανοιξα απο τοτε :lol: παρεπιπτωντος....εστειλα και εγω σημερα το δικο μου για το προβλημα του ακουστικου...το παλευα για λιγο καιρο,αλλα πλεον ειχε γινει ανυποφορο...δεν ακουγες τον αλλον απο την πολυ παραμορφωση:mad: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3riklis Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 virginia285,δυστυχως ειχα και εγω το ιδιο προβλημα αλλα ακομα δεν εχω βρει τη λυση..Μετα την αναβαθμηση χειροτερεψε το gps μου. Δευτερον μηπως μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι οταν παω στα μηνυματα-νεο μηνυμα και μετα μηνυμα κανει ποοοση ωρα να μπει στην λευκη οθονη να γραψω??Τωρα τελευταια μου το εβγαλε αυτο...:wacko: Τελος γιατι οταν παω απο την εφαρμογη του youtube και βρισκω ποιο θελω να δω,οταν παω να το δω μου βγαζει μετα απο λιγο Video was interrupted.Please restart the video..Γιατι??:ninja: Ευχαριστωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 γεια σας παιδες!εχω το c905 κ θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποια σελιδα που να μπορω να βρω το wayfinder navigator επειδη το εχασα απο το κινητο αν κ δεν ξερω πως! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Τι εννοείς ότι το έχασες;Αφού δεν μπορεί να διαγραφεί,είναι ενσωματωμένη στο λειτουργικό σύστημα η εφαρμογή,αποτελεί κομμάτι του! :confused: Όταν πας στις Υπηρεσίες εντοπισμού και επιλέγεις Πλοήγηση,δεν ανοίγει η εφαρμογή;Επίσης,αν πας Organizer--> Διαχείρηση αρχείων --> Εφαρμογές,δεν είναι κάπου εκεί το wayfinder? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antstyl Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Καλησπέρα, έχω αγοράσει το C905 μέσω ιnternet από το Πλαίσιο. Κάνα μήνα τώρα είχα έντονο πρόβλημα με δύο πλήκτρα που θέλουν να τα πιέζω με το νύχι για να πατηθούν. Και χτές ξαφνικά δεν δουλεύει το ακουστικό. Πώς θα βρώ άκρη με το πλαίσιο τώρα για service και εγγύηση? Πρέπει να το στείλω σε αυτούς?(Δεν έχει πλαίσιο εδώ που μένω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Ψόφησε και το δικό μου ακουστικό τελικά.. Τι μου ζητάνε για την εγγύηση; Απόδειξη αγοράς; Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 γεια σας παιδες!εχω το c905 κ θελω να μου πειτε αν υπαρχει καποια σελιδα που να μπορω να βρω το wayfinder navigator επειδη το εχασα απο το κινητο αν κ δεν ξερω πως! Και εγώ που το έχω, μου λέει ότι είναι trial version! Ειναι δυνατόν, η υπηρεσία εντοπισμού , ενός κινητού που διαφημίζετε ώς κινητό με GPS, να έχει trial εφαρμογή? Πρέπει να πληρώσω extra δηλαδή? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Παιδια , Δημητρη παλι προβλημα με τη μπαταρια οπως και με το G705 2 μερες με το ζορι χωρις ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ χρηση το φορτιζω και απο full η μπαταρια του πεφτει στο μισο την 1η μερα και τελος της 2ης...παπαλα...αν ειναι δυνατον δηλαδη αν τραβηξω φωτογραφιες και δουλεψω wifi ...ουτε 1 μερα! τι γινεται με τα δικα σας? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Passenger_79 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Hello everyone, Θα ήθελα να θίξω κι εγώ λίγο το θέμα μπαταρίας... Η αλήθεια είναι πως η μπαταρία του 905 μου φείνεται ελαφρώς ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ και από την μπαταρία του P1i (της προηγούμενής μου συσκευής)... Προσπαθώ να απενεργοποιώ το bluetooth και το Wi-Fi όταν δεν τα χρησιμοποιώ, έχοντας από την αρχή ρυθμίσει την συσκευή χωρίς Startup Screen, Screen Saver και με το Display Brightness στο 60% και παρόλα ταύτα, με κανονική χρήση (πως ορίζουμε την κανονική χρήση :Ρ) η μπαταρία πάνω από 2 μέρες δεν κρατάει... Παράθεση DEVICE COULD NOT BE RECOGNIZED / DATA COULD NOT BE SAVED :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Παιδια , Δημητρη παλι προβλημα με τη μπαταρια οπως και με το G705 2 μερες με το ζορι χωρις ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ χρηση το φορτιζω και απο full η μπαταρια του πεφτει στο μισο την 1η μερα και τελος της 2ης...παπαλα...αν ειναι δυνατον δηλαδη αν τραβηξω φωτογραφιες και δουλεψω wifi ...ουτε 1 μερα! τι γινεται με τα δικα σας? Γιωργο και εγω δεν ημουν καθολου ευχαριστημενος απο την αυτονομια του :O ειχα χαμηλωσει το φωτισμο στην πιο χαμηλη ρυθμιση και δεν δουλευα 3G και κατι γινοταν.. αλλα για μια φουλ μερα με wifi/gprs/mail/ομιλια πανω απο 30'.... αστα....εφτανε βραδυ και ημουν στο 25% στην καλυτερη :ninja: αν ειχες και bl ενεργοποιημενο??? ουτε μερα !!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Passenger_79 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Λέτε αυτό που αναφέρει στο κάτωθι link: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/specifications/c905?lc=en&cc=ca και ειδικότερα η σημείωση "Battery performance may vary depending on network and phone usage" να αναφέρεται σε διακοσμητική χρήση ανενεργού κινητού; Πέρα από την πλάκα πάντως, η αυτονομία και κάποια "ψιλοκολλήματα" (στιγμιαίο "πάγωμα" εικόνας 1 με 3'') την ώρα που πληκτρολογώ sms ή και κάποιο URL είναι τα μοναδικά μου ουσιώδη παράπονα... Παράθεση DEVICE COULD NOT BE RECOGNIZED / DATA COULD NOT BE SAVED :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 ναι βασικα το εχω χασει wayfinder navigator!δεν υπαρχει πουθενα η εφαρμογη!επισης θελω να ρωτησω αν μπορει καποιος να μου πει βημα βημα πως να αναβαθμισω το c905!με το update service που εχω στο pc μου λεει πως ειναι αναβαθμισμενο κ οταν προσπαθω να κανω αναβαθμιση απο την υπηρεσια αναβαθμισης του κινητου μου γραφει πως ειναι αλλοιωμενο το αρχειο!εχω την εκδοση R1BA042 τελικα παιδια επειδη δεν εχω καταλαβει!ποια απο τις δυο αναβαθμισεις ειναι η καινουρια?η R1DA032 η αυτη R1BA042?αν μπορειτε να μου απαντησετε κ τι μπορω να κανω με το θεμα της αναβαθμισης?εγω εχω την δευτερη εκδοση απο αυτες παραπανω κ οταν συνδεω το κινητο στο pc μεσω update service μου λεει πως ειναι αναβαθμισμενο!οταν κανω αναβαθμιση απο την συσκευη(υπηρεσια αναβαθμισης) μου λεει πως η ληψη ειναι αλλοιωμενη!επειδη ειδα σε αλλα topics πιο πανω που λενε μερικοι κανε απεγκατασταση λογισμικου, πως γινεται αυτο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 τελικα παιδια επειδη δεν εχω καταλαβει!ποια απο τις δυο αναβαθμισεις ειναι η καινουρια?η R1DA032 η αυτη R1BA042?αν μπορειτε να μου απαντησετε κ τι μπορω να κανω με το θεμα της αναβαθμισης?εγω εχω την δευτερη εκδοση απο αυτες παραπανω κ οταν συνδεω το κινητο στο pc μεσω update service μου λεει πως ειναι αναβαθμισμενο!οταν κανω αναβαθμιση απο την συσκευη(υπηρεσια αναβαθμισης) μου λεει πως η ληψη ειναι αλλοιωμενη!επειδη ειδα σε αλλα topics πιο πανω που λενε μερικοι κανε απεγκατασταση λογισμικου, πως γινεται αυτο? Νομιζω οτι η πρωτη version ειναι η τελευαια. Παρολα αυτα μπορεις μεσω του update service (pc) να ξαναπερασεις την αναβαθμιση και ας εχεις την τελευταια. Ψαξτο λιγο και θα δεις οτι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 θα παω αυριο σε νεταδικο μπας κ το αναβαθμισω εκει!σημερα εμαθα πως μπορει να φταιει το firewall του antivirus που δεν αναβαθμιζεται!κ παλιοτερα σε νεταδικο αναβαθμισα ενα παλιοτερο κινητο!απο οτι εμαθα απο αντιπροσωπο της ericsson που πηρα τηλ μου ειπε πως ισχυει η εκδοση λογισμικου R1DA σαν τελευταια εκδοση!αν μου σπασει τα νευρα κ δεν κανει αναβαθμιση ουτς=ε εκει θα το παω μαλλον σε καποιο service για να τελειωνω! τελικα κ σε νεταδικο πηγα κ αναβαθμιση δε γινεται!ολοι οι υπολοιποι πως την κανατε δε μπορω να καταλαβω!τι μπορει να κανω λαθος? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 θα παω αυριο σε νεταδικο μπας κ το αναβαθμισω εκει!σημερα εμαθα πως μπορει να φταιει το firewall του antivirus που δεν αναβαθμιζεται!κ παλιοτερα σε νεταδικο αναβαθμισα ενα παλιοτερο κινητο!απο οτι εμαθα απο αντιπροσωπο της ericsson που πηρα τηλ μου ειπε πως ισχυει η εκδοση λογισμικου R1DA σαν τελευταια εκδοση!αν μου σπασει τα νευρα κ δεν κανει αναβαθμιση ουτς=ε εκει θα το παω μαλλον σε καποιο service για να τελειωνω! τελικα κ σε νεταδικο πηγα κ αναβαθμιση δε γινεται!ολοι οι υπολοιποι πως την κανατε δε μπορω να καταλαβω!τι μπορει να κανω λαθος? φιλαρακι ξανακατεβασε το update service, και αν δεν,τοτε απενεργοποιησε το antivirus σου.. ολοι μας την εχουμε κανει. μονο εμενα παλια δεν μου εκανε και εμενα αναβαθμιση το πηγα στο service και ειχε προβλημα το τηλεφωνο.. αν δεν σου κανει και ετσι οπως σου ειπα τοτε πηγαινε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 ευχαριστω παιδες για τη βοηθεια!το εκανα κ αυτο να απενεργοποιησω το antivirus αλλα τζιφος η δουλεια!αγανακτησα κ το πηγα κ το αφησα για service!σε δυο μερουλες θα το εχω παλι!μου ειπαν εκει οτι μπορει να φταιει κ η καρτα μνημης απο πιθανο αρχειο που μου εστειλαν κ την κρατησαν κ αυτη!θα δουμε τι θα γινει! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 παιδια οτν εχουμε το κηνιτο συνδεμενο με bluetooth handsfree,και χτηπισει η ενδιξει τησ μπαταριασ απο που θα ακουστει;απο το ηχειο του τηλεφωνου η απο το bluetooth; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Εκτος απο το wayfinder navigator παιζει και τιποτα αλλο το κινητο (οπως destinator-garmin κ.α.) Ευχαριστω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Εκτος απο το wayfinder navigator παιζει και τιποτα αλλο το κινητο (οπως destinator-garmin κ.α.) Ευχαριστω. αν βρεις wm η symbian λογισμικο για το τηλεφωνο σου....τοτε ναι παιζουν και τα 2 :!: οχι φιλε μου δεν κανουν ..μην παιδευεσαι αδικα... παιδια οτν εχουμε το κηνιτο συνδεμενο με bluetooth handsfree,και χτηπισει η ενδιξει τησ μπαταριασ απο που θα ακουστει;απο το ηχειο του τηλεφωνου η απο το bluetooth; λογικα και απο τα 2.. αν και με καποια handsfree δεν ισχυει παντα αυτο και κατι καλο ... εστειλα την προηγουμενη παρασκευη μεσω γερμανου το c905 για αντικατασταση ακουστικου.. σημερα το παρελαβα...:blink: δεν τους τοχα για τοσο γρηγορα...:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sch00ligan Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 paides paizei kana programataki gia gps????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Το καλύτερο είναι το ενσωματωμένο!Και εννοώ φυσικά το wayfinder navigator και όχι το "χαζό" google maps!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 μα νομιζω οτι ειναι trial η κανω λαθος?αν του δωσω φωνητικη πλοηγηση θα με καθοδηγησει κανονικα στα Ελληνικα?:wacko: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sch00ligan Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 to wayfinder exei ellinika?? kanena pou na min xreiazetai na beis sto net?? Συνεχομενα μηνυματα ,δεν ειναι chatroom! Να χρησιμοποιεις Ελληνικους χαρακτηρες !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts