Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ το είπα! :p Όντως,δουλεύει με κάρτα έως 16 gb,ανετότατα!Το μονο "μείον" για κάποιους είναι η τιμή,η οποία δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη..80 ευρώ από e-shop.gr δεν τα λες και λίγα!

Κι αυτό εγώ το είπα :lol: Σοβαρά τώρα,δεν έχει κάτω απο τα εισερχόμενά σας 2 tab(2 καρτέλες κοινώς),οι οποίες έχουν μέσα τους κάτι μαύρες γραμμές;Είναι σαν τις καρτέλες στο μενού Ρυθμίσεις,με τις οποίες εναλλασόμαστε δεξιά-αριστερά!Αυτό είναι το sms chat!

Δεν έχει στο organizer λειτουργία φακού!Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ανοίγεις το καπάκι της κάμερας και να βάζεις τη λειτουργία βίντεο ώστε να ανάβει αυτόματα το φλας!Επειδή έχει ενεργό καπάκι κάμερας,αφαιρέθηκε η λειτουργία φακού!

στο δικό μου κάτω από τα εισερχόμενα είναι τα email. αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο topic 2221 σελ.149

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

paidia kalimera....................ekana to update alla den exw dei kamia diafora me to palio.oute to sms chat,oute afto me tin fotogrfia k genika den exw paratirisi kapoia allagi.ti mporei na simvainei????????????????????????????????????????

Φίλε thodoris1982, θα σε παρακαλούσα εάν δεν υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος που να μην σου επιτρέπει την εισαγωγή ελληνικών χαρακτήρων, να μην κάνεις τη χρήση λατινικών αντ' αυτών. Τα greekglish κάνουν τα μηνύματα δυσανάγνωστα και κουραστικά.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Λιγότερο απο μια εβδομάδα με το 905, κ ξεκινησαν τα προβληματακια..

Δεν κάνουν καλή επαφή τα ακουστικά, ξαφνικά σήμερα απάντησα σε μία κλήση, κ δεν ακουγα τπτ! Πιέζω λίγο στην υποδοχη των ακουστικών κ πάλι δεν ακουω τπτ...

Εν ολίγοις, αφού τερμάτησα την κλήση, τσέκαρα τι έφταιγε...Τελικά ήθελαν παρατεταμένη πίεση τα ακουστικά στην υποδοχή...Γιατί όταν δεν τα πίεζα το κινητό δεν τα "αναγνώριζε"...Τέλος, αφού τα μπαινο-έβγζα καμια 5αρια φορές...ηταν οκ...

Το θέμα είναι...να το παώ στο service η μηπως ηταν τυχαιο....;;;; :(

Δεν είναι τυχαίο. Την εμμονή της SE στο fast connector δεν την καταλαβαίνω...

Όλο προβλήματα είναι, ακόμα να το πάρουν χαμπάρι;

Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

Δλδ να το παω στο service...

Δεν θέλω όμως αντικατάσταση συκευης...Έχω μνμ που δεν θελω να χαθουν...

Υπάρχει αλλη λυση;;; όπως να αντικαταστήσουν καποιο μερος του κινητου..

Προς το παρων μετα την αναβαθμηση παρατηρησα τα εξης :

1) Ειναι πιο σταθερο και πιο γρηγορο

2)Το GPS επιασε 4 δορυφορους σταθερα μεσα σε κλειστο χωρο διπλα σε παραθυρο στον 6ο οροφο πολυκατοικιας ειναι το σπιτι( πριν την αναβαθμηση επρεπε να βγω εξω στο μπαλκονι να πιασει 3 μαξιμουμ 4 δορυφορους )

3) Αυτο το sms-chat δεν μπορω να καταλαβω τελικα ειναι το im? Ειναι κατι αλλο? Εμενα παντως μονο το im μου εχει...

Γενικα ειμαι πιο ευχαριστημενος με αυτη την αναβαθμιση...

Αυτα προς το παρων μιας και σημερα τελειωνει η τελευταια φορτιση για στρωσιμο μπαταριας... τις επομενες μερες θα το εξετασω καλυτερα...

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Δλδ να το παω στο service...

Δεν θέλω όμως αντικατάσταση συκευης...Έχω μνμ που δεν θελω να χαθουν...

Υπάρχει αλλη λυση;;; όπως να αντικαταστήσουν καποιο μερος του κινητου..

Ενδέχεται να φταίει το βύσμα των ακουστικών,μπορεί να είναι στραβά η κοντά κάποια δοντάκια!Ο φορτιστής σου κάνει τα ίδια τερτίπια;

Γενικά,η υποδοχή αυτή δεν παρουσιάζει τρελά προβλήματα!Τόσα χρόνια,σε πάνω από 15 SE δε χρειάστηκε να πάω σε σέρβις για προβληματα hardware,οπότε αν όντως είναι προβληματική η υποδοχή του τηλεφώνου τότε είσαι άτυχη!!Φυσικά,αν όντως είναι αυτό,δε γίνεται αντικατάσταση συσκευης,αλλά αλλαγή του connector!

re pedia na rotiso kati????

san kinei katholou nera to kalodio tv out?

sto visma sto tilefono????

ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι??:blink:

εχετε προβλημα με τα ελληνικα???:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι??:blink:

εχετε προβλημα με τα ελληνικα???:O

:lol: :lol:

re pedia na rotiso kati????

san kinei katholou nera to kalodio tv out?

sto visma sto tilefono????

Εννοείς δεν κάνει επαφή γενικότερα η υποδοχή με οποιοδήποτε βύσμα(φορτιστή,ακουστικού,άλλων καλωδίων) ή το πρόβλημα υπάρχει μόνο με το εν λόγω καλώδιο;Εμένα πάντως όχι,μια χαρά είναι η υποδοχή!

η υποδοχη ειναι μια χαρα, το βυσμα γενικα ειναι μια χαρα, απλως οταν βαζω το tv out εχω ηχο αλλα οχι κατηαρι εικονα. μετα απο 20 δευτερολεπτα, στο περιπου, πεζει μια χαρα.. μου εχει τσεκαρει το σερβις και το καλωδιο και το κινητο, κατα αυτους παντα και δεν εχει τιποτα. δεν τους εμπιστεβομαι βεβαια αλλα τι να κανο. βαριεμε να παω να τους ξεχέσω, οχι γιατι αμα πάω, σοβαρα μιλάω θα τους γμσ. και εχω δοκιμασει το καλώδιο σε πολλές tv

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΝΕΟ UPDATE Κ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΤΙ.ΟΥΤΕ ΤΟ SMS CHAT ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΜ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΧΕ Κ ΠΡΙΝ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ UPDATE,ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ?

Ειχα 2 C905 και δε θυμαμαι να ειχε κανει restart κανενα τους!

Σαββατο ξαναγυρισα στη SE και πηρα το 3ο,προχθες εκανα αναβαθμιση στην R1DA O32 και σημερα σ 1 βολτα που ειχα παει εβγαλα 4-5 φωτο και καπακι το γυρισα να τραβηξω και λιγο video και..παπαλα!!

Μαυρη οθονη και να το 1ο restart με το C905!

Μου θυμισε την εποχη του μαυρου w910!:lol:

Αστα και να σκεφτειτε τα αλλα 2 τα ειχα ζορισει αρκετα απο περιεργια και ουδεν προβλημα!

Εχει συμβει σε κανενα αλλο η να υποθεσω οτι ηταν τυχαιο??:confused:

Οσο για sms chat ουτε εχω στο μενου ουτε τα θελω κιολας,μονο απο περιεργια το ψαχνω!!:D

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ρε παιδια τι ανοησια εινε αυτο που μολις καταλαβα στο C905?

Βιντεο κληση κανεις απο την κανονικη μπροστινη καμερα? Δεν εχει αλλη?

Αντε να παρω μια βιντεο κληση εναν φιλο μου, και το εχω να κοιταω πρως την κανονικη καμερα, ο αλλος ωραια θα με βλεπει, εγω πως θα τον βλεπω?

Δεν θα τον βλεπω? Θα μιλαω και θα εχο την καμερα στο προσωπο μου και μολις μιλαει αυτος θα κοιταω την οθονη? Και συνεχεια το ιδιο πραγμα? Εινε δυνατον?

Παιδια ξερει κανεις αν μπορουμε να βαλουμε με προγραμμα χαρτες?

Για να μην χρειαζετε να συνδεομαστε παντα στο ιντερνετ, γιατι απο οτι καταλαβα για να βλεπεις χαρτες πρεπει να συνδεεσε στο ιντερνετ απο το κινητο.

Η κανω λαθος?

Ρε παιδια τι ανοησια εινε αυτο που μολις καταλαβα στο C905?

Βιντεο κληση κανεις απο την κανονικη μπροστινη καμερα? Δεν εχει αλλη?

Αντε να παρω μια βιντεο κληση εναν φιλο μου, και το εχω να κοιταω πρως την κανονικη καμερα, ο αλλος ωραια θα με βλεπει, εγω πως θα τον βλεπω?

Δεν θα τον βλεπω? Θα μιλαω και θα εχο την καμερα στο προσωπο μου και μολις μιλαει αυτος θα κοιταω την οθονη? Και συνεχεια το ιδιο πραγμα? Εινε δυνατον?

Δεν έχει μπροστινή κάμερα το C905... Κάνεις βιντεοκλήση, απλά δεν σε βλέπει ο συνομιλητής σου, εκτός και αν γυρίσεις το κινητό από την πίσω μεριά οπότε θα σε βλέπει αλλά δεν θα τον βλέπεις εσύ. Με λίγα λόγια, είναι αυτό ακριβώς που κατάλαβες.

Αν και αυτό μπορεί να σου φαίνεται παράξενο, δεν είναι κάτι που συναντιέται μόνο στο C905, το κάνουν και άλλα SE, όπως και Nokia.

o tracker kαι ο βηματομετρητης φανταζομαι χρησιμοποιουν μονο gps και οχι internet υποθετω...ετσι δεν ειναι??:geek:

Το tracker χρησιμοποιεί το GPS μόνο και το Walkmate δουλεύει μόνο με το accelerometer!

Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

Δεν έχει μπροστινή κάμερα το C905... Κάνεις βιντεοκλήση, απλά δεν σε βλέπει ο συνομιλητής σου, εκτός και αν γυρίσεις το κινητό από την πίσω μεριά οπότε θα σε βλέπει αλλά δεν θα τον βλέπεις εσύ. Με λίγα λόγια, είναι αυτό ακριβώς που κατάλαβες.

Αν και αυτό μπορεί να σου φαίνεται παράξενο, δεν είναι κάτι που συναντιέται μόνο στο C905, το κάνουν και άλλα SE, όπως και Nokia.

Πρωτη φορα το βλεπω εγω σε κινητο και απογοητευτικα παρα πολυ.

Τεσπα, να μου πεις, ποσο κανουμε βιντεο κληση? Σχεδον καθολου απο οτι πιστευω.

Πρωτη φορα το βλεπω εγω σε κινητο και απογοητευτικα παρα πολυ.

Τεσπα, να μου πεις, ποσο κανουμε βιντεο κληση? Σχεδον καθολου απο οτι πιστευω.

Σπάνια και αυτός είναι έμμεσα ο λόγος που δεν μπήκε!Στην πραγματικότητα,η SE θέλησε με την κίνηση αυτή να προβεί σε μείωση του κόστους παραγωγης τους τηλεφώνου!Από πού θα μπορούσε να κόψει χρήματα χωρίς να αφαιρέσει κάτι το σημαντικό;Απ'την κάμερα της βιντεο-κλήσης φυσικά,η οποία χρησιμοποιείται εξαιρετικά σπάνια!Οπότε,και το κόστος κόβει έτσι,και δεν έχει πολλούς δυσαρεστημένους πελατες!

Υ.Γ.:Μη δω όμως κανέναν κατοχο του C905 να κοροιδεύει το i-phone για την έλλειψη μπροστινής βιντεοκάμερας... :rolleyes:

Εχει καταφερει κανεις να δουλεψει το we travel ?

Μπορεί να είναι τσάμπα τελείως,αλλά απ'τη στιγμή που δεν έχει(και που δεν πρόεκιται να αποκτήσει)τις δυνατότητες του νέου wayfinder και απ'τη στιγμή που δεν έχει χαρτες(τουλάχιστον καλούς χάρτες)τι να το κάνεις;;:) Λογικά,θα τρέχει!Αλλά προσωπικά προτιμώ να χρησιμοποιω το wayfinder με τη δωρεάν data συνδρομή μου,παρά να καταφύγω σε πιο μεσοβέζικες λυσεις!Αλλά,γούστα αυτά βέβαια,δεν κατακρίνω όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το wetravel!

Ειχα 2 C905 και δε θυμαμαι να ειχε κανει restart κανενα τους!

Σαββατο ξαναγυρισα στη SE και πηρα το 3ο

Εγώ πάντως,αν ήμουν αντιπροσωπεια της SE,το 4ο C905 θα στο έκανα δώρο!:lol:

Ε,τόσα πήρες,να μην είχες και συ ένα μικρό δωράκι; :p

Μάλλον σ'άρεσε το κινητάκι,ε; :)

Σπάνια και αυτός είναι έμμεσα ο λόγος που δεν μπήκε!Στην πραγματικότητα,η SE θέλησε με την κίνηση αυτή να προβεί σε μείωση του κόστους παραγωγης τους τηλεφώνου!Από πού θα μπορούσε να κόψει χρήματα χωρίς να αφαιρέσει κάτι το σημαντικό;Απ'την κάμερα της βιντεο-κλήσης φυσικά,η οποία χρησιμοποιείται εξαιρετικά σπάνια!Οπότε,και το κόστος κόβει έτσι,και δεν έχει πολλούς δυσαρεστημένους πελατες!

Υ.Γ.:Μη δω όμως κανέναν κατοχο του C905 να κοροιδεύει το i-phone για την έλλειψη μπροστινής βιντεοκάμερας... :rolleyes:

Σίγουρα είναι απώλεια, αλλά το ότι είναι 3G δεν σημαίνει πως είναι αναγκαστικά για βιντεοκλήσεις..

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

• The title was changed to Sony Ericsson C905