Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. Τις επαφες θα τις μεταφερεις απο το ΝΟΚΙΑ στο Outlook και απο εκει στο 905 με συγχρονισμο κανονικα.

2. Η βιντεοκληση γινεται μονο με τον τροπο που αναφερεις. Δεν υπαρχει αλλη λυση.

3. Παιζει κανονικα mp3/aac και στον music player και σαν ringtone.

Σ' ευχαριστώ πολύ.

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

lol

μην ανοίγεις νέα θέματα. απάντησε στο ήδη υπάρχον για τα fonts :)

Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy:

thnx και πάλι, αλλά για να μην γεμίζουμε θέματα για το ίδιο πράγμα καλύτερα βάλε τα όλα σε αυτό το θέμα στο πρώτο ποστ σου!

καλή δουλειά!

Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy:

Μέσω του καλωδίου προβάλει μόνο φωτογραφίες ή τον ήχο από τα τραγούδια & τα videos δυστυχώς...
Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

auto gia esas.. exei kai odigies..

http://rapidshare.com/files/202435680/comic_at_c905.rar

http://rapidshare.com/files/202466125/comic_at_c905.rar

allagi se grammatoseira commic sans.

peite prota ena thanks for me..

Μηπως μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot με αυτη τη γραμματοσειρα , ωστε να ξερουμε τι να περιμενουμε πριν κανουμε τη διαδικασια ;

Ευχαριστω.

Χαιρετώ και σαν νέο μέλος του Φορουμ. πρέπει να πω οτι αγόρασα το κινητο πριν 2 εβδομάδες, αλλά τόσο χρόνο χρειάστηκα για να μου ενεργοποιήσουν την δυνατότητα να γράψω στο φορουμ (κάντε κατι παιδες).

όσο να αφορά το κινητο, νομίζω οτι έχει πολυ καλες δυνατότητες, το δικό μου φυσικά το έδωσα πίσω για αντικατάσταση γιατι το slide πηγαινε σαν βάρκα. έχουν περάσει 3 ημέρες και περιμένω.

Απο φώτο δεν σκαμπάζω και πολλά αλλά νομίζω οτι είναι απο τις καλύτερες συσκευές που είχα. Φυσικά όπως όλοι έχουν πρόβλημα με το branded Voda menu. είναι απαράδεκτο σε κάθε "γωνία" του κινητου να σε περιμένει και σύνδεσμος για το Live Voda. και οι χρεώσεις να πέφτουν σορυδόν. Ευτυχώς τα εχω απενεργοποιήσει όλα. Αφου το πάρω πίσω μάλλον θα πέσει και de-brande, εδω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για τις οδηγίες.

Σορρυ αν κούρασα αλλά περίμενα 2 εβδομάδες για να μπορέσω να γράψω και τα είχα μαζεμένα(και έχω και άλλα).

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ. Πήρα αυτό το κινητό μόνο για τις φωτογραφίες και είχα στεναχωρεθεί πολύ.

Χαιρετώ και σαν νέο μέλος του Φορουμ. πρέπει να πω οτι αγόρασα το κινητο πριν 2 εβδομάδες, αλλά τόσο χρόνο χρειάστηκα για να μου ενεργοποιήσουν την δυνατότητα να γράψω στο φορουμ (κάντε κατι παιδες).

όσο να αφορά το κινητο, νομίζω οτι έχει πολυ καλες δυνατότητες, το δικό μου φυσικά το έδωσα πίσω για αντικατάσταση γιατι το slide πηγαινε σαν βάρκα. έχουν περάσει 3 ημέρες και περιμένω.

Απο φώτο δεν σκαμπάζω και πολλά αλλά νομίζω οτι είναι απο τις καλύτερες συσκευές που είχα. Φυσικά όπως όλοι έχουν πρόβλημα με το branded Voda menu. είναι απαράδεκτο σε κάθε "γωνία" του κινητου να σε περιμένει και σύνδεσμος για το Live Voda. και οι χρεώσεις να πέφτουν σορυδόν. Ευτυχώς τα εχω απενεργοποιήσει όλα. Αφου το πάρω πίσω μάλλον θα πέσει και de-brande, εδω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για τις οδηγίες.

Σορρυ αν κούρασα αλλά περίμενα 2 εβδομάδες για να μπορέσω να γράψω και τα είχα μαζεμένα(και έχω και άλλα).

Καλορίζικη η νέα συσκευή, να την τσεκάρεις πριν ξεκινήσεις debrand, και να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες για να μπορείς να κάνεις rollback!

Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

Όταν λες σαν βάρκα ? Πόσο δλδ περίπου ? Εμένα μετακινείτε προς τ αριστερά το slide μονο όταν είναι ανοιχτό 1-2 χιλιοστά . Απλά δεν είναι το πόσο μετακινείτε , είναι το ότι μετακινείτε και είναι σπαστικό . Επίσης όταν το έχω κλειστό το slider και μιλώ στο τηλ. εάν πιέσω λίγο παραπάνω εκεί που γράφει SonyEricsson στο ακουστικό ακούγεται ένα Γκρ Γκρ:ninja: . Πήγα σήμερα στην αντιπροσωπία , μου έφερε ένα άλλο που μόλις είχε επισκευαστεί και έκανε κι εκείνο το ίδιο . Της λέω εάν έχει άλλο και μου φέρνει κι άλλο και αυτό το ίδιο . Είμαι σίγουρος ότι επειδή θα τα παγαίνανε πίσω όλοι όσοι είχαν τέτοιο πρόβλημα και θα τους ήταν μεγάλος μπελάς γι αυτούς το slider γι αυτό λένε σε όλους ότι είναι φυσιολογικό . Επίσης μέχρι πόσες μέρες μπορείς να το ζητήσεις αντικατάσταση ?:blink::blink: Γιατι εαν ειμαι μεσα στα ορια , εφυγα αμεσως !!!!

Όταν λες σαν βάρκα ? Πόσο δλδ περίπου ? Εμένα μετακινείτε προς τ αριστερά το slide μονο όταν είναι ανοιχτό 1-2 χιλιοστά . Απλά δεν είναι το πόσο μετακινείτε , είναι το ότι μετακινείτε και είναι σπαστικό . Επίσης όταν το έχω κλειστό το slider και μιλώ στο τηλ. εάν πιέσω λίγο παραπάνω εκεί που γράφει SonyEricsson στο ακουστικό ακούγεται ένα Γκρ Γκρ:ninja: . Πήγα σήμερα στην αντιπροσωπία , μου έφερε ένα άλλο που μόλις είχε επισκευαστεί και έκανε κι εκείνο το ίδιο . Της λέω εάν έχει άλλο και μου φέρνει κι άλλο και αυτό το ίδιο . Είμαι σίγουρος ότι επειδή θα τα παγαίνανε πίσω όλοι όσοι είχαν τέτοιο πρόβλημα και θα τους ήταν μεγάλος μπελάς γι αυτούς το slider γι αυτό λένε σε όλους ότι είναι φυσιολογικό . Επίσης μέχρι πόσες μέρες μπορείς να το ζητήσεις αντικατάσταση ?:blink::blink: Γιατι εαν ειμαι μεσα στα ορια , εφυγα αμεσως !!!!

Νομίζω μου είπαν στις 23 μέρες απο την αγορά? κάτι τέτοιο. έχω την εντύπωση οτι εγω θα πάρω το κινητό σου και εσυ το δικό μου στο τέλος... Δεν νομίζω να τα τσεκάρουν απλά κάνουν τον έλεγχο και τα επιστρέφουν πίσω.

Το δικό μου είχε αρκετό τζογο, ανοίξαμε μαζι με τον υπάλληλο κάποιο καινούργιο πακέτο και είχε ένα με όχι τοσο πολυ τζογο (νομίζω όμως οτι όλα έχουν). Μου είπε οτι θα μου το κρατήσει και όταν έρθει η εντολη αντικατάστασης θα με πάρει τηλ. Αυτο έγινε την Δευτέρα πρωι και σήμερα έχουμε Παρασκευή και ακόμη τίποτα.

χα... είμαι κακός έκανα το ποστ πριν 5 λεπτά και μολις με πήραν τηλ οτι εγκρύθηκε η αντικατάσταση.. άντε και να δούμε τι θα γίνει..

παιδια εχω προβλημα στο c905 με την βιντεοκληση.το κινητο εχει καμερα και μπροστα και πισω.οταν κανω βιντεοκληση η προστινη καμερα δεν δουλευει αλλα δουλευει μονο αν ανοιξω την πισω.γνωριζει κανεις κατι???

Κοιταζεστε εναλλαξ με τον συνομιλητη σου.Κριμα για ενα τοσο καλο και ακριβο κινητο,η ελλειψη δευτερηs καμεραs:(

Αφου δεν χρησιμοποιει κανεις την βιντεοκληση καλα εκαναν και δεν βαλανε μπροστα καμερα...

Αφου δεν χρησιμοποιει κανεις την βιντεοκληση καλα εκαναν και δεν βαλανε μπροστα καμερα...

Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος. Αν οι βιντεοκλήσεις ήταν τόσο άχρηστες, δεν θα έδιναν καν αυτή την δυνατότητα.

Eχω μια απορια σχετικα με το Sony Ericsson C905. Aπο τι στιγμη που λεει οτι δεν εχει καποιο λειτουργικο συστημα γινετε να εγκαταστησεις καποια προγραμματα; Πχ το Garmin Mobile για το GPS ή το live messenger και γενικα πολλα αλλα..

Νομίζω μου είπαν στις 23 μέρες απο την αγορά? κάτι τέτοιο. έχω την εντύπωση οτι εγω θα πάρω το κινητό σου και εσυ το δικό μου στο τέλος... Δεν νομίζω να τα τσεκάρουν απλά κάνουν τον έλεγχο και τα επιστρέφουν πίσω.

Το δικό μου είχε αρκετό τζογο, ανοίξαμε μαζι με τον υπάλληλο κάποιο καινούργιο πακέτο και είχε ένα με όχι τοσο πολυ τζογο (νομίζω όμως οτι όλα έχουν). Μου είπε οτι θα μου το κρατήσει και όταν έρθει η εντολη αντικατάστασης θα με πάρει τηλ. Αυτο έγινε την Δευτέρα πρωι και σήμερα έχουμε Παρασκευή και ακόμη τίποτα.

Λολ ! Λες ?? :lol::lol: Ωραία ! Μου μένουν δλδ 14 μέρες ακόμα (εργάσιμες+σβ )!! Yeah ! lol ! Δεν ξέρω , θα ψάξω να βρω κανέναν γνωστό με c905 και να δω πως θα είναι και το δικό του γιατί εάν είναι να κάνω την κίνηση πρέπει να γίνει μέσα σε 14 μέρες !

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση !

Α! Και καλορίζικο το καινούργιο ! ! ! :up:

Παιδιά ! Μόλις παρατήρησα ότι το κινητό μου έχει 5 καμένα pixels !!! :(:(:( Έκλεισα το κινητό για φόρτιση , το άνοιξα (επικρατούσε απόλυτο σκοτάδι στον χώρο ) και είδα ότι υπάρχουν 2 σημεία πολύ μικρά στη μέση και αριστερά περίπου της οθόνης , 1 λίγο παραδίπλα απο προηγούμενα 2 , 1 ακριβώς δίπλα από τα γράμματα Μενού και 1 τέρμα πάνω αριστερά κοντά εκεί που δείχνει το σήμα ! Όλα χρώματος ασπρου προς το γκρι σε μαυρο χρώμα ! Στην αρχή λέω η ιδέα μου είναι και ότι θα είχε σκόνη η οθόνη αλλά πήγα τώρα το καθάρισα και το ξανάνοιξα και πάλι εμφανίζονται στα ίδια σημεία ! Γυρισα την οθονη αριστερα , δεξια αλλα τοτε ηταν που φαινονταν πιο πολύ απ οτι οταν ηταν ισια ! Για να σιγουρευτώ πήγα και άνοιξα την εικόνα Sony Ericsson.gif που έχουν όλα τα κινητά μας και πάλι τα ίδια με την διαφορά όμως ότι το τέρμα πάνω αριστερά και το τέρμα κάτω δίπλα από τα γράμματα Μενού είχαν ένα χρώμα κάπως σαν βυσσινί πολύ σκούρο ! :( Αυτά είναι η δεν είναι καμένα pixels ?? Μπορεί να γίνει αντικατάσταση λέτε στο κινητό ή θα αλλαχθεί μονό η οθόνη ?? Έλεος , μια το slider , μια καμένα pixels , σ εμένα έτυχαν όλα ? Έλεος πια ! Θέλω ένα C 905 χωρίς κανένα πρόβλημα ! Πολλά ζηταω ????

• The title was changed to Sony Ericsson C905