nikaki71 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Το c905 ΔΕΝ εχει μπροστινη καμερα.αυτο που βλεπεις σαν ματι καμερας το μικρο αριστερα ειναι ο αισθητηρας φωτισμου..βιντεοκληση κανεις με την πισω καμερα μονο..τωρα,μην με ρωτησεις πως κι εγω δεν εχω καταλαβει αυτο το...μαγικο ουτε το εχω δοκιμασει.. Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomos Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 παιδια εχω προβλημα στο c905 με την βιντεοκληση.το κινητο εχει καμερα και μπροστα και πισω.οταν κανω βιντεοκληση η προστινη καμερα δεν δουλευει αλλα δουλευει μονο αν ανοιξω την πισω.γνωριζει κανεις κατι??? Κοιταζεστε εναλλαξ με τον συνομιλητη σου.Κριμα για ενα τοσο καλο και ακριβο κινητο,η ελλειψη δευτερηs καμεραs:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 παιδια εχω προβλημα στο c905 με την βιντεοκληση.το κινητο εχει καμερα και μπροστα και πισω.οταν κανω βιντεοκληση η προστινη καμερα δεν δουλευει αλλα δουλευει μονο αν ανοιξω την πισω.γνωριζει κανεις κατι??? δεν εχει μπροστα καμερα. με την πισω κανεις βιντεοκληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelympero Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Τελικα όσο θετικά προδιατεθειμένος θέλω να είμαι απέναντι από το C905 το οποίο πραγματικά το θεωρώ καλό τηλέφωνο με έχει απογοητεύσει όσον αφορά την ποιότητα του. Μετά από το πρόβλημα του GPS που είχα και το οποίο οδήγησε στην αντικατάσταση του από τη S.E., εμφανίστηκε νέο πρόβλημα στο πληκτρολόγιο και συγκεκριμένα στο αριστερό πλήκτρο (το πλήκτρο ξεκλειδώματος) επιλογής και στο πάνω πλήκτρο του πλήκτρου επιλογής (τα δύο διπλανά πλήκτρα δηλαδή). Οταν είναι κλειστό το slider δεν λειτουργούν, μόλις το σύρω λίγο δουλεύουν κανονικά. Αποτέλεσμα αυτού δεν μπορώ να ξεκλειδώσω όταν κλειστό το slider και φυσικά δεν μπορώ να χειριστώ το πάνω πλήκτρο. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα λογισμικού (αν και έκανα αναβάθμιση) ή πάλι είναι hardware πρόβλημα...? Αφήστε που βαριέμαι τις επισκέψεις πάλι στο service center της S.E.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal0 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 σημερα χαλασε το ακουστικο του κινητου μου.δεν ακοθω τους αλλους ενω αυτοι με ακουνε κανονικα.ξερετε αν φτιαχνεται αν το παο π.χ στον γερμανο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 σημερα χαλασε το ακουστικο του κινητου μου.δεν ακοθω τους αλλους ενω αυτοι με ακουνε κανονικα.ξερετε αν φτιαχνεται αν το παο π.χ στον γερμανο? Aποδειξη αγορας και θα το πας σε service point! αλλιως απο εκει που το πηρες :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Ειμαι και εγω ενας ευτηχης κατοχος C905 Gold! Προς το παρον δεν το εχω ψαξει και πολυ αλλα εντος των ημερων θα το ψαξω ολοκληροτικα! Θελω να ρωτησω , τελικα η νεα εκδοση λογισμικου ποτε θα βγει ρε παιδια? Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Ειμαι και εγω ενας ευτηχης κατοχος C905 Gold! Προς το παρον δεν το εχω ψαξει και πολυ αλλα εντος των ημερων θα το ψαξω ολοκληροτικα! Θελω να ρωτησω , τελικα η νεα εκδοση λογισμικου ποτε θα βγει ρε παιδια? μαλλον ακυρωθηκε,η ισως προοριζοταν μονο για Κινα... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Καθόλου δεν ακυρώθηκε!Είναι η R1DA032,απλά τεσταρεται!Υπάρχουν διαφορές στις γλώσσες και τις περιοχές και συνεπώς πρέπει να τεσταριστεί ξεχωριστα!Υπομονή λίγες μέρες ακόμη!Άλλωστε,είπαν:"ΑΠΟ τα μέσα Φεβρουαρίου"...Δεν υποσχέθηκαν ότι θα τη δώσουν ΣΤΑ μέσα... :) Χίλιες φορες να καθυστερησει 1-2 βδομάδες,παρά να βγει χωρίς testing.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 +1000 Συμφωνω απολυτως...κι εγω που νομιζα οτι ακυρωθηκε..σορυ για την παραπληροφορηση...:X Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vsta Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Έχω το c905. Η παρακάτω φωτογραφία είναι τραβηγμένη με ρύθμιση νυχτερινό πορτρέτο. Προσπάθησα με νυχτερινό τοπίο, αλλά ήταν χειρότερα. Έβαλα λάθος ρύθμιση ή το κινητό μου είναι χαλασμένο;[ATTACH]13506[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Έχω το c905. Η παρακάτω φωτογραφία είναι τραβηγμένη με ρύθμιση νυχτερινό πορτρέτο. Προσπάθησα με νυχτερινό τοπίο, αλλά ήταν χειρότερα. Έβαλα λάθος ρύθμιση ή το κινητό μου είναι χαλασμένο;[ATTACH]13506[/ATTACH] Οι σκηνές των πορτρέτων λειτουργούν για αντικείμενα (πρόσωπα κυρίως) σε μέση απόσταση 1,5-2 μέτρων από τον φακό... Από την φώτο βλέπω πως το θέμα σου βρίσκεται σε απόσταση >2μ οπότε διαφέρει το iso κατ' αρχάς... Στα πρόσωπα τραβάμε με 200 iso ενώ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με πιο μεγάλο (πχ. 800). Η άλλη διαφορά είναι το σημείο που ζουμάρει ο φακός καθώς επίσης και η αντίθεση του background... Αλλά από την φώτο βλέπω πως κάποιο δάχτυλό σου είναι κοντά στο flash και στέλνει φως πίσω στο φακό και απορυθμίζει την ισορροπία της φωτογραφίας... Δεν έχει τίποτα η φωτογραφική σου, είναι μια χαρά. Παίξε λίγο με τις σκηνές και τις ρυθμίσεις για να συνηθίσεις και έχεις καλύτερα αποτελέσματα! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Παιδιά σκέφτομαι να το πάρω. Μια δυο ερωτήσεις αν γνωρίζετε: - Πώς μπορώ να μεταφέρω επαφές από Nokia κινητό; Φαντάζομαι κάνω sync το Nokia με Outlook και μετά sync το 905 επίσης με το Outlook; Γίνεται όμως κάτι τέτοιο; Διάβασα στα specs του 905 "Συγχρονισμός με PC" αλλά δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς εννοεί (αν απλά κάνεις backup με πρόγραμμα δικό του ή αν μπορεί να συγχρονιστεί και με Outlook). - Ok διάβασα ότι δε διαθέτει δεύτερη κάμερα αλλά δεν είναι λίγο ανούσιο να υπάρχει βιντεοκλήση χωρίς κάμερα μπροστά; Εκτός αν υπάρχει δεύτερη οθόνη πίσω χεχε :-) Εν ολίγης ή βλέπεις αυτόν που σου μιλάει (χωρίς να σε βλέπει) ή σε βλέπει... χωρίς να τον βλέπεις εσύ! Υπάρχει καμιά άλλη επιλογή για βιντεοκλήση της προκοπής; - Και κάτι άλλο: παίζει κανονικά mp3/aac κομμάτια; Ρωτάω γιατί στα specs αναφέρει "μουσικούς τόνους mp3/aac" και δεν ξέρω μήπως εννοεί μόνο για ringtones πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grg_damian1 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 εχθές παρατήρησα το εξής: αφού πέρασα σε μια κάρτα Μ2 ορισμένα video που έφτιαξα με το nero(εξαγωγή ταινίας σε Mobile format mp4), προσπάθησα να τα δω στην τηλεόραση με το καλώδιο tv out που δίνει η SE. αφου το σύνδεσα είδα ότι τα video δεν εμφανίζονται στην οθόνη της τηλεόρασης παρά μόνο κάτι φωτο που είχα στην κάρτα. ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Παιδιά σκέφτομαι να το πάρω. Μια δυο ερωτήσεις αν γνωρίζετε: - Πώς μπορώ να μεταφέρω επαφές από Nokia κινητό; Φαντάζομαι κάνω sync το Nokia με Outlook και μετά sync το 905 επίσης με το Outlook; Γίνεται όμως κάτι τέτοιο; Διάβασα στα specs του 905 "Συγχρονισμός με PC" αλλά δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς εννοεί (αν απλά κάνεις backup με πρόγραμμα δικό του ή αν μπορεί να συγχρονιστεί και με Outlook). - Ok διάβασα ότι δε διαθέτει δεύτερη κάμερα αλλά δεν είναι λίγο ανούσιο να υπάρχει βιντεοκλήση χωρίς κάμερα μπροστά; Εκτός αν υπάρχει δεύτερη οθόνη πίσω χεχε :-) Εν ολίγης ή βλέπεις αυτόν που σου μιλάει (χωρίς να σε βλέπει) ή σε βλέπει... χωρίς να τον βλέπεις εσύ! Υπάρχει καμιά άλλη επιλογή για βιντεοκλήση της προκοπής; - Και κάτι άλλο: παίζει κανονικά mp3/aac κομμάτια; Ρωτάω γιατί στα specs αναφέρει "μουσικούς τόνους mp3/aac" και δεν ξέρω μήπως εννοεί μόνο για ringtones πχ. 1. Τις επαφες θα τις μεταφερεις απο το ΝΟΚΙΑ στο Outlook και απο εκει στο 905 με συγχρονισμο κανονικα. 2. Η βιντεοκληση γινεται μονο με τον τροπο που αναφερεις. Δεν υπαρχει αλλη λυση. 3. Παιζει κανονικα mp3/aac και στον music player και σαν ringtone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 εχθές παρατήρησα το εξής: αφού πέρασα σε μια κάρτα Μ2 ορισμένα video που έφτιαξα με το nero(εξαγωγή ταινίας σε Mobile format mp4), προσπάθησα να τα δω στην τηλεόραση με το καλώδιο tv out που δίνει η SE. αφου το σύνδεσα είδα ότι τα video δεν εμφανίζονται στην οθόνη της τηλεόρασης παρά μόνο κάτι φωτο που είχα στην κάρτα. ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό; εμένα πάλι παίζει μόνο ήχο.... Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 εμένα πάλι παίζει μόνο ήχο.... Ασχετο αλλα μπορει να εινα και αυτο : Εχετε αλλαξει την ρυθμιση στο κινητο σας απο NTC σε PAL ? Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 δυστυχως (οσο κουλο κι αν ακουγεται)μπορουμε να αναπαραγουμε αρχεια μονο φωτογραφιας στην TV μεσω του καλωδιου!:mad: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Ασχετο αλλα μπορει να εινα και αυτο : Εχετε αλλαξει την ρυθμιση στο κινητο σας απο NTC σε PAL ? ναι το έχουμε κάνει... Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 auto gia esas.. exei kai odigies.. http://rapidshare.com/files/202435680/comic_at_c905.rar http://rapidshare.com/files/202466125/comic_at_c905.rar allagi se grammatoseira commic sans. peite prota ena thanks for me.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 ευχαριστουμε. μήπως ξέρεις πως να αλλάξουμε και τα εικονίδια του default menu της συσκευής με δικά μας? χωρίς flash menus... Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 tha to anevaso otan to ftiakso.. ok? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 tha to anevaso otan to ftiakso.. ok? ναι θα περιμένω. αν είναι στείλε μου πμ. ευχαριστώ Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 dokimase kai tin grammatoseira kai pes m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 dokimase kai tin grammatoseira kai pes m θα την δοκιμάσω. αν μπορείς ανέβασε και την default του c905 για κάθε ενδεχόμενο! Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts