virginia285 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 την εγγύηση δεν την δίνει η SE? Δηλαδή αν το κάνω debrand χάνω την εγγύηση; έχει πολλά κολλήματα το λογισμικό με το vf live Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 την εγγύηση δεν την δίνει η SE? Δηλαδή αν το κάνω debrand χάνω την εγγύηση; έχει πολλά κολλήματα το λογισμικό με το vf live Δυστηχως αυτο συμβαινει! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Μπορείς να το επαναφέρεις απο ότι ξέρω....και ούτε γατα ούτε ζημιά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 το έκανα debrand,΄τωρα περνάει το νέο λογισμικό..για να δούμεεε Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 το έκανα debrand,΄τωρα περνάει το νέο λογισμικό..για να δούμεεε Για πες μας Virg τι έγινε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 μια χαρα..ειδα το φως το αληθινο...το μενου αλλαξε,τα παντα..κατι κολληματα που παθαινε η branded συσκευη,λυθηκαν..πχ οταν ανοιγα το κινητο,μεχρι να φορτωσει,κολλουσε κ εκλεινε η οθονη..στιγμιαια.. τωρα δεν το κανει :) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkef Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Aπ'τη στιγμή που υπάρχει γενικότερη έλλειψη του ανταλλακτικού(δεν τους έχει παραδώσει ο προμηθευτής τους,τι να κάνουν;;Να το γεννήσουν;Συμφωνώ ότι στην περίπτωση αυτή ο μόνος που πληρώνει τη νύφη είναι ο πελάτης που βλέπει τα 500 του ευρουδάκια να κάθονται 2 μήνες σ'ένα σέρβις,αλλά αν δεν υπάρχει το ανταλλακτικό πώς να επισκευαστεί το τηλέφωνο;Δεν είναι θέμα της ελληνικής αντιπροσωπείας,απλά δεν υπάρχει διαθεσιμο ανταλλακτικό! Θα τους πάρεις τηλέφωνο,αγανακτισμένος,θα τους εξηγήσεις την κατάσταση νευριασμένος(πιάνει,μην ανησυχείς :p )και λογικά θα σου ζητήσουν το ΙΜΕΙ της συσκευής και θα καταγράψουν ένα αίτημά σου για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επισκευή.Σε περίπτωση που δεν έρθει το ανταλλακτικό εντός 1-2 εβδομάδων,ενδέχεται να σου κάνουν DOA κατ'εξαίρεση.Με άλλα λόγια,να πας να πάρεις το χαλασμένο χωρίς να πληρώσεις κάτι και να στο αντικαταστήσουν με ολοκαίνουριο,του κουτιού,στο καταστημα απ'το οποίο τ'αγόρασες ;) Αλλά,θέλει πίεση και λίγο υφάκι δήθεν τάχα μου πολύ εκνευρισμένο,ωστε να έχεις πιθανότητες να γλιτώσεις γρήγορα :p Γειά σας παιδιά, Το πρόβλημα με το ακουστικό παρουσιάστηκε σε μένα ακριβώς στις 30 ημέρες. Το πήγα στο service στο Μαρούσι, μου είπαν 10 εργάσιμες. Στις 10 εργάσιμες μου είπαν οτι δεν υπάρχει ανταλλακτικό και να περιμένω μια βδομάδα ακόμα. Στις 15 μέρες απο την παράδοση μου είπαν οτι δεν γνωρίζουν πότε θα έχουν ανταλλακτικό. Μπήκα στο site της Sony Ericsson και συμπλήρωσα μια φόρμα επικοινωνίας με πολύ ευγένεια αλλά και πολύ σκληρά λόγια. Σε 2 εργάσιμες επικοινώνησαν μαζί μου, σε 2+2 με πήρε ο υπεύθυνος μου ζήτησε συγνώμη και μου είπε οτι θα μου επιστρέψουν το τηλέφωνο ανεπισκεύαστο και θα ειδοποιούσαν την Vodafone απο όπου το πήρα να μου το αντικαταστήσουν. Μόλις το παρέλαβα την επόμενη μέρα πήγα και μου το αλλάξανε αμέσως. Τώρα το προσέχω σαν τα μάτια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Αυτην την πολιτική έχουν,επειδή αργεί το ανταλλακτικό!Βασικα,η ενημέρωση που έχει έρθει είναι ότι δεν υπάρχει ευαισθησία όσον αφορά την κατασκευή του τηλεφώνου!Δηλαδή,το πρόβλημα δεν οφείλεται σε πτώσεις ή κακομεταχείριση!Απλά,στα pins-κοινώς τους ακροδέκτες-της καλωδιοταινίας που συνδέει το πάνω με το κάτω μέρος ο Νο.21 και Νο.22 είναι λανθασμένοι!Πατώντας το πληκτρο C όπως κάναν αρκετοί χρήστες έκανε απλά σωστή ένωση το καλώδιο και λειτουργούσε το ακουστικό!Πρόκειται επομένως για κατασκευαστικό λάθος στο σχέδιο του τηλεφώνου!Έχει διορθωθεί βέβαια εδώ και αρκετό καιρό,αλλά όσα πουλήθηκαν μέχρι και τον Νοέμβρη τουλάχιστον φέρουν αυτό το κατασκευαστικό λάθος...Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί σε όλους!Πώς συμβαίνει αυτό μη ρωτάτε εμένα!Ρωτήστε καλύτερα τα τζιμάνια του σχεδιαστικού τμήματος της πλακέτας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkef Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Αυτην την πολιτική έχουν,επειδή αργεί το ανταλλακτικό!Βασικα,η ενημέρωση που έχει έρθει είναι ότι δεν υπάρχει ευαισθησία όσον αφορά την κατασκευή του τηλεφώνου!Δηλαδή,το πρόβλημα δεν οφείλεται σε πτώσεις ή κακομεταχείριση!Απλά,στα pins-κοινώς τους ακροδέκτες-της καλωδιοταινίας που συνδέει το πάνω με το κάτω μέρος ο Νο.21 και Νο.22 είναι λανθασμένοι!Πατώντας το πληκτρο C όπως κάναν αρκετοί χρήστες έκανε απλά σωστή ένωση το καλώδιο και λειτουργούσε το ακουστικό!Πρόκειται επομένως για κατασκευαστικό λάθος στο σχέδιο του τηλεφώνου!Έχει διορθωθεί βέβαια εδώ και αρκετό καιρό,αλλά όσα πουλήθηκαν μέχρι και τον Νοέμβρη τουλάχιστον φέρουν αυτό το κατασκευαστικό λάθος...Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί σε όλους!Πώς συμβαίνει αυτό μη ρωτάτε εμένα!Ρωτήστε καλύτερα τα τζιμάνια του σχεδιαστικού τμήματος της πλακέτας! Μακάρι να έχει διορθωθεί, δεν έχω κάποια πληροφορία οπότε δεν ξέρω. πάντως είναι αλήθεια οτι όταν μου το πρωτοπαρουσίασε πατώντας το slide σε εκεινο ακριβώς το σημείο, το τηλέφωνο επανήλθε. Μακάρι να είναι διορθωμένο στο τηλέφωνο που μου δώσανε (η αντικατάσταση έγινε χθες). Επίσης μόλις έβγαλα και το firmware της Vodafone και απαλάχθηκα απο τα ενοχλητικά Menu και κλειδώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 καλησπερα και απο μενα καλοριζικο σε ολους που το εχουν παρει και σε οσους θα το παρουν. δυστηχως εγω μετανιωσα που το πηρα. Διοτι αφου το πηρα εμαθα οτι δεν εχει symbian λογισμικο και κατα συνεπεια δεν μπορω να περασω το destinator. ξερει κανεις να μου πει κανενα προγραμμα πλοηγησης που να μην χρειαζετε ιντερνετ αλλα μονο τον gps δεκτη; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 τοχει ο αδερφος μου καμμια 10 μερες, απο βοντα το πηρε. αλλες φορες κραταει η μπαταρια, αλλες φορες ουτε μερα. τι παιζει να ειναι? δεν χρησιμοποιει ουτε wifi ουτε τιποτα μονο τηλεφωνα παιρνει. μηπως θελει καμμια αναβαθμιση λογισμικου? αν κανει debrand την συσκευη χανει εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Όσον αναφορά το τελευταίο Firmware, το έψαξα σε ξένα forums (για την ακρίβεια στου Ηong Kong που έχει βγει το update) και κάποιοι χρήστες δεν έμειναν ικανοποιητικοί. I just loaded the new firmware, my phone is unbraned. R1DA032 it does NOT have * WayFinder 8 * SMS/MMS conversation style (chat view) Things I have noticed thus far is * Smile Shutter * Walk Mate in apps * YouTube video client * Built-in Snapfish service by HP * Tracker app in Location Services * during a call the right softkey is now Spkr On. rather then select sound source Also it does NOT fix the earpiece problem, (didnt really think it would, but was hopeful) - so my phone will be off for repair nextweek Needless to say, I am disappointed by this update.... basically nothing they promised is here... Άντε να δούμε τι θα γίνει, μόνο υποσχέσεις είναι η SE?:( Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrossimple Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 paidia to exw to kinhto ayto alla exw merikes apories...sto mnm den mporw na balw t9 exw exei ellhnika...k sto menou me ta bgazei merika agglika merika ellhnika...gt?exw to programma tis ericsson gia anaba8mish gia ola ta ericsson montela...mhpws prepei na to kanw mia anaba8mish? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 paidia to exw to kinhto ayto alla exw merikes apories...sto mnm den mporw na balw t9 exw exei ellhnika...k sto menou me ta bgazei merika agglika merika ellhnika...gt?exw to programma tis ericsson gia anaba8mish gia ola ta ericsson montela...mhpws prepei na to kanw mia anaba8mish? Η συσκευή σου είναι Vodafone Live? Αν είναι VL κάντο debrand γιατί έχουν παρουσιαστεί πολλά προβλήματα στο λογισμικό σε συσκευές VL του συγκεκριμένου μοντέλου. Στο μήνυμα, την στιγμή που γράφεις κράτα το κουμπί # για 2 δευτερόλεπτα (είναι ο σύντομος τρόπος για να ενεργοποιήσεις το T9) Στο μενού είναι φυσικό να σου βγάζει μερικά αγγλικά και τα άλλα ελληνικά:p:p PlayNow, Internet, Organizer αυτές είναι οι επιλογές που έχει στα αγγλικά και τα άλλα είναι στα ελληνικά. (Αν κατάλαβα σωστά αυτό που ρωτάς) Αν είναι να το κάνεις update 2-3 μέρες γιατί θα βγει μια νέα έκδοση λογισμικού (R1DA032) στο λέω για να μην το κάνεις 2 φορές update (εκτός και αν δεν βαριέσαι :p). Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrossimple Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 euxaristw file exw dia8esh gia na to kanw duo fores anaba8mish... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Φτιάξε ένα αντίγραφο της κάρτας μνήμης και την μνήμη του κινητού σου γιατί θα σβηστούν όλα μετά την αναβάθμιση. Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrossimple Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 den exw tpt sthn karta mnhmhs twra to phra alla oute k stou kinhtou thn mnhmh exw...me thn anaba9mish auta pou bgazei agglika ua ta bgazei ellhnika? k otan paw sto mnm na pathsw epiloges k ekei stis epiloges pou exei me exei agglika k ellhnika oxi den einai vodafone h suskeuh gt to phra sketo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Όσον αναφορά το τελευταίο Firmware, το έψαξα σε ξένα forums (για την ακρίβεια στου Ηong Kong που έχει βγει το update) και κάποιοι χρήστες δεν έμειναν ικανοποιητικοί. Άντε να δούμε τι θα γίνει, μόνο υποσχέσεις είναι η SE?:( Έχει βγει και για τη Ρωσία επίσης!ΧεΧε!Οι χρήστες αυτοί κάνουν ένα μικρό λαθάκι!Πρώτον,έχει το Wayfinder 8!Απλά,αναφέρεται ως Wayfinder 7,έκδοση 8!Επίσης,υπάρχει το smile shutter!Τρίτον,στο snapfish έχεις πρόσβαση αν πατήσεις το πληκτρο των Επιλογών και επιλέξεις Εκτύπωση κλπ.Επιπλέον,υπάρχουν links για το youtube στα μενού που πρέπει να υπάρχουν!Και τέλος,ίσως λόγω δυσκολίας των γλωσσών τους,να Μην προστέθηκε το sms chat!Άρα,μια χαρά είναι τα πράγματα,όπως τα υποσχέθηκε η SE! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 για να δουμε ποτε θα την δουμε κι απ τα μερη μας...:lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Krals Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Παιδες μια ερωτηση γιατι ψηνεται ο κολλητος μου να το παρει: Μπορω να βαλω πανω Garmin η Tom tom η Route66 κτλ? Και αν ναι,παιζει καποια συγκεκριμενη version ? Απο'οτι ειδα,το gps software που εχει πανω χρεωνει και δεν παιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Παιδες μια ερωτηση γιατι ψηνεται ο κολλητος μου να το παρει: Μπορω να βαλω πανω Garmin η Tom tom η Route66 κτλ? Και αν ναι,παιζει καποια συγκεκριμενη version ? Απο'οτι ειδα,το gps software που εχει πανω χρεωνει και δεν παιζει.. Δεν μπορεις να βαλεις κανενα απο τα τρια που αναφερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Παιδες μια ερωτηση γιατι ψηνεται ο κολλητος μου να το παρει: Μπορω να βαλω πανω Garmin η Tom tom η Route66 κτλ? Και αν ναι,παιζει καποια συγκεκριμενη version ? Απο'οτι ειδα,το gps software που εχει πανω χρεωνει και δεν παιζει.. Δυστυχως το Gps ειναι η αχχιλειος πτερνα του κινητου..χρεωνει για να κανεις το οτιδηποτε και δεν εξυπηρετει και καθολου τα προγραμματα που χρησιμοποιει για πλοηγηση...σε σχεση με τους Νοκια maps ειναι η νυχτα με την μερα δυστυχως...Αλλα στο θεμα φωτο και ευκολιας στην καμερα και στην ποιοτητα των φωτο ριχνει στα αυτια στα Νοκια ακομα και στο Ν82...τα εχω και τα 2 και ξερω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Δυστυχως το Gps ειναι η αχχιλειος πτερνα του κινητου..χρεωνει για να κανεις το οτιδηποτε και δεν εξυπηρετει και καθολου τα προγραμματα που χρησιμοποιει για πλοηγηση...σε σχεση με τους Νοκια maps ειναι η νυχτα με την μερα δυστυχως...Αλλα στο θεμα φωτο και ευκολιας στην καμερα και στην ποιοτητα των φωτο ριχνει στα αυτια στα Νοκια ακομα και στο Ν82...τα εχω και τα 2 και ξερω... Γιατί δεν αναφέρεις και την ποιότητα των video που βγάζει το C905 και τα Nokia?;) Της SE είναι από τα πιο χάλια που έχω δει (δεν συγκρίνω motorola κτλ) Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Δυστυχως το Gps ειναι η αχχιλειος πτερνα του κινητου..χρεωνει για να κανεις το οτιδηποτε και δεν εξυπηρετει και καθολου τα προγραμματα που χρησιμοποιει για πλοηγηση...σε σχεση με τους Νοκια maps ειναι η νυχτα με την μερα δυστυχως...Αλλα στο θεμα φωτο και ευκολιας στην καμερα και στην ποιοτητα των φωτο ριχνει στα αυτια στα Νοκια ακομα και στο Ν82...τα εχω και τα 2 και ξερω... Δε νομίζω ότι σε δυνατότητες το Nokia Maps υπερτερεί του wayfinder...Να μου πεις για το google maps ότι είναι άχρηστο ή ότι δεν υπερτερεί του nokia maps να το δεχτώ,αλλά το wayfinder είναι πληρέστερο δυνατοτήτων του nokia maps! Εκτός αυτού,οι χρεώσεις είναι απειροελάχιστες όπως αναφέρεται και από άλλους χρήστες πιο πάνω! @sporoz, εντάξει,δεν είναι και άχρηστο το βίντεο!Βλέπεται σε οθόνη υπολογιστή!Το να λέμε ότι είναι απαράδεκτο τελείως το θεωρώ υπερβολή,λες και το Ν82 τραβάει σαν ψηφιακή..Και στα 30 fps είναι η κίνηση και είναι ομαλότατη και ο ήχος του είναι στερεοφωνικός και πολύ καθαρός..Απλά,μεταξύ αυτών των 2 μοντέλων,στο θέμα βίντεο ισχυει το ρητό:στους τυφλούς,βασιλεύει ο μονόφθαλμος...Η μεγαλύτερη ανάλυση του Ν82 το βοηθά μόνο στο πόση πληροφορία αποθηκεύει,η οποία είναι 4 φορές μεγαλύτερη,αλλά μέχρις εκεί!Σε όλα τα άλλα,δεν έχει να ζηλέψει τιποτα το 905! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Δε νομίζω ότι σε δυνατότητες το Nokia Maps υπερτερεί του wayfinder...Να μου πεις για το google maps ότι είναι άχρηστο ή ότι δεν υπερτερεί του nokia maps να το δεχτώ,αλλά το wayfinder είναι πληρέστερο δυνατοτήτων του nokia maps! Εκτός αυτού,οι χρεώσεις είναι απειροελάχιστες όπως αναφέρεται και από άλλους χρήστες πιο πάνω! @sporoz, εντάξει,δεν είναι και άχρηστο το βίντεο!Βλέπεται σε οθόνη υπολογιστή!Το να λέμε ότι είναι απαράδεκτο τελείως το θεωρώ υπερβολή,λες και το Ν82 τραβάει σαν ψηφιακή..Και στα 30 fps είναι η κίνηση και είναι ομαλότατη και ο ήχος του είναι στερεοφωνικός και πολύ καθαρός..Απλά,μεταξύ αυτών των 2 μοντέλων,στο θέμα βίντεο ισχυει το ρητό:στους τυφλούς,βασιλεύει ο μονόφθαλμος...Η μεγαλύτερη ανάλυση του Ν82 το βοηθά μόνο στο πόση πληροφορία αποθηκεύει,η οποία είναι 4 φορές μεγαλύτερη,αλλά μέχρις εκεί!Σε όλα τα άλλα,δεν έχει να ζηλέψει τιποτα το 905! Δεν αντιλεγω μιας και εχω δουλεψει περισσοτερο το google maps (απο το οποιο δεν εμεινα ευχαριστημενος),περισσοτερο απο το wayfinder,αλλα νομιζω οτι το wayfinder δεν ειναι τοσο λεπτομερες οσον αφορα τα poi's,η μηπως επειδη εχουμε την δοκιμαστικη εκδοση??:O Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts