asgiannis Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Πήγαινε: Ρυθμισεις,Συνδεσιμότητα,USB,Δίκτυο USB,Τύπος δικτύου USB και επέλεξε Τηλέφωνο ως μόντεμ to exw kanei....alla tpt Παράθεση Sony Ericsson For Ever!!!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Δημιούργησε μέσω του PC Suite ένα προφίλ ρυθμίσεων με τον πάροχο που έχεις! Εισήγαγε μόνο το όνομα της εταιρίας σου και αυτόματα θα δημιουργηθεί ένα προφίλ για σύνδεση στο Ίντερνετ! :) Συνδέσου μέσω αυτού του προφίλ που θα σου δημιουργησει το πρόγραμμα,μέσα από το πρόγραμμα και μην πας στις Συνδέσεις δικτύου των Windows. Ορίστε και το manual των σερβις! ;) Πολύ μπελαλίδικο το κινητό!Απορώ γιατί έχει τόσο δύσκολη κατασκευή :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Να ρωτήσω κάτι κι εγώ. Που μπορώ να βρώ το θέμα που έχει το κινητό της Cosmote? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Να ρωτήσω κάτι κι εγώ. Που μπορώ να βρώ το θέμα που έχει το κινητό της Cosmote? Τι θεμα ακριβως ειχε?? θυμασαι την ονομασια :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Και εγω ρε παιδια θελω κανα θεματακι και κανα wallpaper μονοχρωμο κατα προτιμηση,μπλε ελεκτρικ με μαυρο,οπως και ανοιχτοχρωμα:) Καμια ιδεα:O Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Τι θεμα ακριβως ειχε?? θυμασαι την ονομασια :blink: To αυθεντικό θέμα της Cosmote εννοώ γτ δεν το βρίσκω πουθενά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 εχει ενα εδω: http://www.zedge.net/themes/138509/cosmote-theme/ δεν ξερω αν σου κανει ομως! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 έχει κανείς ρυθμίσεις για mms και gprs για cosmote & vodafone? δεν τις βρίσκω πουθενά και το κινητό δεν με βοηθάει στο να τις βάλω μόνος μου... επίσης θέματα που μπορούμε να βρούμε? Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPS Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 θέματα θα βρεις εδω http://www.zedge.net/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrorama Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 έχει κανείς ρυθμίσεις για mms και gprs για cosmote & vodafone? δεν τις βρίσκω πουθενά και το κινητό δεν με βοηθάει στο να τις βάλω μόνος μου... επίσης θέματα που μπορούμε να βρούμε? Φίλε μπορείς να ρυθμίσεις το κινητό σου σε όποιο δίκτυο και αν είσαι από εδώ: http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/phonesetup?cc=GR&lc=el&nocookie=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 θέματα θα βρεις εδω http://www.zedge.net/ και στο http://www.lasyk.net (για μενα το καλυτερο) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 οταν παω να στειλω μηνυμα μετα απο 50-60 χαρακτηρεσ ειναι σα να στελνω 2 μηνυματα.ξερει κανεις τι ρυθμιση πρεπει να κανω για να επανελθει το μηνυμα στους 160 χαρακτηρες?ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 υπαρχει καποιος που εχει και το nokia n82 και το c905 να μας πει ποιο ειναι καλυτερο σε φωτογραφιες και πιο σε βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Φίλε μπορείς να ρυθμίσεις το κινητό σου σε όποιο δίκτυο και αν είσαι από εδώ: http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/phonesetup?cc=GR&lc=el&nocookie=true σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου. με βοήθησε αρκετά! Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 οταν παω να στειλω μηνυμα μετα απο 50-60 χαρακτηρεσ ειναι σα να στελνω 2 μηνυματα.ξερει κανεις τι ρυθμιση πρεπει να κανω για να επανελθει το μηνυμα στους 160 χαρακτηρες?ευχαριστω Aπ'τις επιλογές του μενού μηνυμάτων θα απενεργοποιήσεις τους Εθνικούς χαρακτήρες! υπαρχει καποιος που εχει και το nokia n82 και το c905 να μας πει ποιο ειναι καλυτερο σε φωτογραφιες και πιο σε βιντεο? Όσοι έχουν και τα 2(και έχουν ποστάρει φωτό)λένε ότι καλύτερο είναι το 905!Δεν έχουν τις τρελές διαφορές,αλλά είναι σίγουρα υπαρκτές στα πάντα(κοντινές,νυχτερινές,με φλας,τοπία,μέρα κλπ) Σε βίντεο,καλύτερο είναι το Ν82,επειδή λόγω ανάλυσης και μόνο συλλαμβάνει 4 φορές περισσότερη λεπτομέρεια!Αλλά και το 905,στην ανάλυση των 320 * 240 είναι το καλύτερο όλων!Επίσης,έχει πάρα πολύ καθαρό ήχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 φιλε κοτσιανη ευχαριστω πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Με ρωτάει ένας φίλος, αν υπάρχει το msn messenger για το c905. Γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathewgx Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Σημερα το πρωι πηγα να παρω το νεο μου SE 905 και μολις εφτασα σπιτι κατεληξα να εχω 2. Πως εγιvε αυτο ; Το ιδιο τηλεφωνο μου το εστειλαν δωρο για τα γενεθλια μου τα ανιψια μου.. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! Δυστυχως δεν μπορω να επιστρεψω κανενα απο τα 2 , το δικο μου (αγορασμενο απο vodafone) προλαβα να το ανοιξω και το κανω Unbranded , οποτε φανταζομαι οτι θεμα επιστροφης δεν τιθεται. Το 2ο ειναι δωρο και θα το κρατησω για "συμβολικους" λογους. Θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση το καταστημα vodafone απο οπου τιο πηρα να δεχθει επιστροφη και ανταλλαγη με ενα αλλο (χρησιμοποιηθηκε για 2ωρες και φυσικα αν γινει κατι τετοιο ξαναβαζω το vodafone live menu). Σας παρακαλω , χρειαζομαι για γρηγορη απαντηση για να δω τι θα κανω. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Σημερα το πρωι πηγα να παρω το νεο μου SE 905 και μολις εφτασα σπιτι κατεληξα να εχω 2. Πως εγιvε αυτο ; Το ιδιο τηλεφωνο μου το εστειλαν δωρο για τα γενεθλια μου τα ανιψια μου.. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! Δυστυχως δεν μπορω να επιστρεψω κανενα απο τα 2 , το δικο μου (αγορασμενο απο vodafone) προλαβα να το ανοιξω και το κανω Unbranded , οποτε φανταζομαι οτι θεμα επιστροφης δεν τιθεται. Το 2ο ειναι δωρο και θα το κρατησω για "συμβολικους" λογους. Θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση το καταστημα vodafone απο οπου τιο πηρα να δεχθει επιστροφη και ανταλλαγη με ενα αλλο (χρησιμοποιηθηκε για 2ωρες και φυσικα αν γινει κατι τετοιο ξαναβαζω το vodafone live menu). Σας παρακαλω , χρειαζομαι για γρηγορη απαντηση για να δω τι θα κανω. Ευχαριστω. πως ακριβώς το έκανες unbrand? Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 για κοιτα εδω:http://www.getjar.com εχει τα παντα!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathewgx Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 πως ακριβώς το έκανες unbrand? Για την ακριβεια το εκανε ο αδερφος μου , με ενα προγραμμα που λεγεται A2 Uploader και οδηγιες που βρηκε εδω μεσα στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zizouts Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Nα ρωτησω,οταν εχεις cosmote καρτοκινιτη(whats up) τι ιντερνετ εχει Cosmote wap ή Cosmote internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Wap μόνο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zizouts Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Wap μόνο! :) Thanks! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 ξερουμε η πολλα υποσχομενη επερχομενη αναβαθμιση,ποτε θα ειναι διαθεσιμη,περιπου?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts