alx255 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 θεματα πως βαζουμε στο κινητο ξερει κανεις? Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 θεματα πως βαζουμε στο κινητο ξερει κανεις? Δες εδώ. -> Που βρίσκω Θέματα; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Ρε παιδια απο που το πηρατε ? με οσα ΝΟΚΙΑ εχω μιλησει δε το ξερουνε η δε το εχουνε ακομα. αν παρεις απο εξπανσυς αναγνωριζεται μετα η εγγυηση και ελληνικα για να χεις πρεπει να αλλαξεις product code? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Αν προέρχεται από αγορά εντός της Ε.Ε., η εγγύηση σε καλύπτει. Αν προέρχεται απ οπουδήποτε αλλού εκτός της Ε.Ε., η Alpha Copy δεν σου αναγνωρίζει την εγγύηση. Αν τώρα το πάρεις και προέρχεται από αγορά εντός της Ε.Ε. και του αλλάξεις το product code με το ελληνικό, δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Ρε παιδια απο που το πηρατε ? με οσα ΝΟΚΙΑ εχω μιλησει δε το ξερουνε η δε το εχουνε ακομα. αν παρεις απο εξπανσυς αναγνωριζεται μετα η εγγυηση και ελληνικα για να χεις πρεπει να αλλαξεις product code? Παντως εγώ έχω πάρει άλλα 3 Ε71 εκτός του δικού μου. Υπάρχει περιορισμένη stock. 2 αγοράστηκαν από Πλαίσιο Αργυρούπολης και τα άλλα 2 απο Νοκια Πειραιά Γρ.Λαμπράκη. Επίσης και το Πλαίσιο Πειραιά έχει κάποιες διθεσιμότητες. Αρκει ένα τηλάφωνο και να κάνεις κράτηση τηλεφωνική για να πας να το αγοράσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Review: Nokia E71 http://www.phonescoop.com/articles/article.php?a=210&p=441 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 βιντεοκλησεις δε κανουμε με αυτο το κινητο ε? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Νομίζω γίνονται και βιντεοκλήσεις. Από ό,τι είδα έχει και εμπρόσθια κάμερα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 βιντεοκλησεις δε κανουμε με αυτο το κινητο ε? Κάνει, πως δεν κάνει... Έχει κάμερα μπροστά γι αυτό το σκοπό. http://www.imageshack.gr/files/pgnxfh53oav3x5nu4rh3.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 α τελεια. τοτε λοιπον μιλαμε για πρωτη φορα μετα απο καιρο για ολοκληρωμενο messaging κινητο Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Δεν μπορώ να αποφασίσω μεταξύ Ε66 και Ε71 :( Τι θα κάνω; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Δεν μπορώ να αποφασίσω μεταξύ Ε66 και Ε71 :( Τι θα κάνω; :) Αυτό που θα πρέπει να αναρωτηθείς είναι, αν πραγματικά χρειάζεσαι qwerty πληκτρολόγιο. Τίποτα άλλο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 το πηρα και γω σημερα απο οτε σοπ.το κινητο πολυ καλο,θηκη καρτα μνημης 2gb,φωνητικη καθοδηγηση για 3 μηνες.ειναι το πρωτο νοκια που παιρνω με τοσα πολλα πραγματαμεσα στην συσκευασια.ελπιζω να φανει ανταξιο και σαν μηχανημα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Αυτό που θα πρέπει να αναρωτηθείς είναι, αν πραγματικά χρειάζεσαι qwerty πληκτρολόγιο. Τίποτα άλλο... Δίκιο έχεις! Ουσιαστικά δεν το χρειάζομαι και φοβάμαι ότι πιθανόν και να με μπερδεύει στην αρχή μιας και θα είναι το πρώτο μου κινητό με qwerty πληκτρολόγιο αν τελικά το αγοράσω. Παρε και τα 2!!!!:lol::p:lol: Οντος ειναι πολυ καλα και τα δυο , γνωμη μου ειναι οποι βρεις πρωτο να το "χτυπησεις" Πράγματι, το να πάρω όποιο δω πρώτο είναι μια λύση στην αναποφασιστικότητά μου! Αλλά ας το καλύτερα μην το μετανιώσω μετά... Φαντάζομαι θα αποφασίσω όταν πιάσω και τα δύο στο χέρι. το πηρα και γω σημερα απο οτε σοπ.το κινητο πολυ καλο,θηκη καρτα μνημης 2gb,φωνητικη καθοδηγηση για 3 μηνες.ειναι το πρωτο νοκια που παιρνω με τοσα πολλα πραγματαμεσα στην συσκευασια.ελπιζω να φανει ανταξιο και σαν μηχανημα Καλορίζικο! Αλλά είναι σίγουρα το Ελληνικό Ε71? Γιατί ένας συμφοιτητής μου πέρυσι είχε αγοράσει Ε65 από ΟΤΕ shop και ήταν παραεισαγωγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Καλορίζικο! Αλλά είναι σίγουρα το Ελληνικό Ε71? Γιατί ένας συμφοιτητής μου πέρυσι είχε αγοράσει Ε65 από ΟΤΕ shop και ήταν παραεισαγωγής. ελληνικοτατο με ελληνικοα μανουαλ και λογοτυπο της αλφα κοπυ. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 ελληνικοτατο με ελληνικοα μανουαλ και λογοτυπο της αλφα κοπυ. Και τους ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο ξέχασες! :) Και πάλι καλορίζικο! Φαίνεται κορυφαίο! Φαντάζομαι πως δεν θα μετανιώσεις την αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 ευχαριστω.ξαναλεω εχω αλλαξει αρκετα νοκια τελευταιο ν95.το πιο περιποιημενο απο πλευρας εξοπλισμου.εμφανισιμο.τα αλλα θα τα εξετασουμε.(αργος φορτιστης μονο).κυκλοφορει στα νοκια σοπ? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ναι έχει έρθει στα Nokia shops αλλά σε λίγα κομμάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 ρε παιδία σήμερα μου ήρθε..ΑΛΛΑ έλειπε η μπαταρία απο το κουτάκι του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Αυτό είναι πολύ χοντρό, Απο που πήρες το κινητό σου; Να απαιτήσεις αμέσως να σου δώσουν την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 http://www.e-click.gr μόλις κατάλαβα ότι έλειπε η μπαταρία (πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό στα χρονικά) επικοινώνησα μαζεί τους, αύριο περιμένω τη μπαταρία (έτσι μου είπε τουλαχιστον) με ενημέρωσε πως θα βγάλει την μπατάρια από ένα αλλο Ε71 π.σ ειναι ερωτευσιμο το ατιμο το κινητο =Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 prin ena mina eixa epeidwtisi kai eixa rwtisei se wind kai mou eixan pei oti dn to ikseran kan!!! Ti timi pwlisis exei sta magazia paidia??? Sumferei na to parw apo expansys i apo kana plaisio:p? Einai megali i diafora tis timis??? Filika NikolaS:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Στα nokia shops το πουλάνε 420κάτι. Κάνε μια έρευνα αγοράς και επέλεξε το κατάστημα που το προσφέρει φθηνότερα. Απλά να προσέξεις να είναι Ελληνικό και όχι παραεισαγωγής. Εκτός βέβαια αν η διαφορά στην τιμή τους είναι μεγάλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ Εχουμε δυνατο ηχειο κατα την ομιλια? Γιατι μια απο τις πληγες των 61 ηταν οτι δεν ακουγες τιποτα οπου και αν τοποθετουσες το ακουστικο στο αυτι σου. 2η)Ενταση ηχου κλησης 3)Πληκτρολογιο πως ειναι ? Σκληρο , μαλακο, γραφεις ευκολα γενικως? 4)Οταν συνδεεσαι internet μεσω του browser σε βαζει παλι να διαλεξεις απο που θα συνδεθεις και ολα αυτα τα χαζα? 5)Συνδεεται ευκολα με wifi ? η εχει και αυτο θεματα οπως τα wm6 που ενεργοποιουν ταυτοχρονα και τα data packs? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Μπορείς όταν συνδέεσαι στο internet, να επιλέξεις εσύ τον τρόπο σύνδεσης. Πχ αν ορίσεις να συνδέεσαι μέσω wi-fi ή πχ cosmote internet, δε θα σε ρωτάει. Αν όμως στις ρυθμίσεις επιλέξεις, ερώτηση πάντα, θα σου βγαίνει πάντα η λίστα με τις διαθέσιμες επιλογές. Για τα υπόλοιπα, θα λάβεις απάντηση απο τα παιδιά που το έχουν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts