Jump to content

[Επίσημο] Nokia E71

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θεματα πως βαζουμε στο κινητο ξερει κανεις?
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θεματα πως βαζουμε στο κινητο ξερει κανεις?

Δες εδώ. -> Που βρίσκω Θέματα;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ρε παιδια απο που το πηρατε ?

με οσα ΝΟΚΙΑ εχω μιλησει δε το ξερουνε η δε το εχουνε ακομα.

αν παρεις απο εξπανσυς αναγνωριζεται μετα η εγγυηση και ελληνικα για να χεις πρεπει να αλλαξεις product code?

:X

Αν προέρχεται από αγορά εντός της Ε.Ε., η εγγύηση σε καλύπτει.

Αν προέρχεται απ οπουδήποτε αλλού εκτός της Ε.Ε., η Alpha Copy δεν σου αναγνωρίζει την εγγύηση.

Αν τώρα το πάρεις και προέρχεται από αγορά εντός της Ε.Ε. και του αλλάξεις το product code με το ελληνικό, δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ρε παιδια απο που το πηρατε ?

με οσα ΝΟΚΙΑ εχω μιλησει δε το ξερουνε η δε το εχουνε ακομα.

αν παρεις απο εξπανσυς αναγνωριζεται μετα η εγγυηση και ελληνικα για να χεις πρεπει να αλλαξεις product code?

Παντως εγώ έχω πάρει άλλα 3 Ε71 εκτός του δικού μου.

Υπάρχει περιορισμένη stock. 2 αγοράστηκαν από Πλαίσιο Αργυρούπολης και τα άλλα 2 απο Νοκια Πειραιά Γρ.Λαμπράκη. Επίσης και το Πλαίσιο Πειραιά έχει κάποιες διθεσιμότητες. Αρκει ένα τηλάφωνο και να κάνεις κράτηση τηλεφωνική για να πας να το αγοράσεις.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Νομίζω γίνονται και βιντεοκλήσεις. Από ό,τι είδα έχει και εμπρόσθια κάμερα.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

βιντεοκλησεις δε κανουμε με αυτο το κινητο ε?

Κάνει, πως δεν κάνει...

Έχει κάμερα μπροστά γι αυτό το σκοπό.

http://www.imageshack.gr/files/pgnxfh53oav3x5nu4rh3.png

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

α τελεια.

τοτε λοιπον μιλαμε για πρωτη φορα μετα απο καιρο για ολοκληρωμενο messaging κινητο

Δεν μπορώ να αποφασίσω μεταξύ Ε66 και Ε71 :(

Τι θα κάνω; :)

Αυτό που θα πρέπει να αναρωτηθείς είναι, αν πραγματικά χρειάζεσαι qwerty πληκτρολόγιο.

Τίποτα άλλο...

το πηρα και γω σημερα απο οτε σοπ.το κινητο πολυ καλο,θηκη καρτα μνημης 2gb,φωνητικη καθοδηγηση για 3 μηνες.ειναι το πρωτο νοκια που παιρνω με τοσα πολλα πραγματαμεσα στην συσκευασια.ελπιζω να φανει ανταξιο και σαν μηχανημα

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Αυτό που θα πρέπει να αναρωτηθείς είναι, αν πραγματικά χρειάζεσαι qwerty πληκτρολόγιο.

Τίποτα άλλο...

Δίκιο έχεις! Ουσιαστικά δεν το χρειάζομαι και φοβάμαι ότι πιθανόν και να με μπερδεύει στην αρχή μιας και θα είναι το πρώτο μου κινητό με qwerty πληκτρολόγιο αν τελικά το αγοράσω.

Παρε και τα 2!!!!:lol::p:lol:

Οντος ειναι πολυ καλα και τα δυο , γνωμη μου ειναι οποι βρεις πρωτο να το "χτυπησεις"

Πράγματι, το να πάρω όποιο δω πρώτο είναι μια λύση στην αναποφασιστικότητά μου!

Αλλά ας το καλύτερα μην το μετανιώσω μετά...

Φαντάζομαι θα αποφασίσω όταν πιάσω και τα δύο στο χέρι.

το πηρα και γω σημερα απο οτε σοπ.το κινητο πολυ καλο,θηκη καρτα μνημης 2gb,φωνητικη καθοδηγηση για 3 μηνες.ειναι το πρωτο νοκια που παιρνω με τοσα πολλα πραγματαμεσα στην συσκευασια.ελπιζω να φανει ανταξιο και σαν μηχανημα

Καλορίζικο!

Αλλά είναι σίγουρα το Ελληνικό Ε71?

Γιατί ένας συμφοιτητής μου πέρυσι είχε αγοράσει Ε65 από ΟΤΕ shop και ήταν παραεισαγωγής.

Καλορίζικο!

Αλλά είναι σίγουρα το Ελληνικό Ε71?

Γιατί ένας συμφοιτητής μου πέρυσι είχε αγοράσει Ε65 από ΟΤΕ shop και ήταν παραεισαγωγής.

ελληνικοτατο με ελληνικοα μανουαλ και λογοτυπο της αλφα κοπυ.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

ελληνικοτατο με ελληνικοα μανουαλ και λογοτυπο της αλφα κοπυ.

Και τους ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο ξέχασες! :)

Και πάλι καλορίζικο! Φαίνεται κορυφαίο! Φαντάζομαι πως δεν θα μετανιώσεις την αγορά.

ευχαριστω.ξαναλεω εχω αλλαξει αρκετα νοκια τελευταιο ν95.το πιο περιποιημενο απο πλευρας εξοπλισμου.εμφανισιμο.τα αλλα θα τα εξετασουμε.(αργος φορτιστης μονο).κυκλοφορει στα νοκια σοπ?

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Αυτό είναι πολύ χοντρό, Απο που πήρες το κινητό σου; Να απαιτήσεις αμέσως να σου δώσουν την μπαταρία.

http://www.e-click.gr

μόλις κατάλαβα ότι έλειπε η μπαταρία (πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό στα χρονικά)

επικοινώνησα μαζεί τους, αύριο περιμένω τη μπαταρία (έτσι μου είπε τουλαχιστον)

με ενημέρωσε πως θα βγάλει την μπατάρια από ένα αλλο Ε71

π.σ ειναι ερωτευσιμο το ατιμο το κινητο =Ρ

prin ena mina eixa epeidwtisi kai eixa rwtisei se wind kai mou eixan pei oti dn to ikseran kan!!!

Ti timi pwlisis exei sta magazia paidia???

Sumferei na to parw apo expansys i apo kana plaisio:p?

Einai megali i diafora tis timis???

Filika

NikolaS:D

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Στα nokia shops το πουλάνε 420κάτι.

Κάνε μια έρευνα αγοράς και επέλεξε το κατάστημα που το προσφέρει φθηνότερα. Απλά να προσέξεις να είναι Ελληνικό και όχι παραεισαγωγής. Εκτός βέβαια αν η διαφορά στην τιμή τους είναι μεγάλη.

ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ

Εχουμε δυνατο ηχειο κατα την ομιλια? Γιατι μια απο τις πληγες των 61 ηταν οτι δεν ακουγες τιποτα οπου και αν τοποθετουσες το ακουστικο στο αυτι σου.

2η)Ενταση ηχου κλησης

3)Πληκτρολογιο πως ειναι ? Σκληρο , μαλακο, γραφεις ευκολα γενικως?

4)Οταν συνδεεσαι internet μεσω του browser σε βαζει παλι να διαλεξεις απο που θα συνδεθεις και ολα αυτα τα χαζα?

5)Συνδεεται ευκολα με wifi ? η εχει και αυτο θεματα οπως τα wm6 που ενεργοποιουν ταυτοχρονα και τα data packs?

Μπορείς όταν συνδέεσαι στο internet, να επιλέξεις εσύ τον τρόπο σύνδεσης. Πχ αν ορίσεις να συνδέεσαι μέσω wi-fi ή πχ cosmote internet, δε θα σε ρωτάει. Αν όμως στις ρυθμίσεις επιλέξεις, ερώτηση πάντα, θα σου βγαίνει πάντα η λίστα με τις διαθέσιμες επιλογές.

Για τα υπόλοιπα, θα λάβεις απάντηση απο τα παιδιά που το έχουν. :)