TRANSALPXL650V Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Πως μπορώ να κάνω λήψη περισσότερων γλωσσών για το λεξικό μας στο Ε71;; Και να βάλω Ελληνικά η Γαλλικά εκτός απ την Αγγλική;;; Επίσης το κοινό Online πως μπορώ να το εκμταλλευτώ;; Επίσης αυτά που έχω προσέξει, είναι πως : 1) Κάποιες φορές κλείνει και ανοίγει από μόνο του 2) Κολλάει 3) Μου άλλαζε τις ημερομηνίες αλλά επιλύθηκε με βάση τα προαναφερόμενα Παράθεση just use your imagination.........!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Πως μπορώ να κάνω λήψη περισσότερων γλωσσών για το λεξικό μας στο Ε71;; Και να βάλω Ελληνικά η Γαλλικά εκτός απ την Αγγλική;;; Επίσης το κοινό Online πως μπορώ να το εκμταλλευτώ;; Γλώσσες για το λεξικό βρίσκεις εδώ. Πληροφορίες για το Κοινό Online εδώ. Επίσης αυτά που έχω προσέξει, είναι πως : 1) Κάποιες φορές κλείνει και ανοίγει από μόνο του 2) Κολλάει 3) Μου άλλαζε τις ημερομηνίες αλλά επιλύθηκε με βάση τα προαναφερόμενα Έχεις τη τελευταία έκδοση λογισμικού, δηλαδή τη 210.21.006 (02-03-2009); Αν όχι κάνε αναβάθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRANSALPXL650V Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Ναι, έχω την τελευταία έκδοση, αλλά δεν ξέρω γιατί το κάνει το 1) και 2)..... Σε ευχαριστώ για τις γλώσσες και τα υπόλοιπα θα τις τρέξω και θα δω τα αποτελέσματα :) Παράθεση just use your imagination.........!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 μολις παρεγγειλα το κινητο.ελπιζω να βγει καλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Ναι, έχω την τελευταία έκδοση, αλλά δεν ξέρω γιατί το κάνει το 1) και 2)..... Σε ευχαριστώ για τις γλώσσες και τα υπόλοιπα θα τις τρέξω και θα δω τα αποτελέσματα Να θέλεις μπορεί να κάνεις hard format στη συσκευή και μορφοποίηση στη κάρτα μνήμης ώστε να καθαρίσει από σκουπίδια. Πριν όμως θα πρέπει να κρατήσεις back up χώρις όμως να κρατήσεις και τις ρυθμίσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 εγω πως θα ξερω ποια εκδοση εχω μεσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 εγω πως θα ξερω ποια εκδοση εχω μεσα; Θα πατήσεις στην οθόνη αναμονής *#0000#. Ρίξε και μια ματιά στο Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ, θα σε βοηθήσει αρκετά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 ευχαριστω...κατι αλλο που θα επρεπε να ξερω...σχετικα με το gps θελει ενημερωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Σαν τι ενημέρωση να θέλει...; Τι πρέπει να κάνεις ώστε να το χρησιμοποιήσεις αναφέρεται στο faq, θα το βρεις εύκολα. Τώρα αν εννοείς τους χάρτες του ενσωματωμένου προγράμματος "Χάρτες" (nokia maps), δεν ξέρω αν έχει τους τελευταίους διαθέσιμους. Τους κατεβάσεις μέσω του Nokia Map Loader, google it! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 παρα πολυ κατατοπιστικα ολα...απιστευτα ειναι!!!!!!!! να σ ρωτησω κατι ασχετο;πως γινεται στο ιντερνετ να τ βρηκα 320 ευρω και στα μαγαζια να κοντευει στα 500 κοντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Αδέρφια.... Καμία λύση για το θέμα με την αναζήτηση στις επαφές υπάρχει;; Αποθηκεύω πχ Ειρήνη και Εβελίνα, πάω να ψάξω μετά στο Ε και μου βγάζει μονάχα το ένα... :( Επίσης προχθές, την ίδια μέρα μάλιστα, 2 φορές μου ξανακόλλησε ενώ είχα εισερχόμενη κλήση και πάτησα για απάντηση.... :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Αδέρφια.... Καμία λύση για το θέμα με την αναζήτηση στις επαφές υπάρχει;; Αποθηκεύω πχ Ειρήνη και Εβελίνα, πάω να ψάξω μετά στο Ε και μου βγάζει μονάχα το ένα... :( Επίσης προχθές, την ίδια μέρα μάλιστα, 2 φορές μου ξανακόλλησε ενώ είχα εισερχόμενη κλήση και πάτησα για απάντηση.... :( :( Εγω μολις το δοκιμασα και τα βγαζει και τα 2, δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Μια λυση ειναι το Handy Shell, οταν κανεις search ονοματων στην κατασταση αναμονης του Handy shell στα βγαζει ολα τα ονοματα, δοκιμασμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Mαλλον την μια επαφη την εχεις αποθηκευμενη με αγγλικο E και την αλλη με ελληνικο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Κατέβασα από το youtube κάποια βιντεάκια, μεσω realplayer τα πέρασα στο κινητό αλλά δεν τα παίζει. Θα βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Δηλαδή έχεις στο κινητό βίντεο μορφής flv; Αν ναι, για να μπορέσεις να τα αναπαράγεις χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα όπως FLVplayer. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Ευχαριστώ. Που το βρίσκω το πρόγραμμα αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 http://tinyurl.com/n29k39:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Mαλλον την μια επαφη την εχεις αποθηκευμενη με αγγλικο E και την αλλη με ελληνικο. Όχι όχι όχι!! Κυριολεκτικά κάνει ό,τι θέλει, με διάφορα γράμματα, μπορεί πχ να μου βγάλει αποτέλεσμα σε όνομα με αποθηκευμένο τον αντίστοιχο αγγλικό χαρακτήρα, ενώ τα ελληνικά τίποτα... Το γυρίζω στα κεφαλαία και πιάνει ό,τι δεν έπιανε στα μικρά (και τούμπαλιν). @#$@!$#%#$^%&*^%(!@#$#%^&^%$&*^&( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Όχι όχι όχι!! Κυριολεκτικά κάνει ό,τι θέλει, με διάφορα γράμματα, μπορεί πχ να μου βγάλει αποτέλεσμα σε όνομα με αποθηκευμένο τον αντίστοιχο αγγλικό χαρακτήρα, ενώ τα ελληνικά τίποτα... Το γυρίζω στα κεφαλαία και πιάνει ό,τι δεν έπιανε στα μικρά (και τούμπαλιν). @#$@!$#%#$^%&*^%(!@#$#%^&^%$&*^&( Περιεργο..Δοκιμασε οπως ειπα και πιο πριν το Handy shell, θα σε καλυψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peripanos Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Καλημέρα, Μια χαρά κινητό δεν λέω, όμως στο τομέα της αναπαραγωγής video (mp4) σαν να ζορίζεται ο επεξεργαστής του λιγάκι. Ιδιαίτερα σε .avi αρχεία που έχουν μετατραπεί σε .mp4 μέσω του ΝΟΚΙΑ video coverter υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Παγώνει η οθόνη για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου σε αντίθεση με βιντεάκια σε .3gp και αυτά που τραβάς με τη κάμερα τα οποία η ροή τους είναι κανονική. Ίσως να φταίει και το real player. Καμμία παράθεση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Μείωσε το bitrate κατά τη μετατροπή των βίντεο και θα είσαι ok. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peripanos Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Μείωσε το bitrate κατά τη μετατροπή των βίντεο και θα είσαι ok. Ευχαριστώ, Θα το δοκιμάσω το απόγευμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paravoid Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Όχι όχι όχι!! Κυριολεκτικά κάνει ό,τι θέλει, με διάφορα γράμματα, μπορεί πχ να μου βγάλει αποτέλεσμα σε όνομα με αποθηκευμένο τον αντίστοιχο αγγλικό χαρακτήρα, ενώ τα ελληνικά τίποτα... Το γυρίζω στα κεφαλαία και πιάνει ό,τι δεν έπιανε στα μικρά (και τούμπαλιν). @#$@!$#%#$^%&*^%(!@#$#%^&^%$&*^&( Είναι παλιό, πολύ βλαμμένο πρόβλημα, το χω γράψει επανειλλημένα, μια εκ των οποίων είναι η: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2596558#post2596558 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRANSALPXL650V Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Να σας κάνω μια ερώτηση; Πως μπορώ να αλλάξω την πρόσοψη του Ε71 από ασημί μαύρο σε ασημί λευκό;; Αυτό με το άσπρο πληκτρολόγιο ;; Γίνεται η θα πρέπει να αλλάξω όλο το τηλέφωνο;; Παράθεση just use your imagination.........!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Να σας κάνω μια ερώτηση; Πως μπορώ να αλλάξω την πρόσοψη του Ε71 από ασημί μαύρο σε ασημί λευκό;; Αυτό με το άσπρο πληκτρολόγιο ;; Γίνεται η θα πρέπει να αλλάξω όλο το τηλέφωνο;; Γιατί να μην γίνεται? Πήγαινε σε ένα nokia shop και ζήτα να σου βάλουν όποια πρόσοψη ή πληκτρολόγιο θέλεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts