radiodj105 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 'Εχεις χαμηλώσει τον φωτισμό της οθόνης καθόλου; Το έχεις μόνιμα σε 3G; Τον φωτισμό της οθόνης τον έχω χαμηλώσει αλλά και το θέμα που έχω φορτώσει είναι μαύρο και σκούρο. Το 3g φίλε μου, είναι κάτι που εμείς στην Πετρούπολη δεν το γνωρίζουμε. 3g πιάνει, από Λιόσια και κάτω. Το αστείο είναι ότι τώρα που σου γράφω αυτό, περνάει banneraki στο πάνω μέρος της σελίδας που λέει "Cosmote... και στα πιο απίθανα μέρη"! Πράγματι. Η Πετρούπολη, είναι εκτός χάρτη και είναι πέρα από τα απίθανα μέρη για να έχει σήμα 3g. Ας επιστρέψω στο θέμα μας... Προτείνεις να έχω απενεργοποιημένο το 3g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Τον φωτισμό της οθόνης τον έχω χαμηλώσει αλλά και το θέμα που έχω φορτώσει είναι μαύρο και σκούρο. Το 3g φίλε μου, είναι κάτι που εμείς στην Πετρούπολη δεν το γνωρίζουμε. 3g πιάνει, από Λιόσια και κάτω. Το αστείο είναι ότι τώρα που σου γράφω αυτό, περνάει banneraki στο πάνω μέρος της σελίδας που λέει "Cosmote... και στα πιο απίθανα μέρη"! Πράγματι. Η Πετρούπολη, είναι εκτός χάρτη και είναι πέρα από τα απίθανα μέρη για να έχει σήμα 3g. Ας επιστρέψω στο θέμα μας... Προτείνεις να έχω απενεργοποιημένο το 3g; Φυσικά και το προτείνω, όπως και να έχεις μόνιμα κλειστό (εκτός και αν το χρειάζεσαι, βεβαίως) το WiFi scanning και το Bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Εννοείται WIFI και Bluetooth είναι κλειστά. Παρόλα αυτά, πίστευα ότι το 3g κατανάλωνε μπαταρία, μόνο όταν χρειαζόταν! Δηλαδή σε βίντεο κλήση ή αποστολή SMS/MMS/Ε-μαιλ μέσω 3g! Σε συνέχεια αυτού που γράφεις, να αναφέρω πως... Αν χρησιμοποιήσεις το κινητό σαν "μόντεμ" με 3g σήμα, για να το συνδέσεις με λάπτοπ... δεν θα αντέξει (χωρίς τον φορτιστή συνδεδεμένο) για πάνω από μισή ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Γύρισέ το μόνο σε GSM. Η αυτονομία αυξάνεται γιατί το κινητό δεν ψάχνει συνέχεια για κάλυψη 3G. Πάντοτε, σε όλα μου τα κινητά το έχω μόνιμα σε GSM και το γυρίζω σε 3G μόνο αν θέλω να κάνω βιντεοκλήση ή να σερφάρω μέσω Cosmote Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Γύρισέ το μόνο σε GSM. Η αυτονομία αυξάνεται γιατί το κινητό δεν ψάχνει συνέχεια για κάλυψη 3G. Πάντοτε, σε όλα μου τα κινητά το έχω μόνιμα σε GSM και το γυρίζω σε 3G μόνο αν θέλω να κάνω βιντεοκλήση ή να σερφάρω μέσω Cosmote Internet. Ακριβώς αυτό. Όταν έχουμε το κινητό σε 3G mode, ψάχνει συνέχεια να δει αν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο και όταν το βρίσκει συνήθως είναι πιο ενεργοβόρο από το απλό GSM. Εάν μάλιστα βρίσκεσαι σε προβληματική από θέμα κάλυψης περιοχή, τα πράγματα χειροτερεύουν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Παιδιά σορρυ! Ποια είναι η τιμή του ε66?? Στον γερμανο μου λενε 435 με 2G mnimi και στο οτεσοπ 308 χωρις μνήμη?? Τι παίζει?? Ευχαριστώ!! Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Εγώ από κατάσημα της Cosmote που το πήρα, είχε ήδη μέσα τη μνήμη (2 giga) και δεν την πέρασα ο ίδιος. Σϊγουρα είναι χωρίς τη μνήμη, ή μήπως ο δημόσιος υπάλληλος δεν ξέρει ότι έχει ήδη φορεμένη την κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Εμένα με την χρηση που του κανω με καλύπτει η μπαταρία του. Το έβγαλα από την φόρτιση Κυριακή πρωί και μέχρι τώρα έχει ακόμα 3 γραμμές μπαταρία. Έχω χρησιμοποιήσει wifi για πλοήγηση στο νετ και bt για ομίλια, έχω στείλει πολλά μηνύματα (περίπου 50 ίσως και παραπάνω), έχω μιλήσει περίπου 2 ώρες και το βράδυ έμεινε ανοιχτό, δεν το έκλεισα καθόλου. Το έχω μόνιμα σε GSM δίκτυο. Η μπαταρία κρατάει σε εμένα άνετα 1.5 μέρα και μπορεί και 2 μέρες με λιγότερο πείραγμα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ΟΧΙ! Εγώ πίστεψα ότι είναι θέμα φορτίσεων. Το αφεντικό μου με κυνηγάει ακόμα, αφού δεν φορτίζει από το USB και η αδερφή μου έρχεται μέρα παρά μέρα για να δανειστεί το φορτιστή μου. Δεν νομίζω να βρεθεί άνθρωπος που να είναι ικανοποιημένος. Εγώ, να φανταστείτε, από το άγχος... το έχω σχεδόν όλη μέρα στη φόρτιση. Και να φανταστείτε πως δεν τρέχει ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα από πίσω (για να τρώει τη μπαταρία). Και τα 3 εταιρικά που έχουμε αντέχουν κατα μέσο όρο 2 ημέρες, μπορεί και 1.5, αλλα η χρήση τους λόγο της δουλειάς είναι αρκετή, ομιλία, sms, mms και επίσης μόνιμα online με Gprs αφού έχουν πάνω το Mobile email για τα emails. Θεωρώ ότι είναι ικανοποιητική η αναμονή τους, Βεβαια το 3G είναι κλειστό, όπως και το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 εφαρμογες που εκμεταλλευονται τον αισθητηρα κινησης δουλευουν(shake sms,rocknscroll etc)? εκανα κανα 2 εγκατασταση αλλα δεν τρεχουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 εφαρμογες που εκμεταλλευονται τον αισθητηρα κινησης δουλευουν(shake sms,rocknscroll etc)? εκανα κανα 2 εγκατασταση αλλα δεν τρεχουν Δυστυχώς δεν τρέχουν όπως και στις Feature Pack 2 συσκευές. Με λίγα λόγια το APIs που χειρίζονται το accelerometer sensor δεν είναι τα ίδια με άλλες FP1 συσκευές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει η εφαρμογή. To E66 δανείζεται το set των APIs από το FP2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Εκανα εγω. Οι γνωστες "χακιές" ομως δεν παιζουν!! Περιμενουμε... Η αναβάθμιση του nsu με αυτήν που κάνουν στo NOKIA SHOP είναι μέρα με τη νύχτα.Από το nsu το μέγεθος του αρχείου περίπου 105 ΜΒ και στο Nokia Shop 1260 MB.Εγώ πήγα υποχρεωτικά στο Nokia Shop γιατί με το NSU είχα πρόβλημα.Ενώ μου έβγαζε στην μπάρα της εγκατάστασης εκτιμώμενος χρόνος 15 λεπτά μετα από κανένα 5λεπτο η κατάσταση παρέμενε ίδια και μου εβγαζε το μήνυμα <<Αποκατάσταση Τηλεφώνου-αφαιρέστε μπαταρία και φορτιστή κ.λ.π>>. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Η αναβάθμιση του nsu με αυτήν που κάνουν στo NOKIA SHOP είναι μέρα με τη νύχτα.Από το nsu το μέγεθος του αρχείου περίπου 105 ΜΒ και στο Nokia Shop 1260 MB.Εγώ πήγα υποχρεωτικά στο Nokia Shop γιατί με το NSU είχα πρόβλημα.Ενώ μου έβγαζε στην μπάρα της εγκατάστασης εκτιμώμενος χρόνος 15 λεπτά μετα από κανένα 5λεπτο η κατάσταση παρέμενε ίδια και μου εβγαζε το μήνυμα <<Αποκατάσταση Τηλεφώνου-αφαιρέστε μπαταρία και φορτιστή κ.λ.π>>. Αποκλειεται να ειναι τοσο μεγαλη (1260 MB) :blink: Αναβαθμιση ειναι και η μια (μεσω updater) ,αναβαθμιση ειναι και η αλλη (nokia store....) Αν κοιταξεις λιγο στο διαδυκτιο ,θα δεις οτι τα μεγεθη τους δε διαφερουν και πολυ .. Θα επρεπε να δοκιμασεις με την αγγλικη εκδοση του updater... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Αποκλειεται να ειναι τοσο μεγαλη (1260 MB) :blink: Αναβαθμιση ειναι και η μια (μεσω updater) ,αναβαθμιση ειναι και η αλλη (nokia store....) Αν κοιταξεις λιγο στο διαδυκτιο ,θα δεις οτι τα μεγεθη τους δε διαφερουν και πολυ .. Θα επρεπε να δοκιμασεις με την αγγλικη εκδοση του updater... Εγώ ανέφερα το δικό μου περιστατικό και αυτό που μου είπαν στη Nokia χωρίς καν να τους αναφέρω τίποτε για update μέσω nsu.Μέχρι τώρα με το nsu δεν είχα κανένα πρόβλημα (Ν80-Ν70-Ε51). Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Εγώ από κατάσημα της Cosmote που το πήρα, είχε ήδη μέσα τη μνήμη (2 giga) και δεν την πέρασα ο ίδιος. Σϊγουρα είναι χωρίς τη μνήμη, ή μήπως ο δημόσιος υπάλληλος δεν ξέρει ότι έχει ήδη φορεμένη την κάρτα μνήμης; Tελικά είναι με την μνήμη! Που οφείλεται αυτή η τεράστια διαφορα?? Τι παίζει??:worry: Παιδιά σορρυ! Ποια είναι η τιμή του ε66?? Στον γερμανο μου λενε 435 με 2G mnimi και στο οτεσοπ 308 χωρις μνήμη?? Τι παίζει?? Ευχαριστώ!! Ρε παιδιά έίναι εντελώς κουφό! Αλλά έτσι μου είπαν! 308 ΚΑΙ με μνήμη τελικά! Έχω 150 ευρώ αναβάθμιση και μου είπε οτι το υπόλοιπο που είναι να πληρώσω είναι 158 ευρω το οποίο θα μου το βάλει και σε 6 άτοκες δόσεις... :p Ti συμβαίνει?? :S Πάντως το παρηγγειλα... Twρα βλέπουμε... Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Εγώ ανέφερα το δικό μου περιστατικό και αυτό που μου είπαν στη Nokia χωρίς καν να τους αναφέρω τίποτε για update μέσω nsu.Μέχρι τώρα με το nsu δεν είχα κανένα πρόβλημα (Ν80-Ν70-Ε51). Να το έβλεπες με τα μάτια σου και να μας το έλεγες, θα το δεχόμουν. Αν είναι δυνατόν να είναι ένα firmware 1,2GB. :wacko: :wacko: Ότι θέλουν λένε στα nokia shops. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect2 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 σε ποιο κατάστημα oteshop πήγες? για να πάρω και εγώ ένα που θέλω. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Το έκανα αλλά μόνο το Jamba Video είδα να υπάρχει για κατέβασμα. Πουθενά δεν είδα video center! Θα το βρεις μέσα στο φάκελο Freetime. Αυτό που δε βρήκα είναι πως δουλεύει. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Θα το βρεις μέσα στο φάκελο Freetime. Αυτό που δε βρήκα είναι πως δουλεύει. Στο Freetime μου βγάζει μόνο τα παρακάτω. 'Οχι το videocenter! Global Race Locr Solitaire Sports Tracker Worldmate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Παιδιά, μεθαύριο πέρνω το κινητάκι... Έχω διαβάσει πολλές σελίδες και έχω μπει σε αρκετά links.. Ζαλίστηκα.. :p Κάποιες ερωτήσεις... Δεν είμαι πολύ τρελαμένος με όλα αυτα τα σκαλισματα του κινητού(δεν κατακρινω τπτ.. Απλα εγώ βαριεμαι...). Παρ'όλα αυτά, θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζουν τα προγράμματα που είναι προ-εγκατεστημένα για να έχω καποια βασικα: web browsing, e-mail, msn, gps me χάρτες... Θα τα έχω όλα τα απο πανω ή πρεπει το σκαλίσω λιγο?? Προτείνετε κάποιες εναλλακτικές εφαρμογες ή κάποια αλλη κατά την γνώμη σας "must" εφαρμογή?? Υ.Γ. το παίρνω από οτεσοπ. Δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα σε οτιδήποτε με την βοντα συνδεση μου ε?? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 καλησπερα παιδια. γιαννης απο τρικαλα,εδω και 2 μερες κατοχος του Ε66. το φορτισα και ασχολουμαι με το ψαξιμο. οι πρωτες εντυπωσεις αριστες αλλα ειναι γεγονος οτι ειναι το πρωτο μου κινητο τετοιας τεχνολογιας αφου προηγουμενως ειχα το 6300. οποτε ψαχνω και διαβαζω. μια ερωτηση για κατι που προκειτε να κανω,αλλα το εκανε ενας φιλος μου ηδη. λοιπον κατεβασε την τελευταια εκδοση του garmin σπασμενη και δεν εχει μεσα τα τρικαλα θεσσαλιας.η προηγουμενη τα ειχε.τι κανω? κατεβαζω την παλαιοτερη ή κατι δεν εκανε καλα? θα επανελθω με αρκετες ερωτησεις φανταζομαι. ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Παρ'όλα αυτά, θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζουν τα προγράμματα που είναι προ-εγκατεστημένα για να έχω καποια βασικα: web browsing, e-mail, msn, gps me χάρτες... Θα τα έχω όλα τα απο πανω ή πρεπει το σκαλίσω λιγο?? Προτείνετε κάποιες εναλλακτικές εφαρμογες ή κάποια αλλη κατά την γνώμη σας "must" εφαρμογή?? Υ.Γ. το παίρνω από οτεσοπ. Δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα σε οτιδήποτε με την βοντα συνδεση μου ε?? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Έχει ενσωματωμένο το Nokia Maps το οποίο είναι μέτριο. Ασχολήσου λίγο με το Garmin και θα έχεις εντελώς δωρεάν πλοήγηση και πληρέστατους χάρτες. Διάβασε το αντίστοιχο θέμα του Garmin. Για browsing, e-mail θα σε καλύψει το κινητό. Για msn απλά κατεβάζεις από το εικονίδιο "Λήψη" και εγκαθιστάς το Windows Live Messenger. -------------------------------------------------------------------------------- μια ερωτηση για κατι που προκειτε να κανω,αλλα το εκανε ενας φιλος μου ηδη. λοιπον κατεβασε την τελευταια εκδοση του garmin σπασμενη και δεν εχει μεσα τα τρικαλα θεσσαλιας.η προηγουμενη τα ειχε.τι κανω? κατεβαζω την παλαιοτερη ή κατι δεν εκανε καλα? θα επανελθω με αρκετες ερωτησεις φανταζομαι. ευχαριστω εκ των προτερων. Καλορίζικο. Κατέβασε τους αντίστοιχους χάρτες. Για περισσότερα απευθύνσου στο επίσημο θέμα του Garmin. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Από την μέχρι στιγμής επαφή μου με το κινητό θα πρέπει να επισημάνω τα εξής : Κατά πρωτότυπο τρόπο το πλευρικό κουμπί της φωτογραφικής λήψης δεν ενεργοποιεί την κάμερα -αυτό γίνεται ΜΟΝΟ μέσα από το μενού ή με συντόμευση- ενώ είναι υπερευαίσθητο στο άγγιγμα (ίσως γι αυτό το απενεργοποίησαν ενώ καλύτερα θα έπρεπε απλώς να κλείδωνε) Κατά την λήψη αν χρησιμοποιήσεις το πλευρικό κουμπί (που σημειωτέον κατά το προσπέκτ ενεργοποιεί το autofocus) βγάζει φωτογραφία από λίγο μέχρι πολύ φλου. Αντίθετα αν η λήψη γίνει με το κεντρικό πολυπλήκτρο (χωρίς δηλ. autofocus) η φωτογραφία είναι αισθητά καθαρότερη της πρώτης περίπτωσης!!! Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Έμαθα από AC ότι την πρώτη βδομάδα του Δεκέμβρη θα έρθει το άσπρο... :( Θα έχει πλάκα να μη μου αρέσει τελικά και να πάρω το γκρι... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Έμαθα από AC ότι την πρώτη βδομάδα του Δεκέμβρη θα έρθει το άσπρο... :( Θα έχει πλάκα να μη μου αρέσει τελικά και να πάρω το γκρι... Αυτό είναι το πιθανότερο! Και εγώ αυτό έψαχνα μέχρι που είδα την αντιαισθητική διαφορά της πρόσοψης με το λευκό του πληκτρολογίου και άλλαξα γνώμη....:rolleyes: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts