toni3 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 καλησπερα απο ακομα ενα χρήστη Ε66. Βασικά εχω 2 αλλα δεν εχω αντιμετωπισει καποιο πρόβλημα εκτος απο το σήμα (W!nd) κ την μπαταρία.Ασχετο με το θέμα άλλα..... μήπως ξέρει καποιος που πουλάνε - αγοράζουν μεταχειρισμένα κινητα? (με pm για να μην γίνει διαφήμιση ενδιαφέρομαι να πουλήσω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos1982 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να λέει πόσο μπαταρία έχεις. Επιπλέον εχω το wind plus και βάζω το α-gps να συνδέται μέσω αυτού αλλά μάλλον δεν κάνει τίποτα. Θέλει οπωσδήποτε το wind internet. Δεν γίνετα αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να λέει πόσο μπαταρία έχεις. Επιπλέον εχω το wind plus και βάζω το α-gps να συνδέται μέσω αυτού αλλά μάλλον δεν κάνει τίποτα. Θέλει οπωσδήποτε το wind internet. Δεν γίνετα αλλιώς. το agps δεν εχει καμια σχεση με την πλοηγηση στο ιντερνετ, γιαυτο δεν βλεπεις καμια διαφορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos1982 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 και ομως το agps εχει σχεση. με αυτο στελνει το κινητο 1kB και λαμβανει 4kB προκειμενου να υπολογισει πιο γρηγορα το στιγμα σου. οταν το εχω να συνδεεται μεσω wind internet παρατηρω αυτη την κινηση, αλλα αν βαλω να συνδεεται μεσω wind plus δεν συντονιζει αμεσως και στο μητρωο φαινεται οτι πηγε να χρησιμοποιησει το profile wind plus αλλα δεν εστειλε και δεν ελαβε τιποτα, και επιπλεον δεν συντονιζει τοσο γρηγορα οσο οταν εχω το wind internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asof Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Εχω το Ε66 εδώ και κανα χρόνο περίπου και την προηγουμενη εβδομαδα μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα: μέχρι τωρα έμπαινα στο εικονίδιο "Λήψη" και κατέβαζα κατά καιρους παιχνίδια. Ξαφνικά σβήστηκαν όλα τα εικονίδια του φακέλου, έχει εμφαννιστεί ένα εικονίδιο Ovi Store και δεν κατεβάζει κανένα παιχνίδι σε μορφή Jar. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να λύσω το πρόβλημά μου μιας κι εγώ είμαι λίγο άσχετη;;;; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Εχω το Ε66 εδώ και κανα χρόνο περίπου και την προηγουμενη εβδομαδα μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα: μέχρι τωρα έμπαινα στο εικονίδιο "Λήψη" και κατέβαζα κατά καιρους παιχνίδια. Ξαφνικά σβήστηκαν όλα τα εικονίδια του φακέλου, έχει εμφαννιστεί ένα εικονίδιο Ovi Store και δεν κατεβάζει κανένα παιχνίδι σε μορφή Jar. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να λύσω το πρόβλημά μου μιας κι εγώ είμαι λίγο άσχετη;;;; Ευχαριστώ. Το Ovi store έχει αντικαταστήσει την εφαρμογή Λήψη και πλέον θα πρέπει να μπαίνεις στο https://store.ovi.com/ και να κατεβάζεις ότι θες αφού πρώτα κάνεις μια εγγραφή. Υπάρχουν και δωρεάν εφαρμογές/παιχνίδια και επί πληρωμή. Επίσης θα μπαίνεις και από το Ε66 για να κατεβάζεις εφαρμογές/παιχνίδια απευθείας στην συσκευή. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει που βρίσκω στο μενού την επιλογή για αναβάθμιση του software της συσκευής, γιατί απο το PC Sync μου λέει οτι απαιτείται η νέα καινούργια έκδοση του λογισμικού sofware updater αλλά δεν μπορεί να την κατεβάσει, οπότε πρέπει να κάνω την αναβάθμιση over the air. Έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορώ να το βρω μέσα στο μενού του τηλεφώνου... :O Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Η επιλογή FOTA δεν είναι διαθέσιμη στο E66. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Ευχαριστω. Φανταζομαι η λυση θα ειναι να κατεβασω την καινουργια εκδοση του pc sync (γιατι ουτε και αυτη που εχω μπορει να αναβαθμιστει _ δεν ξερω γιατι, μου βγαζει μηνυμα λαθους) ελπιζοντας οτι θα λειτουργησει το software updater... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endofgreen Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 εχω την εκδοση 210.21.007 και προσπαθω να αναβαθμισω σε 300.21.012. ματαια ομως. μου γραφει συνεχεια οτι χανει την συνδεση μεσω usb (λεει πως θελει 15 λεπτα για να αναβαθμισει και μολις φτανει τα 14 σταματαει). το τηλ. ειναι φωρτισμενο πληρος σε προφιλ γενικο. παλιοτερα ειχα κανει αναβαθμιση κανονικα χωρις προβλημα, στο ιδιο pc χωρις να εχω αλλαξει κατι μεχρι σημερα. εχω την τελευταια εκδοση pc suite και το παραδοξο ειναι πως μπορω να κανω back up και γενικοτερα να μεταφερω αρχεια μεσω usb. οταν ομως παω για ενημερωση λογισμικου κολλαει. κανω κατι λαθος???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Δοκίμασες να συνδέσεις το κινητό σε άλλη θύρα USB; Αν όχι, κάνε το. Έχεις τη τελευταία έκδοση του Nokia Software Updater; Αν όχι, εγκατέστησέ τη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endofgreen Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 οτι αμα θα αλλαζα usb θα ειχε διαφορα δεν το περιμενα. ευχαριστω πολυ Itchrist86! δουλεψε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Καλησπέρα, Αν και ήμουνα έτοιμος για την απόκτηση του Ε52.... έχοντας διαβάσει όλο το σχετικό τόπικ κατάλαβα οτι γενικά παρουσιάζει κάποια σοβαρά προβλήματα και μάλλον σκέφτομαι το Ε66... Επειδή μου είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω και τις 111 σελίδες του τόπικ....θα ήθελα αν μπορούσατε να μου πείτε αν γενικά είσαστε ευχαριστημένοι με το συγκεκριμένο κινητό κι αν παρουσιάζει κάποια σοβαρά προβλήματα.... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gyiama Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 παιδια μου εχει παρουσιασει τωρα τελευταια το εξης προβλημα: πηγαινω στις επαφες μου επιλεγω το ονομα που θελω και παταω το πρασινο ακουστικο για να κανω κληση και απλα δεν κανει τιποτα!!!!δεν κολλαει το τηλ απλα δεν παιρνει τηλ με οποιο τροπο και να προσπαθησω δηλαδη ακομε και με το μεαιο κουμπακι που κανεις επιλογη κληση κλπ παλι τπτ!!αν κλεισω και ανοιξω το τηλ ολα καλα!!!!!το εχει αντιμετωπισει καποιος αυτο?εχω την τελευταια εκδοση firmware!!!!και κατι ακομα αν κανω αναβαθμιση στο τηλ οτι εφαρμογες εχω περασει δλδ κατι χαρτες gps και κατι προγραμματακια θελουν ξανα εγκατασταση?τα εχω εγκαταστησει στην καρτα μνημης ομως!!!!! Παράθεση ola kala!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 παιδια μου εχει παρουσιασει τωρα τελευταια το εξης προβλημα: πηγαινω στις επαφες μου επιλεγω το ονομα που θελω και παταω το πρασινο ακουστικο για να κανω κληση και απλα δεν κανει τιποτα!!!!δεν κολλαει το τηλ απλα δεν παιρνει τηλ με οποιο τροπο και να προσπαθησω δηλαδη ακομε και με το μεαιο κουμπακι που κανεις επιλογη κληση κλπ παλι τπτ!!αν κλεισω και ανοιξω το τηλ ολα καλα!!!!!το εχει αντιμετωπισει καποιος αυτο?εχω την τελευταια εκδοση firmware!!!!και κατι ακομα αν κανω αναβαθμιση στο τηλ οτι εφαρμογες εχω περασει δλδ κατι χαρτες gps και κατι προγραμματακια θελουν ξανα εγκατασταση?τα εχω εγκαταστησει στην καρτα μνημης ομως!!!!! εχει αναφερθει απο αρκετους χρηστες στο παρελθον αυτο το προβλημα. κανε μια αναζητηση στο θεμα για να δεις τι εκαναν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 επειδη διαβασα παραπονα για την αυτονομια της συσκευης, πιο μεγαλη μπαταρια απο την εργοστασιακη δεν υπαρχει; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Όχι δεν υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 επειδη διαβασα παραπονα για την αυτονομια της συσκευης, πιο μεγαλη μπαταρια απο την εργοστασιακη δεν υπαρχει; από ebay, κινέζικη αυτό έχω κάνει και εγώ, και έχω ησυχάσει από το θέμα αυτονομίας από 1000 mAh -> σε 1800 mAh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 από ebay, κινέζικη αυτό έχω κάνει και εγώ, και έχω ησυχάσει από το θέμα αυτονομίας από 1000 mAh -> σε 1800 mAh εχεις εμπιστοσυνη σε αυτες τις μπαταριες? δεν φοβασαι μην σου σκασει στα χερια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 παιδια μου εχει παρουσιασει τωρα τελευταια το εξης προβλημα: πηγαινω στις επαφες μου επιλεγω το ονομα που θελω και παταω το πρασινο ακουστικο για να κανω κληση και απλα δεν κανει τιποτα!!!!δεν κολλαει το τηλ απλα δεν παιρνει τηλ με οποιο τροπο και να προσπαθησω δηλαδη ακομε και με το μεαιο κουμπακι που κανεις επιλογη κληση κλπ παλι τπτ!!αν κλεισω και ανοιξω το τηλ ολα καλα!!!!!το εχει αντιμετωπισει καποιος αυτο?εχω την τελευταια εκδοση firmware!!!!και κατι ακομα αν κανω αναβαθμιση στο τηλ οτι εφαρμογες εχω περασει δλδ κατι χαρτες gps και κατι προγραμματακια θελουν ξανα εγκατασταση?τα εχω εγκαταστησει στην καρτα μνημης ομως!!!!! Τελικά αυτό το πρόβλημα το έχει αντιμετωπίσει κανείς θετικά? γιατί από ότι διάβασα στις προηγούμενες σελίδες δε βρήκα και τίποτα εκτός από την κλασσική επανεκκίνηση. Μήπως βρήκε κανείς άλλο τρόπο να το "ξεκολλάμε"? το αντιμετοπίζω πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα πάντως...και δε βλέπω να βγαίνει νεότερη έκδοση... μάλιστα το πρόβλημα του κολλήματος στην κλίση επαφών παρουσιάζεται αν σε προηγούμενη ομιλία μου την τερματίσω κλαίνοντας το συρόμενο πορτάκι του τηλεφώνου. από εκεί και μετά πλέον δεν μπορεί να ξαναπάρει καμία κλιση ενώ δέχεται κανονικά τις κλίσεις χωρίς κόλλημα --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 από ebay, κινέζικη αυτό έχω κάνει και εγώ, και έχω ησυχάσει από το θέμα αυτονομίας από 1000 mAh -> σε 1800 mAh Πόσο κοστίζει? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gyiama Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 εχει αναφερθει απο αρκετους χρηστες στο παρελθον αυτο το προβλημα. κανε μια αναζητηση στο θεμα για να δεις τι εκαναν. δυστυχως δεν βρηκα και γω καποια λυση στο θεμα αυτο απ οσο εψαξα υπαρχει καποιος που να το εχει λυσει????:cry: Παράθεση ola kala!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 παιδια μου εχει παρουσιασει τωρα τελευταια το εξης προβλημα: πηγαινω στις επαφες μου επιλεγω το ονομα που θελω και παταω το πρασινο ακουστικο για να κανω κληση και απλα δεν κανει τιποτα!!!!δεν κολλαει το τηλ απλα δεν παιρνει τηλ με οποιο τροπο και να προσπαθησω δηλαδη ακομε και με το μεαιο κουμπακι που κανεις επιλογη κληση κλπ παλι τπτ!!αν κλεισω και ανοιξω το τηλ ολα καλα!!!!!το εχει αντιμετωπισει καποιος αυτο?εχω την τελευταια εκδοση firmware!!!!και κατι ακομα αν κανω αναβαθμιση στο τηλ οτι εφαρμογες εχω περασει δλδ κατι χαρτες gps και κατι προγραμματακια θελουν ξανα εγκατασταση?τα εχω εγκαταστησει στην καρτα μνημης ομως!!!!! Τα δεδομενα που υπαρχουν στην καρτα μνημης δεν χανονται μετα απο την αναβαθμιθση. Για την συσκευη δεν θυμαμαι :O Με το προβλημα που υπαρχει δεν πρεπει να σε απασχολει εαν θα χαθουν τα δεδομενα! Στην θεση σου θα εκανα hard format στην συσκευη format στην καρτα μνημης μεσα απο το κινητο και θα τα περνουσα ολα απο την αρχη.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gyiama Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 δηλαδη το προβλημα ειναι στο λειτουργικο δλδ?και χρειαζεται format?????πωωω αμαν εκανα νατα περασω ολα αυτα (μιας και δεν το κατεχω πολυ το αθλημα)αντε παλι φτου κι απ την αρχη!!!!!!!!:lol: Παράθεση ola kala!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Δεν ειναι σιγουρο οτι θα λυθει το προβλημα αλλα υπαρχει μια μεγαλη πιθανοτητα! ΔΕν χανεις τιποτα εαν δοκιμασεις.. Αφου τo εκανες μια φορα την δευτερη θα σου φανει παιχνιδακι :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts