Γιάννης Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Ποια απο τις λειτουργιες δικτυου του κινητου ειναι λιγοτερο ενεργοβορα ρε παιδια ??? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Ποια απο τις λειτουργιες δικτυου του κινητου ειναι λιγοτερο ενεργοβορα ρε παιδια ??? Ευχαριστω. Εννοείς αν είναι καλύτερα να το έχεις σε 3G ή GSM? Αν εννοείς αυτό, φυσικά κ είναι καλύτερο να το έχεις σε GSM. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Εννοείς αν είναι καλύτερα να το έχεις σε 3G ή GSM? Αν εννοείς αυτό, φυσικά κ είναι καλύτερο να το έχεις σε GSM. Ευχαριστω.Η UMTS τι ειναι ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Ευχαριστω.Η UMTS τι ειναι ? To Universal Mobile Telecommunications System (UMTS) είναι το 3G. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 To Universal Mobile Telecommunications System (UMTS) είναι το 3G. Ευχαριστω.Επι τελους τα ξεκαθαρισα! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Ξέρει κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις που πρέπει να βάλω στο e-mail για yahoo mail?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2731456#post2731456 Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 @pexths Όταν τα δοκιμάσεις μπορείς να μας πεις αν λειτουργούν? Γιατί το έχω δοκιμάσει σε Ε66 και δεν μπορούσε να συνδεθεί με τίποτα. Δεν ξέρω αν έφταιγε ότι το δοκίμασα με προφίλ cosmote internet. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 @pexths Όταν τα δοκιμάσεις μπορείς να μας πεις αν λειτουργούν? Γιατί το έχω δοκιμάσει σε Ε66 και δεν μπορούσε να συνδεθεί με τίποτα. Δεν ξέρω αν έφταιγε ότι το δοκίμασα με προφίλ cosmote internet. λειτουργει κανονικοτατα. ευχαριστω πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 λειτουργει κανονικοτατα. ευχαριστω πολυ Να υποθέσω ότι το δοκίμασες μέσω wifi, σωστά? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Να υποθέσω ότι το δοκίμασες μέσω wifi, σωστά? Γιατί? η σύνδεση δικτύου τι διαφορά έχει?:blink: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Να υποθέσω ότι το δοκίμασες μέσω wifi, σωστά? μεσω wind internet στην αρχκ κ δουλευε κανονικα. μετα αλλα το σημειο προσβασησ σε wind plus γιατι το εχω ενεργοποιημενο κ δεν χρεωνομαι αλλα πλεον δεν μπορω να μπω. γιατι αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Γιατί? η σύνδεση δικτύου τι διαφορά έχει?:blink: Δεν ξέρω τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα σε wifi κ σύνδεση δικτύου αλλά με αυτές τις ρυθμίσεις έχω προσπαθήσει να μπω από Ε66 για να δω yahoo mail κ δεν έμπαινε με τίποτα μέσω cosmote internet. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Δεν ξέρω τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα σε wifi κ σύνδεση δικτύου αλλά με αυτές τις ρυθμίσεις έχω προσπαθήσει να μπω από Ε66 για να δω yahoo mail κ δεν έμπαινε με τίποτα μέσω cosmote internet. αντε απο cosmote internet να μην μπαινει, οχι οτι το βρισκω λογικο, αλλα αντε να μην μπαινει. να μπαινει απο wind internet ομωσ κ να μην μπαινει απο wind plus δεν ειναι πολυ παραλογο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Εγώ πάντως με wind internet (από πρόγραμμα συμβολαίου i-100) και βάζοντας στην εγκατάσταση email μόνο το mail μου της μορφής ****@gmail.com και τον κωδικό το πήρε κανονικά χωρίς να βάλω καμιά άλλη ρύθμιση (διακομιστές,θύρες κλπ) Δεν γίνεται το ίδιο και με όλα τα mails; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Εχει ασχοληθει κανεις με voip κ τις ρυθμισεις που χρειαζεται η συσκευη?μετα απο μια βδομαδα στρωσιματος της μπαταριας,τωρα αρχισε σιγα σιγα να κραταει καποιες ωρες παραπανω.η πρωτη βδομαδα ηταν πραγματικα απογοητευτικη.ελπιζω για ακομη καλυτερες επιδοσεις εντος των ημερων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Ριξε μια ματια στο παρακατω θεμα μπορει να βρεις κατι! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=170996 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s6_sot Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Κολάει σε κανέναν άλλον το τηλέφωνο όταν πας να απαντήσεις σε εισερχόμενη κλίση με το slide? Επισης για να δουλέψει το ραδιόφωνο πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το κινητό αλλιώς δεν έχω σήμα., και δεν έχω συγχρονισμό εικόνας-'ηχου στα βιντεάκια που τραβάω. Θέμα λογισμικού η να το πάω σε νοκια shop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Κολάει σε κανέναν άλλον το τηλέφωνο όταν πας να απαντήσεις σε εισερχόμενη κλίση με το slide? Κανενα προβλημα...Ραδιοφωνο δεν χρησιμοποιω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Κολάει σε κανέναν άλλον το τηλέφωνο όταν πας να απαντήσεις σε εισερχόμενη κλίση με το slide? Επισης για να δουλέψει το ραδιόφωνο πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το κινητό αλλιώς δεν έχω σήμα., και δεν έχω συγχρονισμό εικόνας-'ηχου στα βιντεάκια που τραβάω. Θέμα λογισμικού η να το πάω σε νοκια shop? Δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απο τα προβληματα που αναφερεις.οσο για το ραδιοφωνο,το χρησιμοποιω τουλαχιστον 2 ωρες την ημερα.το ανοιγοκλεινω καμια 20αρια φορες ομως ποτε δεν συναντησα κανενα προβλημα.κριμα που σου εμφανιζει αυτα τα προβληματα.πρεπει να ειναι πολυ σπαστικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Κολάει σε κανέναν άλλον το τηλέφωνο όταν πας να απαντήσεις σε εισερχόμενη κλίση με το slide? Επισης για να δουλέψει το ραδιόφωνο πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το κινητό αλλιώς δεν έχω σήμα., και δεν έχω συγχρονισμό εικόνας-'ηχου στα βιντεάκια που τραβάω. Θέμα λογισμικού η να το πάω σε νοκια shop? Αν δεν έχεις την τελευταία αναβάθμιση καλό είναι προχωρήσεις σε αυτή αφου πρώτα κρατήσεις ένα αντίγραφο των δεδομένων σου (εικόνες, μηνύματα, φωτογραφίες κτλ). Αν έχεις την τελευταία αναβάθμιση τότε κάνε ένα φορμάτ στο κινητό. Παρακολούθησε αν συνεχίζονται τα προβλήματα κ αν ναι τότε καλό είναι να το πας σε ένα nokia shop να το κοιτάξουν. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Επισης για να δουλέψει το ραδιόφωνο πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το κινητό αλλιώς δεν έχω σήμα Λοιπόν, αυτό το παθαίνω μερικές φορές στο Ε71 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abominable Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Χαίρεται, Θα ήθελα να ρωτήσω για την εγκατάσταση themes. Έχω βρεί την παρακάτω σελίδα. Από την οποία κατέβασα και προσπάθησα να εγκαταστήσω κάποια themes. Αλλά η συσκευή δεν μου επιτρέπει, αφού μου λέει ότι το πιστοποιητικό δεν είναι έγκυρο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακάμψω τον έλεγχο του πιστοποιητικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Χαίρεται, Θα ήθελα να ρωτήσω για την εγκατάσταση themes. Έχω βρεί την παρακάτω σελίδα. Από την οποία κατέβασα και προσπάθησα να εγκαταστήσω κάποια themes. Αλλά η συσκευή δεν μου επιτρέπει, αφού μου λέει ότι το πιστοποιητικό δεν είναι έγκυρο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακάμψω τον έλεγχο του πιστοποιητικού; εγκατασταση-διαχειριση εφαρμογων-ρυθμισεισ-εγκατασταση λογισμικου-ολα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 @abominable ριξε μια ματια στο S60 3rd Edition Platform FAQ θα βρεις αρκετες και χρησιμες πληροφοριες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abominable Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts