Jump to content

[Επίσημο] Nokia E66

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια απο τις λειτουργιες δικτυου του κινητου ειναι λιγοτερο ενεργοβορα ρε παιδια ???

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποια απο τις λειτουργιες δικτυου του κινητου ειναι λιγοτερο ενεργοβορα ρε παιδια ???

Ευχαριστω.

Εννοείς αν είναι καλύτερα να το έχεις σε 3G ή GSM? Αν εννοείς αυτό, φυσικά κ είναι καλύτερο να το έχεις σε GSM.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Εννοείς αν είναι καλύτερα να το έχεις σε 3G ή GSM? Αν εννοείς αυτό, φυσικά κ είναι καλύτερο να το έχεις σε GSM.

Ευχαριστω.Η UMTS τι ειναι ?

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω.Η UMTS τι ειναι ?

To Universal Mobile Telecommunications System (UMTS) είναι το 3G.

To Universal Mobile Telecommunications System (UMTS) είναι το 3G.

Ευχαριστω.Επι τελους τα ξεκαθαρισα!

Φιλικά Γιάννης

Ξέρει κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις που πρέπει να βάλω στο e-mail για yahoo mail??

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2731456#post2731456

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

@pexths Όταν τα δοκιμάσεις μπορείς να μας πεις αν λειτουργούν? Γιατί το έχω δοκιμάσει σε Ε66 και δεν μπορούσε να συνδεθεί με τίποτα. Δεν ξέρω αν έφταιγε ότι το δοκίμασα με προφίλ cosmote internet.

@pexths Όταν τα δοκιμάσεις μπορείς να μας πεις αν λειτουργούν? Γιατί το έχω δοκιμάσει σε Ε66 και δεν μπορούσε να συνδεθεί με τίποτα. Δεν ξέρω αν έφταιγε ότι το δοκίμασα με προφίλ cosmote internet.

λειτουργει κανονικοτατα. ευχαριστω πολυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

λειτουργει κανονικοτατα. ευχαριστω πολυ

Να υποθέσω ότι το δοκίμασες μέσω wifi, σωστά?

Γιατί? η σύνδεση δικτύου τι διαφορά έχει?:blink:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

μεσω wind internet στην αρχκ κ δουλευε κανονικα. μετα αλλα το σημειο προσβασησ σε wind plus γιατι το εχω ενεργοποιημενο κ δεν χρεωνομαι αλλα πλεον δεν μπορω να μπω. γιατι αυτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί? η σύνδεση δικτύου τι διαφορά έχει?:blink:

Δεν ξέρω τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα σε wifi κ σύνδεση δικτύου αλλά με αυτές τις ρυθμίσεις έχω προσπαθήσει να μπω από Ε66 για να δω yahoo mail κ δεν έμπαινε με τίποτα μέσω cosmote internet.

Δεν ξέρω τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα σε wifi κ σύνδεση δικτύου αλλά με αυτές τις ρυθμίσεις έχω προσπαθήσει να μπω από Ε66 για να δω yahoo mail κ δεν έμπαινε με τίποτα μέσω cosmote internet.

αντε απο cosmote internet να μην μπαινει, οχι οτι το βρισκω λογικο, αλλα αντε να μην μπαινει. να μπαινει απο wind internet ομωσ κ να μην μπαινει απο wind plus δεν ειναι πολυ παραλογο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάντως με wind internet (από πρόγραμμα συμβολαίου i-100) και βάζοντας στην εγκατάσταση email μόνο το mail μου της μορφής ****@gmail.com και τον κωδικό το πήρε κανονικά χωρίς να βάλω καμιά άλλη ρύθμιση (διακομιστές,θύρες κλπ)

Δεν γίνεται το ίδιο και με όλα τα mails;

Εχει ασχοληθει κανεις με voip κ τις ρυθμισεις που χρειαζεται η συσκευη?μετα απο μια βδομαδα στρωσιματος της μπαταριας,τωρα αρχισε σιγα σιγα να κραταει καποιες ωρες παραπανω.η πρωτη βδομαδα ηταν πραγματικα απογοητευτικη.ελπιζω για ακομη καλυτερες επιδοσεις εντος των ημερων.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ριξε μια ματια στο παρακατω θεμα μπορει να βρεις κατι!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=170996

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Κολάει σε κανέναν άλλον το τηλέφωνο όταν πας να απαντήσεις σε εισερχόμενη κλίση με το slide? Επισης για να δουλέψει το ραδιόφωνο πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το κινητό αλλιώς δεν έχω σήμα., και δεν έχω συγχρονισμό εικόνας-'ηχου στα βιντεάκια που τραβάω. Θέμα λογισμικού η να το πάω σε νοκια shop?

Κολάει σε κανέναν άλλον το τηλέφωνο όταν πας να απαντήσεις σε εισερχόμενη κλίση με το slide?

Κανενα προβλημα...Ραδιοφωνο δεν χρησιμοποιω.

Φιλικά Γιάννης

Κολάει σε κανέναν άλλον το τηλέφωνο όταν πας να απαντήσεις σε εισερχόμενη κλίση με το slide? Επισης για να δουλέψει το ραδιόφωνο πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το κινητό αλλιώς δεν έχω σήμα., και δεν έχω συγχρονισμό εικόνας-'ηχου στα βιντεάκια που τραβάω. Θέμα λογισμικού η να το πάω σε νοκια shop?

Δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απο τα προβληματα που αναφερεις.οσο για το ραδιοφωνο,το χρησιμοποιω τουλαχιστον 2 ωρες την ημερα.το ανοιγοκλεινω καμια 20αρια φορες ομως ποτε δεν συναντησα κανενα προβλημα.κριμα που σου εμφανιζει αυτα τα προβληματα.πρεπει να ειναι πολυ σπαστικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν έχεις την τελευταία αναβάθμιση καλό είναι προχωρήσεις σε αυτή αφου πρώτα κρατήσεις ένα αντίγραφο των δεδομένων σου (εικόνες, μηνύματα, φωτογραφίες κτλ). Αν έχεις την τελευταία αναβάθμιση τότε κάνε ένα φορμάτ στο κινητό. Παρακολούθησε αν συνεχίζονται τα προβλήματα κ αν ναι τότε καλό είναι να το πας σε ένα nokia shop να το κοιτάξουν.

Επισης για να δουλέψει το ραδιόφωνο πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το κινητό αλλιώς δεν έχω σήμα

Λοιπόν, αυτό το παθαίνω μερικές φορές στο Ε71

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Χαίρεται,

Θα ήθελα να ρωτήσω για την εγκατάσταση themes. Έχω βρεί την παρακάτω σελίδα. Από την οποία κατέβασα και προσπάθησα να εγκαταστήσω κάποια themes. Αλλά η συσκευή δεν μου επιτρέπει, αφού μου λέει ότι το πιστοποιητικό δεν είναι έγκυρο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακάμψω τον έλεγχο του πιστοποιητικού;

Χαίρεται,

Θα ήθελα να ρωτήσω για την εγκατάσταση themes. Έχω βρεί την παρακάτω σελίδα. Από την οποία κατέβασα και προσπάθησα να εγκαταστήσω κάποια themes. Αλλά η συσκευή δεν μου επιτρέπει, αφού μου λέει ότι το πιστοποιητικό δεν είναι έγκυρο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακάμψω τον έλεγχο του πιστοποιητικού;

εγκατασταση-διαχειριση εφαρμογων-ρυθμισεισ-εγκατασταση λογισμικου-ολα

[sIGPIC][/sIGPIC]

@abominable ριξε μια ματια στο S60 3rd Edition Platform FAQ θα βρεις αρκετες και χρησιμες πληροφοριες.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr