Jump to content

[Επίσημο] Nokia E66

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

einai ena paketo me xtra features genika anaba8mihs tou peribalontos symbian.sthn ka8eth exei mono eikonidia kai fantasou ayta pou einai orizontia na einai ka8eta sthn akrh ths o8onhs.an thn xakareis mporeis na bazeis unsigned efarmoges na pros8afereis arxeia tou systhmatos( fonts startup image ktl eikonidia menou)alla gia arxh perna to garmin epityxhmena xakare to swsta k meta pas k sto epipedo ths "modifas" twn system files. :)

Thanx gia tin epexigisi file nikoli! (Οπ! Σορρυ για το Αγγλικο..)

Αλλά περισσοτερο για να ξερω ρωτησα.. Δεν με ενδιαφέρουν τοσο αυτά..! Μονο το Garmin θελω να περασω.. Εχω περασει ηδη το Χ-plore και αν τυχει να βρω τπτ αλλο ενδιαφερον ισως το περασω.. Αλλα δεν με ενδιαφερει πολυ το σκαλισμα.. Χωρις χακαρισμα δεν περνιεται το Garmin?? :cry:

Κατι αλλο! Αν περάσω το καινουριο firmware, που λετε οτι δεν χακαρεται, δεν θα με επηρεασει στο αν μπορω να περάσς το Garmin ή καποια αλλη εφαρμογη, ετσι??

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το garmin το περνας οπως και να εχει.τωρα αν η εφαρμογη δεν ειναι signed δηλαδη "νομιμη" (αν μπορουμε να το πουμε ετσι πιστοποιημενη επισης μπορεις να την πεις)οχι δεν θα μπορεσεις να την περασεις σε μη χακαρισμενη συσκευη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Thanx gia tin epexigisi file nikoli! (Οπ! Σορρυ για το Αγγλικο..)

Αλλά περισσοτερο για να ξερω ρωτησα.. Δεν με ενδιαφέρουν τοσο αυτά..! Μονο το Garmin θελω να περασω.. Εχω περασει ηδη το Χ-plore και αν τυχει να βρω τπτ αλλο ενδιαφερον ισως το περασω.. Αλλα δεν με ενδιαφερει πολυ το σκαλισμα.. Χωρις χακαρισμα δεν περνιεται το Garmin?? :cry:

Κατι αλλο! Αν περάσω το καινουριο firmware, που λετε οτι δεν χακαρεται, δεν θα με επηρεασει στο αν μπορω να περάσς το Garmin ή καποια αλλη εφαρμογη, ετσι??

Και βέβαια μπορείς.

Απλά θα πρέπει να το υπογράψεις. Βγάλε το δικό σου πιστοποιητικό ζητώντας το από εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μάλλον αντιμετωπίζω το πρώτο πρόβλημα και θέλω την βοήθειά σας....:worry:

Όταν είναι η συσκευή κλειδωμένη και ανοίξεις το πληκτρολόγιο δεν πρέπει να ξεκλειδώνει αυτόματα; Έχω την εντύπωση πως μέχρι πρόσφατα έτσι συνέβαινε....Πλέον πρέπει να το ξεκλειδώσεις χειροκίνητα...:(

Παρακαλώ πείτε μου τί συμβαίνει σε σας και μήπως κάτι πρέπει να ρυθμίσω....:worry:

Επίσης αν και έχω ρυθμίσει τον "χειρισμό με κάλυμμα" να ενεργοποιείται το κλείδωμα του πληκτρολογίου με το κλείσιμο του καλύμματος εν τούτοις δεν συμβαίνει τίποτα, παραμένει ακλείδωτο μέχρι να περάσουν συγκεκριμένα δευτερόλεπτα....

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Εργαλεία => Ρυθμίσεις => Γενικές => Προσ. Ρυθμίσεις => Αρχική οθόνη => Πλήκτρα συντόμευσης.

Σ'ευχαριστω radiodj105 το βρηκα,απλος οταν στην ρυθμιση της οθονης επιλεξεις "ενεργη" οι συντομευσεις του navi δεν λειτουργουν,στο δικο μου τουλαχιστον.

:cry::cry::cry:

Σ'ευχαριστω radiodj105 το βρηκα,απλος οταν στην ρυθμιση της οθονης επιλεξεις "ενεργη" οι συντομευσεις του navi δεν λειτουργουν,στο δικο μου τουλαχιστον.

:cry::cry::cry:

Έτσι γίνεται σε όλα τα κινητά της Νοκια που έχουν την ενεργή αναμονή. Ή θα έχεις ενεργοποιημένη την ενεργή αναμονή ή τις συντομεύσεις του πολυπληκτρου. Δεν γίνεται να λειτουργούν κ τα 2 μαζί, είναι πολύ λογικό.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Επίσης αν και έχω ρυθμίσει τον "χειρισμό με κάλυμμα" να ενεργοποιείται το κλείδωμα του πληκτρολογίου με το κλείσιμο του καλύμματος εν τούτοις δεν συμβαίνει τίποτα, παραμένει ακλείδωτο μέχρι να περάσουν συγκεκριμένα δευτερόλεπτα....

Μηπως εχεις βαλει καποιο προγραμμα κλειδωματος πληκτρολογιου με ορισμο χρονου ??

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Γεια σας παίδες!

Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το κινητό γιατί σκέφτομαι να το πάρω σύντομα!

Ο ήχος του γενικά είναι καλός; Όταν σε καλούν το ακούς άνετα; Στη συνομιλία η ποιότητα ήχου πώς είναι; :p

Και κάτι τελευταίο! Όσον αφορά το GPS διάβασα ότι τους πρώτους 3 μήνες οι χάρτες είναι δωρεάν και μετά πρέπει να τους αγοράσεις! Ισχύει αυτό; :rolleyes:

Μηπως εχεις βαλει καποιο προγραμμα κλειδωματος πληκτρολογιου με ορισμο χρονου ??

Όχι, το sliding door έχει σαφώς πρόβλημα, δεν λειτουργεί κανένας αυτοματισμός (άνοιγμα κλείσιμο κλήσης κλπ). Αύριο θα το πάω σε νοκια σοπ, μήπως με καμιά αναβάθμιση διορθωθεί ειδάλλως.....:(

Παιδια γίνεται να σταματησει με καποιο τροπο να αναβοσβηνει με αυτον τον αργο ρυθμο το κουμπι Navi(το κεντρικο) οταν η συσκευη ειναι σε αναμονη???

Δεν μιλαω για οταν αναβοσβηνει πιο γρηγορα οταν εχεις αναπαντητη ή sms...

Γεια σας παίδες!

Ο ήχος του γενικά είναι καλός; Όταν σε καλούν το ακούς άνετα; Στη συνομιλία η ποιότητα ήχου πώς είναι; :p

Και κάτι τελευταίο! Όσον αφορά το GPS διάβασα ότι τους πρώτους 3 μήνες οι χάρτες είναι δωρεάν και μετά πρέπει να τους αγοράσεις! Ισχύει αυτό; :rolleyes:

Ο ήχος του συνομιλητή σου είναι τέλειος. Οστόσο και ο δικός σου ήχος (όταν μιλάς) είναι πολύ καλός. Φίλος που μιλάμε από παλιά, μου είπε πως συγκριτικά το Ε66 (σε σχέση με όλα τα άλλα κινητά που έχω αλλάξει) έχει τον καλύτερο ήχο. Με ακούει πραγματικά τέλεια.

Αυτό με τους χάρτες που σου είπαν δεν ισχύει. Δεν υπάρχει περιορισμός στους χάρτες.

Γεια σας παίδες!

Ισως να υπαρχει προσφορα για πλοηγηση για τους 3 πρωτους μηνες αλλα μετα απο την δωρεαν πλοηγηση αν θελεις να συνεχισεις την πλοηγηση με φωνητικη καθοδηγηση πληρωνεις.Οι τιμες αρχιζουν απο τα 7 ευρω για μια εβδομαδα εως 60 ευρω για τρια χρονια.

Αν δεν πληρωσεις μπορεις να χρησιμοποιεις τους χαρτες αλλα χωρις να σε καθοδηγει με φωνη που να στριψεις και και ολα τα αλλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον αντιμετωπίζω το πρώτο πρόβλημα και θέλω την βοήθειά σας....:worry:

Όταν είναι η συσκευή κλειδωμένη και ανοίξεις το πληκτρολόγιο δεν πρέπει να ξεκλειδώνει αυτόματα; Έχω την εντύπωση πως μέχρι πρόσφατα έτσι συνέβαινε....Πλέον πρέπει να το ξεκλειδώσεις χειροκίνητα...:(

Παρακαλώ πείτε μου τί συμβαίνει σε σας και μήπως κάτι πρέπει να ρυθμίσω....:worry:

Αν έχεις θήκη με μαγνήτη, φταίει αυτή. Είχα μια τέτοια θήκη και μου επιρρέασε την λειτουργία του slide. Αν έχεις τέτοια θήκη βάλε ξανά μέσα το Ε66 με την οθόνη προς τον μαγνήτη και άστο λίγα λεπτά. Μετά δοκίμασε το τηλέφωνο και πες μου τι έγινε. Τα slide της ΝΟΚΙΑ λειτουργούν με μαγνητικές επαφές και τέτοιου είδους θήκες τα επιρρεάζουν.

Παιδια γίνεται να σταματησει με καποιο τροπο να αναβοσβηνει με αυτον τον αργο ρυθμο το κουμπι Navi(το κεντρικο) οταν η συσκευη ειναι σε αναμονη???

Δεν μιλαω για οταν αναβοσβηνει πιο γρηγορα οταν εχεις αναπαντητη ή sms...

Θα πας σε κάθε προφίλ που χρησιμοποιείς κ θα επιλέξεις Προφίλ > Διαμόρφωση > Λυχνία σταδ. αναμονής > Όχι.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αν έχεις θήκη με μαγνήτη, φταίει αυτή. Είχα μια τέτοια θήκη και μου επιρρέασε την λειτουργία του slide. Αν έχεις τέτοια θήκη βάλε ξανά μέσα το Ε66 με την οθόνη προς τον μαγνήτη και άστο λίγα λεπτά. Μετά δοκίμασε το τηλέφωνο και πες μου τι έγινε. Τα slide της ΝΟΚΙΑ λειτουργούν με μαγνητικές επαφές και τέτοιου είδους θήκες τα επιρρεάζουν.

Όσο περίεργα χάλασε τόσο περίεργα και ξαφνικά έφτιαξε....Ναι, έχω θήκη με μαγνήτη, όμως αν και πάντα το έβαζα με την οθόνη προς το εξωτερικό άνοιγμα (που είναι ο μαγνήτης) δεν είχα παρατηρήσει κάποια βελτίωση....Προφανώς άλλη μιά "κλασική" περίπτωση μηχανήματος που λίγο πριν το service φτιάχνει...:p

Θα πας σε κάθε προφίλ που χρησιμοποιείς κ θα επιλέξεις Προφίλ > Διαμόρφωση > Λυχνία σταδ. αναμονής > Όχι.

Nα'σαι καλα φίλε stendor.. Το απενεργοποιησα.. Δεν μου αρεσε...:p

Ισως να υπαρχει προσφορα για πλοηγηση για τους 3 πρωτους μηνες αλλα μετα απο την δωρεαν πλοηγηση αν θελεις να συνεχισεις την πλοηγηση με φωνητικη καθοδηγηση πληρωνεις.Οι τιμες αρχιζουν απο τα 7 ευρω για μια εβδομαδα εως 60 ευρω για τρια χρονια.

Αν δεν πληρωσεις μπορεις να χρησιμοποιεις τους χαρτες αλλα χωρις να σε καθοδηγει με φωνη που να στριψεις και και ολα τα αλλα

Αυτό σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις το μαμίσιο πρόγραμμα NOKIA MAPS.

Μπορείς όμως να βάλεις και άλλο πρόγραμμα που είναι στα ελληνικά (ενώ το ΝΟΚΙΑ ΜΑΠΣ δεν είναι) και να έχεις και ελληνική καθοδήγηση.

Και όλα αυτά θα σου στοιχίσουν ψίχουλα.

δεν ξερω αν συμβαινει κ σε αλλους παρατηρησα οτι οταν κλεινω το τηλεφωνο το βραδυ αν δεν το βαλω να φορτιζει την αλλη μερα που θα το ανοιξω διαπιστωνω οτι η ημερομηνια δεν αλλαζει εχει δηλαδη της προηγουμενης μερασ.αντιθετα αν το φορτιζω εχει αλλαξει κανονικα την αλλη μερα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Ελπίζω σύντομα να το αποκτήσω! Αξίζει νομίζω από K800i να πάω σ'αυτό ε; :D

Όταν με το καλό το πάρω θα μου πείτε για προγράμματα και ότι άλλο χρειάζεται να ξέρω :cool:

Παιδια δοκιμασα να χρησιμοποιησς την πλοηγηση μεσω νοκια μαπς... :p

Γιατι οταν ανοιγω την εφαρμογη με ρωταει "Go online?". Εγω βεβαια του λεω οχι (με τον φοβο της χρεωσης) και μετα λειτουργει κανονικα η πλοηγηση... Γιατι με ρωταει ομως?

-Εχω λογισμικο 102.07.81. Αυτο δεν χακαρεται ετσι?? Οποτε για να περασω το Garmin που κατεβασα μετα τις οδηγιες απο το σχετικο thread, πρεπει να παρω ποιστοποιητικο??

Για να περάσεις το garmin, δεν χρειάζεται ούτε hack στο κινητό σου ούτε πιστοποιητικό. Αλλά καλό είναι όμως να πάρεις ένα πιστοποιητικό απο το αντίστοιχο θέμα για να μπορείς να υπογράφεις εφαρμογές.

Το σύνδεση είναι λογικό να στο ρωτάει όταν ανοίγεις το nokia maps. Αν θέλεις να μην σε ρωτάει καθόλου, κάνεις το εξής:

Επιλογές- Εργαλεία- Ρυθμίσεις - Διαδίκτυο - Σύνδεση κατά την έναρξη - Όχι.

Φίλε μιρορ τι σημαινει να μπορω να υπογραφω εφαρμογες??

Μηπως ξερεις γιατι μου ζηταει αυτη τη συνδεση? Αφου με το A-GPS δεν λειτουργει? Μηπως για να ψαξει κανενα update στους χαρτες ή τπτ αλλο??