BURNIN_AMBITION Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 μια τελευταια ερωτηση αν το πας πισω θα σου δωσουν μετρητα πισω ή εκπτωτικο κουπονι αξιας οσον χρηματων χαλασες για το κινητο? και αν σου δινουν εκπτωτικο κουπονι, ξερει κανεις ποσο καιρο κραταει αυτο? γιατι δεν υπαρχει αποτι βλεπω κατι ισαξιο του ν82 και ισως ειναι καλυτερα να περιμενω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 τελικα μεγαλη σαχλαμαρα αυτο το κινητο.. και να φανταστεις οτι το προωθησαν και παρα πολυ "κοβοντας" πωλησεις απο αλλα τους μοντελα Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikahakkinen Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Έστω ότι το SAR είναι 1,35. Το αποδεκτό όμως όριο ποιο είναι και που αναφέρεται στο σάιτ της ΝΟΚΙΑ; Και μία χαζή ερώτηση: Που λέει ακριβώς στο εγχειρίδιο για την τιμή του SAR; Ρε παιδιά έψαξα πολύ ώρα αλλά δεν μπόρεσα να το βρώ (μα τόσο χαζός είμαι;;;:blink::blink::blink::blink:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Το μέγιστο όριο είναι τα 2.0W/kg. Το SAR αναφέρεται στις τελευταίες σελίδες ως ΣΕΑ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Έστω ότι το SAR είναι 1,35. Το αποδεκτό όμως όριο ποιο είναι και που αναφέρεται στο σάιτ της ΝΟΚΙΑ; Και μία χαζή ερώτηση: Που λέει ακριβώς στο εγχειρίδιο για την τιμή του SAR; Ρε παιδιά έψαξα πολύ ώρα αλλά δεν μπόρεσα να το βρώ (μα τόσο χαζός είμαι;;;:blink::blink::blink::blink:) Ψάξε για το κεφάλαιο "Πληροφορίες πιστοποίησης (ΣΕΑ)". Στο pdf manual υπάρχει στις σελίδες 198-199. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 το μονο κινητο που μπορει να το αντικαταστησει ειναι μαλλον to ν95 8gb. to mono πλεονεκτημα που μπορω να βρω ομως στο κινητο αυτο σε σχεση με το ν82 ειναι οτι εχει μεγαλυτερη οθονη και landscape mode sta ngage. exei kanena allo προτερημα σε σχεση με το ν82? μπορει να ειναι λιγο offtopic alla μονο για αυτο το λογο ισως θελω να το αλλαξω? Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 ρίξτε μια ματιά εδώ http://sar.nokia.com/sar/index.jsp βάλτε και την αντίστοιχη συσκευή και δείτε τι γράφει :wacko: δηλαδή εμείς με το Ε51 τι να πούμε επειδή το γράφει :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. June 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 εχω επικοινωνήσει και εγώ με αλφα κοπυ και μου ζήτησαν να στείλω την αποδειξη με φαξ στο 2108918799? φιλε rishi σε παρακαλώ πες μου εσυ εχεις κάνει λάθος και εχεις γραψει 2108918899 η εγω ακουσα λάθος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 παιδια στο σαιτ τησ νοκια το Nokia N82 (Type RM-313) εχει σαρ 1.35 ενω το Nokia N82 (Type RM-314) εχει 1,07 εμενα ειναι το ν82 μου Nokia N82 (Type RM-313) μπορω να παω και να το αλλαξω με ενα που να ειναι Nokia N82 (Type RM-314)? και πως μπορω να βεβαιωθω οτι θα ειναι ετσι? μπορει καποιος να μου πει/ τα μαυρα θα ειναι ολα Nokia N82 (Type RM-314)?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 To RM-314 είναι για την αγορά της Άπω Ανατολής (Κίνα κλπ). Δεν έχει 3G ούτε WiFi. Δεν έρχεται στην Ελλάδα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 να συνοψισω τα παρακατω και να μου πειτε τη γνωμη σας? πρωτον ν82 με μικρο σαρ δε παιζει. δευτερον κινητο σαν το ν82 με gps, wlan, 5mpixel kai xenon flash δε παιζει να βρουμε αρα τι κανουμε? καθομαστε με το καβουρδιστηρι και χρησιμοποιουμε συνεχεια handsfree? ή παιρνουμε τα λεφτα μας πισω και περιμενουμε? τα λεφτα εινα ισε επιταγη ρε παιδια? ή τα παιρνουμε μετρητα? γιατι αν τα παρουμε cash μπορουμε να [περιμενουμε μπας και βγει κανα νεο κινητο ισαξιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikahakkinen Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 panosz75 Ψάξε για το κεφάλαιο "Πληροφορίες πιστοποίησης (ΣΕΑ)". Στο pdf manual υπάρχει στις σελίδες 198-199. Itchrist86 Το μέγιστο όριο είναι τα 2.0W/kg. Το SAR αναφέρεται στις τελευταίες σελίδες ως ΣΕΑ. Σας ευχαριστώ και τους δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Εγω που το πουλησα πριν 3 μερες προς 270 ευρω... μαλλον εκανα μεγαλη Μ@Λ@Κ1@!!!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Εγω που το πουλησα πριν 3 μερες προς 270 ευρω... μαλλον εκανα μεγαλη Μ@Λ@Κ1@!!!!! αν το πουλησες λογω του SAR....μαλλον ναι...:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Εγω που το πουλησα πριν 3 μερες προς 270 ευρω... μαλλον εκανα μεγαλη Μ@Λ@Κ1@!!!!! Βασικά το σκότωσες δεν το πούλησες απλά. Έπρεπε να περιμένεις λίγο καιρό ακόμα, γιατί είδες ό,τι υπήρξε έστω και αυτή εξέλιξη. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Βρε παιδιά ας λογικευτούμε λίγο και μην παραλογιζόμαστε. Το γεγονός ότι η ΝΟΚΙΑ έκανε ΤΗΝ μαλ.......ία να δώσει λάθος στοιχεία, (ή λάθος απαντήσεις - γιατί οι γνώμες διαφέρουν, ανάλογα με την υπάλληλο της ΝΟΚΙΑ που θα δεχτεί την κλήση), δεν μεταφράζεται ότι το Ν82 είναι τηλέφωνο για πούλημα για σκότωμα για απόσυρση και όλα τα σχετικά. Υπενθυμίζω ότι υπάρχουν συσκευές (είτε της ΝΟΚΙΑ είτε άλλης εταιρίας) που το sar είναι πολύ υψηλότερο, αλλά οι κάτοχοί τους δεν κάνουν σαν υστερικοί. Μην κάνουμε (για άλλη μία φορά) τις κλασσικές κινήσεις του Έλληνα καταναλωτή, όπως π.χ. αν εκραγεί ένας υπόνομος στην Νιγηρία - εμείς αδειάζουμε σε χρόνο dt τους φούρνους και τα super market. Εντάξει η ΝΟΚΙΑ έκανε μεγάλη πατάτα, αλλά πόσο σιγουροι είστε - ακόμη και αν αλλάξετε το κινητό με κάποιο άλλο, ότι δεν θα συμβεί το ίδιο? Από την άλλη σκεφτείτε και απαντήστε ειλικρινά, αν υπήρχε μία συσκευή, με απίστευτα (για τα σημερινά δεδομένα), standarts, και σχετικά φτηνή - με αυτά που θα προσφέρει, αλλά με πολύ υψηλό sar, θα την αγοράζατε ? εεεεεε ειλικρίνεια είπαμε ..... !!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 ειλικρινά ... όχι :) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsmous Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Καλημερα! Αν ξερει καποιος πως διαμορφωνεται η μεγιστη ακτινοβολια οταν απενεργοποιηθει το 3G? Παράθεση dsmous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Καλημερα Τελικα εχει μαθει καποιος κατι επισημο για το αν μπορουμε να παμε πισω την συσκευη στο καταστημα που την αγορασαμε και να παρουμε καποια αλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Παιδιά η ΝΟΚΙΑ έχει σελίδα που λέει αναλυτικά όλα τα SAR για όλους τους τύπους. Για να μην ψάχνετε πόσο έχει ο προηγούμενος τύπος και πόσο ο καινούριος τύπος, απλά μπείτε εδώ και δείτε ακριβώς τι παίζει. http://sar.nokia.com/sar/index.jsp Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 επιστροφη τωρα στο θρυλικο 3230 με SAR 0,39!!!!!!!!!!! ολα μου λειπουν απο εκεινο το τηλεφωνο τελικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 μπορει καποιος να επιβεβαιωση οτι εδωσε πισω το Ν82 και πηρε επιταγη η πιστωτικο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Παιδιά, εγώ τα κανόνισα όλα με το Πλαίσιο, οι άνθρωποι ήταν εξυπηρετικότατοι. Με την Alpha Copy δεν έβγαλα άκρη, στην αρχή μου είπαν ότι θα επικοινωνούσαν με το Πλαίσιο κι εφόσον το Πλαίσιο δεχτεί, θα μπορούσα να ανταλλάξω το Ν82 με οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Επικοινωνώντας με το Πλαίσιο μου είπαν ότι η Alpha Copy δεν τους εξουσιοδοτεί να ανταλλαγεί το Ν82 με κάποιο άλλο κινητό της, παρά μόνο με άλλο Ν82. Εγώ τότε είπα στην κοπέλα από το Πλαίσιο ότι αυτό είναι δώρον άδωρον και μου απάντησε πως έχω δίκιο. Κι έτσι μετά από δική μου μεγάλη πίεση προς το Πλαίσιο, μου είπαν ότι επειδή είμαι καλός πελάτης του καταστήματος θα μου κάνουν την παραχώρηση να μπορέσω να το ανταλλάξω με άλλες ή με άλλη συσκευή, αλλά μόνο Νόκια. Μόλις επέστρεψα από το Πλαίσιο κρατώντας στα χέρια μου το Ν95 8 γιγαμπάιτ. Για να δούμε τι θα δούμε και μ' αυτό. Ελπίζω σε μια βδομάδα να μην αναθεωρηθεί το SAR του και από 0.47 που λένε τώρα μας το εμφανίσουν με κανένα 1.95... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 enjoy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 παιδια το μονο κινητο που θα μπορουσα να παρω ειναι htc diamond. επισης αυτο που ειπε η alpha copy sto πλαισιο στην παραπανω περιπτωση ειναι εντελως παραλογο. το λαθος της νοκια ειναι τοσο μεγαλο ωστε να μπορει υποχρεωτικα να σου δωσει αλλη συσκευη αλλης μαρκας δεν ειμαστε παραλογοι....... δινουν και διαταγη στο πλαισιο και αντικατασταση συσκευης με μια ιδια.......... εκτος του οτι λογω sar einai ανωφελο δευτερον δε θα ρισκαρα να παρω την ιδια συσκευη δευτερη φορα ,οχι γιατι την βαρεθηκα, αλλα ποτε δεν ξερεις στα νεα προιοντα τι θα σου πετυχει. μπορει να ειναι ελλατωματικο κατασκευαστικα και παροτι δεν εχει καμια γρατσουνια οπως το παλιο απο καποια πεσιματα μπορει να ειναι χειροτερο σε θεμα λειτουργιων. Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts