pavlidisc Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Πάντα! Τρώμε που τρώμε όλη μέρα την ακτινοβολία... τουλάχιστον το βράδυ ας την βγάλουμε ΕΚΤΟΣ... :) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 panta to brady giati me tosh aktinobolia tha ginoume pshtoi sta karbouna san ton obelia pou tha fame!!!!kalo pasxa! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 δεν το κλεινω σχεδον ποτε το κινητο μου το βραδυ. απλως για να μην ψηνομαι το αφηνω σε αλλο δωματιο.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 panta anoixto menei alla to afino panta se ena allo domatio sto opio dn kimame Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 δεν το κλεινω σχεδον ποτε το κινητο μου το βραδυ. απλως για να μην ψηνομαι το αφηνω σε αλλο δωματιο.:rolleyes: Αν το κινητό τηλέφωνο βρίσκεται ένα μέτρο μακριά από το κρεββάτι,δε βρίσκεσαι μέσα στο πεδίο όπου εκπέμπεται η ακτινοβολία του. Τις λίγες φορές που αφήνω τη συσκευή μου εντός δικτύου τη νύχτα,την τοποθετώ στο υπνοδωμάτιο,αλλά όχι ακριβώς δίπλα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 den to klino kai ksero pos einai kako alla exo sinithisei kai prepei na ksipnao me auto to proi gia to sxoleio!:rolleyes: ;) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 το κλεινω παντα το βραδυ... και αμα καμια φορα ξεχασω να το κλεισω και με παρει ο υπνος σηκωνομαι και το κλεινω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 το κλεινω παντα αφου κοιμαμαι, και οποιος και αν τηλεφωνησει, δεν μπορω να απαντησω, ποιος ο λογος να το αφησω ανοιχτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 paliotera den eklina kanena apo ta kinita moy...tora pia exo allaxei taktiki...afoy etsi kiallios an koimasai den tha apantiseis... giati na tros aktinovolia kai na xalas k tin mpataria soy adika?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Εγώ συνήθως το κλείνω για να μην τελειώνει και η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikotsouko Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Πάντα ανοιχτό το έχω εγώ,βέβαια σε απόσταση πάνω απο ένα μέτρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jw124 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Δεν το κλείνω ποτέ, απλα το βάζω στο flight mode γιατι κάνει μια ώρα να ανοίξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 DEN to kleinw pote... A8orybo ennoeitai... Ti na ti kleiseis?? Meta prepei na to anoixeis ki olas... Ase... Variese. An exeis kai NOKIA... Asto... OSOI EXOYN KATALABAINOYN GIATI... xexexexe:lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 το έχω κλειστό για λόγους μπαταρίας και ησυχίας...αν θέλει να με βρει κάποιος επιγώντος υπάρχει και το σταθερό!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Το βράδυ πάντα κλειστό για λόγους ησυχίας! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Kι εγώ κλειστό για λόγους ησυχίας (αλλά & το μεσημέρι το ίδιο, κλειστό πάλι). Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Εγώ το κλείνω για να μην με παίρνουν τηλέφωνο και με ενοχλούν.Όλως παραδόξως το πρωι που το ανοίγω δεν έρχεται ειδοποίηση κλήσεων.Έτσι και τύχει όμως και κοιμηθώ ξεχνώντας να το κλείσω...Τςςςςςς Τότε με θυμούνται οι πάντες! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Εγώ το κλείνω για να μην με παίρνουν τηλέφωνο και με ενοχλούν.Όλως παραδόξως το πρωι που το ανοίγω δεν έρχεται ειδοποίηση κλήσεων.Έτσι και τύχει όμως και κοιμηθώ ξεχνώντας να το κλείσω...Τςςςςςς Τότε με θυμούνται οι πάντες! Σίγουρα δουλεύει η ειδοποίηση κλήσεων σου? Για τσέκαρε το :p Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Ναι ναι...μια χαρά δουλεύει.Απλά...this is called είρωνία.... (είρωνία? this is Madness!! ). Ούτε και χτες το βράδυ το έκλεισα και χτύπησε στις 6 και κάτι.Και γιατί? Λάθος νούμερο λέει! Έλεος... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Δεν το κλείνω ποτέ, γιατί το χρησιμοποιώ και ως ξυπνητήρι. Βεβαια είναι στη δόνηση, γιατί μου τη δίνει να πετάγομαι στον ύπνο μου επειδή χτυπάει το κινητό. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Panta to kleinw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Ποτέ!! Το κινητό μου είναι ανοιχτό 24 ώρες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Εγω το κλεινω μόνο οταν δεν το ξεχναω... και για λογους ησηχίας και μπαταριας... υ.γ. _Alexandros_ τελικα πηρες Ν73? Εγω νόμιζα θα έπαιρνες το Κ800...Αλλο και τουτο...χαχαχα Φιλικα angelvasil92 Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Το M600 ανοιχτό. Όπως και το P990 και το Qtek 9000. Όλα τα υπόλοιπα τα έκλεινα το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Ποτε...μονο αν τυχει κ κλεισει απο μπαταρια.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts