GreekMu Δημοσιεύτηκε June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 8, 2008 http://www.imageshack.gr/files/5n31tt8vivic1770i5lr.jpg Το τετραχρονο παππι της Modenas υπαρχει πλεον επισιμα και στο site του Γκοργκολη. Το ρεζερβουαρ ειναι στο τιμονη. ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: Τετράχρονος ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ-ΔΙΑΔΡΟΜΗ: 53χ59μμ ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ: 1 / 2 ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: Καρμπυρατέρ KEIHIN NCV24 ΙΣΧΥΣ: 10 Hp/7500 rpm ΡΟΠΗ:11N-m/5500 rpm ΨΥΞΗ: Αέρας ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Μίζα-Μανιβέλα ΒΑΡΟΣ: 102,5kg Πως σας φενεται ? Βγεικε ως ανταγωνιστης του Crypton X. Λεγεται οτι θα κοστιζει 2000 ευρω. . Πρωσοπικα δεν μου κανει το κλικ η εμφανιση του. Επισεις υπολυπεται και σε σχεση με τον ανταγωνισμο σε καποια σημεια. Ειναι αεροψυκτο, εχει καρπυρατερ (οχι injection), 2 βαλβιδες, βγαζει 3 αλογα λιγοτερα απο το crypton, δεν εχει monoshock εξαρτηση πισω. Μου φερνει πολυ σε innova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 ειναι ιδιο με το καινουργιο Kawasaki.ZX130.κατα την γνωμη μου ειναι κακασχιμο.και παει να χτυπησει το Crypton X χωρις την ποιοτητα και τα καλουδια του Χ.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Χαρές που θα κάνει ο Greddy... :lol::p:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 ειναι ιδιο με το καινουργιο Kawasaki.ZX130.κατα την γνωμη μου ειναι κακασχιμο.και παει να χτυπησει το Crypton X χωρις την ποιοτητα και τα καλουδια του Χ.;) οντος χαλια ειναι σε εμφανιση!!!!!! το μοτερ του κανει τιποτα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 135 με 10 αλογα??? ελεος.... και απο εμφανιση δε λεει καθολου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 ειναι ιδιο με το καινουργιο Kawasaki.ZX130.κατα την γνωμη μου ειναι κακασχιμο.και παει να χτυπησει το Crypton X χωρις την ποιοτητα και τα καλουδια του Χ.;) akrivws...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Ειλικρινά πιο άσχημο παπί από αυτό δεν έχω ξαναδεί. Μου άρεσε και το γεγονός ότι βγήκε και ως ανταγωνιστής του X. Σε τι θα μπορεί να το ανταγωνιστεί; Crypton X: υδρόψυκτο, 4-βάλβιδο, 12.6 άλογα@8.500σ.α.λ., 12.3Nm@6000σ.α.λ., ηλεκτρονικός ψεκασμός και το γεγονός ότι είναι πανέμορφο. Το Modenas δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Ειλικρινά πιο άσχημο παπί από αυτό δεν έχω ξαναδεί. Μου άρεσε και το γεγονός ότι βγήκε και ως ανταγωνιστής του X. Σε τι θα μπορεί να το ανταγωνιστεί; Crypton X: υδρόψυκτο, 4-βάλβιδο, 12.6 άλογα@8.500σ.α.λ., 12.3Nm@6000σ.α.λ., ηλεκτρονικός ψεκασμός και το γεγονός ότι είναι πανέμορφο. Το Modenas δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω. ME KANENA CRYPTON R MANISIO MPOREI NA XTYPIETE!!1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Ειλικρινά πιο άσχημο παπί από αυτό δεν έχω ξαναδεί. Και το Kristar τα ιδια ''προιντα κενωσης'' ειναι......! :lol::lol::lol: Υ.Γ οποιος δεν ξερει τι ειναι προιοντα κενωσης pm me! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 ME KANENA CRYPTON R MANISIO MPOREI NA XTYPIETE!!1 Σίγουρα θα είναι λίγο πιο γρήγορο από το R, αλλά θα προτιμούσα να πάρω το Crypton-R παρά αυτή τη κονσέρβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 ME KANENA CRYPTON R MANISIO MPOREI NA XTYPIETE!!1 oriste akoume kai tis megales alitheies edo mesa!!! Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 An kai exo modenas to sigekrimeno einai entelos athlio.Ennoeitai oti ti Crypton X einai kai tha pigainei kalitera.Stin anagi me 50ari Zip tha kikloforousa para m auto. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 to ida simera to papi apo konda then ine toso asximo oso fenete.alla den pavi na ine asximo paides.vasika ine ena papi pou then exi tin stofa tou oreou kai ama den exi to papi tin stofa tou oreou diskola ginete oreo.to mono kalo pou exi itan oti o kinitiras fenotan gemismenos kai plires.apo epidosis den nomizo na lei kai pola alla oti kai na leme ine ligo an den dokimasti to papi kai to odigisi kapios den mporoume na kseroume perisotero kai na odiginthoume se asxali simperasmata.{pandos apo omorfia den mou aresi}:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisarv Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 μόλις το πρωτοείδα στο δρόμο μου κίνησε την περιέργεια για το αν θα 'χτυπάει' το Χ-135. Αλλά απ΄οτι είδα υστερί πάρα πολύ σε δύναμη, σε εμφάνιση, σε ροπή κι αν βγαίνει και 2000 ευρώ καλύτερα να πάρω το R-115 το Crypton του ρίχνω και τη διαφορά στην τιμή σε μετατροπές και έχω ένα μηχανάκι ομορφότερο, δυνατότερο και καλύτερο. Υ.Γ.: Δεν αναφέρω καν να πάρω το Χ. θεωρώ ότι το συγκεκριμένο παπί είναι χειρότερο κι από προηγούμενης γενιάς μηχανάκια (βλ. Innova, Crypton-R, Modenas Kristar) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 το μονο καλο που εχει ειναι οτι εχει 59 στροφαλο και καρμπιρατερ και μπορει να φτιαχτει πιο ευκολα απο το X πιστευω... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 το μονο καλο που εχει ειναι οτι εχει 59 στροφαλο και καρμπιρατερ και μπορει να φτιαχτει πιο ευκολα απο το X πιστευω... mrosta sta toso xalia stixia pou exi vriskis kai ena kalo esi file.etsi gia na mi lene merikoi pos afto to (Super)papi den ine genimeno nikitis:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 mrosta sta toso xalia stixia pou exi vriskis kai ena kalo esi file.etsi gia na mi lene merikoi pos afto to (Super)papi den ine genimeno nikitis:lol: Παντα υπαρχει εστω κι ενα καλο στοιχειο σε ενα μηχανακι... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 μόλις το πρωτοείδα στο δρόμο μου κίνησε την περιέργεια για το αν θα 'χτυπάει' το Χ-135. Αλλά απ΄οτι είδα υστερί πάρα πολύ σε δύναμη, σε εμφάνιση, σε ροπή κι αν βγαίνει και 2000 ευρώ καλύτερα να πάρω το R-115 το Crypton του ρίχνω και τη διαφορά στην τιμή σε μετατροπές και έχω ένα μηχανάκι ομορφότερο, δυνατότερο και καλύτερο. Υ.Γ.: Δεν αναφέρω καν να πάρω το Χ. θεωρώ ότι το συγκεκριμένο παπί είναι χειρότερο κι από προηγούμενης γενιάς μηχανάκια (βλ. Innova, Crypton-R, Modenas Kristar)πιο ειναι χειροτερο,απο αυτα που ανεφερες παραπανω, το χ 135 κρυπτον ενοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nathanael Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Παιδια ξερει κανεις σας πως να αφαιρεσουμε το κοφτη του παπιου αυτου που κοφει μεχρι τις 9500 στροφες και το εχω τρεματισει μεχρι 136 χλμ σε λιγη κατηφορα της εθνικης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts