akilleas Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 21 ώρες πριν, johnny_htc said: Ε όχι, αφού λήγει είσαι κομπλέ . Ετοιμάσου να δεχτείς απλά ατελείωτες ανοησίες τύπου "μας τελείωσαν οι sim κάρτες και θα ξαναφερουμε του Αγίου Ποτέ" και άλλα τέτοια αν πας σε κατάστημα και το κάνεις... Καλύτερα δλδ online όλα αυτά Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χρειάζεται αλλαγή ΣΙΜ εάν γίνει απλά αλλαγή προγράμματος εντός της ίδιας εταιρείας. Τα τελευταία χρόνια έχω αλλάξει από κάρτα σε καρτοπρόγραμμα και το ανάποδο αρκετές φορές. Ποτέ δεν έκανα αλλαγή ΣΙΜ. 2 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 Just now, akilleas said: Δεν χρειάζεται αλλαγή ΣΙΜ εάν γίνει απλά αλλαγή προγράμματος εντός της ίδιας εταιρείας. Τα τελευταία χρόνια έχω αλλάξει από κάρτα σε καρτοπρόγραμμα και το ανάποδο αρκετές φορές. Ποτέ δεν έκανα αλλαγή ΣΙΜ. Δίκιο έχεις. Κάπως τα μπέρδεψα με τη φορητότητα από άλλη εταιρεία εκείνη την ώρα μάλλον. Όπως και να έχει, πάλι κάτι θα βρουν να πουν καθώς δεν τους συμφέρει καθόλου κάτι τέτοιο όταν συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 4 minutes ago, akilleas said: Δεν χρειάζεται αλλαγή ΣΙΜ εάν γίνει απλά αλλαγή προγράμματος εντός της ίδιας εταιρείας. Τα τελευταία χρόνια έχω αλλάξει από κάρτα σε καρτοπρόγραμμα και το ανάποδο αρκετές φορές. Ποτέ δεν έκανα αλλαγή ΣΙΜ. Το ερώτημα είναι ΠΩΣ παω σε κάρτα μετά τους 18 μήνες? Με πάει η εταιρεία η πάω 'μόνος' μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 1 minute ago, GREGORYMO said: Το ερώτημα είναι ΠΩΣ παω σε κάρτα μετά τους 18 μήνες? Με πάει η εταιρεία η πάω 'μόνος' μου ? Καλέις και ζητάς να σου το κάνουν κάρτα. Νομίζω παιρνειβ20 ημέρες η αλλαγή, ίσα ίσα να πάρουν ακόμη ένα μηνιάτικο... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 Το καρτοπρόγραμμα με τα 13 ευρώ είναι μόνο για ήδη συνδρομητές ή μπορεί κάποιος και με φορητότητα ? Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 Έληξε το καρτοσυμβολαιο και ζήτησα να πάω σε καρτοκινητο. Μου είπαν οκ. Όταν γίνει αυτό, πως θα γίνει? Θα κοπεί το σήμα, όπως όταν αλλάζεις πάροχο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 19 ώρες πριν, GREGORYMO said: Έληξε το καρτοσυμβολαιο και ζήτησα να πάω σε καρτοκινητο. Μου είπαν οκ. Όταν γίνει αυτό, πως θα γίνει? Θα κοπεί το σήμα, όπως όταν αλλάζεις πάροχο ? Όχι. Απλά θα σου έρθει ένα ΣΜΣ την ημέρα που θα γίνει Καρτοκινητό. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 4 ώρες πριν, akilleas said: Όχι. Απλά θα σου έρθει ένα ΣΜΣ την ημέρα που θα γίνει Καρτοκινητό. Και τότε θα πρέπει να βάλω κάρτα, έτσι δεν πάει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Καλημέρα το καρτοπρογραμμα με απεριόριστα λεπτά που υπάρχει στο σάιτ; Μπήκα στη σελίδα της vf και βλέπω μόνο 2 παρωχημένα θα έλεγα καρτοπρογραμματα : https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-kartoprogramma/c-100119/ Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 21 ώρες πριν, GREGORYMO said: Και τότε θα πρέπει να βάλω κάρτα, έτσι δεν πάει? Ε ναι. Λογικό. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 εκανα την καρτα καρτοπρογραμμα και στην προσφορα ελεγε 100GB δωρο για 12 μηνες.Ποτε θα μου τα δωσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 Μου δίνουν με 14€ τελική τιμή, Απεριοριστα λεπτά, 5GB και 600sms. Δεν με ενδιαφέρει αλλά είναι πολύ αξιόλογη προσφορά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias1987 Δημ. December 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2022 (edited) Μετα από αίτημα μου για μετατροπή από καρτορπογραμμα student σε cu με κάλεσαν και μου έκαναν προσφορά 1600 λεπτά προς όλους,1600 μηνύματα προς όλους και 7gb+1gb δώρο με 13,31. Το προηγούμενο συμβόλαιο περιλάμβανε 1000 λεπτά προς όλους, 600 προς vodafone, 100 sms προς όλους και 5 gb με 15,52. Edited December 21, 2022 by ilias1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 (edited) On 21/12/2022 at 7:41 ΠΜ, GREGORYMO said: Μου δίνουν με 14€ τελική τιμή, Απεριοριστα λεπτά, 5GB και 600sms. Δεν με ενδιαφέρει αλλά είναι πολύ αξιόλογη προσφορά Έχω με 10,90 απεριόριστη ομιλία, 8BG και 600 ΣΜΣ. Αρχικά ήτανε 300 λεπτά, 3gb και 600ΣΜΣ σε αυτή την τιμή, αλλά μόνοι τους κάνανε απεριόριστη την ομιλία και μου δώσανε και 5ΓΒ. Edited December 23, 2022 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 27 minutes ago, akilleas said: Έχω με 10,90 απεριόριστη ομιλία, 8BG και 600 ΣΜΣ. Αρχικά ήτανε 300 λεπτά, 3gb και 600ΣΜΣ σε αυτή την τιμή, αλλά μόνοι τους κάνανε απεριόριστη την ομιλία και μου δώσανε και 5ΓΒ. Φοβερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 Αυτό τι μπορεί να είναι; Λέγεται ότι από πίσω είναι η βφ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 Εμενα μου σταλθηκε αυτο τι λετε να το τιμησω? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 5 ώρες πριν, CamuCamu said: Εμενα μου σταλθηκε αυτο τι λετε να το τιμησω? Εννοείται κατ' εμέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 7 ώρες πριν, CamuCamu said: Εμενα μου σταλθηκε αυτο τι λετε να το τιμησω? Εμένα μου έστειλαν το ίδιο αλλά με 2 διαφορές: Μόνο 5GB +1€ επιπλέον κόστος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUNTOmania Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 (edited) έμενα μου ήρθε προσφορά για 600σμσ, απεριόριστα προς όλους και 5gb internet.... με 8,42 για 18μηνο..... συν τα 100gb για 12 μηνες οπότε είπα να το κάνω Edited March 7, 2023 by PUNTOmania Παράθεση Kalio arga para pote..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 (edited) 4 minutes ago, PUNTOmania said: έμενα μου ήρθε προσφορά για 600σμσ, απεριόριστα προς όλους και 5gb internet.... με 8,42 για 18μηνο..... συν τα 100gb για 12 μηνες οπότε είπα να το κάνω 8.42€ !!!! Καλή τιμή ΥΓ. Τους τελευταίους 6 μήνες ΣΥΝ 1.5€ Edited March 7, 2023 by GREGORYMO Διόρθωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 (edited) On 7/3/2023 at 1:32 ΠΜ, CamuCamu said: Εμενα μου σταλθηκε αυτο τι λετε να το τιμησω? Για μένα Ναι!Αν δε σε ενδιαφέρουν τα απεριόριστα data. Edited March 8, 2023 by Nickchris36 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 (edited) 4 minutes ago, Nickchris36 said: Για μένα Ναι!Αν δε σε ενδιαφέρουν τα απεριόριστα data. Αυτο το εχω απορια γενικα ας αφησουμε το shake it εκτος το big bang ειναι ανεξαρτητο? Θα συνεχισει να υπαρχει στο σημειο που το εχω φτασει τωρα? Γιατι πραγματικα θα ειναι σαν απεριοριστο 😂 Προσωπικα για τους πρωτους 12 μηνες θεωρω πως ειμαι υπερκαλυμμενος με τα 100 γκιγκα και βλεπουμε ουτως η αλλως εχω whatsup ως δευτερη καρτα και wifi ποσο "datοφαγας" να γινω?🤣 Edited March 8, 2023 by CamuCamu 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 (edited) 5 minutes ago, CamuCamu said: Αυτο το εχω απορια γενικα ας αφησουμε το shake it εκτος το big bang ειναι ανεξαρτητο? Θα συνεχισει να υπαρχει στο σημειο που το εχω φτασει τωρα? Γιατι πραγματικα θα ειναι σαν απεριοριστο 😂 Αν θα παραμείνουν αυτά που έχεις μαζέψει δε το γνωρίζω. Για μένα καλύτερα Φατα αυτά που έχεις και κάνε το βήμα.καλο προγράμματακι φαίνεται.🙂 Λογικά θα μπορείς μα μαζέψεις από το Bing bang επιπλέον αλλά ρώτησε τους μη βρεθείς προ εκπλήξεων.🙂 Και μένα μου έχουν στείλει αυτο Αλλά έχω 2 συμβόλαια ήδη και δε το χρειάζομαι.Θα το αφήσω στο cu. Edited March 8, 2023 by Nickchris36 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 1 minute ago, Nickchris36 said: Αν θα παραμείνουν αυτά που έχεις μαζέψει δε το γνωρίζω. Για μένα καλύτερα Φατα αυτά που έχεις και κάνε το βήμα.καλο προγράμματακι φαίνεται.🙂 Και μένα μου έχουν στείλει αυτο Αλλά έχω 2 συμβόλαια ήδη και δε το χρειάζομαι.Θα το αφήσω στο cu. Ε ειναι και 200κ το καιω οπως βλεπεις αλλα θα τους καλεσω για σιγουρια εχω πανω απο μηνα να το σκεφτω και να το πραξω 😊 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts