enterhere Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Για μεταφορά από συμβόλαιο cosmote σε σε κάρτα Vodafone υπάρχει χρέωση; Θα το κάνω μέσω του site, έλα στην Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Ο πατέρας μου είχε καρτοκινητό vodafone και ενεργοποιούσε κάθε μήνα πακέτο αξίας 6 ευρώ (200' προς voda & 200' προς όλους ). Πηγαίνοντας τον προηγούμενο μήνα σε κατάστημα vodafone, του είπαν ότι το "πακέτο αυτό έχουν συμφωνήσει όλες οι εταιρείες και θα το καταργήσουν" και έτσι τον έπεισαν να το μετατρέψει σε καρτοπρόγραμμα. Τώρα που ήρθε ο πρώτος λογαριασμός, αναφέρει σαν πρόγραμμα: καρτοπρόγραμμα extra talk 2 το οποίο όμως δεν το βρίσκω στην ιστοσελίδα της vodafone. Επίσης, αναφέρει για μια έκτπωση 60% επί του παγίου μέχρι τον Απρίλιο του 2018. Έτσι το συνολικό ποσό του λογαριασμού φτάνει λίγο λιγότερο από τα 15 ευρώ (12,5 ~ 14,5, δεν θυμάμαι καλά). Για τη διαδικασία, όπως μου λέει, δεν υπέγραψε πουθενά, απλώς έκαναν την αλλαγή από το κατάστημα που τον έπεισαν. Υπάρχει πλέον δέσμευσή του για ελάχιστη διάρκεια παραμονής στο καρτοπρόγραμμα; Που μπορώ να βρω περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα αυτό; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 θα πληρώσει μόνο την έκπτωση που του έγινε για όσο διάστημα παραμείνει στο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Μου τηλεφώνησαν στο CU κι αφού μου είπε ότι ηχογραφείται η κλήση μας και ότι ΔΕΝ πρόκειται για σύνδεση!!! (sic!!!) Με ενημέρωσε ότι: {Έτσι ξεκίνησε}: "Θα έχω εντελώς δωρεάν από τώρα ΑΝ πω ΝΑΙ: (και πάλι sic, και έεερχεται το "κερασάκι στο τέλος) 600΄προς Vodafone 300΄προς όλους 100sms 1000MB Και συνέχισε ότι: Από 12/3 κάθε ΣΚ θα'χω: 1500' προς όλους και 1500MB Και επίσης: 10€ εκπτωτικά κουπόνια για σουπερ μαρκετ. Ξεκινώ, λοιπόν (αφού άκουσα προσεκτικά και κατεγραφα): "Για όλα τα super market;" Εκτός απ'το lidl, μου απαντά Και συνεχίζει (το κερασάκι τελευταίο>Μπας και δεν το καταλάβω, όπως ξεκίνησε {Νέα colpa}!!!): "Όλα αυτά με 14€ το μηνα από τέλη Φεβρουαρίου" Ξεκινώ , λοιπόν: "Άρα πρόκειται για συμβόλαιο" "Όχι για καρτοσυμβόλαιο" (Θυμηθείτε τι μου είπε στην αρχή και ΞΕΕΕΕΕΕκινάμε:) "Άρα μου λέτε ότι με 14€ θα'χω.....(Και ξεκινώ να αραδιάζω όλα αυτά....)" Απάντηση: "Τα θυμάστε όλα, έτσι;"........{Κι όποιος κατάλαβε , κατάλαβε, τι θα περίμενε απ'το υποψήφιο "θύμα"!!} Για να μου πει τελικά ότι η τιμή δεν είναι 14€, αλλά 14,45€ τελική!!! Και να της απαντήσω: "Περιμένετε τώρα την απάντησή μου;" "Ναι" (Μου λέει με σχεδόν τρεμάμενη φωνή {Τόση ώρα που με πάλευε.....}) "Όχι" "Γιατί;" Και το΄κλεισα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Πρώτη φορά σε πήρανε; Στα δικά μας έχουν πάρει περί τις 10 φορές τα τελευταία 3-4 χρόνια. Συνήθως σου λένε κάποια βλακεία του στυλ "σας προσφέρουμε μία αναβάθμιση στην κάρτα σας" ή "έχετε μία προσφορά στην κάρτα σας", και ενδέχεται να είναι και αρκετά επίμονοι αν δεν το κλείσεις. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Έπαιρναν την μάνα μου στη cu νούμερο της απο το 2130062250 και την είπε ένας ότι είναι από την Vodafone και να το κάνει καρτοπρογραμμα χωρίς καθόλου δέσμευση και ο 1ος μήνας δωρεάν-δεν θυμάμαι τις παροχές- και όταν του είπε δεν ενδιαφέρομαι απάντησε γιατί τι έχετε να χάσετε αφού ο 1ος μήνας είναι δωρεάν μετά εάν θέλετε φεύγετε! Έχουν τρομερή επιμονή, φυσικά δεν ψαρωσε και είπε όχι! Σας έχουν πάρει και εσάς αντίστοιχα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Πολλές φορές, αν και δεν έχω κρατήσει τα νούμερα, αλλά πάντα για τον ίδιο σκοπό. Συνήθως προσπαθώντας να ξεγελάσουν μην αναφέροντας αρχικά ή καθόλου πως πρόκειται για καρτοπρόγραμμα, αλλά για κάποια προσφορά στην κάρτα σας. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Εμένα σε κατάστημα μου είχανε πει 'μα δεν είναι συμβόλαιο' και τους απάντησα 'κάθε μήνα δε θα έρχεται λογαριασμός; μια χαρά συμβόλαιο είναι' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Εμένα σε κατάστημα μου είχανε πει 'μα δεν είναι συμβόλαιο' και τους απάντησα 'κάθε μήνα δε θα έρχεται λογαριασμός; μια χαρά συμβόλαιο είναι' Ναι, ρε παιδιά: "Όχι Γιάννης, καρτο-Γιάννης".......:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Ναι, ρε παιδιά: "Όχι Γιάννης, καρτο-Γιάννης".......:lol: Για μένα το καρτοπρόγραμμα συνδυάζει τα άσχημα των συμβολαίων(μηνιαίος λογαριασμός, δέσμευση, περιπέτειες με τυχόν αυξήσεις κλπ) και των καρτοκινητών(3 λεπτη ελάχιστη χρέωση αντί για 1 λεπτό που έχει το συμβόλαιο), χωρίς κανένα από τα καλά τους. Ωστόσο από αυτά που έχω δει τελευταία να δίνουν(αρκετά λεπτά ομιλίας και mb με κάτω από 15€), ενδεχομένως για κάποιους που κάνουν μια χρήση πολύ κοντά σε αυτό να είναι καλά. Αλλά γενικά για τους υπόλοιπους όχι τόσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Μου τηλεφώνησαν στο CU κι αφού μου είπε ότι ηχογραφείται η κλήση μας και ότι ΔΕΝ πρόκειται για σύνδεση!!! (sic!!!) Με ενημέρωσε ότι: {Έτσι ξεκίνησε}: "Θα έχω εντελώς δωρεάν από τώρα ΑΝ πω ΝΑΙ: (και πάλι sic, και έεερχεται το "κερασάκι στο τέλος) 600΄προς Vodafone 300΄προς όλους 100sms 1000MB Και συνέχισε ότι: Από 12/3 κάθε ΣΚ θα'χω: 1500' προς όλους και 1500MB Και επίσης: 10€ εκπτωτικά κουπόνια για σουπερ μαρκετ. Ξεκινώ, λοιπόν (αφού άκουσα προσεκτικά και κατεγραφα): "Για όλα τα super market;" Εκτός απ'το lidl, μου απαντά Και συνεχίζει (το κερασάκι τελευταίο>Μπας και δεν το καταλάβω, όπως ξεκίνησε {Νέα colpa}!!!): "Όλα αυτά με 14€ το μηνα από τέλη Φεβρουαρίου" Ξεκινώ , λοιπόν: "Άρα πρόκειται για συμβόλαιο" "Όχι για καρτοσυμβόλαιο" (Θυμηθείτε τι μου είπε στην αρχή και ΞΕΕΕΕΕΕκινάμε:) "Άρα μου λέτε ότι με 14€ θα'χω.....(Και ξεκινώ να αραδιάζω όλα αυτά....)" Απάντηση: "Τα θυμάστε όλα, έτσι;"........{Κι όποιος κατάλαβε , κατάλαβε, τι θα περίμενε απ'το υποψήφιο "θύμα"!!} Για να μου πει τελικά ότι η τιμή δεν είναι 14€, αλλά 14,45€ τελική!!! Και να της απαντήσω: "Περιμένετε τώρα την απάντησή μου;" "Ναι" (Μου λέει με σχεδόν τρεμάμενη φωνή {Τόση ώρα που με πάλευε.....}) "Όχι" "Γιατί;" Και το΄κλεισα!!! Στην αρχή είπε 'εντελώς δωρεάν' και μετά είπε 'με 14 ευρω'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Καλημέρα. Μου ήρθε αυτό το μήνυμα μόλις. Για ποιο ποσό εννοεί; Το υπόλοιπο που έχω 2€ περίπου από πριν που ήτανε κάρτα; Γιατί πλέον δεν βάζω κάρτα. Sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Καλημέρα. Μου ήρθε αυτό το μήνυμα μόλις. Για ποιο ποσό εννοεί; Το υπόλοιπο που έχω 2€ περίπου από πριν που ήτανε κάρτα; Γιατί πλέον δεν βάζω κάρτα. Sent from my Amstrad CPC6128 λογικά του τριμήνου που αν δεν ανανεώσεις θα χάσεις και τα 2€ Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Σε ευχαριστώ. Απλά θα χάσω τα 2€ χωρίς να επηρεάζει το υπόλοιπα συμφωνηθέντα του καρτοπρογράμματος. Σωστά; Sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Παιδιά από βδομάδα θα είμαι Βαρκελώνη για λίγες ημέρες. Τι ακριβώς γίνεται με τα δεδομένα και την περιαγωγή; Θα έχω; Πρέπει να κάνω κάτι για να έχω; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 παιδες να κανω μια ερωτηση μηπως καποιος γνωριζει. Μια φιλη μου εβαλε καρτοπρογραμμα vodafone πριν 1 χρονο. Δεν πηρε καμια επιδοτηση. Πηγε σημερα να το κοψει και της λενε οτι αν το κοψει νωριτερα απο τα 2 ετη πρεπει να πληρωσει 100 ευρω. Ειναι νομιμο αυτο, εφοσον δεν πηρε συσκευη; Η φιλη μου ισχυριζεται οτι ρωτησε στο τηλεφωνο αν μπορει να το κοψει οποτε θελει και της ειπαν φυσικα, υπαρχει τροπος να ελεγχει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Αν δεν πήρε επιδότηση, δεν έχει πρόβλημα σύμφωνα με την ΕΕΤΤ. Έντυπο συμβόλαιο δεν έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Αν δεν πήρε επιδότηση, δεν έχει πρόβλημα σύμφωνα με την ΕΕΤΤ. Έντυπο συμβόλαιο δεν έχει; μου ειπε οτι δεν της στειλανε κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Αν δεν πήρε επιδότηση, δεν έχει πρόβλημα σύμφωνα με την ΕΕΤΤ. Έντυπο συμβόλαιο δεν έχει; Επιδότηση δεν θεωρείται και η έκπτωση στο πάγιο; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Θεωρείται ή όχι, η διαφορά είναι άλλη και είναι ουσιαστική. Στην επιδότηση συσκευής σου δίνει ένα ποσό. Σαν να σου δίνει μετρητά στο χέρι για να κάνεις σύνδεση. Αν επιλέξεις έκπτωση, αυτό το ποσό σπάει σε "δόσεις" ισάριθμες με τους μήνες του συμβολαίου, και αφαιρείται από το πάγιο. Το λογικό θα ήταν αν διακόψεις, τουλάχιστον μέχρι κάποιο διάστημα, να πρέπει να επιστρέψεις ότι έκπτωση έχεις πάρει, ανάλογα με τον τρόπο που γίνεται όταν παίρνεις επιδότηση συσκευής. Ωστόσο η ΕΕΤΤ ξεκαθαρίζει πως μόνο επιδότηση συσκευής οφείλεις να επιστρέψεις αν διακόψεις λόγω αυξήσεων, και όχι εκπτώσεις στα πάγια. Ίσως ο λόγος είναι ότι εκτός του ότι δεν έχεις πάρει ολόκληρο ποσό εξ'αρχής, θα πρέπει να υπάρξει και απόσβεση κάποια στιγμή, οπότε δεν έχει νόημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Εβγαλε η vodafone μια ανακοινωση βλεπω οτι καποια καρτοσυμβολαια αυξανονται σε κοστος και καπου λεει "Η) Από*18 Μαΐου 2016, το τέλος μετατροπής από συμβόλαιο/Καρτοπρογράμμα σε καρτοκινητό και οριστικής αποσύνδεσης από το δίκτυο της Vodafone για ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου/Καρτοπρογράμματος και για ιδιώτες συνδρομητές της υπηρεσίας Internet 4sharing διαμορφώνεται από 15€ σε 20€. Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών οι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις), εντός ενός μηνός από την παρούσα ανακοίνωση." Θεωρητικα μιλωντας αυτο δεν επηρεαζει ολα τα καρτοσυμβολαια; Γιατι εαν ναι τοτε μπορουμε να πατησουμε σε αυτο και να ζητησουμε μετατροπη σε καρτα χωρις να πληρωσει την ταριφα των 100 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Λογικά ναι μπορείς. Εάν δεν είσαι ευχαριστημένος από τους όρους του καρτοπρογράμματος σου. Sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Αυτό που παραθέτεις όμως λέει για Μάιο του '16. Το έγραψες εσύ λάθος ή είναι περσινό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Αυτό που παραθέτεις όμως λέει για Μάιο του '16. Το έγραψες εσύ λάθος ή είναι περσινό? φιλε μου εχεις δικιο... το βρηκα εδω, μια σελιδα πριν και ουτε καν σκεφτηκα οτι μπορει να χε να γραψει καποιος ενα ετος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 H "κοκκινη" δεν εδωσε κανα δωρεαν πακετο MB για το Πασχα φετος ε; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts