gboy Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 axel πως εκανες την αναβαθμιση; το πηγες απο εκει; γιατι καποιος φιλος ελεγε οτι θελει 3 μερες για να σου την κανουν. Εγω που μιλησα με το σερβις στους αμπελοκηπους ειπαν το παω και σε 3 μερες το παιρνω και αν η διαδικασια γινει μεσω αυτους με κουριερ να υπολογισω καμια εβδομαδα:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Εμείς εδώ πάνω είμαστε λίγοι, μας εξυπηρετούνε άμεσα! :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 εχει παρατηρησει κανεις οταν πατας τα πληκτρα π.χ να γραψεις ενα μηνυμα οτι πρωτα εμφανιζεται το γραμμα και μετα ακουγεται ο ηχος του πληκτρου..εννοω οτι μερικες φορες καθυστερει ο ηχος..το κανεις και σε αλλους? επισης...το καλωδιο tv-out τελικα αξιζει να το παρω? Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Δεν το ειχα παρατηρησει αυτο με τους ηχους. Απο την πρωτη μερα ειχα σβησει τον ηχο στα πληκτρα γιατι ποτε δεν τον αντεχα! Πω ρε φουστη μου να μην το ξερω και ειχα ανεβει Θεσ/νικη την περασμενη βδομαδα.. γκαντεμια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Εμείς εδώ πάνω είμαστε λίγοι, μας εξυπηρετούνε άμεσα! :p :lol: Σωστα :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopino Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 εγω που το αγορασα απο electro world εκανε 155 Παράθεση ==== Find your self esteem and be forever free to dream === Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Παντως με συγκριση τιμη αποδοση ειναι Νο1 ο κινητο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Παντως με συγκριση τιμη αποδοση ειναι Νο1 ο κινητο;) Κάτι πολύ παραπάνω!!!!Με 5mp απλά τα σπάει!!!!!:D Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Που είναι η αντιπρωσοπια στην θεσσαλονίκη; τηλ κ οδό να περάσω :) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Η αντιπροσωπεία είναι πάνω στην Ν. Εγνατία ακριβώς μετά το Ιπποκράτειο, στο δεξί μας χέρι, με κατεύθυνση προς το κέντρο (ακριβώς μετά τα φανάρια στη διασταύρωση με Παπαναστασίου). Είναι σε ισόγειο και γράφει με μεγάλα γράμματα LG. Τηλέφωνο δυστυχώς δε θυμάμαι. Αν θες περιμένεις καμιά ώρα (ίσως και παραπάνω ανάλογα με τον φόρτο εργασίας), ή σου το στέλνουν με courier στο σπίτι. Σχετικά με τις κάρτες μνήμης Kingston και τη συσχέτιση που έγινε με την αυτονομία της συσκευής, νομίζω πως θα άξιζε να γίνει διαμόρφωση της κάρτας μέσω του κινητού και στη συνέχεια μία νέα μέτρηση της αυτονομίας. Πρόβλημα που μου εμφάνισε το κινητό (μόλις τελείωνε κάποιο τραγούδι έκανε επανεκκίνηση το κινητό), λύθηκε με διαμόρφωση της κάρτας. Όπως είχα αναφέρει και παλαιότερα έχω την ίδια κάρτα και το κινητό αντέχει αρκετά. Χθες έπαιζε 2 ώρες μουσική και η μπαταρία είναι φουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Εγω που μιλησα με το σερβις στους αμπελοκηπους ειπαν το παω και σε 3 μερες το παιρνω και αν η διαδικασια γινει μεσω αυτους με κουριερ να υπολογισω καμια εβδομαδα:wacko: Μήπως ξέρεις την διέυθυνση τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Μήπως ξέρεις την διέυθυνση τους? Νομιζω ειναι στον πυργο απο κατω αλλα για σιγουρια παρε το τηλ. 210 7777076:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisb Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ SITE ΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ . ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ JPG ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ SITE ΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ . ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ JPG ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Επισης χρονια πολλα και καλωσηλθες στο myphone..:) Πυθανον να ειναι πολυ μεγαλης αναλυσης..δοκιμασε να κατεβασεις την αναλυση χρησιμοποιωντας καποιο αντιστοιχο προγραμμα..(δηλαδη δοκiμασε απο 640x480 μεχρι ας πουμε 1280x1024)..οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε..;) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Δεν νομιζω να φταιει η αναλυση:confused: δοκιμασε να τις δεις με καποιο αλλο προγραμμα αν σου τις ανοιγει και πες. Και μην γραφεις με κεφαλαια γραμματα φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisb Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια δεν εγινε τιποτα. τις φωτο τις εχω αποθηκευμενες στον η/υ και ειναι τραβηγμενες απο ΗΡ φωτο μηχανη. το τηλ της αποθηκευει αλλα δεν τις εμφανιζει γραφει οτι δεν υποστηριζετε αυτα ευχαριστω καλη χρονια σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια δεν εγινε τιποτα. τις φωτο τις εχω αποθηκευμενες στον η/υ και ειναι τραβηγμενες απο ΗΡ φωτο μηχανη. το τηλ της αποθηκευει αλλα δεν τις εμφανιζει γραφει οτι δεν υποστηριζετε αυτα ευχαριστω καλη χρονια σε ολους Είμαι σχεδόν βέβαιος πως φταίει το μέγεθος της εικόνας. Μπορείς να πάρεις κάποιο αντίγραφο των αρχείων σου και με το Photoshop ή κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα να αλλάξεις τις διαστάσεις των φωτογραφιών σε 240Χ320. Το έχω κάνει με αρκετές φωτογραφίες που έχω βγάλει, οι οποίες μου αρέσουν και τις περνάω ως wallpaper στο κινητό. Ποτέ δεν έιχα πρόβλημα, αλλά και ποτέ δε τις περνούσα με τις αρχικές τους διαστάσεις. Δοκίμασε το, δεν είναι τίποτα και θα σου φάει 2 λεπτά. Απλά μη μπερδευτείς και μικρύνεις τις πρωτότυπες φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisb Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 ευχαριστώ πολυ καλη χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Δεν νομίζω ότι φταίει η ανάλυση χωρίς να το αποκλείω ωστόσο. Το κινητό είδη ανοίγει φωτογραφίες 5mp (τις δικές του) γιατί να μην ανοίγει μεγαλύτερες. Αν ο φίλος θέλει της Φώτο για wallpapers καλώς να τις κάνει 320x240 αλλιώς αν θέλει να τις βλέπει και να έχει ZOOM (μεγένθυση) την οποία συνιστώ να τις αφήσει όπως είναι ή ας τις κάνει από πχ 8mp, 5mp. Λόγοι ασυμβατότητας είναι και άλλοι εκτός του μεγέθους το JPG εχει πολλές παραμέτρους σαν Format όπως compression ή quality factor, progressive JPG και άλλα. Ισως αν απλά τα ξανασώσει σε JPG να λυθεί το πρόβλημα. Ίσως λέω. Προσωπικά πήρα αρχεία από Olympus και τα δείχνει (αν και νομίζω πρ;vτα τα cropαρα με το irfanview και τα ξαναέσωσα). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 το σκεπτομαι για αγορα αλλα η επιδοτηση μου βγαινει σε εναμιση μηνα περιπου λετε να το προλαβω? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 το σκεπτομαι για αγορα αλλα η επιδοτηση μου βγαινει σε εναμιση μηνα περιπου λετε να το προλαβω? Ναι γιατι να μην το προλαβεις δεν ειναι παλιο το κινητο:happy:και μην το σκεφτεσαι καθολου ειναι η καλυτερη αγορα σαυτα τα χρηματα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 ευχαριστω πολυ ελεγα μηπως δεν υπαρχει αργοτερα γιατι βλεπω οτι στο πλαισιο δεν το εχει στο eshop λεει εξαντλημενο κλπ Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Μπα μην ανησυχεις προφανως ξεμειναν απο κινητα μα θα το ξαναφερουν:)την παρασκευη παντως σε electroworld και saturn υπηρχαν κινητακια μπολικα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Μπα μην ανησυχεις προφανως ξεμειναν απο κινητα μα θα το ξαναφερουν:)την παρασκευη παντως σε electroworld και saturn υπηρχαν κινητακια μπολικα:D σε 2 μήνες έχω αναβάθμιση από vodafone,το προλαβαίνω λέτε?:worry:Ακόμα δε το έχουν πάει σε κάποιο κατάστημα μόνο σε saturn και electro world όσα είχαν ξεμείνει βρήκα...:worry: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Κοιτα το κινητο ειναι καινουργιο δεν υπαρχει λογος να αποσυρθει μια και ειναι και επιτυχημενο:)το οτι ξεπουλησαν τα συγκεκριμενα μαγαζια σημαινει οτι εχει αρκετη ζητηση:Dοποτε μαλλον θα υπαρχει στα καταστηματα για πολυ ακομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts