Jump to content

LG KC550

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

axel πως εκανες την αναβαθμιση; το πηγες απο εκει; γιατι καποιος φιλος ελεγε οτι θελει 3 μερες για να σου την κανουν.

Εγω που μιλησα με το σερβις στους αμπελοκηπους ειπαν το παω και σε 3 μερες το παιρνω και αν η διαδικασια γινει μεσω αυτους με κουριερ να υπολογισω καμια εβδομαδα:wacko:

myphone_2.png

• Απαντήσεις 633
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχει παρατηρησει κανεις οταν πατας τα πληκτρα π.χ να γραψεις ενα μηνυμα οτι πρωτα εμφανιζεται το γραμμα και μετα ακουγεται ο ηχος του πληκτρου..εννοω οτι μερικες φορες καθυστερει ο ηχος..το κανεις και σε αλλους?

επισης...το καλωδιο tv-out τελικα αξιζει να το παρω?

...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...

Δεν το ειχα παρατηρησει αυτο με τους ηχους. Απο την πρωτη μερα ειχα σβησει τον ηχο στα πληκτρα γιατι ποτε δεν τον αντεχα! Πω ρε φουστη μου να μην το ξερω και ειχα ανεβει Θεσ/νικη την περασμενη βδομαδα.. γκαντεμια!!

Παντως με συγκριση τιμη αποδοση ειναι Νο1 ο κινητο;)

Κάτι πολύ παραπάνω!!!!Με 5mp απλά τα σπάει!!!!!:D

Hip Hop.

Που είναι η αντιπρωσοπια στην θεσσαλονίκη; τηλ κ οδό να περάσω :)
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Η αντιπροσωπεία είναι πάνω στην Ν. Εγνατία ακριβώς μετά το Ιπποκράτειο, στο δεξί μας χέρι, με κατεύθυνση προς το κέντρο (ακριβώς μετά τα φανάρια στη διασταύρωση με Παπαναστασίου). Είναι σε ισόγειο και γράφει με μεγάλα γράμματα LG. Τηλέφωνο δυστυχώς δε θυμάμαι. Αν θες περιμένεις καμιά ώρα (ίσως και παραπάνω ανάλογα με τον φόρτο εργασίας), ή σου το στέλνουν με courier στο σπίτι.

Σχετικά με τις κάρτες μνήμης Kingston και τη συσχέτιση που έγινε με την αυτονομία της συσκευής, νομίζω πως θα άξιζε να γίνει διαμόρφωση της κάρτας μέσω του κινητού και στη συνέχεια μία νέα μέτρηση της αυτονομίας. Πρόβλημα που μου εμφάνισε το κινητό (μόλις τελείωνε κάποιο τραγούδι έκανε επανεκκίνηση το κινητό), λύθηκε με διαμόρφωση της κάρτας. Όπως είχα αναφέρει και παλαιότερα έχω την ίδια κάρτα και το κινητό αντέχει αρκετά. Χθες έπαιζε 2 ώρες μουσική και η μπαταρία είναι φουλ.

Εγω που μιλησα με το σερβις στους αμπελοκηπους ειπαν το παω και σε 3 μερες το παιρνω και αν η διαδικασια γινει μεσω αυτους με κουριερ να υπολογισω καμια εβδομαδα:wacko:

Μήπως ξέρεις την διέυθυνση τους?

Μήπως ξέρεις την διέυθυνση τους?

Νομιζω ειναι στον πυργο απο κατω αλλα για σιγουρια παρε το τηλ. 210 7777076:)

myphone_2.png

ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ SITE ΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ . ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ JPG ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ SITE ΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ . ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ JPG ΑΠΟ ΤΟΝ Η/Υ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Επισης χρονια πολλα και καλωσηλθες στο myphone..:)

Πυθανον να ειναι πολυ μεγαλης αναλυσης..δοκιμασε να κατεβασεις την αναλυση χρησιμοποιωντας καποιο αντιστοιχο προγραμμα..(δηλαδη δοκiμασε απο 640x480 μεχρι ας πουμε 1280x1024)..οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε..;)

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Δεν νομιζω να φταιει η αναλυση:confused: δοκιμασε να τις δεις με καποιο αλλο προγραμμα αν σου τις ανοιγει και πες.

Και μην γραφεις με κεφαλαια γραμματα φιλε μου.

myphone_2.png

ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια δεν εγινε τιποτα. τις φωτο τις εχω αποθηκευμενες στον η/υ και ειναι τραβηγμενες απο ΗΡ φωτο μηχανη. το τηλ της αποθηκευει αλλα δεν τις εμφανιζει γραφει οτι δεν υποστηριζετε αυτα ευχαριστω

καλη χρονια σε ολους

ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια δεν εγινε τιποτα. τις φωτο τις εχω αποθηκευμενες στον η/υ και ειναι τραβηγμενες απο ΗΡ φωτο μηχανη. το τηλ της αποθηκευει αλλα δεν τις εμφανιζει γραφει οτι δεν υποστηριζετε αυτα ευχαριστω

καλη χρονια σε ολους

Είμαι σχεδόν βέβαιος πως φταίει το μέγεθος της εικόνας. Μπορείς να πάρεις κάποιο αντίγραφο των αρχείων σου και με το Photoshop ή κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα να αλλάξεις τις διαστάσεις των φωτογραφιών σε 240Χ320. Το έχω κάνει με αρκετές φωτογραφίες που έχω βγάλει, οι οποίες μου αρέσουν και τις περνάω ως wallpaper στο κινητό. Ποτέ δεν έιχα πρόβλημα, αλλά και ποτέ δε τις περνούσα με τις αρχικές τους διαστάσεις. Δοκίμασε το, δεν είναι τίποτα και θα σου φάει 2 λεπτά. Απλά μη μπερδευτείς και μικρύνεις τις πρωτότυπες φωτογραφίες.

Δεν νομίζω ότι φταίει η ανάλυση χωρίς να το αποκλείω ωστόσο. Το κινητό είδη ανοίγει φωτογραφίες 5mp (τις δικές του) γιατί να μην ανοίγει μεγαλύτερες. Αν ο φίλος θέλει της Φώτο για wallpapers καλώς να τις κάνει 320x240 αλλιώς αν θέλει να τις βλέπει και να έχει ZOOM (μεγένθυση) την οποία συνιστώ να τις αφήσει όπως είναι ή ας τις κάνει από πχ 8mp, 5mp.

Λόγοι ασυμβατότητας είναι και άλλοι εκτός του μεγέθους το JPG εχει πολλές παραμέτρους σαν Format όπως compression ή quality factor, progressive JPG και άλλα. Ισως αν απλά τα ξανασώσει σε JPG να λυθεί το πρόβλημα. Ίσως λέω.

Προσωπικά πήρα αρχεία από Olympus και τα δείχνει (αν και νομίζω πρ;vτα τα cropαρα με το irfanview και τα ξαναέσωσα).

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

το σκεπτομαι για αγορα αλλα η επιδοτηση μου βγαινει σε εναμιση μηνα περιπου

λετε να το προλαβω?

το σκεπτομαι για αγορα αλλα η επιδοτηση μου βγαινει σε εναμιση μηνα περιπου

λετε να το προλαβω?

Ναι γιατι να μην το προλαβεις δεν ειναι παλιο το κινητο:happy:και μην το σκεφτεσαι καθολου ειναι η καλυτερη αγορα σαυτα τα χρηματα;)

myphone_2.png

ευχαριστω πολυ

ελεγα μηπως δεν υπαρχει αργοτερα γιατι βλεπω οτι στο πλαισιο δεν το εχει στο eshop λεει εξαντλημενο κλπ

Μπα μην ανησυχεις προφανως ξεμειναν απο κινητα μα θα το ξαναφερουν:)την παρασκευη παντως σε electroworld και saturn υπηρχαν κινητακια μπολικα:D
myphone_2.png

Μπα μην ανησυχεις προφανως ξεμειναν απο κινητα μα θα το ξαναφερουν:)την παρασκευη παντως σε electroworld και saturn υπηρχαν κινητακια μπολικα:D

σε 2 μήνες έχω αναβάθμιση από vodafone,το προλαβαίνω λέτε?:worry:Ακόμα δε το έχουν πάει σε κάποιο κατάστημα μόνο σε saturn και electro world όσα είχαν ξεμείνει βρήκα...:worry:

Hip Hop.

Κοιτα το κινητο ειναι καινουργιο δεν υπαρχει λογος να αποσυρθει μια και ειναι και επιτυχημενο:)το οτι ξεπουλησαν τα συγκεκριμενα μαγαζια σημαινει οτι εχει αρκετη ζητηση:Dοποτε μαλλον θα υπαρχει στα καταστηματα για πολυ ακομη.
myphone_2.png