Jump to content

LG KC550

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μ'εκνευριζει κι εμενα που δεν μπαινουν ολοκληρες οι φωτο στις επαφες αλλα δεν το θεωρω τοσο σημαντικο. Στα gif μου μπηκε ενα για φοντο που ειναι 191kb. Που βλεπουμε ποια εκδοση firmware εχουμε;

• Απαντήσεις 633
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το πήρε ένας φίλος πολύ πρόσφατα από Κ*****ολο κι έχει τα εξής μειονεκτήματα: 1) Στο δεξί πλήκτρο (όχι στο σταυρό) έχει το myview της cosmote κάτι που δεν αλλάζει από το μενού 2) Εξαιτίας αυτού δεν έχει το liquid wallpaper που λένε στο gsmarena 3) Δεν κρατά τη φωτεινότητα στο 40% επιμένει μετά από λίγο να γίνεται 100% φωτεινή η οθόνη 4) Δεν επιτρέπει κανένα animated gif 320x240 σαν wallpaper επιμένοντας ότι είναι πολύ μεγάλο αρχείο ασχέτως αν μεγαλύτερου μεγέθους jpg τα βάζει σαν wallpapers 5) Οι φωτό θέλουν πολύ προσπάθεια για να φτάσει έστω σε ποιότητα το Κ750i (γνώμη μου) 6) Δεν "παίρνει" themes 7) Κάνει 100 χρόνια ν' ανοίξει τη σελίδα των αρχείων στις εικόνες όταν κάποιες είναι gif-animation ασχέτως μεγέθους από 58-400kb 8) Το μενού είναι αργό (γνώμη μου) 9) το ακουστικό μικροφωνίζει (μου θυμίζει παλιό nokia 3650) 10) Έχει σκληρά πλήκτρα τουλάχιστον για τα δικά μου χέρια. Για τα λεφτά του δεν το συζητώ θα το έπαιρνα κι εγώ, είναι καλή αγορά!! Η απορία μου είναι αν και κάποιος άλλος έχει myview μενού (το θεωρώ απαράδεκτο εκ μέρους Κ****ολου) κι αν μπορεί κανείς να το ξεφορτωθεί με νόμιμο τρόπο, επίσης άλλοι ιδιοκτήτες του κινητού μπορούν να βάλουν wallpaper με animation; Δεν παίρνει επειδή έχει επάνω firmware cosmote; κι αν λύνονται κάποια από τα άλλα προβλήματα που ανέφερα με κάποιο τρόπο.;

Ειναι μεγα σφαλμα να σου βαζουν με το ετσι θελω το myview εγω θα εκανα μια ερωτηση στην lg σχετικα με αυτο:shifty:εμενα ειναι καθαρο οταν ανοιγει δειχνει το λογοτυπο της lg και στη θεση του myview στα πληκτρα εχει τις επαφες το δευτερο που πηρα στη φιλη μου ειχε το myview αλλα δεν εδωσα σημασια αφου το δικο μου ηταν οκ:D.

Αnimated που αναφερεις μπαινουν κανονικα σε 240χ320 εσυ γραφεις 320χ240 μηπως δεν βαζεις σωστα τον τυπο κοιτα.

Οσο για τις φωτο θα διαφωνησω οτι ειναι καλυτερο το κ750 αν θες δες στην σελιδα 15 τις φωτο που εχω τραβηξει ειναι αρκετα αξιολογες:)και σε προηγουμενα ποστ εχω αναφερει καπια κολπα για καλες φωτογραφιες.

myphone_2.png

Μ'εκνευριζει κι εμενα που δεν μπαινουν ολοκληρες οι φωτο στις επαφες αλλα δεν το θεωρω τοσο σημαντικο. Στα gif μου μπηκε ενα για φοντο που ειναι 191kb. Που βλεπουμε ποια εκδοση firmware εχουμε;

πληκτρολογησε 2945#*#

myphone_2.png

Την 10c εχω. Πρεπει να το στειλω στους αμπελοκηπους τωρα; Αντε να φτιαξουν την online αναβαθμιση.. ποσο δυσκολο ειναι πια;

Την 10c εχω. Πρεπει να το στειλω στους αμπελοκηπους τωρα; Αντε να φτιαξουν την online αναβαθμιση.. ποσο δυσκολο ειναι πια;

ναι εχεις την πρωτη,εγω εχω την 10f και παλι βαριεμε να τρεχω αμπελοκηπους,θελουν 3 μερες να ταφησεις για αναβαθμιση:wacko:

myphone_2.png

επίσης άλλοι ιδιοκτήτες του κινητού μπορούν να βάλουν wallpaper με animation;
Ένα δύο animated gifs που δοκίμασα τα παίζει κανονικά

Χθες ανακάλυψα και ένα κολπάκι για να ακούω τα τραγούδια από τους φακέλους που θέλω...... Επανατοποθέτησα την κάρτα στο κινητό και πλέον ανοίγω τον media player, πηγαίνω "ΕΙΔΗ" και μου εμφανίζει φακέλους ανάλογα με το κάθε είδος. Μπαίνω στον αντίστοιχο φάκελο και ξεκινώ αναπαραγωγή!!! Άψογα

Δυο σελίδες πριν σε ενα review που έγραψα μιλάω για την διαχείριση με τα mp3. Αν και με τα Tags (id3) μπορείς να τα χωρίσεις σε είδη και να κάνεις την δουλειά σου αυτό ΔΕΝ ειναι απαραίτητο (μιας και λίγοι τα δουλεύουμε τα id3 tags),. Μπορείς να παίξεις φακέλους αρκεί να πάς από το menu τα αρχεία και μετά μουσική (ή ήχοι). Να διαλέξεις τον φάκελο (πχ με τα ελληνικά σου) και να κάνεις κλικ σε ένα τραγούδι. Μετά με το δεξί αριστερά πάει στο επόμενο προηγούμενο (και άρα παίζεις όλο το φακελο). Το κόλπο είναι να ΜΗΝ ανοίξεις το mp3 player απο τα multimedia γιατί τότε δεν βλέπει φακέλους.

Περί αυτονομίας

Έβγαλα μια SD (4gb kingston) που υποπτευόμουν ότι ρίχνει την αυτονομία (σε δύο φορτίσεις κράτησε 2 μέρες μόνο αν και μπορεί να φταίει και το bt). Έτσι την έβγαλα να δώ και χωρίς την κάρτα κράτησε 5 πεντε ολόκληρα 24ωρα:blink: (με 30 λεπτά ομιλία, 2-3 sms 2-3 φωτο σε ολο αυτό το διάστημα) και ήταν στο 2 η μπαταρία, (χαλαρά κράταγε άλλες 12 ώρες). Τώρα θα ξαναβάλω την εν λόγω SD να διαπιστώσω να επηρεάζει την αυτονομία:worry:

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Θέλω να επιλέγω τον φάκελο με τα τραγούδια και να παίζει με τυχαία σειρά τα τραγούδια αυτά. Όχι να αναγκάζομαι να πηγαίνω εγώ τα τραγούδια προηγ/ επόμενο. Σχετικά με την κάρτα, μάλλον αφορά την συγκεκριμένη και μόνο. Με ίδια κατά πάσα πιθανότητα κάρτα, δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα αυτονομίας. Δε μπορούσα να φανταστώ πως στη θέση του myview ήταν οι επαφές παλαιότερα. Μπράβο στην Cosmote για την εξυπνάδα της!!! :mad: Με την πρώτη ευκαιρία θα πεταχτεί, αν τα καταφέρω, το firmware.

Θέλω να επιλέγω τον φάκελο με τα τραγούδια και να παίζει με τυχαία σειρά τα τραγούδια αυτά... .

1. ναι αν θελεις τυχαία πρέπει να φτιάξεις τα id3-tags (γένος καλυτεχνης αλπουμ). Ενα καλό ΔΩΡΕΑΝ εργαλιο για ομαδική επεξεργασία tags ειναι το m3tag με το οποίο μπορείς σε έναν ολόκληρο φακέλου να αλλάξεις πχ το γενος με την μια. να φτιαξεις απο τα tags το filename ή το αναποδο (από το file name τα tags).

2. το θεμα της αυτονομίας είπαμε το ψαχνω τι εγινε εκείνες τις μερες και κράτησε μονο 2 μερες . μπορει να ειναι αθώα η καρτα:rolleyes:

Με την πρώτη ευκαιρία θα πεταχτεί, αν τα καταφέρω, το firmware

3. τελευταία η cosmote κανει τις χαζομάρες της vodafon (κατι σαν το VL). Απαράδεκτον!!!:mad: μα δεν είδε που την οδήγησαν; Πολλοί δεν παίρνουν vodafon για αυτό το λόγο.:down:

γεια σας , να ρωτησω αν εχει βαλει κανεις παιχνιδια στο kc 550 γιατι εγω δεν μπορω να του βαλω...οποιος ξερει ας βοηθησει...thanks:D

γεια σας , να ρωτησω αν εχει βαλει κανεις παιχνιδια στο kc 550 γιατι εγω δεν μπορω να του βαλω...οποιος ξερει ας βοηθησει...thanks:D

Παρα πολύ ευκολα. Τα βρίσκεις στο internet (google τις λέξεις free java games mobile ή κατι τέτοιο). Τα κατεβάσεις σε jar αρχείο το οποίο στέλνεις στο κινητό κάπως (πχ με BT, το γράφεις στην καρτα και το εκτελέις από το τηλέφωνο).

δες ενα site http://www.mobiles24.com ψάξε παιχνίδια με ανάλυση 240Χ320

Ναι αυτο το site εχει πολλα και καλα παιχνιδια αν και αρκετα που εχω δοκιμασει δεν λειτουργουν στο συγκεκριμενο κινητο. Ισως φταει η εκδοση του λογισμικου που εχω και μου φαινεται θα το στειλω για αναβαθμιση γιατι κανει restart μερικες φορες που χρησιμοποιω την καμερα και μου τη σπαει! Ποιος ειναι ο αριθμος της LG που πρεπει να καλεσω για την αναβαθμιση; Πληρωνω τιποτα η μονο τον κουριερ;

Και κατι αλλο.. οσο αφορα τις καρτες μνημης παρατηρησα στο εγχειριδιο και συγκεκριμενα στη σελ.14 οτι γραφει: To KC550 υποστηριζει καρτα μνημης εως 2 GB! Μπορει να ειναι τυπογραφικο λαθος αλλα μου εκανε εντυπωση. Μηπως γι'αυτο καποιοι εχουν προβληματα με τις 4αρες;

Επισης ακομα δεν εχω καταλαβει που βλεπει καποιος αν η καμερα τραβαει βιντεο σε 15 η 30fps. Λυστε μου σας παρακαλω αυτη την απορια!

Παντως για ενα πραγμα που λατρεψα το κινητο απο την πρωτη στιγμη ειναι η οθοναρα του! Παντα ηθελα να βαζω καποιο φοντο και να μη με περιοριζουν τα γραμματα που δειχνουν ωρες,ημερομηνιες κλπ. Εδω μπορεις να κανεις αποκρυψη ακομα και το λογοτυπο της εταιριας(π.χ. WIND)ωστε να φαινεται ολοκληρη η φωτο που βαζεις! Σε ποσα κινητα γινεται αυτο;

Δεν πληρωνεις τιποτα!Εννοειται ουτε το κουριερ πληρωνεις.

Σχετικα με τα fps θελω να πω τα εξης σε ολους οσους ρωτανε.Αυτο που μετραει ειναι το αποτελεσμα.Αν δηλαδη πουμε οτι ειναι 30fps θα ειμαστε χαρουμενοι?

Αφου το βιντεο σερνετα παει τσικι-τσικι.Τα 30fps δεν ειναι αυτοσκοπος .

Αμφιβαλω αν και με τη αναβαθμιση θα βελτιωθουν τα πραγματα.

Ειδα προσφατα βιντεο απο Ν82, καμμια σχεση με τα δικα μας.Υπηρχε ομαλοτητα στην κινηση απολυτη ηρεμια.Ειμαι απολυτα ευχαριστμενος με το LG 550 και δεν μπαινω στη διαδικασια να συγκρινω τα δυο κινητα.Ομως πρεπει να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.

Προς LG

Ξυπνηστε ρεεεε! Αναβαθμιση Τ Ω Ρ Α on line!

Μωρε μια χαρα ειναι και το βιντεο του LG, απλα ρωταω γιατι δεν βλεπω καποια ενδειξη που να λεει 15 η 30fps. Το μονο κακο που βρισκω εγω ειναι οτι δεν συμβαδιζει ο ηχος με την εικονα, κατα τ'αλλα τραβαει σε καλη αναλυση. Κινητο ειναι εξαλλου.

Μωρε μια χαρα ειναι και το βιντεο του LG, απλα ρωταω γιατι δεν βλεπω καποια ενδειξη που να λεει 15 η 30fps. Το μονο κακο που βρισκω εγω ειναι οτι δεν συμβαδιζει ο ηχος με την εικονα, κατα τ'αλλα τραβαει σε καλη αναλυση. Κινητο ειναι εξαλλου.

Για την αξια του κινητου η καμερα ειναι σουπερ:Dκαι με μεγαλη αναλυση βασικοτατο αυτο.

τα 15 η 30 καρε θα τα δεις στο pc σου με καποιο προγραμμα αναπαραγωγης πχ kmplayer.:rolleyes:

myphone_2.png

Αφου το βιντεο σερνετα παει τσικι-τσικι.Τα 30fps δεν ειναι αυτοσκοπος

Τι εννοείς σέρνεται;; Εμένα τα βιντεο που τραβάει το κινητό ειναι μια χαρά και στο κινητο και στο PC!!

Μήπως εννοείς στην αναπαραγωγή όπου ίσως έχεις αργή κάρτα microsd;;

Εννοω οτι η αναπαραγωγη γινεται με σπασιματα και δεν ειναι εντελως ομαλη η κινηση.Δηλαδη θελω να πω εφ οσων το εχω το τηλ.και βλεπω οτι το βιντεο εχει

αυτο το προβλημα (της ομαλης κινησης) μικρη σημασια εχει πλεον αν ειναι στα 15 η

στα 105fps.Σημασια εχει το αποτελεσμα την πραξη.Εσυ keysmith ποια εκδοση λογισμικου εχεις την 10g?

Προσωπικα εγώ δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με σπασίματα, παρά μόνο με μια μικρή έλλειψη συγχρονισμού μεταξύ εικόνας ήχου. Και εχω περάσει κ βίντεο στα 500Κbps. Εχω την έκδοση 10c.

Τελικά αυτό το κινητό θα με τρελάνει, είναι μία κρύο μία ζέστη! Από την μια μου σπάει τα νεύρα που 1 στις 3 φορές δεν με ακούει ο συνομιλητής μου!!! Από την άλλη δοκίμασα να του περάσω βιντεάκι 640Χ480 mp4 στα 800 Kbps και το παίζει άψογα. Τώρα κάνω δοκιμές και για παραπάνω. Δοκίμασα και Η264 το οποίο έπαιζε κανονικά μέχρι τουλάχιστον τα 600 αλλά στα 1000 που το δοκίμασα είχα μόνο ήχο.

Τελικά αυτό το κινητό θα με τρελάνει, είναι μία κρύο μία ζέστη! Από την μια μου σπάει τα νεύρα που 1 στις 3 φορές δεν με ακούει ο συνομιλητής μου!!!

Ποτέ δεν μου το έχει κάνει αυτο εκτός όταν φταίει η WIND :lol: Μηπως είναι θέμα δικτύου.

ΥΓ με την κάρτα δεν ξεμπερδέψαμε ακόμα εχω βάσιμες υποψίες ότι ρίχνει την αυτονομία. (ακόμα μια δοκιμή θα κάνω)

Εμενα προς το παρον μου κραταει 2 μερες περιπου η μπαταρια με φωτεινοτητα οθονης 60% και ελαχιστη χρηση της καμερας. Πιο πολλα sms στελνω και κλησεις γυρω στα 10-15' τη μερα. Καρτα μνημης εχω μια transcend στα 2 gb. Ειναι νωρις ομως ακομα για να κρινω..μολις μια βδομαδα το εχω! Αν παντως ριχνει την αυτονομια η καρτα θα πρεπει να το υποστουμε γιατι χωρις αυτην ειναι αχρηστο το κινητο για multimedia λειτουργιες. Τι να χωρεσει σε 15-25 mb? Μερικα ringtones και λιγες φωτογραφιες μονο!

Ποτέ δεν μου το έχει κάνει αυτο εκτός όταν φταίει η WIND :lol: Μηπως είναι θέμα δικτύου.

ΥΓ με την κάρτα δεν ξεμπερδέψαμε ακόμα εχω βάσιμες υποψίες ότι ρίχνει την αυτονομία. (ακόμα μια δοκιμή θα κάνω)

Και εγώ WIND έχω!!! :lol: ΜΑκάρι να φταίει αυτό αν και δε το νομίζω! Θα δείξει, το επόμενο διάστημα λέω να το πάω για αναβάθμιση.

Εμενα προς το παρον μου κραταει 2 μερες περιπου η μπαταρια με φωτεινοτητα οθονης 60% και ελαχιστη χρηση της καμερας. Πιο πολλα sms στελνω και κλησεις γυρω στα 10-15' τη μερα. Καρτα μνημης εχω μια transcend στα 2 gb. Ειναι νωρις ομως ακομα για να κρινω..μολις μια βδομαδα το εχω! Αν παντως ριχνει την αυτονομια η καρτα θα πρεπει να το υποστουμε γιατι χωρις αυτην ειναι αχρηστο το κινητο για multimedia λειτουργιες.

γιατί να το υποστούμε??? :confused: Δεν είπα έχει θέμα με κάθε κάρτα, είπα έχει θέμα με την 4G Kingston μου.. (κάνω κάποια τεστ ακομα πριν βγαλω πόρισμα) Με μια άλλη 1G LEXAR που το δούλευα στην αρχή ΔΕΝ είχε πρόβλημα (κράταγε 4 ημερες). Βγάλε την κάρτα και εσύ πριν απο μια φόρτιση και πες μας πόσο σου κρατά χωρίς την κάρτα σου. Μήπως φταίει αυτό.:O

Απλα λεω οτι και να ριχνει την αυτονομια η καρτα(οποιασδηποτε μαρκας και χωρητικοτητας)δεν γινεται να μην εχουμε καρτα στο κιν. Εγω ολα μου τα αρχεια τ'αποθηκευω στην καρτα και μονο μερικα φοντα που ειναι μικρα σε μεγεθος τα εχω στη μνημη του κιν. Οποτε εφοσον μου ειναι απαραιτητη θα την εχω μεσα ειτε ριχνει την αυτονομια ειτε οχι. Και πιστευω οτι στους περισσοτερους ειναι απαραιτητη γι'αυτο ειπα οτι "θα πρεπει να το υποστουμε". Αν και δε νομιζω οτι φταιει η καρτα. Οταν γραφεις συχνα sms και για αρκετη ωρα ειναι αναμμενη η οθονη καιει αρκετη μπαταρια. Οπως επισης το να εισαι καπου που δεν πιανει καλο σημα.

Με τα gif δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιζει..αλλα τα δεχεται κι αλλα οχι.. αν καποιος το εχει ψαξει λιγο ας μας πει κατι παραπανω...

Οποτε εφοσον μου ειναι απαραιτητη θα την εχω μεσα ειτε ριχνει την αυτονομια ειτε οχι. Και πιστευω οτι στους περισσοτερους ειναι απαραιτητη γι'αυτο ειπα οτι "θα πρεπει να το υποστουμε"

Δεν σε πιάνω.. :confused: Τώρα το έχω χωρίς κάρτα και άρχισε να ξανακρατά 4 μέρες (είναι στην τρίτη+ ηδη με 3 μπαταριες). Οταν το ξαναφορτίσω θα του βάλω πάλι την 4γ καρτα κινκστον. Αν για τεταρτη φορά κρατησει 2 μερες με την κάρτα των 4γ δεν θα υποστώ καμία συνέπεια. Θα πάρω άλλη κάρτα άλλη μάρκα (στην ανάγκη την δοκιμασμένη 1γ ΛΕΞΑΡ) και θα έχω κινητό και με κάρτα ΚΑΙ με αυτονομία. Για αυτό δεν καταλαβαινω γιατι θα πρέπει να υποστώ ελειψη αυτονομιας όταν με 5Ε παίρνω 1γ καρτα που ξέρω ότι δεν επηρεάζει την αυτονομία.:)

Μεχρι τότε έιμαι σε δοκιμή