Spidergr Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 κατι δεν εχεις ρυθμισει σωστα η το εχεις ρυθμισει διαφορετικα βλεπω οτι οι φωτογραφιες που ανεβασες ειναι κατα 700kb μικροτερες απο αυτες που εβαλε ο THEO_LEGEND Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 κατι με τα iso πρεπει να παιζει, νομιζω δν ειχα βαλει iso 800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 κατι με τα iso πρεπει να παιζει, νομιζω δν ειχα βαλει iso 800 Μήπως είχες κάνει ζουμ;;;; επίσης στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για ποιότητα εικόνας..μήπως δεν την είχες πολύ υψηλή;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Μήπως είχες κάνει ζουμ;;;; επίσης στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για ποιότητα εικόνας..μήπως δεν την είχες πολύ υψηλή;;Οχι και τα δυοπ ετσι τα εχς ρυθμισει... αληθεια το σηματο με το χερι και το σημα με το λουλουδι οταν ανοιγω την καμερα, τι ειναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Οχι και τα δυοπ ετσι τα εχς ρυθμισει... αληθεια το σηματο με το χερι και το σημα με το λουλουδι οταν ανοιγω την καμερα, τι ειναι??? Το σήμα με το χέρι ειναι ο σταθεροποιητης εικόνας.. Το σημα με το λουλούδι ειναι για τις κοντινές λήψεις..(λιγότερο από 1 μέτρο) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Το σήμα με το χέρι ειναι ο σταθεροποιητης εικόνας.. Το σημα με το λουλούδι ειναι για τις κοντινές λήψεις..(λιγότερο από 1 μέτρο)Ελεγα και εγω τι στο καλο ειναι αυτα... να σου πω, το iso το εχεις στο αυτοματο? οπως επισης εχεις πειραξει καθολου την φωτεινοτητα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Ελεγα και εγω τι στο καλο ειναι αυτα... να σου πω, το iso το εχεις στο αυτοματο? οπως επισης εχεις πειραξει καθολου την φωτεινοτητα??? Στο αυτόματο όλα..ειδικά το αισο να το έχεις στο αυτόματο...απλά μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να θέλει να παίξεις λίγο με τη φωτεινότητα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 οταν πατατε για βιντεο ληψη δεν αργει 1-2 δευτερολεπτα?η ιδεα μου ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 οταν πατατε για βιντεο ληψη δεν αργει 1-2 δευτερολεπτα?η ιδεα μου ειναι? Το πήρες και συ.;;καλοφάγωτο...ναι αργεί λίγο..όπως όλα τα κινητά..σχεδόν ίδια ταχύτητα κάνει με το ν82 για να αλλάξει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 το πηρα 2 φορες.το πρωτο ημοθν ατυχος .ενοω οταν τραβας βιντεο δεν αργει κανα 3 δευτερολεπτα να κανει εγγραφη?με το που πατας rec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 το πηρα 2 φορες.το πρωτο ημοθν ατυχος .ενοω οταν τραβας βιντεο δεν αργει κανα 3 δευτερολεπτα να κανει εγγραφη?με το που πατας rec. τι εννοείς άτυχος;;;; ναι..από τη στιγμή που θα πατήσεις το κουμπί για έγγραφη θα κάνει 2-3 δευτερόλεπτα όπως στο ν82..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 εκανε restart οταν ειχε 2 παυλες μπαταρια και εκανα εγγραφη βιντεο.την πρωτη μερα αυτο.εχει παρατηρησει οταν τραβας βιντεο οτι καθως τραβας ειναι σαν να παγωνουν τα δευτερολεπτα αλλα χωρις να παγωνει η εικονα.σαν να χαενει δεκατα δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 εκανε restart οταν ειχε 2 παυλες μπαταρια και εκανα εγγραφη βιντεο.την πρωτη μερα αυτο.εχει παρατηρησει οταν τραβας βιντεο οτι καθως τραβας ειναι σαν να παγωνουν τα δευτερολεπτα αλλα χωρις να παγωνει η εικονα.σαν να χαενει δεκατα δηλαδη Δεν το εχω προσέξει αυτό...θα το κοιτάξω αύριο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Παντως σημερα μου εκανε 2 restart το κινητο, το πρωτο εγινε μολις το συνδεσα με το pc και το δευτερο οταν ημουν στην καμερα και πειραζα τις επιλογες του βιντεο, για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 και εμενα μοθ εκανε restart οταν ημουν στο βιντεο.τι καρτα μνημης φορας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 και εμενα μοθ εκανε restart οταν ημουν στο βιντεο.τι καρτα μνημης φορας?Δεν του εχω βαλει καρτα μνημης ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 απο που το πηρες?εμενα μου το εκανε την πρωτη μερα κ την δευτερη το πηρα πισω και μου δωσαν καινουργιο κουτι.εμενα μου εκανε το εξης κουλο χθες.επιδη επαιζα με την καμερα και ηταν στα τελευταια της η μπαταρια εσβησε και οταν το ανοιξα ειχε παει στις default ρυθμισεις η καμερα και το βιντεο.λογικα επειδη ειναι πρωτη εκδοση λογισμικου τα κανει αυτα.μια αναβαθμιση και ολα κομπλε πιστευω,εκτος και θελουν να το αφησοιυν στη μοιρα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 απο που το πηρες?εμενα μου το εκανε την πρωτη μερα κ την δευτερη το πηρα πισω και μου δωσαν καινουργιο κουτι.εμενα μου εκανε το εξης κουλο χθες.επιδη επαιζα με την καμερα και ηταν στα τελευταια της η μπαταρια εσβησε και οταν το ανοιξα ειχε παει στις default ρυθμισεις η καμερα και το βιντεο.λογικα επειδη ειναι πρωτη εκδοση λογισμικου τα κανει αυτα.μια αναβαθμιση και ολα κομπλε πιστευω,εκτος και θελουν να το αφησοιυν στη μοιρα τουΑπο το πλαισιο το πηρα και εμενα στα τελευταια της ηταν η μπαταρια οταν μου το εκανε αυτο! Μαλλον bug του λογισμικου πρεπει να ειναι γιατι μας κανει σχεδον τα ιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 απο που το πηρες?εμενα μου το εκανε την πρωτη μερα κ την δευτερη το πηρα πισω και μου δωσαν καινουργιο κουτι.εμενα μου εκανε το εξης κουλο χθες.επιδη επαιζα με την καμερα και ηταν στα τελευταια της η μπαταρια εσβησε και οταν το ανοιξα ειχε παει στις default ρυθμισεις η καμερα και το βιντεο.λογικα επειδη ειναι πρωτη εκδοση λογισμικου τα κανει αυτα.μια αναβαθμιση και ολα κομπλε πιστευω,εκτος και θελουν να το αφησοιυν στη μοιρα του περιμένεις άλλη έκδοση λογισμικού από την lg ??? καλά θα περιμένεις χρόνια ( μην σου πω και αιώνες :p ) ... έχω το viewty ( εντάξει δεν θέλω να διορθώσουν και κάτι αλλά εντάξει ) εδώ και 4-5 μήνες και η lg δεν λέει να βγάλει νεα έκδοση λογισμικού ... πρώτα από όλα δεν έχει ανοιχτό λειτουργικό .... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 kαι εγv για bug πιστευω οτι ειναι.κατα τα αλλα παρα πολι καλο τηλεφωνων για τα λεφτα του.συνηθως η lg βγαζει updates εαν υπαρχοθν σοβαρα προβληματα και ειδικα σε καινουργια κινητα.κ σκεψου κυκλοφορησε μεσδα σε ενα μηνα απο την ημερα ανακοινωσης του.λογικο μου ακουγεται κατι να παει στραβα.εδω το κ850 και ακομα ταλαιπωρει τοσο κοσμο οχι αυτο που εχει τα μισα λεφτα απο το κ850 οταν κυκλοφορησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 περιμένεις άλλη έκδοση λογισμικού από την lg ??? καλά θα περιμένεις χρόνια ( μην σου πω και αιώνες :p ) ... έχω το viewty ( εντάξει δεν θέλω να διορθώσουν και κάτι αλλά εντάξει ) εδώ και 4-5 μήνες και η lg δεν λέει να βγάλει νεα έκδοση λογισμικού ... πρώτα από όλα δεν έχει ανοιχτό λειτουργικό .... όταν δεν υπάρχει κάτι να διορθώσουν δεν βγάζουν αναβάθμιση.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 μερικά πράγματα υπάρχουν να διορθώσουν ( ειδικά στο viewty άσχετα εαν εμένα δεν μου φαίνονται πολύ σοβαρά ) ... π.χ. ας πούμε οι σημιώσεις ... στο viewty μόνο 5 μπορείς να βάλεις ... αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουν Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 μερικά πράγματα υπάρχουν να διορθώσουν ( ειδικά στο viewty άσχετα εαν εμένα δεν μου φαίνονται πολύ σοβαρά ) ... π.χ. ας πούμε οι σημιώσεις ... στο viewty μόνο 5 μπορείς να βάλεις ... αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουν Δεν πολύνοιάζονται γι αυτα..αυτοί κοιτάνε να λειτουργεί σωστά η συσκευή και τίποτε παρά πέρα..εκτός αν γίνει σάλος για κάτι και αναγκαστούν να το κάνουν... Παιδιά το 550 εμένα δεν έχει κάνει ακόμα κάποιο ριστάρτ.. Το μόνο που παρατήρησα την πρώτη φορά που το άνοιξα ειναι ότι άνοιξα το καπάκι της κάμερας και δεν άνοιξε η εφαρμογή..το έκλεισα πάλι και το άνοιξα τίποτα..αναγκαστικά και άνοιξα την κάμερα από το μενού και μετά οκ..άνοιγε κανονικά με τα άνοιγμα του καπάκιου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 αυτο με την καμερα το εκανε και σε μενα αλλα το πρωτο που ειχα παρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Παιδια μια απορια γιατι θα τρελαθω, πως γινεται να κλειδωσω το κινητο ενω εχω κλειστο το slide??? κλειδωνει αυτοματα μετα απο καποια δευτερα, ομως δν υπαρχει τροπος να το κλειδωσω εγω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts