serfistas1 Δημοσιεύτηκε May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 26, 2008 ΜΗΝΥΜΑ απο το κίνημα των μπλόγκερς για μπουκοτάζ κατά του γάλακτος με την στήριξη αρκετών ιστοτόπων ξεκινά απο τον Ιούνι σύμφωνα με το προσκλητήριο. Ειδικότερα στην ανακοίνψση αναφέρεται ότι 'Άκουγα προχθές στην τηλεόραση κάποιον κύριο απο το ΙΝΚΑ, να μιλάει σε παράθυρο τηλεοπτικού σταθμού για τις τιμές στο γάλα και σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί το ΙΝΚΑ δεν κάνει κάτι συντονίζοντας τους καταναλωτές, η απάντηση του ήταν " δεν διαθέτουμε ΜΜΕ για να ενημερώσουμε τον κοινό". Προσωπικά η απάντηση δεν με ικανοποίησε. Αλλά εδώ είμαστε. Εμείς μπορούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο. Και κάνω την αρχή εγώ σήμερα περιμένοντας την ανταπόκριση αναγνωστών και bloggers.Προτείνω λοιπόν αποχή απο την αγορά γάλακτος για 3 ημέρες απο την Δευτέρα 9 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 11 Ιουνίου. Επειδή η τιμή του γάλακτος είναι 2,69 ευρώ τα δύο λίτρα δηλαδη 916 παλιές καλές δραχμές ποσό που θεωρώ υπερβολικό. Επειδή ανεξάρτητα των διεθνών εξελίξεων οι τιμές του όλο ανεβαίνουν και ποτέ δεν κατεβαίνουν. Επειδή είναι είδος πρώτης ανάγκης. Επειδή δεν θεωρώ οτι πρέπει να δουλεύω σαν σκλάβος όλη μου την ζωή για να προσφέρω στα παιδιά μου μόνο ένα ποτήρι γάλα. Επειδή θεωρώ οτι με κοροιδεύουν. Γιαυτό λοιπόν καλώ όλους τους αναγνώστες και bloggers σε αποχή απο την αγορά γάλακτος για τρείς μόνο ημέρες 9 με 11 Ιουνίου σαν ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας.Παρακαλώ όλα τα blogs να αναμεταδόσουν την έκκληση, και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.Γιατί οι καταναλωτές πολίτες έχουν και άποψη και δυναμική και πρέπει όταν χρειάζεται να την δείχνουν.' Συμμετέχουν οι 44. E-LEFT 43. RADIO KYPARISSIA 42. ELLINAS BLOG 41. GREEMME 40. FREE GREECE TECH NEWS 39. ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΜΩΒ 38. YOUR NEIGHBOUR BLOGGER 37. ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 36. E-ASKITIS 35. NTEBI'S BLOG 34. SALAMISPRESS 33. ΕΛΛ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 32. GREEK RIDER 31. HACK A DAY 30. MARKONIS SPEAKING 29. ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 28. ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ 27. ΒΑΓΙΑ 26. Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ 25. ΗΡΑΚΛΕΙΟ WEB RADIO 2 24. ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ 23. BUSY BEE 22. Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ 21. CITYPRESS 20. ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 19. VAFMAN 18. ΖΟΥΓΚΛΑ 17. ΦΟΙΤΗΤΑΚΟΣ 16. TECH-SPOT 15. PRESS.GR 14. ΣΑΜΟΥΡΑΙ 13. EDESSA-PRESS 12. ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ 11. MEDIAHELLAS 10. COOKLOS 9. ΜΑΤΖΙΡΗΣ 8. ΜΑΚΕΛΙΟ 7. ΓΑΤΟΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ 6. ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ 5. ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ .. 4. ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ 3. ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ POLITICAL REVIEW 2. ΤΡΟΚΤΙΚΟ 1. ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ Πηγή http://greek-warrior.blogspot.com/2008/05/9-11.html Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Mεσα ειμαι.Το στελνω και email σε οσους μπορω.Ξυπνατε Ελληνες. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Eμπρός λοιπόν το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιουνίου, ας αγοράσουμε όλοι γάλα για 3 μέρες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Δεν θα πάρουμε,όπως δεν θα πάρουμε και ζυμαρικά αυτήν την εβδομάδα.Έχει παραγίνει το κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Να μια ωραία κίνηση!:) Μέσα και εγώ, έχει παραγίνει το κακό. (έτσι και αλλιώς όμως δεν πίνω γάλα:O) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 καλη κινηση αν και δεν πιστευω να βγει κατι...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Eμπρός λοιπόν το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιουνίου, ας αγοράσουμε όλοι γάλα για 3 μέρες ;) Συμφωνω , δεν λυνεται ετσι το προβλημα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Συμφωνω , δεν λυνεται ετσι το προβλημα!! Δεν λύνεται αλλά πρέπει και κάτι να κάνουμε δηλαδή τι να κάνουμε να τους κάψουμε τα εργοστάσια?? Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Δεν λύνεται αλλά πρέπει και κάτι να κάνουμε δηλαδή τι να κάνουμε να τους κάψουμε τα εργοστάσια?? Για αρχή, κάθε φορά που πας στο super market να αγοράζεις το φθηνότερο γάλα κι όχι το ΔΕΛΤΑ/ΦΑΓΕ που είναι το ακριβότερο επειδή έχει διαφήμιση στην τηλεόραση. Και να κάνεις το ίδιο για όλα τα προϊόντα (ή τουλάχιστον για αυτά που γίνεται). Ακόμα, πήγαινε στα Lidl και τα Dia για φθηνότερα από τα κλασσικά super market. Ερώτηση, επειδή έχω χρόνια να αγοράσω γάλα στην Ελλάδα: υπάρχει γάλα που ΔΕΝ είναι "ετικέτας"; Νο name δηλαδή ή να έχει το όνομα του super market (πχ "ΑΒ" κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Ασκοπη κινηση... Πραγματικα ασκοπη! Τι νοημα εχει να κανεις μποικοταζ σε ενα προιον την στιγμη που οσοι θα το μποικοταρουν για 3 μερες θα αγορασαν αποθεμα για 3 μερες! Η πωληθεισα ποσοτητα παλι η ιδια θα ειναι... Σκοπος ειναι, αν θελουμε να βγει κατι απο αυτο, να οργανωθουν οι καταναλωτες (και οχι 30-40 μπλογκερς και αλλα 1000 ατομα απο το ιντερνετ!) και να γινει μοικοταζ διαρκειας! Τοτε και μονο τοτε μπορει να βγει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Ασκοπη κινηση... Πραγματικα ασκοπη! Τι νοημα εχει να κανεις μποικοταζ σε ενα προιον την στιγμη που οσοι θα το μποικοταρουν για 3 μερες θα αγορασαν αποθεμα για 3 μερες! Η πωληθεισα ποσοτητα παλι η ιδια θα ειναι... Σκοπος ειναι, αν θελουμε να βγει κατι απο αυτο, να οργανωθουν οι καταναλωτες (και οχι 30-40 μπλογκερς και αλλα 1000 ατομα απο το ιντερνετ!) και να γινει μοικοταζ διαρκειας! Τοτε και μονο τοτε μπορει να βγει κατι... +1000. Στην ελλάδα ζούμε, ποιος Ελληνάρας θα μείνει χωρίς γαλατάκι για 3 μέρες? :lol: K παρεπιπτόντως, από πότε χρειαζόμαστε καινούριο θέμα για μια είδηση? Ειδήσεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 +1000. Στην ελλάδα ζούμε, ποιος Ελληνάρας θα μείνει χωρίς γαλατάκι για 3 μέρες? :lol: K παρεπιπτόντως, από πότε χρειαζόμαστε καινούριο θέμα για μια είδηση? Ειδήσεις ;) Μηπως εσυ εισαι ενας απο αυτους τους Ελληναραδες;Λεω μηπως γιατι αν δεν εισαι μην αγορασεις γαι 3 ημερες γαλα και την επομενη φορα αν πετυχει οι 3 μπορει να γινουν 13 και υστερα 23 κλπ.Εσεις λοιπον που φωναζετε οτι δεν θα πετυχει μηπως εισαστε εσεις που δεν θελετε να το εφαρμοσετε;(Κατι αποριες που εχω ο ατιμος) Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Λυση υπαρχει , αν υπαρχει και θεληση Μπορει το κρατος να βαλει φραγμους Οπως και στα καυσιμα "παιρνει " πολλους φορους οσο ανεβαινει η τιμη ετσι και στα υπολοιπα το ιδιο κανει Λοιπον ?? θα πρεπει να πεινασει ο κοσμος για να γινει κατι ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!! φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Μηπως εσυ εισαι ενας απο αυτους τους Ελληναραδες;Λεω μηπως γιατι αν δεν εισαι μην αγορασεις γαι 3 ημερες γαλα και την επομενη φορα αν πετυχει οι 3 μπορει να γινουν 13 και υστερα 23 κλπ.Εσεις λοιπον που φωναζετε οτι δεν θα πετυχει μηπως εισαστε εσεις που δεν θελετε να το εφαρμοσετε;(Κατι αποριες που εχω ο ατιμος) Είδες εγώ να ανέφερα ποτέ ότι πιστεύω στην επιτυχία της αποχής από το γάλα? Εγώ είπα ξεκάθαρα πως δε θα πετύχει γιατί κανείς μας δεν είναι πρόθυμος να μείνει χωρίς γάλα για 3 μέρες. Επομένως διάβαζε καλύτερα πριν επιτείθεσαι σε κάποιον χωρίς να διαφωνείς μαζί του :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Είδες εγώ να ανέφερα ποτέ ότι πιστεύω στην επιτυχία της αποχής από το γάλα? Εγώ είπα ξεκάθαρα πως δε θα πετύχει γιατί κανείς μας δεν είναι πρόθυμος να μείνει χωρίς γάλα για 3 μέρες. Επομένως διάβαζε καλύτερα πριν επιτείθεσαι σε κάποιον χωρίς να διαφωνείς μαζί του :confused: Σιγουρα αν ολοι σκεφτομαστε οτι δεν θα πετυχει, δεν το εφαρμοζουμε δεν πετυχαινει και υστερα λεμε οτι ειχαμε δικιο. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Για αρχή, κάθε φορά που πας στο super market να αγοράζεις το φθηνότερο γάλα κι όχι το ΔΕΛΤΑ/ΦΑΓΕ που είναι το ακριβότερο επειδή έχει διαφήμιση στην τηλεόραση. Και να κάνεις το ίδιο για όλα τα προϊόντα (ή τουλάχιστον για αυτά που γίνεται). Ακόμα, πήγαινε στα Lidl και τα Dia για φθηνότερα από τα κλασσικά super market. Ερώτηση, επειδή έχω χρόνια να αγοράσω γάλα στην Ελλάδα: υπάρχει γάλα που ΔΕΝ είναι "ετικέτας"; Νο name δηλαδή ή να έχει το όνομα του super market (πχ "ΑΒ" κτλ). λιγο δυσκολο αυτο που λες....ναι μεν υπαρχουν 'ανωνυμα' γαλατα, αμφιβολου ομως ποιοτητας....οχι πως τα ΔΕΛΤΑ/ΦΑΓΕ ειναι αψογα...παρολ αυτα τα noname ειναι ακομη χειροτερα...τουλαχιστον εγω δεν μπορω να τα βαλω στο στομα μου....μονο το πρασινο το δελτα μου αρεσει,,,,,,:O σχετικα με την απεργια συμφωνω.....και +1 στο τελευταιο ποστ του ioma....ολο γκρινια ειναι οι ελληνες τελικα.......:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Και εγω μεσα ειμαι.Ουτος η αλλως γαλα εχω να πιω εδω και 17 χρονια:p:p.Μονο κανα κακαο παιρνω καμια φορα με την μπουγατσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Για να γίνει δουλεία πρέπει να γίνει και "ζημιά". Να επιλεγούν δηλαδή μια η περισσότερες εταιρείες γάλακτος (όσες θεωρούμε περισσότερο λαμόγια) και να μην αγοράσουμε από αυτές όχι για 1-2 μέρες αλλά για 1-2 ΜΗΝΕΣ. Απαιτείται δηλαδή παραδειγματική τιμωρία που θα αποτελέσει φόβητρο και σε όποιον άλλον θελήσει να μας εκμεταλευτεί, ακόμη και τις εταιρείες που θα αγοράζουμε σε αυτό το διάστημα. Βασικά το ίδιο πρέπει να γίνει και με τα καύσιμα. Να συμφωνηθεί δηλαδή να μην βάζουμε από μια εταιρεία για 2 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Μηπως εσυ εισαι ενας απο αυτους τους Ελληναραδες;Λεω μηπως γιατι αν δεν εισαι μην αγορασεις γαι 3 ημερες γαλα και την επομενη φορα αν πετυχει οι 3 μπορει να γινουν 13 και υστερα 23 κλπ.Εσεις λοιπον που φωναζετε οτι δεν θα πετυχει μηπως εισαστε εσεις που δεν θελετε να το εφαρμοσετε;(Κατι αποριες που εχω ο ατιμος) Σιγουρα αν ολοι σκεφτομαστε οτι δεν θα πετυχει, δεν το εφαρμοζουμε δεν πετυχαινει και υστερα λεμε οτι ειχαμε δικιο. Δε χρειάζεται να περιμένω για να δω αν θα πετύχει ή όχι. Τα μποϋκοτάζ δεν τα ανακάλυψαν οι bloggers στην Ελλάδα το 2008. Υπάρχει διεθνής εμπειρία η οποία λέει ότι τα μποϋκοτάζ αυτού του είδους σπανίως (σχετικά με αυξήσεις τιμών) πετυχαίνουν. To google αν ψάξεις θα δεις και όλα αυτά σε χώρες που έχουν και πιο ευνοϊκές συνθήκες. Το μποϋκοτάζ θα μας κάνει όλους τους συμμετέχοντες να αισθανθούμε λίγο καλύτερα και αποτέλεσμα μια τρύπα στο νερό. Όσοι δεν πίνουν γάλα θα συνεχίσουν να μην πίνουν (να 'στε καλά πάντως εσείς που θα κάνετε μποϋκοτάζ σε ένα προϊόν που έτσι κι αλλιώς δε θα αγοράζατε :lol:) και όσοι έχουν μικρά παιδιά ή δε θα μποϋκοτάρουν ή θα αγοράσουν λίγο γάλα παραπάνω το Σάββατο. Έστω και ότι κόβω τελείως το γάλα στα παιδιά μου για 3 μέρες. Θα πέσουν τα κέρδη της ΔΕΛΤΑ κατά 0.00000001% και το Σεπτέμβρη θα αυξήσει πάλι το γάλα. Και ξαναθέτω την ερώτησή μου (ο φίλος speed_fire απάντησε, αλλά είναι ο μόνος): - όταν πηγαίνετε στο super market κοιτάτε την τιμή του προϊόντος πριν το αγοράσετε (κι όχι μόνο στο γάλα); - διαλέγετε το φθηνότερο κι όχι το γνωστότερο; - αγοράζετε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ή μόνο φίρμες; - ψωνίζετε στα discount super markets (Lidl, Dia); Αυτά να κάναμε όλοι και θα είχαμε πολύ μεγαλύτερο αποτέλεσμα από το μποϋκοτάζ των 3 ημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 gmac όπως είχε δείξει και ο Ευαγγελάτος τα ιδιωτικής ετικέτας γάλατα συνήθως είναι β' διαλογής. Αυτό που ίσως έχει νόημα είναι να αγοράζουμε επώνυμα γάλατα μικρομεσαίων όμως επιχειρήσεων, οπότε και εγκαταλείπουμε τις μεγάλες εταιρείες και δε συμβιβαζόμαστε με β' διαλογής γάλατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 gmac όπως είχε δείξει και ο Ευαγγελάτος τα ιδιωτικής ετικέτας γάλατα συνήθως είναι β' διαλογής. Αυτό που ίσως έχει νόημα είναι να αγοράζουμε επώνυμα γάλατα μικρομεσαίων όμως επιχειρήσεων, οπότε και εγκαταλείπουμε τις μεγάλες εταιρείες και δε συμβιβαζόμαστε με β' διαλογής γάλατα. Δεν ξέρω τι είχε δείξει ο Ευαγγελάτος κι αν έχει δίκιο ή όχι. Μπορεί και να έχει. Πάντως στο εξωτερικό τα γάλατα (και άλλα προϊόντα) ιδιωτικής ετικέτας τα παράγουν οι ίδιες εταιρίες από τις ίδιες πρώτες ύλες και τα προμηθεύουν στα super market. Πρόκειται δλδ κατά 99% για το ίδιο προϊόν. Επειδή όμως ο Εισαγγελάτος μπορεί να έχει και δίκιο, ούτε εγώ θα έδινα στα παιδιά μου (αν είχα) κάτι για το οποίο δεν είμαι 100% σίγουρος. Έστω λοιπόν προϊόντα από μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τα οποία (λογικά) θα είναι φθηνότερα. Το κάνει κανείς αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Ποιο σωστο ειναι η μεσαια λυση, αυτο που προτεινε ο nickolas84... να αγοράζουμε επώνυμα γάλατα μικρομεσαίων όμως επιχειρήσεων ωστε να λειτουργησει απο μονος του ο ανταγωνισμος ωστε να επηρρεαστουν και οι μεγαλες εταιριες...αλλα απαιτειτε ομαδικη προσπαθεια. gmac εχει σημασια και αν το τηρεις κι αεσυ αυτο... το τηρεις;;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 gmac εχει σημασια και αν το τηρεις κι αεσυ αυτο... το τηρεις;;;; Φυσικά. Τι είδους ηλίθιος θα ήμουν αν πρότεινα κάτι που εγώ ο ίδιος δεν κάνω; :lol: Πάντα θα διαλέξω το φθηνότερο προϊόν (μέσα σε κάποια συγκεκριμένα ποιοτικά standard φυσικά). Επίσης, όταν δεν πρόκειται για προϊόντα πρώτης ανάγκης αν κάτι το θεωρώ αδικαιολόγητα ακριβό απλά ΔΕΝ θα το αγοράσω καθόλου. Φυσικά αυτό δεν πρόκειται να γίνει με το γάλα, αλλά γίνεται σε άλλα προϊόντα και υπηρεσίες. Το πρόβλημα είναι διπλό: - αφενός δε ζω στην Ελλάδα ώστε να επηρεάσω τις εκεί τιμές :p - αφετέρου ο μέσος Έλληνας καταναλωτής είναι ηλίθιος και θα πάρει ότι βρει μπροστά του, θα φωνάξει για τις τιμές και μετά θα πάει να πιει καφέ με 4-5 Ευρώ :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Το πρόβλημα είναι διπλό: - αφενός δε ζω στην Ελλάδα ώστε να επηρεάσω τις εκεί τιμές :p - αφετέρου ο μέσος Έλληνας καταναλωτής είναι ηλίθιος και θα πάρει ότι βρει μπροστά του, θα φωνάξει για τις τιμές και μετά θα πάει να πιει καφέ με 4-5 Ευρώ :wacko: Να διορθωσω κατι, δεν θα παρει οτι βρει μπροστα του,, αν εχει να επιλεξει 2 ιδια προιοντα θα παρει το ποιο ακριβο γιατι αυτο λεει η λογικη του,,οτι οσο ποιο ακριβο τοσο ποιο καλο... επισης δε νομιζω να γνωρισουν οι Ελληνες τι σημαινει ερευνα αγορας(για ειδη πρωτης αναγκης, τα απλα καθημερινα). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 gmac όπως είχε δείξει και ο Ευαγγελάτος τα ιδιωτικής ετικέτας γάλατα συνήθως είναι β' διαλογής. Αυτό που ίσως έχει νόημα είναι να αγοράζουμε επώνυμα γάλατα μικρομεσαίων όμως επιχειρήσεων, οπότε και εγκαταλείπουμε τις μεγάλες εταιρείες και δε συμβιβαζόμαστε με β' διαλογής γάλατα. Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι μας κοροιδεύουν μέσα στα μούτρα μας. Μπορείτε να δείτε τι έγινε με το ηλιέλαιο που όλες οι μάρκες είχαν το ίδιο μέσα στις συσκευασίες τους και οι ιδιωτικής ετικέτας και τα επώνυμα αλλά τα πουλούσαν σε διαφορετικές τιμές!!! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts