ilka71 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Αναβαθμιση χαρτη θα υπαρχει πηρα τηλ την MLS και ειπε οτι εχει κανονιστει αναβαθμιση με τον χαρτη 2008 Q4 αυτον που εχει στα PNA-PDA. Η λειτουργικοτητα του ειναι αρκετα ποιο εύχρηστη απτο Garmin κατα την γνωμη μου.Κανει γρηγορο υπολογισμο και επανυπολογισμό διαδρομης.Στα φωνητικα υστερεί μονο και λιγο στην αναζητηση δορυφορων.Το Garmin τους βρησκει ποιο γρηγορα αλλα δεν ειναι υπερβολικη η καθηστεριση. για ψαξε λιγο παντελεημωνα το χωριο στην πιερια και αγιος σπυριδωνα πιεριας το dest τα βρισκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Mls destinator for series 60 ζητάνε 99 ευρώ;(γερμανό) ευχαριστώ αλλά θα περιμένω τα γνωστα μαγαζάκια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ποιο ειναι το μεγεθος του χαρτη? @THEO_LEGEND πολυχρονος :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbest16 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 το μεγεθος του χαρτη ειναι 64.6 ΜΒ για ψαξε λιγο παντελεημωνα το χωριο στην πιερια και αγιος σπυριδωνα πιεριας το dest τα βρισκει? Βεβαιος και τα εχει αυτο ελειπε.Οι ονομασιες ειναι (Παντελεημων και Αγ. Σπυριδωνας) για να τα βρεις στο dest..Eτσι οπως τα δινεις δεν τα βρησκει:) Mls destinator for series 60 ζητάνε 99 ευρώ;(γερμανό) ευχαριστώ αλλά θα περιμένω τα γνωστα μαγαζάκια Θα περιμενεις για πολυ ακομα δυστυχως φιλε μου:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bugyman Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Αν το αγοράσεις, πώς το εγκαθιστάς στο κινητό? Πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις την κάρτα που σου στέλνουν? Γιατί φαντάζομαι οτι δεν είναι πολύ μεγάλης χωρητικπότητας και στο κινητό μου έχω ήδη κάρτα 6gb με πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες. Θα πρέπει να την καταργήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Πρεπει να χρησιμοποιησεις την καρτα που σου στελνουν. Η καρτα ειναι 2 gb εαν σε βολευει η χωρητικοτητα της καρτας τα υπολειπα για την εγκατασταση των εφαρμογων δεν ειναι τιποτα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bugyman Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Ήδη χρησιμοποιώ τα 4 απο το 6gb της κάρτας μου. Εφόσον σε αναγκάζουν να χρησιμοποιήσεις μια κάρτα 2gb είμαι αναγκασμένος και εγώ να ελπίζω σε παράπλευρες λύσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Γεια σας και από εμένα . έχει εγκαταστήσει κανένας το MLS Destinator Symbian σε NOKIA 5800 ?? Διότι από την MLS μου λένε ότι ακόμα δεν τρέχει....... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Ήδη χρησιμοποιώ τα 4 απο το 6gb της κάρτας μου. Εφόσον σε αναγκάζουν να χρησιμοποιήσεις μια κάρτα 2gb είμαι αναγκασμένος και εγώ να ελπίζω σε παράπλευρες λύσεις.... Εαν το θελεις παρα πολυ μπορεις να επικοινωνησεις μαζι τους και να ρωτησεις εαν μπορεις να το προμηθευτεις με μεγαλυτερη καρτα. Στα μαγαζακια μαλλον θα αργησουμε να το δουμε γιατι δεν εχει γινει καμια προσπαθεια ουτε να βοηθηθουν οσοι θελουν να δοκιμασουν για να το σπασουν. Γεια σας και από εμένα . έχει εγκαταστήσει κανένας το MLS Destinator Symbian σε NOKIA 5800 ?? Διότι από την MLS μου λένε ότι ακόμα δεν τρέχει....... Δεν εχει βγει ακομη εκδοση για συσκευες 5th Edition. Η συγκεκριμενη το ποιο πιθανο ειναι να μην λειτουργει η να υπολειτουργει οπως συμβαινει με το garmin. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Γενικά πάντως όπως το βλέπω τελικά δεν αξίζει. Μένουμε με dest στο ppc και στο Ν82 με Garmin. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 @THEO_LEGEND πολυχρονος :) Ευχαριστώ να 'σαι καλά :) Θα περιμενεις για πολυ ακομα δυστυχως φιλε μου:p Να σου πω την αλήθεια den με καίει το θέμα..(αλλά και τους περισσότερους θα έλεγα) μιας και το garmin κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Μόνο και μόνο λόγω ταχύτητας και εύχρηστιας θα το έβαζα μιας και απο χάρτες den εχω πρόβλημα με το garmin. Μια κουτη (νομίζω) ερώτηση.. Στην κάρτα που δίνουν με το πρόγραμμα den γίνεται να αντιγράψει κάποιος τους φακέλους του προγράμματος και να τους βάλει σε οποία κάρτα θέλει;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Γινετε αλλα δεν λειτουργει στην αλλη καρτα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Στην κάρτα που δίνουν με το πρόγραμμα den γίνεται να αντιγράψει κάποιος τους φακέλους του προγράμματος και να τους βάλει σε οποία κάρτα θέλει;; Η κάρτα είναι κλειδωμένη και προς το παρόν δεν μπορείς, έστω και με εισαγωγή κωδικού που προμηθεύεσαι με το πακέτο αγοράς, να κάνεις την μεταφορά της εφαρμογής σε δική σου κάρτα. Αυτό είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους κατόχους N95 8GB οι οποίοι δεν μπορούν ουσιαστικά να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή. Περιμένουμε κάποια λύση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Iσως να μπορουμε να αντιγραψουμε την κλειδωμενη καρτα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2645016#post2645016 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Iσως να μπορουμε να αντιγραψουμε την κλειδωμενη καρτα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2645016#post2645016 Ας το δοκιμάσει κάποιος που το έχει και ας μας πει:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspil Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 ρε παιδια με το destinator τι γινεται?εχει τα ιδια προβληματα με το garmin σχετικα με τα προβληματα της μπαταριας? Παράθεση ΒΑΣΙΛΗΣ IPHONE 4 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Δεν εχουν αναφερει οσοι το εχουν δοκιμασει προβληματα με την μπαταρια στις προηγουμενες σελιδες! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Προβλέπεται τεράστια εμπορική αποτυχία το Destinator Mobile Edition, παρόμοια με αυτή του Talk & Drive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 γιατί??:shifty: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 γιατί??:shifty: Γιατί απλούστατα το Garmin είναι πολύ καλύτερο και το Νokia maps έχει ανεβεί κατά πολύ ποιοτικά... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Και επειδη κανείς δεν ασχολείται μαζί του.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 To Talk & Drive απέτυχε λόγω κακής λειτουργίας (από όσο διαβάζω δηλαδή). Εμένα προσωπικά δεν θα με χάλαγε καθόλου (μα καθόλου) να είχα τους χάρτες της NGi στο N95-2 μου... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 ρε παιδια παλευω να βρω την ρυθμιση για να μενει ανοιχτο το φως οταν ειναι ανοιχτο το dest αλλα δεν την βρισκω!και το φως κλεινει οποτε ειναι ρυθμισμενο απο το κινητο!μιλαω βεβαια για windows mobile κινητο αλλα φανταζομαι το ιδιο ειναι και στα symbian? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Πριν λιγο στο :google: ειδα ενα αρχειο που εαν κανεις copy στην καρτα μνημης το destinator λειτουργει. Εαν ψαχνοταν λιγο οσοι το εχουν αγορασει λογικα θα υπηρχε και :X για τις συσκευες μας.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Βρε εσείς που το πήρατε ψάξτε το λίγο το θέμα να δούμε και εμείς καμια άσπρη μέρα... Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts