Jump to content

Συζητήσεις για... οτιδήποτε!


t300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ αυτό το τούμπανο έχω μετα αφού είδα όλη τη σειρά whale wars

http://prntscr.com/801agu

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρα τοτε, αφου βρηκες ακρη!

Κοιτα, ουτε εγω προσπαθησα ποτε να τους παρω τηλ. Εχω φιλη που ηρθε από νησι για να τα κανει, αναγκαστικά!

Οντως οι δικηγοροι ειναι ακριβοι. Οπως κ οι επισημοι μεταφραστες (ειχα βρει σε φροντιστηριο αγγλικων καποιον), πριν 10 χρονια ειχα δωσει γυρω στα 90€ για μεταφραση δυο συστατικων και 3-4σελιδων αναλυτικης.

Στη μεταφραστική οπου εδωσα το πτυχιο μου νομιζω βγηκε 10-15€ αναλογα ποσα αντιγραφα ηθελα κ ποσο αμεσα. Θυμαμαι 15Αυγουστο τα' χα αφησει.

Εξωτερικό ειχα ρωτησει για apostille Αγγλια κ μου ειχαν πει εξωφρενικα ποσα ανα χαρτί επισης πριν 5-6 χρονια, γι' αυτο κ τα εκανα Ελλαδα!

 

Καλη τυχη - επιτυχια σου ευχομαι για οποιο σκοπό κι αν τα θελεις!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Link to comment
Share on other sites

την αφεντιά μου εν ώρα κατάδυσης στο λαπτοπ, ενα δόντι στον υπολογιστη του ιατρείου, ενα κολαζ απο φωτογραφιες του σκυλάκου μου που έφυγε προσφατα στο κινητο.
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα.Μενω Κρητη και θελω να μεταφρασω πτυχιο ΤΕΙ Αθηνων.Αυτο που με ενδιαφερει κυριως να μαθω απο που ακριβως θα παρω την Σφραγιδα της Χαγης ωστε να προχωρησει μετα η μεταφραση για το πτυχιο

Προς το παρων εχω παρει σφραγιδα της Χαγης απο την Περιφερεια Κρητης για εγγραφα τα οποια εχουν εκδοθει στη Κρητη το πτυχιο μου λενε λογικα απο αθηνα θα παρει την σφραγιδα της χαγης αλλα δεν ξερανε απο που.Πηγα και στα ΚΕΠ αλλα και εκει μου ειπαν να παρω στην πρυτανεια να ρωτησω.Πηρα στην Πρυτανεια φυσικα και μου ειπαν οτι για να παρει σφραγιδα της χαγης πτυχιο απο το ΤΕΙ αθηνων θα πρεπει να παει στην μεταφραστικη υπηρεσια του ΥΠΕΞ.Φυσικα με την συγκεκριμενη υπηρεσια δεν μπορεσα να ερθω σε επικοινωνια ακομα να ρωτησω τι ακριβως γινεται αλλα μηπως υπαρχει κανεις ο οποιος εχει κανει το ιδιο να μαθω πως θα παρω και απο που το Apostille στο πτυχιο?Φυσικα το θεμα ειναι για μενα να γινεται μεσω αλληλογραφιας γιατι μου ειναι δυσκολο να παρουσιαστω εκει ο ιδιος η εστω με εξουσιοδοτηση να στειλω δικο μου ατομο.

Αν εχει κανει την διαδικασια καποιος προσφατα ας μου δωσει τα φωτα του.

 

Γενικοτερα ολοι λενε οτι ναναι αλλα λεει ο ενας αλλα λεει ο αλλος και με εχουν μπερδεψει λιγο.

 

από πότε τα ΤΕΙ έχουν πρυτανεία?:X

10 χαρακτηρες λέμε

Link to comment
Share on other sites

από πότε τα ΤΕΙ έχουν πρυτανεία?:X

10 χαρακτηρες λέμε

 

Εδω και μερικα χρονια απο προεδροι γινανε πρυτανεις!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω μια κουζίνα ιζολα μοντέλο magic clean 4102 του 1981 της οποίας η πόρτα πλέον δεν κλείνει καλά και έχει καποιές απώλειες όταν ψήνει. Δηλαδή δεν κλείνει τελείως και είναι λίγο χαλαρή. Εδώ και μέρες ψάχνω αν υπάρχει κάποιο τεχνικό manual για το πως θα την ανοίξω ώστε να δω τους μεντεσέδες και ότι άλλο μπορει να φταίει. Εξαρτήματα βρίσκω και αν θα μπορούσα να έβρισκα έστω και ένα σχεδόν όμοιο manual μπορεί να βοήθαγε.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δυσκολο να βρεις κατι μετα απο 34 χρόνια.Ποσο δυσκολο ειναι να την ανοιξεις και να δεις τι προβλημα έχει;Μερικές βιδες και θα τα εχεις ολα μπροστα σου.Σιγουρα θα βρεις τα κομματια που χρειάζεσαι;
Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι όπως η νεότερες κουζίνες που μπορεί να βγεί μόνο η πόρτα. Εδώ χρείαζεται μερικό λύσιμο από πολλές μεριές. Σκέφτομαι αν δεν βρεθεί κάτι θα το κάνω δειλά δειλά και ότι βγεί.
Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι όπως η νεότερες κουζίνες που μπορεί να βγεί μόνο η πόρτα. Εδώ χρείαζεται μερικό λύσιμο από πολλές μεριές. Σκέφτομαι αν δεν βρεθεί κάτι θα το κάνω δειλά δειλά και ότι βγεί.

 

Mαλλον τα εξωτερικά πλαινά πρέπει να βγάλεις.Εκει που ειναι χωμενα τα μπρατσα που κρατανε την πόρτα.

Link to comment
Share on other sites

Επειδη το manual θα ειναι οντως ενας μικρος αθλος αν το βρεις, πιο καλα να ποσταρεις μερικες κοντινες φωτογραφιες, πιο πιθανο να βρεις βοηθεια / κατευθυνσεις ετσι.
Link to comment
Share on other sites

Πήρα τις προάλλες κάτι μαρκαδόρους για τατουάζ γιατί η κοπέλα μου δεν θέλει μόνιμο αλλά κάτι που να κρατάει μια βδομάδα. Μου είπαν απο κι που τους αγόρασα ότι κρατάνε μια βδομάδα και φεύγουν μετά απο 4-5 μπάνια αλλά τελικά έφυγε με ενα μπάνιο. Υπάρχει κάτι παρόμοιο που να κρατάει όντως μια βδομάδα?
Link to comment
Share on other sites

Αυτος ο δημοσιογραφος με τα μακρυα μαλια αριστερα απο την Γεροβασιλη οπως τον βλεπουμε σε καθε πολιτικο ρεπορταζ ποιος ειναι ρε παιδια ??? Ειναι πανταχου παρων...

 

 

http://i.imgur.com/8jsh0d5.png

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Link to comment
Share on other sites

Αγοραζω απο μικρο σκρουτζομαγαζο Σαμσουνγκ οθονη S24D390

 

 

Ανοιγω την οθονη σπιτι ειτε με vga, ειτε με hdmi συνδεση ενα αναπαισθητο γαλαζιο σε ολη τη δεξια πλευρα περιπου παχους 1εκ. ορατο κυριως σε ασπρο φοντο. (και σε αλλο παλιοτερο υπολογιστη με αλλη μαρκα καρτα γραφιικων)

Αν ειχα αγορασει το μονιτορ απο refurbished ισως και να μην με απασχολουσε.

 

Καλω τη Samsung ευχαριστως λεει να στειλουμε κουριερ να την παρουμε, να την κοιταξουμε, να την φτιαξουμε.

Και οι 7 μερες DOA λεω? Δεν σημαινει οτι πρεπει να παρω καινουργια οποιοδηποτε προβλημα κι αν εχω?

Ναι λεει αλλα το DOA ειναι θεμα του μαγαζιου.

 

Παω στο μαγαζι την κοιταει, μεσα στον χαμο και στον περιορισμενο χωρο και κρατωντας στα χερια μια οθονη 24 ιντσων δεν μπορεσε να το δει. Απο τα συμφραζομενα και να το εβλεπε παλι δεν θα την αλλαζε. Μου ειπε μαλιστα ο υπαλληλος εκει οτι εχει αλλαξει οθονες με σημαντικοτερα προβληματα και του εμειναν καθως δεν τις πηρε πισω η εταιρεια..

 

Χρονο εχω χασει ηδη παρα πολυ.. Με τηλεφωνηματα,emal επισκεψεις στο καταστημα.

Κι επειδη δεν ειχα χρονο και κοπο να διαθεσω γι'αυτο πηρα Samsung κι οχι καποια αλλη μαρκα αλλα δυστυχως τσιγκουνευτηκα τα συν 30 ευρω απο μεγαλυτερο καταστημα 'η συν 50 για Dell.

 

Για ghosting το οποιο η προηγουμενη μου οθονη 5 χρονων της μαρκας που ανεφερα δεν ειχε καθολου δεν κανω καμια αναφορα καθως ξερω οτι πολλες οθονες εχουν. Για flickering που κανει σε καποιες σελιδες ενω την διαλεξα για antiflickering επισης. Δικο μου λαθος κακο ψαξιμο.

 

Καταληξαμε τελικα οτι η πολιτικη της εταιρειας σε σχεση με τα μαγαζια ειναι διαφορετικη κι αντι να κλεισω εγω ραντεβου με την Samsung θα εκλεινε το καταστημα. Φυσικα δεν ηθελα να αφησω σε καποιο Χ καταστημα την οθονη, αρα θα πρεπει να ξαναπαω εκει τη μερα που θα μπορεσει να ερθει ο τεχνικος του service Samsung για να την δει κι αν εγκρινει αντικατασταση 'η σερβις.

 

Η οθονη δεν ηταν φτηνη, την εταιρεια δεν νομιζω να την προτιμησω παλι για κανενα αντικειμενο καθως η αντιπροσωπεια ειναι η ιδια. Αν αντικατασταθει θα παρουν ενα +. Διαφορετικα θα μεινω με μια οθονη με με μπλε γραμμη και μονιμος συκοφαντης τους (so what αλλα δεν μπορω να κανω και κατι αλλο).

 

Με το καταστημα οπως ειπα αν και αρχικα δεν ειχα καλη αντιμετωπιση μου εκανε την εξηγηση για το πως τους λειτουργει την αντικατασταση η εταιρεια κι ετσι δεν επεμεινα. Στο κατω κατω ειναι ενα μικρο μαγαζι μικρου τζιρου σε σχεση ακομα και με την ελληνικη samsung..

Η ιδια εταιρεια ηταν που παλια ενω ολες εδιναν zero pixel εγγυηση η ιδια ειχε 3? Και γι'αυτο δεν ειχα αγορασει ποτε. Και ηταν το πρωτο που κοιταξα πριν την αγορασω.

 

Πηγα στο μαγαζι, την κοιταξε ενας υπαλληλος, καταληξαμε στο οτι δεν μπορει να την αντικαταστησει γιατι η αντιπροσωπεια δεν του τις παιρνει πισω και αναγκαζεται να τις πουλησει πιο φτηνα.

Καταληξαμε να κλεισει ραντεβου ο ιδιος με την αντιπροσωπεια, συμφωνα με τη διαδικασια καταστηματων για να εγκρινει ο τεχνικος της αντιπροσωπειας 'η οχι αντικατασταση. Απλα δηλ δεν ηθελα να του αφησω εκει την οθονη για οποτε εκλεινε ραντεβου. Ειπα να με ειδοποιησει οταν θα ειναι εκει ο τεχνικος της αντιπροσωπειας να παω το μονιτορ να δει το προβλημα.

 

Οσο καλεσε εσας το καταστημα καλεσε κι εμενα. DOA ακομη κι αν υπηρχε εχει ληξει.

 

Καθως εμπλουτισα τις γνωσεις μου (θελοντας και μη)αυτες τις ημερες μου ειπαν οτι η επιστροφη ειναι θεμα του μαγαζιου κι οχι της αντιπροσωπειας γι'αυτο η Samsung μου λεει απο την 1η μερα "να ερθουμε να την παρουμε για service.

Το καταστημα μου ειπε δεν υπαρχει θεμα και οτι αλλαζει προβληματικη οθονη (αν το εγκρινει ο τεχνικος της samsung) και σε "7-17 μερες δεν εχει σημασια" οπως ειπε.

Προφανως δεν σεβεται το καταστημα την DOA εγγυηση?

Πολλοι αγοραζετε/αγοραζουμε απο σκρουτζομαγαζα για να γλυτωσουμε 5-10-20 ευρω. Πως μπορουμε να διαφυλαχθουμε απο τετοιες περιπτωσεις? Να τα ανοιγουμε επιτοπου?

 

Ως ανεκδοτου για σκρουτζομαγαζα. Κι αφου μου εχει πει ολα αυτα ο υπαλληλος του καταστηματος περι μη επιστροφων κλπ του λεω "και καλα εσεις δεν εχετε ανοιχτο κανενα αντικειμενο λογο και περιορισμενου χωρου, δεν μπορει καποιος πελατης να παρει κατι και να μην του αρεσει και να το επιστρεψει?". Απαντηση "πηγαινε στα μεγαλα μαγαζια δες το προιον ανοιχτο και 100 ευρω ακριβοτερο και μετα ελα να το παρεις απο εμας...".

 

Ελα που σε ολο αυτο το χασιμο χρονου μπηκα για 30 ευρω...

 

Γι' αυτο δεν εχουν refurbished προιοντα οι μεγαλες εταιρειες (οχι ολες) στην Ελλαδα και μας πασαρουν τα προιοντα μεσω αλλων καταστηματων? Η το μικρο καταστημα αν οντως μου αλλαζε την οθονη (στο κατω κατω αν εβλεπα οτι και το επομενο ειχε το ιδιο προβλημα θα το επαιρνα αποφαση οτι ετσι ειναι) θα επρεπε να την πουλησει το ιδιο ως refurbished/ανοιχτη οτιδηποτε?

 

Το πιο πανω εχει συμβει πλεον εδω και 2 μηνες το αναφερω πιο πολυ για να "πω το πονο μου" και ισως να γλυτωσω καποιον απο παρομοια ταλαιπωρια και χασιμο χρονο με αυτη την εταιρεια και το συγκεκριμενο μαγαζι που και τωρα που το κοιταω σε αλλα αντικειμενα εχει απο τις χαμηλοτερες τιμες.. Καθολου παραξενο ε...

 

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

ειμαστε πολυ πισω σε θεματα προστασιας καταναλωτων αλλα μια ανεξαρτητη σελιδα για αξιολογησεις καταστηματων, αντιπροσωπειων κλπ δεν θα ηταν ασχημη.. Εστω να αποφευγουμε καποιους..

Edited by Mythozz
Link to comment
Share on other sites

Το ΠΛΑΙΣΙΟ έχει εγγύηση για 0 pixel καμένα σε οθόνες samsung.
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016
Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα, επειδή πολλά μυαλά έχουν καλύτερο αποτέλεσμα απο ένα θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την επιλογή ενός "καλού" ονόματος .com

 

 

πιο συγκεκριμένα έχω κατασκευάσει μια σελίδα σχετική με το αυτοκίνητο (και την μοτοσυκλέτα) που περιλαμβάνει συζητήσεις, service, κατανάλωση κ.α.

 

Έχω δοκιμάσει αρκετά ονόματα.com άλλα όπως είναι λογικό τα καλύτερα είναι ήδη πιασμένα.

 

Έχετε να προτείνετε ονόματα με βάση το περιεχόμενο που περιέγραψα παραπάνω;

 

ευχαριστώ

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα, επειδή πολλά μυαλά έχουν καλύτερο αποτέλεσμα απο ένα θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την επιλογή ενός "καλού" ονόματος .com

 

 

πιο συγκεκριμένα έχω κατασκευάσει μια σελίδα σχετική με το αυτοκίνητο (και την μοτοσυκλέτα) που περιλαμβάνει συζητήσεις, service, κατανάλωση κ.α.

 

Έχω δοκιμάσει αρκετά ονόματα.com άλλα όπως είναι λογικό τα καλύτερα είναι ήδη πιασμένα.

 

Έχετε να προτείνετε ονόματα με βάση το περιεχόμενο που περιέγραψα παραπάνω;

 

ευχαριστώ

 

http://www.marcosroom.it/Didatticando/Tra_I_Numeri/MacchineTermiche/motore_quattro_tempi_sezione.gif

 

tetrahronos ή quattro tempi

Edited by siciliano

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Τελικά χρειάστηκα κι εγώ τη σφραγίδα της Χάγης.

 

Μεταπτυχιακός τίτλος από ΕΚΠΑ.

Πάω στο μεταφραστικό του ΥΠΕΞ και μου λένε θες Σφραγίδα Χάγης πρώτα και μετά μετάφραση. Οκ μέχρι εδώ.

Μπαίνω στο ιντερνετ και ψάχνω τον κανονισμό, κτλ. Βλέπω ότι έγγραφα από ΕΚΠΑ θέλουν πρώτα μια ειδική "επικύρωση" από το γραφείο εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ, κτλ (Χρήστου Λαδά 6, Αθήνα).

Παίρνω τη σφραγίδα αυτή (δωρεάν&άμεσα) και πάω Κατεχάκη 56, για τη σφραγίδα της Χάγης. Σε 1' έτοιμο κι αυτό το έγγραφο (δωρεάν επίσης).

Και ξαναεπιστρέφω στο Μεταφραστικό του ΥΠΕΞ. 10 ευρώ το κόστος της μετάφρασης με αναφορά στη σφραγίδα της Χάγης. 19 αν ήθελα μετάφραση του επισυναπτόμενου εγγράφου με τη σφραγίδα της Χάγης (δεν το επέλεξα). Τους ρώτησα αν παίζει καμιά διαφορά, μου λένε "λογικά όχι, αφού θα κάνουμε αναφορά".

 

Απλά μεταφέρω την εμπειρία μου για να προλάβω κι άλλους από ΕΚΠΑ και να μην την πατήσουν (αν δεν το' χα ψάξει θα πήγαινα 2 φορές Κατεχάκη, και δεν είναι και λίγη απόσταση ούτε ο χρόνος που χρειάζεσαι να ανεβοκατέβεις αν δεν έχεις μεταφορικό).

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Link to comment
Share on other sites

Henna προτείνω να μην κάνετε, εκτός αν έχετε γνωστό και ξέρετε ότι όλα είναι καθαρά και οκ. Τώρα ταττου για μια εβδομάδα δε νομίζω πως μπορεί να γίνει κάπως.
Link to comment
Share on other sites

Henna προτείνω να μην κάνετε, εκτός αν έχετε γνωστό και ξέρετε ότι όλα είναι καθαρά και οκ. Τώρα ταττου για μια εβδομάδα δε νομίζω πως μπορεί να γίνει κάπως.

Εννοείτε αυτό! ποτέ δε θα έκανα κάτι πάνω στο σώμα μου αν είναι να αρρωστήσω! Πιστοποιητικό μαγαζιού και σωστή καθαριότητα πρέπει να κοιτάξουν.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Σκοπευω να ασχοληθω με τη μαγειρική και έβλεπα για διάφορα ιεκ αθήνα και θεσ/νικη. Έχω βρει μονο 4 καλες σχολές μαγειρικης. Le Monde, chef d oeuvre και Etoile τα οποία είναι στην αθήνα και LaChef(Λεβη) στη θεσ/νικη.

Έχει κανείς εμπειρίες/πληροφορίες για αυτές τις σχολές; Στο τηλέφωνο καλα τα λένε αλλά θέλω να μάθω τι λένε τα ατομα τα οποία σπούδασαν εκεί ή έχουν γνωστό εκεί(ή σε κάποια άλλη σχολή μαγειρικής)

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Συζητήσεις για... οτιδήποτε!
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...