bynoname Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 ελληνικο μαγαζι, που να εχει τα παντα λιγο δυσκολο. ψαχνεις κατι συγκεκριμενο;Ναι. Ανταλλακτικά για ένα Sony Ericsson C510, στο skroutz βρήκα αυτά που ψάχνω αλλά βγαίνουν λίγο ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 τι ακριβως; παντα υπαρχει και το ebay ομως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 τι ακριβως; παντα υπαρχει και το ebay ομως ;)Πρόσοψη, κουμπιά και πλακέτα sim, ξέρω το ebay υπάρχει τα πάντα αλλά δεν έχω παραγγείλει ποτέ από εκεί επειδή δεν έχω PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ευκαιρία να κανεις. Αν όχι, η καλύτερη λύση είναι να πάρεις ένα μεταχειρισμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ευκαιρία να κανεις. Αν όχι, η καλύτερη λύση είναι να πάρεις ένα μεταχειρισμένοΘα δούμε, ευχαριστώ για της απάντησης. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rofoulis Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Καλησπερα σε ολους σας μια βοηθεια παρακαλω εδω και λιγες μερες ειμαι κατοχος ενος Vodafone Smart Ultra 6 της Vodafone.Το κινητο πολυ καλο και γρηγορο αλλα ενω μπορω και στελνω sms παντου σε ενα συγκεκριμενο αριθμο αδυνατο!!!Δεν παραδιδεται με τιποτα οτι φευγει φευγει αλλα δεν παραδιδεται!! Φορεας Wind και στελνω σε Q.Στην Vodafone ρωτησα δεν ηξεραν επι του θεματος.Καναμε τεστ σε φορεα Wind κινητα ολα τα sms παραδωθηκαν!!Σε Vodafone επισης!!Τι λετε να φταιει???Καποια βοηθεια!! Ευχαριστω!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ενδιαφέρομαι για αγορά κανάτας φιλτραρίσματος νερού, οχι για φίλτρο στη βρύση(τέτοια έχω). πέρα απο τις brita εχει κάποιος υποψην του κατι? τι μοντελο θα προτεινατε όσοι το έχετε ψαξει; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ενδιαφέρομαι για αγορά κανάτας φιλτραρίσματος νερού, οχι για φίλτρο στη βρύση(τέτοια έχω). πέρα απο τις brita εχει κάποιος υποψην του κατι? τι μοντελο θα προτεινατε όσοι το έχετε ψαξει; http://www.laica.com . Aπό την στιγμή που έχεις φίλτρο βρύσης δεν νομίζω να την χρειάζεσαι. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 θα εκτιμούσα αν μου έλεγες κιολας γτ προτεινεις τη συγκεκριμενη. την εχεις? εχεις ακουσει για αυτη? ποια η διαφορα της απο αλλες? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) θα εκτιμούσα αν μου έλεγες κιολας γτ προτεινεις τη συγκεκριμενη. την εχεις? εχεις ακουσει για αυτη? ποια η διαφορα της απο αλλες? Είχα παλιότερα BRITA κανάτα και μετά χρησιμοποιούσα ανταλλακτικά της LAICA για 2 λόγους. Πρώτον ήταν πιο οικονομικά και δεύτερον ήταν ιταλικά και όχι γερμανικά(δεν συμπαθώ τους γερμανούς) όπως τα BRITA. Σαν ποιότητα δεν κατάλαβα ΚΑΜΙΑ διαφορά. Πλέον χρησιμοποιώ το ελληνικό μόνιμο φίλτρο OLYMPUS+ . Είμαι πολύ ευχαριστημένος. http://olympusplus.gr/eshop/?product_cat=countertop Edited January 13, 2016 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλησπερα στην παρεα! Ειμαι πτυχιουχος του τμηματος ηλεκτρολογων μηχανικων(τει) και ανεργος εδω και 1,5 χρονο απο τοτε που ολοκληρωσα τις σπουδες μου. Τυχαια ειδα σε μια σελιδα τα παρακατω σεμηναρια απο την hellas networks http://www.goseminars.gr/index.php/seminars/list/computer-science/13346-texnikos-diktyon http://www.goseminars.gr/index.php/seminars/list/computer-science/13396-seminaria-android Ηθελα να ρωτησω αν αξιζουν,δηλ αν τα παρακολουθησω θα εχουν καποιο ωφελος η τζαμπα τα χρηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ψάξε για ccna. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ψάξε για ccna. οποτε δεν αξιζουν απ ο,τι καταλαβα. εχω κοιταξει για ccna και με ενδιαφερει αλλα ειναι αρκετα τα φραγκα και δυστηχως αυτη τη στιγμη δεν τα διαθετω. σε μια μικρη ερευνα που εκανα,αρκετοι λενε οτι διαβασαν μονοι τους εδωσαν μονο τις εξετασεις και πηραν την πιστοποιηση. υποθετω για να γινει αυτο πρεπει να εχεις ενα υποβαθρο σε επιπεδο θεωριας τουλαχιστον,που εγω δεν το εχω. αρα πρεπει να ξεκινησω απο μηδενικη βαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Χαιρετώ. Εχω ένα ερωτηματάκι λίαν εξεζητημένο είναι η αλήθεια,αλλά αν βρω αυτό που θέλω,θα λύσω ένα προβληματάκι που έχω το χειμώνα. Υπάρχει στο σπίτι μία παλιά καλή μηχανή Εσπρέσο,επαγγελματικής κατασκευής,που έχει ισχύ 1800W στο καθένα από τα δύο μπόιλερ που έχει,(αλλά για να μην έχει τριφασικό,ανοίγουν εκ περιτροπής τα δύο θερμαντικά,με προτεραιότητα εκείνο του καφέ),και χρειάζεται κανα 20λεπτο για να πάρει κάποια ικανοποιητική θερμοκρασία.Μισή ώρα καλύτερα. Το χειμώνα λοιπόν,που βαριέμαι να σηκωθώ και να περιμένω να ζεσταθεί,πολύ θα ήθελα να υπήρχε κάποιο σύστημα που να μπορώ να τη βάλω μπροστά από το κρεβάτι.:) Τι λέτε,γίνεται; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Υπάρχουν πρίζες με τηλεχειρισμό. Αφήνεις τον διακόπτη της καφετιέρας στο on και οπότε θέλεις της δίνεις ρεύμα για να ανάψει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Υπάρχουν πρίζες με τηλεχειρισμό. Αφήνεις τον διακόπτη της καφετιέρας στο on και οπότε θέλεις της δίνεις ρεύμα για να ανάψει. Σ'ευχαριστώ κατ' αρχάς,και σου ,λέω ότι γι' αυτό έγραψα το ποστ,επειδή είδα κάτι τέτοιο.Εκείνο που με προβληματίζει όμως,είναι ότι είναι μεγάλη η ισχύς.(1800W),και δεν ξέρω αν αντέχει τέτοια φορτία.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Ρώτησε στο κατάστημα με που θα το αγοράσεις και θα σου δώσουν το κατάλληλο. Υπάρχουν στα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Πρίζα με χρονοδιακόπτη ;) Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Eυχαριστώ όλους.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 (edited) http://s28.postimg.org/sz3kat6il/12341567_947191878700088_4821913099845092379_n.jpg upload pictures:music: Edited February 14, 2016 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160214/61ce66aeffaceafa67d0b4a8ae01347a.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος να μου πει με σιγουριά (αν υπάρχει και κάποιος νόμος ακόμα καλύτερα) πόση χρονική διάρκεια έχει μια υπεύθυνη δήλωση και μια εξουσιοδότηση ? Θα πάω αύριο στο ΚΕΠΑ της περιοχής μου και θέλω να είμαι προετοιμασμένη για μια κύρια που είναι εκεί και ευχαρίστως θα εδερνα...... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος να μου πει με σιγουριά (αν υπάρχει και κάποιος νόμος ακόμα καλύτερα) πόση χρονική διάρκεια έχει μια υπεύθυνη δήλωση και μια εξουσιοδότηση ? Θα πάω αύριο στο ΚΕΠΑ της περιοχής μου και θέλω να είμαι προετοιμασμένη για μια κύρια που είναι εκεί και ευχαρίστως θα εδερνα...... εξαρτάται για ποιον λόγο χρειάζεσαι την εξουσιοδότηση, ποιο είναι δηλαδή το περιεχόμενό της. Φυσικά, όσο πιο πρόσφατη, τόσο το καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για την υπεύθυνη δήλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 η διάρκεια της εξουσιοδότησης είναι μέχρι να πραγματοποιήσεις αυτό το οποίο περιγράφει: π.χ - "εξουσιοδοτώ την τάδε να πάρει αυτό το έγγραφο από την τάδε εφορία εκ μέρους μου" η εξουδιοδότηση θα ισχύει μέχρι να πάρεις αυτό το έγγραφο αλλα φρόντισε και εσύ να μην περάσει πάρα πολύς χρόνος (6-7 μήνες) απο την ημερομηνία της σφραγίδας στην εξουσιοδότηση, γιατί μπορεί να σου ζητήσουν καινούρια (εμπειρία από εφορία + υπουργείο συγκοινωνιών + κληρονομικές υποθέσεις) να είσαι τυπική με την κυρία για να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου... (ξέρω τι σου λέω, ουαί και αλίμονο σε όποιον μπλέξει με υπηρεσίες του Ελληνικού δημόσιου και την "φανταστική" εξυπηρέτηση που προσφέρουν οι υπάλληλοι - φυσικά υπάρχουν και οι λαμπρές εξαιρέσεις που όντως θα βοηθήσουν αλλά είναι τόσο λίγες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 (edited) εξαρτάται για ποιον λόγο χρειάζεσαι την εξουσιοδότηση, ποιο είναι δηλαδή το περιεχόμενό της. Φυσικά, όσο πιο πρόσφατη, τόσο το καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για την υπεύθυνη δήλωση. Αυτό διάβασα και εγώ αλλά είναι πολύ γενικό..... Δυστυχώς η κύρια δεν είναι από τις λαμπερός εξαιρέσεις. Είμαι πάντα πολύ ευγενική με τον κόσμο που με εξυπηρετεί., οπουδήποτε, αλλά η συγκεκριμένη είναι εκτός ανταγωνισμου.... Edited February 16, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts